Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Dimg4 έγραψε:
Ρε πειρατη αν αποψε αισθανθει ενοχλησεις ο Ολιβειρα?
Και πιστεύεις ρε συ πως οποιοσδήποτε έρθει...
α) θα είναι έτοιμος να παίξει αμέσως και
β) θα είναι οπωσδήποτε καλύτερος ακόμη και του Τζίμα;

Εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα απ' τα δύο. Επιτέλους, ας μην υποτιμούμε το υλικό μας. Και στο κάτω κάτω τι δουλειά έχουμε εμείς ως οπαδοί να σκεφτόμαστε τι θα γίνει ΑΝ νιώσει ενοχλήσεις ο Ολιβέιρα;

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ομάδα δεν θα αποκτήσει σέντερ φορ, διότι πολύ απλά η απόκτηση σέντερ φορ ποτέ δεν ήταν στο πλάνο. Όπως και δεν θα ήταν η απόκτηση πλάγιου μπακ αν δεν τραυματιζόταν ο Λύρατζης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ραζβαν εσυ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οταν παιρνεις (και καλα εκανες), βασει βιογραφικου, εναν πολυ καλο μπακ για να καλυψεις ενα κενο που ουσιαστικα δημιουργηθηκε απο τον τραυματισμο του Λυρατζη, θα ειναι πραγματι περιεργο και κατακριτεο αν δεν φερεις φορ που θεωρητικα βλεπεις και ξερεις οτι υπαρχει θεμα οταν δεν παιζει ο πολυ καλος Ολιβειρα.

Αφου αποδεδειγμενα η ομαδα πηγε να παρει τον Λαριν, πιστευω βασει του τροπου που δουλευει ο Μποτο, πως ειχε και εχει κι αλλες λυσεις για την θεση.

Ας περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο Τάισον αμέσως μπήκε παντως για ραζβαν
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ξερουμε τι συμβολαιο διναμε για αυτον τον Λαριν;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

DimitrisS έγραψε:Οταν παιρνεις (και καλα εκανες), βασει βιογραφικου, εναν πολυ καλο μπακ για να καλυψεις ενα κενο που ουσιαστικα δημιουργηθηκε απο τον τραυματισμο του Λυρατζη, θα ειναι πραγματι περιεργο και κατακριτεο αν δεν φερεις φορ που θεωρητικα βλεπεις και ξερεις οτι υπαρχει θεμα οταν δεν παιζει ο πολυ καλος Ολιβειρα.

Αφου αποδεδειγμενα η ομαδα πηγε να παρει τον Λαριν, πιστευω βασει του τροπου που δουλευει ο Μποτο, πως ειχε και εχει κι αλλες λυσεις για την θεση.

Ας περιμενουμε.
Το αποδεδειγμένο του πράγματος που είναι; Στα ρεπορτάζ; Γιατί παπά ξέρω να πουλήσω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kαλα δικιο εχεις πειρατη. Βαλτο σε εισαγωγικα το αποδεδειγμενα.

Πιο πολυ το λεω γιατι ειχαν πληροφορηση και καποια μελη απο εδω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ καταλληλο για παιχνιδια με μικρες ομαδες. Επισης δεν εχει αναπληρωματικο σεντερφορ.
Στα χαφ εχουμε ελειψεις γιατι δεν κολανε ολα τα χαφ μας στην δυαδα. Οποτε εκει θελουμε ενα ΧΑΦΑΡΟ τον οποιο βεβαια ζηταμε απο το καλοκαιρι του 19. Επιθετικα χρειαζομαστε ενα παικτη απο αριστερα. Ακομη. Ναι.
Τελος ενα μπακ στην θεση του Ραφα για 11αδατο θα τον ηθελα. Αυτος ο ροντινει του σιχαματος μου αλλαξε την αποψη οτι δεν βρισκεις μπακ ετσι οπως τα θελεις.
Στα 10 ματς πλευοφς που θα δωσουμε αυτοι ειναι απαιρατητοι.

Τωρα εαν νομιζεται οτι ειμαστε ΟΚ επειδη κερδισαμε το βαζελο τοτε ενταξει αποψη σας. Εγω κεω απλα οτι εαν ειχε ερθει ενα φορ και ενα χαφ απο τις 1 Γεναρη εδω κτυπουσαμε πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pirate_salonica έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Ρε πειρατη αν αποψε αισθανθει ενοχλησεις ο Ολιβειρα?
Και πιστεύεις ρε συ πως οποιοσδήποτε έρθει...
α) θα είναι έτοιμος να παίξει αμέσως και
β) θα είναι οπωσδήποτε καλύτερος ακόμη και του Τζίμα;

Εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα απ' τα δύο. Επιτέλους, ας μην υποτιμούμε το υλικό μας. Και στο κάτω κάτω τι δουλειά έχουμε εμείς ως οπαδοί να σκεφτόμαστε τι θα γίνει ΑΝ νιώσει ενοχλήσεις ο Ολιβέιρα;

