7. Χρήστος Ταπούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Χρήστος Ταπούτος

Δημοσίευση από free4 »

Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό στα όσα λες Βαγγέλη, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!!

Αυτό το ΑΛΛΑ που λέει ότι στην δεδομένη χρονική περίοδο ο Τα πούτος αποκτάται για μπακ απ, επιλογή δηλαδή από τον πάγκο. Η ομάδα όπως είναι τώρα και με τις προοπτικές που έχει μπροστά της, χρειάζεται τους κομπάσρους σαν τον Ταπούτο!

Κι εγώ θα επιθυμούσα να μην κρινόμαστε από τον Ταπούτο και τον κάθε Ταπούτο, όμως στη φάση που βρίσκεται η ομάδα δεν χωρούν ταυτόχρονα συναισθηματισμοί αλλά και παίκτες ουσίας, οπότε διαλέγουμε, τουλάχιστον για φέτος, πια οδό από τις δύο θα πάρουμε.

Εγώ για φέτος, κάνω την καρδιά πέτρα και δέχομαι τον Ταπούτο, για του χρόνου, κι όταν πολλά από τα εμπόδια θα έχουν καμφθεί και η ομάδα θα δείχνει για κάτι καλύτερο ας φύγει, να πάει αλλού!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Εχετε ξεφτυλισει καθε εννοια αξιοπρεπειας στο μπασκετ του ΠΑΟΚ!

Απλα και ξεκαθαρα δηλωνω χωρις ιχνος ντροπης:

1. Με Μπανε θα επαιρνα 2 διαρκειας

2. Χωρις Μπανε και με τον τροπο που τον απομακρυναν ΔΕΝ ειχα σκοπο να παρω κανενα. Παρολα αυτα περασε απο το μυαλο μου σαν σκεψη να παρω...

3. Τωρα με αυτον ουτε με εισιτηριο δεν θα πατησω!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Απορώ πως ξέφυγε από τα σαϊνια της διοίκησης το άλλο μεγάλο παοκτσακι ο ηλιάδης. Να έλεγα πως είναι και κανένας παίκτης που θα έκανε την διαφορά οκ. Αλλά για ένα αιώνιο ταλέντο να γίνεται τέτοιος ντόρος...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

kostasff έγραψε:
logios έγραψε:Εγω διαβαζω μ.....χειλα , κανω?
Είσαι ο άνθρωπός μας..... :) :) :) :)
Υ.Γ. Ο τελευταίος Παοκτσής παίκτης που έπαιξε στην ομάδα μας ήταν ο Βασιλειάδης και αυτός πήδησε πρώτος από το καράβι (δικαιολογημένα βέβαια) ΞΕΚΩΛΛΗΣΤΕ
Ειμαι αναγκασμενος αν ξεκαθαρισω πως τον εσπρωξαν απο το καραβι..Αν ποτε τον πετυχεις μη διστασεις..μιλα του..ειναι αυθεντικος και θα στα πει ολα χωρις να κωλωσει..και αν δεν μιλαει τωρα σε δημοσιογραφους ειναι γιατι ποναει την ομαδα και δεν θελει να φερει ανακατοσουρα..

Η ομαδα που υποστηριζει ο Ταπουτος δεν μενδιαφερει..Αδερφικος μου φιλος ειναι ΠΑΟΚτσης και παιζει σε αλλη ομαδα(αλλο και αυτο.Ξυπνηστε στην ΚΑΕ)Ομως ποτε δεν εβρισε δημοσια ,τοσο αισχρα την ομαδα που παιζει..
Μη συγκρινεται τον Ηλιαδη με τον Ταπουτο,,Ο Ηλιαδης ειχε τα @@ να πει απο την αρχη οτι ειναι Αρης και θεωρει κοροιδια να παιξει στον ΠΑΟΚ..αυτο το σεβομαι παραπανω απο κολοτουμπες τυπου Ταπουτου.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε φωνάζουν και τον δήμαρχο Πειραιά να αναλάβει καμμιά θέση στην ομάδα να ευχαριστιόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο??? Βρε ουστ!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Tetradje έγραψε:Εχετε ξεφτυλισει καθε εννοια αξιοπρεπειας στο μπασκετ του ΠΑΟΚ!

Απλα και ξεκαθαρα δηλωνω χωρις ιχνος ντροπης:

1. Με Μπανε θα επαιρνα 2 διαρκειας

2. Χωρις Μπανε και με τον τροπο που τον απομακρυναν ΔΕΝ ειχα σκοπο να παρω κανενα. Παρολα αυτα περασε απο το μυαλο μου σαν σκεψη να παρω...

3. Τωρα με αυτον ουτε με εισιτηριο δεν θα πατησω!
δυστυχώς την ίδια θέση έχουν και άλλοι.Το δυστυχώς πάει στο θέμα ότι η καε θέλει έσοδα απο τα διαρκείας και αυτοί μάλλον δεν τα θέλουν με τέτοιες κινήσεις ασμ.

