Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- FreeWatcher
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
mbison έγραψε:Eιμαι πεπεισμένος ότι τη Δευτερα θα ξεκινήσει βασικός ο Τζήμας (και γιατί ο Ολιβ έσκασε).
Αν βγάλει ματια δεν βλεπω να παιρνουμε.

Αυτό με τον Τσιρικιτζή που γραφτηκε παραπάνω είναι υπαρκτο σεναριο ή δικο μας εδω μέσα;
Από το παίρνει στον Βόλο ελάχιστες συμμετοχές, χιλιες φορές να γυρίσει πίσω.paokspren έγραψε:Πιστεύω στο τέλος θα γυρίσει ο Κούτσιας...
- Shivaspace
απορείς κι εσύ george τι δουλειά έχει αυτός ο παίκτης στον αναστασίου?gergeo4 έγραψε:![]()
![]()

έχει κανείς άποψη, για το αν είναι καλός ?
350k είναι..oxi 35M
έχω δεί μόνο κάποιες φάσεις φέτος τον Παναιτωλικό..που προσπαθούσε να χωθεί σε κάποιες μακρινές σέντρες, χωρίς όμως να βρίσκει ποτέ την μπάλα

-
Ettien26 έγραψε:Από το παίρνει στον Βόλο ελάχιστες συμμετοχές, χιλιες φορές να γυρίσει πίσω.paokspren έγραψε:Πιστεύω στο τέλος θα γυρίσει ο Κούτσιας...
Είναι καλύτερος από τον Τζίμα?
- Shivaspace
-
- Shivaspace
Κανείς δεν ξέρειΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ettien26 έγραψε:Από το παίρνει στον Βόλο ελάχιστες συμμετοχές, χιλιες φορές να γυρίσει πίσω.paokspren έγραψε:Πιστεύω στο τέλος θα γυρίσει ο Κούτσιας...
Είναι καλύτερος από τον Τζίμα?
- Shivaspace
καλός είναι και ο βίντα, στον βιτάο τσιμπάει λίγο η τσέπηAmsterdamer_87 έγραψε:Εχουμε καπαρωμενο για το καλοκαιρι τον Βιταο,λογω Μποτο
γραφουν τα χανουμια στα σχολια στο πορτοκαλι βαζελοσαιτ..
και γι αυτο δεν μπορουν να τον παρουν αυτοι..
Ρε λετε???

