ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, 30/01, 18:00, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, 30/01, 18:00, Novasports
Πολύ πολύ δύσκολο ματς
Νίκη έστω και με μισό μηδέν στο 90 φεύγα
Νίκη έστω και με μισό μηδέν στο 90 φεύγα
- navigator11
όποιος μου βρεί τρόπο, απο τις 17:00 που σχολάω στα ΚΤΕΛ, να είμαι Τούμπα παρκαρισμένος στις 18:00, κερνάω σουβλάκια.
Για τον αγώνα, τα έγραψα και στο θέμα του Ραζβάν.
Πρέπει να τελειώσουμε νωρίς τον αγώνα, ώστε να μπορεί να αλλάξει νωρίς Ολιβέιρα, Ζίβκο κ Σβάμπ, διότι έρχεται ο αγώνας με τον γαύρο.
Ραζβάν, κάνε τα μαγικά σου να τελειώνει ο αγώνας απο το πρώτο ημίχρονο και στο β' (όταν λογικά θα μπω μέσα) να αλλάζουμε απλά πασούλες
Για τον αγώνα, τα έγραψα και στο θέμα του Ραζβάν.
Πρέπει να τελειώσουμε νωρίς τον αγώνα, ώστε να μπορεί να αλλάξει νωρίς Ολιβέιρα, Ζίβκο κ Σβάμπ, διότι έρχεται ο αγώνας με τον γαύρο.
Ραζβάν, κάνε τα μαγικά σου να τελειώνει ο αγώνας απο το πρώτο ημίχρονο και στο β' (όταν λογικά θα μπω μέσα) να αλλάζουμε απλά πασούλες
- Μπαρκαρούτσος
Ταξί, αν έχεις 10-15 ευρώ για ξόδεμα.
Τα σουβλάκια φά'τα στην υγειά μου!
Τα σουβλάκια φά'τα στην υγειά μου!
Θα εισαι οκ gpap.Το πολυ να χασεις κανα δεκαλεπτο-τεταρτο αν εχει κινηση.
Νικη,μονο νικη,με το κωλο,με το γονατο,με τον ωμο,στο 92,δε μας ενοχλει.Να ειμαστε κοντα τους και ας μην μας υπολογιζουν.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Νικη,μονο νικη,με το κωλο,με το γονατο,με τον ωμο,στο 92,δε μας ενοχλει.Να ειμαστε κοντα τους και ας μην μας υπολογιζουν.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
- pirate_salonica
Πάντως πολύ φοβάμαι δύο περιπτώσεις:
1) Ευνοϊκά αποτελέσματα το ΣΚ που μας φέρνουν με πιθανή νίκη ακόμα πιο κοντά σε ΑΕΚ/ΠΑΟ και ανακοίνωση τιμωρίας από ΕΕΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα
2) Ανακοίνωση τιμωρίας από ΕΕΑ μέσα στην εβδομάδα πριν από το ματς με το σίχαμα
Γιατί το ότι αργεί τόσο πολύ ο κουμπάρος... με τρομάζει. Πάλι κάτι παν να κατασκευάσουν...
1) Ευνοϊκά αποτελέσματα το ΣΚ που μας φέρνουν με πιθανή νίκη ακόμα πιο κοντά σε ΑΕΚ/ΠΑΟ και ανακοίνωση τιμωρίας από ΕΕΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα
Γιατί το ότι αργεί τόσο πολύ ο κουμπάρος... με τρομάζει. Πάλι κάτι παν να κατασκευάσουν...
Δύσκολα με εκλογές ενόψει .Δεν θα βγάλουν τα ματάκια τους.pirate_salonica έγραψε:Πάντως πολύ φοβάμαι δύο περιπτώσεις:
Καλά σίγουρα θα βγει εξαντλητική τιμωρία τύπου -6 πριν το ματς με γαβρο …
- pirate_salonica
Μωρέ κοίτα μην πουν τίποτα για ανάκληση άδειας και διάφορα, για όλα τον έχω ικανό τον κουμπάρο του κουμπάρου...
Βασικά τι παίζει από τιμωρίες για ανάκληση άδειας, ξέρει κανείς; Νομίζω -12 αλλά τά' χουν αλλάξει τόσες φορές που δεν έχω ιδέα...
Βασικά τι παίζει από τιμωρίες για ανάκληση άδειας, ξέρει κανείς; Νομίζω -12 αλλά τά' χουν αλλάξει τόσες φορές που δεν έχω ιδέα...
Το πρόβλημα είναι οτι στην ΕΕΑ είναι αναλώσιμοι και με μηδενική αξιοπρέπεια, οπότε μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα. Τίποτα βέβαια δε θα σταθεί τελικά παρά μόνο ο θόρυβος ως απόδειξη του πως λειτουργεί ο γιδότοπός μας.
Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, να εμπιστευόμαστε την ομάδα και να είμαστε ενωμένοι απέναντι στο παρακράτος χωρίς εκπτώσεις.
Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, να εμπιστευόμαστε την ομάδα και να είμαστε ενωμένοι απέναντι στο παρακράτος χωρίς εκπτώσεις.
- Amsterdamer_87
Την δευτέρα αν έχει λιγότερο απο 20.000 κοσμο δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Για την απόφαση απο ΕΕΑ τελευταία πολύ ακούγεται οτι θα ανακοινωθεί καμιά τιμωρία εκεί κοντά στο ματς με γαύρο.
Για την απόφαση απο ΕΕΑ τελευταία πολύ ακούγεται οτι θα ανακοινωθεί καμιά τιμωρία εκεί κοντά στο ματς με γαύρο.
Πάρα πολύ δύσκολο ματς, δεδομένου οτι ακολουθεί το ματς με το γαύρο. Πρεπει να μη το σκεφτούν καθόλου οι παίκτες μας.
Εχει ενδιαφέρον να δούμε την αποστολή και αν σ αυτή θα υπαρχει ο Γκορντεζιάνι. Η κόμη και ο Μιχαηλίδης.
Το ματς θέλει υπομονή και στήριξη.
Εχει ενδιαφέρον να δούμε την αποστολή και αν σ αυτή θα υπαρχει ο Γκορντεζιάνι. Η κόμη και ο Μιχαηλίδης.
Το ματς θέλει υπομονή και στήριξη.
- Amsterdamer_87
Καλα αν τολμαν ας ξαναριξουν καμμια ηλιθια τιμωρια και τα λεμε..pk77 έγραψε:Την δευτέρα αν έχει λιγότερο απο 20.000 κοσμο δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Θα τρεχουν τα ΜΑΤ και δεν θα φτανουν..
Ερχονται και εκλογες...
Αντε ας ριξουν τιμωρια να γουσταρουμε-Γυμνοσαλιαγκες
- navigator11
Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτήν τη φορά στον πάγκο έχω Λουτσέσκου. Δε θα επιτρέψει να χαθεί η συγκέντρωση από την ομάδα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θα νικήσουμε άνετα.