Διαρκείας παίρνουμε για τον ΠΑΟΚ βέβαια αλλά αυτό το πράγμα που δημιουργείται και ο τρόπος διοίκητικής σκέψης μόνο με την ΙΔΕΑ του ΠΑΟΚ δεν είναι..Κρίμα...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

D.A.A.T. έγραψε:
kostasff έγραψε:
logios έγραψε:Εγω διαβαζω μ.....χειλα , κανω?
Είσαι ο άνθρωπός μας..... :) :) :) :)
Υ.Γ. Ο τελευταίος Παοκτσής παίκτης που έπαιξε στην ομάδα μας ήταν ο Βασιλειάδης και αυτός πήδησε πρώτος από το καράβι (δικαιολογημένα βέβαια) ΞΕΚΩΛΛΗΣΤΕ
Ειμαι αναγκασμενος αν ξεκαθαρισω πως τον εσπρωξαν απο το καραβι..Αν ποτε τον πετυχεις μη διστασεις..μιλα του..ειναι αυθεντικος και θα στα πει ολα χωρις να κωλωσει..και αν δεν μιλαει τωρα σε δημοσιογραφους ειναι γιατι ποναει την ομαδα και δεν θελει να φερει ανακατοσουρα..

Η ομαδα που υποστηριζει ο Ταπουτος δεν μενδιαφερει..Αδερφικος μου φιλος ειναι ΠΑΟΚτσης και παιζει σε αλλη ομαδα(αλλο και αυτο.Ξυπνηστε στην ΚΑΕ)Ομως ποτε δεν εβρισε δημοσια ,τοσο αισχρα την ομαδα που παιζει..
Μη συγκρινεται τον Ηλιαδη με τον Ταπουτο,,Ο Ηλιαδης ειχε τα @@ να πει απο την αρχη οτι ειναι Αρης και θεωρει κοροιδια να παιξει στον ΠΑΟΚ..αυτο το σεβομαι παραπανω απο κολοτουμπες τυπου Ταπουτου.
τον Ηλιάδη όσο και αν δεν τον πάω και τον σιχαίνομαι στην κυριολεξία τον παραδέχομαι ότι αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που είχε απο εμάς για να παίξει σε μας...
είναι σίχαμα και σκουλήκι αλλά τουλάχιστον ξέρει να λέει όχι όταν πρέπει και πάνω απ όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

free4 έγραψε:Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό στα όσα λες Βαγγέλη, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!!

Αυτό το ΑΛΛΑ που λέει ότι στην δεδομένη χρονική περίοδο ο Τα πούτος αποκτάται για μπακ απ, επιλογή δηλαδή από τον πάγκο. Η ομάδα όπως είναι τώρα και με τις προοπτικές που έχει μπροστά της, χρειάζεται τους κομπάσρους σαν τον Ταπούτο!

Κι εγώ θα επιθυμούσα να μην κρινόμαστε από τον Ταπούτο και τον κάθε Ταπούτο, όμως στη φάση που βρίσκεται η ομάδα δεν χωρούν ταυτόχρονα συναισθηματισμοί αλλά και παίκτες ουσίας, οπότε διαλέγουμε, τουλάχιστον για φέτος, πια οδό από τις δύο θα πάρουμε.

Εγώ για φέτος, κάνω την καρδιά πέτρα και δέχομαι τον Ταπούτο, για του χρόνου, κι όταν πολλά από τα εμπόδια θα έχουν καμφθεί και η ομάδα θα δείχνει για κάτι καλύτερο ας φύγει, να πάει αλλού!!
Δεν υπάρχει κανένα ΑΛΛΑ όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ.Υπάρχουν μόνο περήφανοι μονόδρομοι.
Δεν τίθεται θέμα για το αν παίζει βασικός ή όχι δεν με νοιάζει καν.Τίθεται θέμα ότι ο εν λόγω παίκτης είναι φόλα σκουλήκι και πουλάει και τρέλα με τις δηλώσεις του ότι να τον κρίνουμε απο το πως παίζει την στιγμή που έχουμε δεί όλοι ότι βρίζει τον ΠΑΟΚ.

Σε λίγο θα δούμε κανένα βιντεάκι με τον γκόμενο της αδερφής μας να βρίζει την οικογένεια μας και θα τον αφήσουμε να την παντρευτεί γιατί αυτή είναι ανάπηρη ή δεν βρίσκει άλλο γκόμενο....

Δεν πάμε ομαδικά στο διάολο λέω εγώ...
ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνια ?
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

novito έγραψε:Δε φωνάζουν και τον δήμαρχο Πειραιά να αναλάβει καμμιά θέση στην ομάδα να ευχαριστιόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο??? Βρε ουστ!
Χρειαζόμαστε κι άλλο 5άρι?

κρύβε λόγια μπορεί να το σκεφτούν....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για 5άρι θα πάρουμε τον Γιαν-Γιαν!!!! Οπότε ξεχάστε τον αυτόν..