Ίσως να είναι καλό να επιστρέψει ο Κούτσιας, που θα ξεκαβάλησε τώρα στο Βόλο, μιας που δεν είναι βασικός. Είδε ότι στον ΠΑΟΚ όσοι δουλεύουν και έχουν υπομονή επιβραβεύονται από το Λουτσέσκου, που τελικά έβαλε αρκετούς νεαρούς στην εξίσωση.
Πάντως αν είναι να παρθεί φορ, καλό θα ήταν να μπορεί να σταθεί βασικός. Δε με χαλάει ένας ποιοτικός δανεικός με λογική ρήτρα (3εκ). Τώρα για το ματς της Δευτέρας θα είναι μια καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο στον Τζίμα και να προστατευτεί ο Ολιβέιρα για τον ματς με το γαύρο. Μέχρι στιγμής οι καλύτερες μεταγραφές που κάναμε ήταν από τις ακαδημίες μας.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να γίνει κάποια μεταγραφή το Γενάρη και ήδη οι 2 προσθήκες μπορούν να δώσουν αρκετές λύσεις. Κατά τη γνώμη μου όμως θα ήθελα βασικότατο αριστερό εξτρέμ, έναν παικταρά σε καλή ηλικία που να προορίζεται για 90λεπτα. Περιμένω καλύτερες πλέον επιλογές από τον Μπότο, γιατί ορίμασε στο κλαμπ και κατάλαβε το επίπεδό μας καλύτερα.
Οι μεταγραφές (Κουαλιάτα κλπ) ήταν στη σωστή κατεύθυνση, όμως όπως έχω πει πολλές φορές, ο ΠΑΟΚ έχει υψηλότερο επίπεδο από αυτό που πολλοί νομίζουν. Ο ποδοσφαιριστής με Λουτσέσκου δεν παίρνει χάρες (όπως πχ με Μπόλονι) λόγω ηλικίας και παίζει μόνο αν το current ability του παίκτη είναι επαρκές. Ο Ζαμπά το είχε και για αυτό αγωνίστηκε, όπως και ο Λημνιός. Δε θα πρέπει να βλέπουμε το potential ενός παίκτη τόσο, όσο το παρών. Εξάλλου το potential είναι για το football manager. Εγώ ξέρω ότι αν ο παίκτης δε μπορεί να σταθεί και να αγωνιστεί, δηλαδή να πάρει με την αξία του ευκαιρίες, θα σβήσει από το χάρτη. Αν παίξει και έχει σωστή νοοτροπία (δουλειά), θα βελτιωθεί (βλ. Κουλιεράκης).
Πάντως αν είναι να παρθεί φορ, καλό θα ήταν να μπορεί να σταθεί βασικός. Δε με χαλάει ένας ποιοτικός δανεικός με λογική ρήτρα (3εκ). Τώρα για το ματς της Δευτέρας θα είναι μια καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο στον Τζίμα και να προστατευτεί ο Ολιβέιρα για τον ματς με το γαύρο. Μέχρι στιγμής οι καλύτερες μεταγραφές που κάναμε ήταν από τις ακαδημίες μας.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να γίνει κάποια μεταγραφή το Γενάρη και ήδη οι 2 προσθήκες μπορούν να δώσουν αρκετές λύσεις. Κατά τη γνώμη μου όμως θα ήθελα βασικότατο αριστερό εξτρέμ, έναν παικταρά σε καλή ηλικία που να προορίζεται για 90λεπτα. Περιμένω καλύτερες πλέον επιλογές από τον Μπότο, γιατί ορίμασε στο κλαμπ και κατάλαβε το επίπεδό μας καλύτερα.
Οι μεταγραφές (Κουαλιάτα κλπ) ήταν στη σωστή κατεύθυνση, όμως όπως έχω πει πολλές φορές, ο ΠΑΟΚ έχει υψηλότερο επίπεδο από αυτό που πολλοί νομίζουν. Ο ποδοσφαιριστής με Λουτσέσκου δεν παίρνει χάρες (όπως πχ με Μπόλονι) λόγω ηλικίας και παίζει μόνο αν το current ability του παίκτη είναι επαρκές. Ο Ζαμπά το είχε και για αυτό αγωνίστηκε, όπως και ο Λημνιός. Δε θα πρέπει να βλέπουμε το potential ενός παίκτη τόσο, όσο το παρών. Εξάλλου το potential είναι για το football manager. Εγώ ξέρω ότι αν ο παίκτης δε μπορεί να σταθεί και να αγωνιστεί, δηλαδή να πάρει με την αξία του ευκαιρίες, θα σβήσει από το χάρτη. Αν παίξει και έχει σωστή νοοτροπία (δουλειά), θα βελτιωθεί (βλ. Κουλιεράκης).
- Μπαρκαρούτσος
Αποκλεισμοί ΠΑΟΚ αυτήν την εβδομάδα: 0
Αποκλεισμοί Cristiano Ronaldo αυτήν την εβδομάδα: 1
Έλα στην ΠΑΟΚάρα με 750.000€ συν τα μπόνους, να ξαναπαίξεις σε μια μεγάλη ομάδα και να απολαύσεις τίτλους!
Αποκλεισμοί Cristiano Ronaldo αυτήν την εβδομάδα: 1
Έλα στην ΠΑΟΚάρα με 750.000€ συν τα μπόνους, να ξαναπαίξεις σε μια μεγάλη ομάδα και να απολαύσεις τίτλους!