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ομάδα δεν θα αποκτήσει σέντερ φορ, διότι πολύ απλά η απόκτηση σέντερ φορ ποτέ δεν ήταν στο πλάνο. Όπως και δεν θα ήταν η απόκτηση πλάγιου μπακ αν δεν τραυματιζόταν ο Λύρατζης.
Στο -12 να το δεχτώ. stick to the plan δώσε 10 παιχνίδια στον Τζίμα και who fucking cares για το αν θα ερχόταν φορ. Στο -6 και -4 από το τσουλου και ένα ματς μακρυά από έναν τίτλο=πλευ οφ Γιουρόπα, είναι έγκλημα να.....τεσταρεις τις αντοχές του Ολιβέιρα
Η ίδια η ομάδα με την δουλειά της κέρδισε το δικαίωμα ενίσχυσης
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Totem_pk έγραψε:Η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ καταλληλο για παιχνιδια με μικρες ομαδες. Επισης δεν εχει αναπληρωματικο σεντερφορ.
Στα χαφ εχουμε ελειψεις γιατι δεν κολανε ολα τα χαφ μας στην δυαδα. Οποτε εκει θελουμε ενα ΧΑΦΑΡΟ τον οποιο βεβαια ζηταμε απο το καλοκαιρι του 19. Επιθετικα χρειαζομαστε ενα παικτη απο αριστερα. Ακομη. Ναι.
Τελος ενα μπακ στην θεση του Ραφα για 11αδατο θα τον ηθελα. Αυτος ο ροντινει του σιχαματος μου αλλαξε την αποψη οτι δεν βρισκεις μπακ ετσι οπως τα θελεις.

Τωρα εαν νομιζεται οτι ειμαστε ΟΚ επειδη κερδισαμε το βαζελο τοτε ενταξει αποψη σας. Εγω κεω απλα οτι εαν ειχε ερθει ενα φορ και ενα χαφ απο τις 1 Γεναρη εδω κτυπουσαμε πρωταθλημα.
Πρωταθλημα χτυπαμε κι οπως ειμαστε..
Την ειδες την Κουλα σημερα ?? Μεγαλη απατη λεμε !!
Τα ιδια κι ο Τρυπιος..
Το θεμα ειναι οτι χρειαζονται ενα Φορ και ενα Χαφ (που λες πολυ σωστα)
για να το κλειδωσεις
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Totem_pk έγραψε:...Τωρα εαν νομιζεται οτι ειμαστε ΟΚ επειδη κερδισαμε το βαζελο...
Ε τώρα συγγνώμη αν γίνομαι εριστικός, αλλά το από πάνω είναι από τα πιο "'άμυαλα" ποστ που έχω διαβάσει εδώ τώρα τελευταία που ξανάρχισα να μπαίνω.
Ήσουν -14 από την κορυφή, με ήττα βάζελου αύριο στην τριπολιτσά και νίκη θα είσαι -5.
Μόνο το βάζελο κέρδισες;
Κάτσε λίγο... πόσο εκτός πραγματικότητας είστε μερικοί; Ξανά συγγνώμη δηλαδή, δεν έχω μειωτική διάθεση κι ας μοιάζει έτσι. Απλά θυμώνω να διαβάζω τέτοιου τύπου μπαρούφες που συνήθως διαβάζουμε από χαβούζες από ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ
nunies4 έγραψε: Στο -12 να το δεχτώ. stick to the plan δώσε 10 παιχνίδια στον Τζίμα και who fucking cares για το αν θα ερχόταν φορ. Στο -6 και -4 από το τσουλου και ένα ματς μακρυά από έναν τίτλο=πλευ οφ Γιουρόπα, είναι έγκλημα να.....τεσταρεις τις αντοχές του Ολιβέιρα
Ίσα ίσα ρε Νούνιεζ, όταν έχεις φτάσει από το -14 πιθανώς στο -5 είναι αντιποδοσφαιρικό να θεωρείς πως "αν δεν πάρω φορ θα αχρηστευθεί το ρόστερ και θα φύγω εκτός στόχων"... σε χρονιά που δεν πας για τίποτα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πειρατη θυμισου λιγο τη συγκομιδη οταν ελειπε ο Ολιβειρα...
Totem_pk

Και επισης. Παλι τραγικους προγραμματισμους θα κανουμε. Το καλοκαιρι εχουμε προκριματικα. Γιατι να μην εχεις ενα καλο κορμο ετοιμο? Θα φαμε παλι κανα σφολι απο κανα χωριο και θα κοιταζομστε παλι. Θα παρακαλαμε τον Νελσον να υπογραψει σε οτι λεφτα θελει. Γιατι εαν πιστευεται οτι στην Ευρωπη θα ειμαστε καλα απεναντι σε καμια σλοβαν η σε καμια κυπριακη ετσι οπως ειμαστε τωρα, τοτε τι να πω. Κατι δεν βλεπω καλα εγω.

Υ.Γ. Ο Ραφα δεν βγηκε. Αργος χωρις ντριπλα και αμυντικα επιφοβος. Οσο ποιο γρηγορα το δεχτουμε τοσο ποιο γρηγορα θα κανουμε κατι να διορθωσουμε την κατασταση. Απο τα χαφ μονο οι Αουγκουστο και Σβαμπ (ελπιζω) θα ειναι μαζι μας. Ελπιζω να συνελθει και ο φελιπε. 3 χαφ θα εχουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Totem_pk έγραψε:Η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ καταλληλο για παιχνιδια με μικρες ομαδες. Επισης δεν εχει αναπληρωματικο σεντερφορ.

Φειδωλό σε βρίσκω, man. Προσωπικά θα ήθελα τουλάχιστον 6 εντεκαδάτους τώρα τον Γενάρη.
Totem_pk

Πειρατη εαν αποδεχεσαι οτι αυτη η ομαδαρα μας δεν παει για τιποτα τοτε καταλαβαινω τι λες. Οπως επισης οτι ο Ολιβειρα ταιριαζει καλυτερα σε ματς ντερμπυ απο οτι σε ματς που θελεις το σεντερ στο κουτι να πιανει και καμια κεφαλια.
Αποψεις ειναι φιλε. Η Ομαδαρα μας πεταει. Εμεις που αντιδρουμε να την βοηθησουνε θελουμε. Γιατι ξερουμε οτι με 2-3 προσθηκες δεν θα βλεπουμε κανενα απο τον ανταγωνισμο. Αυτο και τιποτα αλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”