Οσο για το προηγούμενο, απαντητικό ποστ, Βαγγέλη, σκέφτομαι κάτι άλλο.
Μήπως πιο περήφανο θα ήταν να στέλναμε την ομάδα στην Α2 για να σωθεί μια και καλή από τα καρκινώματα που έχει τόσα χρόνια???

Για περηφάνια δε μιλάμε άλλωστε??
Αλλά την εποχή που ζούμε, τη στιγμή που όλοι φιλάνε κατουρημένες ποδιές και έχει χαθεί παντελώς η έννοια του ρομαντισμού, δυστυχώς, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μας ήθελαν μικρούς και το κατάφεραν.

Παλιότερα έφεραν το μεγαλύτερο σκουλήκι, τον Αγγελίδη και όλοι ήταν κιχ. Πέρασαν απο την ομάδα Λιαδέλης, Χαρίσης, Τομάσεβιτς (τη στιγμή που έλεγε ότι αγαπάει τον βάζελο κοκ) και κανείς δεν είπε τίποτα. Ξέρετε γιατί???

Γιατί ότι και να έλεγε θα ήταν εις βάρος του.. Το κείμενο εδώ http://paokland.blogspot.com/2009/07/bl ... _2770.html λέει επακριβώς ποιοι ευθύνονται για την κατάντια μας πρωτίστως..

Ας κοιτάξουμε πρώτα να εμφανιστούμε ξανά στο χάρτη κι ας αφήσουμε έστω για μία ακόμη χρονιά (εύχομαι την τελευταία) μίση, έχθρες και λοιπά συναισθήματα κι ας κοιταξουμε το συνολικό καλό του ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μόνοι μας γίναμε μικροί και συνεχίζουμε κανένας δεν μας έριξε σε αυτήν την κατάσταση.
Δεν υπάρχουν ΠΑΟΚτσίδες παίχτες και αν υπάρχουν είναι ελάχιστοι πλεον.
Πως λέμε Μπάνε κάτι τέτοια και μερικοί ακόμα.
Επαναλαμβάνω και ερωτώ.
Που βλέπεται εσείς να βρίζει ο Ψηλοταπούτανος στο βίντεο που αεκτσής ανέβασε?
Κυκλοφορούν και κάτι άλλα βίντεο με τον Γκαρσία που φοβάται και φεύγει σε αγώνα με τον Άρη!
Αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι βλέπουμε ή ακούμε απο άσχετες πηγές με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Πρέπει να είσαι απίστευτα τραγικός να πιστέψεις ότι ο Γκαρσία τρώει τσαμπουκά απο τον Νετο-μπον-ει-εμ ρε Γκάς.....Αν φταρνιστεί ο Γκαρσία μπροστά του ο νετομάλλης θα φτάσει στα μάλγαρα ελεος...

όσο για το βίντεο δυστυχώς υπάρχει,είναι πραγματικό και δεν χρειάζεται ούτε διαβαστής χειλιών ούτε μουνόχειλων για να καταλάβουμε τί λέει....

ελεος δηλαδή.Η μαλακία έγινε
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

αν και η γνωμη μου δεν εχει σημασια οσο καποιες αλλες, γιατι ασχολουμαι ελαχιστα με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ( καταντια μου ),
παικτης που βριζει τον ΠΑΟΚ , δε διανοειται να ερχεται στην ομαδα.

Μεγα ατόπημα της διοικησης.

Συνεπώς συντάσσομαι με τον VAGGT.

Υ.Γ.
Επαναλαμβάνω οτι δικαιολογω οσους δε λαβουν υποψη τις κρισεις μου.

Υ.Γ (2).
eorptol έγραψε:ο κοντος ασχετα με οτι εκανε ποτε δεν εβρισε τον ΠΑΟΚ και οπου σταθει
και οπου βρεθει λεει καταμουτρα στους βαζελους οτι ειναι ΠΑΟΚ
και μην νομεζετε οτι αυτο δεν πειραζει τους φλωρους .......καμμια
σχεση με την υποθεση ταπουτου......
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Κατάντια
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

D.A.A.T. έγραψε:Ειμαι αναγκασμενος αν ξεκαθαρισω πως τον εσπρωξαν απο το καραβι.
Αν πρόσεξες, γράφω πως το έκανε δικαιολογημένα.
Έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για το βίντεο, αλλά όπως και να έχει, θεωρώ μεγαλύτερη κωλοτούμπα όλων των εποχών την πρόσληψη Γκαγκάτση. Το μελανότερο σημείο στην ιστορία της ομάδας μας. Αλλά αυτά δεν μας πειράζουν πλέον. Μας φταίει ο Ταπούτος.
Η κίνηση του Ηλιάδη μόνο επαγγελματική δεν είναι. Εκτός και αν δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει επαγγελματικός αθλητισμός.
paok87 έγραψε:αν και η γνωμη μου δεν εχει σημασια οσο καποιες αλλες
....... κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την ισότητα :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”