Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
74 ματς στον άξονα και 41 στα φτερά . Βασικά ας είναι ότι θέλει ,αρχίζω και ανησυχώ για την κρίση μου αν είναι όντως εξτρέμ.Dimg4 έγραψε:Εξτρεμ ειναι βασικαchri5ti9 έγραψε:Ε όχι και εξτρέμ ο Τσεκιτσι . Στον άξονα παίζει κυρίως 10 και 8 . Για αντί Καντουρι τον κόβω .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Amsterdamer_87
Οχι καθολου ο Ινγκα ειναι ποθος πολλων ομαδων και εχουν σκασει και δυνατες προτασεις..cannibalfrag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά σε όλους...
Αν και σπανια γράφω εδώ,γτ αποκλείεται το γεγονός μια πώλησης του Inganson και αγοράς του Vitao,με 4-5 μύρια??είναι εφικτή η αγορά,μόνο λόγο Boto...
Φορ θα ήθελα τον Botheim!!!
Αλλα με τι καρδια να τον αφησεις να φυγει ??
Οσο για τον Βιταο οσους και να εχεις εφοσον μπορεις τον φερνεις με κλειστα ματια..
Καλα ο Botheim ειναι λατρεια αλλα στην Ιταλια δεν τα παει και τοσο καλα..
Πολύ καλός παίκτης ο Βιτάο αλλά ακριβός για τα ελληνικά δεδομένα εκτός ίσως γαύρου και χαρτιού που τον καλοβλέπει αλλά δε νομίζω να δώσουν τόσα χρήματα. Ίσως με κάποια "απατεωνιά" λόγω πολέμου αλλά και πάλι προηγείται η Ιντερνασιονάλ.
Για μας ούτε καν, ακόμη κι αν αλλάξει η οικονομική πολιτική της ομάδας το καλοκαίρι και δοθεί ο Ίγκανσον και πάλι θα χρειαστούν άλλα 2-3 εκατομμύρια.
Για μας ούτε καν, ακόμη κι αν αλλάξει η οικονομική πολιτική της ομάδας το καλοκαίρι και δοθεί ο Ίγκανσον και πάλι θα χρειαστούν άλλα 2-3 εκατομμύρια.
Κατω τα χερια απο τον Ινγκι μας. Εδω να τελειωσει την καριερα του το παλικαρι. Παικταρας, Αρχηγικος, δειχνει να του αρεσει εδω και δεν κοιτα να φυγει και πλεον η καλυτερη σταθερα στην αμυνα που βοηθαει ολους τους πιαικτες της αμυνας. Ειτε εμπειρους ειτε απειρους. Ειτε στο αγωνιστικο ειτε σε αλλα κομματια.
Ξαναλεω ομαδα χωρις σταθερες καποιους παικτες δεν προκειται να κανεις ποτε. Ειτε βιταο ερθει ειτε οποιος ναναι. Για να αντικαταστησεις επαξια τον Ινγκι πρεπει να τα χωσεις σε καποιον 30φευγα με παραστασεις (βλ. Βιντα της αεχ). Και θα χρειαστουν περισσοτερα χρηματα.
Τον Ινγκι και Ζιφκο και τα ματια μας.
Ξαναλεω ομαδα χωρις σταθερες καποιους παικτες δεν προκειται να κανεις ποτε. Ειτε βιταο ερθει ειτε οποιος ναναι. Για να αντικαταστησεις επαξια τον Ινγκι πρεπει να τα χωσεις σε καποιον 30φευγα με παραστασεις (βλ. Βιντα της αεχ). Και θα χρειαστουν περισσοτερα χρηματα.
Τον Ινγκι και Ζιφκο και τα ματια μας.
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
sn0ufel4 έγραψε:
Αφήνω αυτό εδώ και πάω να πιω καμία ρετσίνα

Επεξηγηση;
- cannibalfrag
Πιστεύω πως όλα έχουν μια τιμή...
Αν δώσουν στον ΠΑΟΚ από 8 και πάνω,τον έχει δώσει το Ινγκι...όσο για τον Ζιφκο,πριν καμμία βδομάδα λέγαμε αλλά...εγώ συγνώμη αλλά συνεχίζω να το λέω...με 6-7 τον έδινα...
Εγώ θα προτιμούσα να ανανέωναν Λουτσε και Μποτο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ...αφού δούμε τα αποτελέσματα,γτ μου φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα μας τύφλωσε λίγο...(όχι άδικα,αλλά δεν τελείωσε η χρονιά)
Αν δώσουν στον ΠΑΟΚ από 8 και πάνω,τον έχει δώσει το Ινγκι...όσο για τον Ζιφκο,πριν καμμία βδομάδα λέγαμε αλλά...εγώ συγνώμη αλλά συνεχίζω να το λέω...με 6-7 τον έδινα...
Εγώ θα προτιμούσα να ανανέωναν Λουτσε και Μποτο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ...αφού δούμε τα αποτελέσματα,γτ μου φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα μας τύφλωσε λίγο...(όχι άδικα,αλλά δεν τελείωσε η χρονιά)
- pirate_salonica
Καποια πραματα δεν εχουν τιμη. Εαν ειχες μια ομαδα με παικτες ηγετες και πληρη σε ολες τις θεσεις τοτε ναι. Εμεις εχουμε δυο (2) παικτες τετοιους συν τον Ολιβειρα και τον Σβαμπ.
Αναφορικα τωρα με την ευφορια που καλως εχουμε μεγαλη προσοχη θελει να δωθει σε ματς με τις μικρες ομαδες. Εκει θελουμε αλλου τυπου σεντερ φορ. Και τετοιον πρεπει να φερουμε. Κιας ειναι στα 35 του και ας ειναι απο παγκο και οτι θελει.
Αναφορικα τωρα με την ευφορια που καλως εχουμε μεγαλη προσοχη θελει να δωθει σε ματς με τις μικρες ομαδες. Εκει θελουμε αλλου τυπου σεντερ φορ. Και τετοιον πρεπει να φερουμε. Κιας ειναι στα 35 του και ας ειναι απο παγκο και οτι θελει.
- paokovios1974
- thomas Murg
- iremidynami 4+