ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
elvetos giatros
- ΑποστόληςΑ
Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να μην ξεχνάμε ότι οι διαιτητές πλέον δεν μπορούν να είναι πολύ κακοί, λόγω VAR. Κακοί ναι, πολύ κακοί, όχι.
ο Ρούλης δηλαδη,,,(ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ)Γερασίμου έγραψε:Αυτός που φέτος θα έπαιρνε οπωσδήποτε ένα τίτλο γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ποιος ειναι ο 2ος διεκδικητης ??Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας μην έχουμε έπαρση.
Χθες και σήμερα, δύο διεκδικητές του νταμπλ έμειναν εκτός στόχων.
Δείξτε λίγο σεβασμό.
OK σήμερα η ομάδα δεν ήταν όπως στα προηγούμενα ματς,ΟΜΩΣ:
Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της - νεανικής - μας ομάδας με το να προηγείται ο αντίπαλος. Το είδαμε στην αεχ αλλά με την ομάδα να είναι σε άλλο εντελώς μομεντουμ.
Σήμερα επίσης δεν ήταν σε τόσο καλό φεγγάρι ο Αγκουστο. Μου άρεσε επίσης η φανταστική νοοτροπία της ομάδας..
Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της - νεανικής - μας ομάδας με το να προηγείται ο αντίπαλος. Το είδαμε στην αεχ αλλά με την ομάδα να είναι σε άλλο εντελώς μομεντουμ.
Σήμερα επίσης δεν ήταν σε τόσο καλό φεγγάρι ο Αγκουστο. Μου άρεσε επίσης η φανταστική νοοτροπία της ομάδας..
- V-olakiotis
- Amsterdamer_87
Εχετε δικιο κυριε μου διεφυγε..ειμαι απαραδεκτοςΓερασίμου έγραψε:Αυτός που φέτος θα έπαιρνε οπωσδήποτε ένα τίτλο γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ποιος ειναι ο 2ος διεκδικητης ??Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας μην έχουμε έπαρση.
Χθες και σήμερα, δύο διεκδικητές του νταμπλ έμειναν εκτός στόχων.
Δείξτε λίγο σεβασμό.
Και ΟΜΩΣ εγώ την ομάδα σήμερα την γουσταρα ακόμα περισσότερο.
Γιατί έπαιξε σαν να μην υπήρχε το 2-0. Ούτε κλείστηκε, ούτε καθυστέρησε, ούτε έπαιξε με σκοπιμότητα του να κρατήσει το σκορ.
Πίεσε πολύ ψηλά, έκανε το παιχνίδι της, προσπάθησε για το build up. Μέταλλο και νοοτροπία που όχι απλά θα μας πάει μπροστά αλλά θα δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο
Οκ μπορεί να μην έβγαλε πολλές φάσεις. Ούτε δέχτηκε όμως. Ήταν και πολύ σκληρό ματς (που και σε αυτό δεν μάσησε).
Γιατί έπαιξε σαν να μην υπήρχε το 2-0. Ούτε κλείστηκε, ούτε καθυστέρησε, ούτε έπαιξε με σκοπιμότητα του να κρατήσει το σκορ.
Πίεσε πολύ ψηλά, έκανε το παιχνίδι της, προσπάθησε για το build up. Μέταλλο και νοοτροπία που όχι απλά θα μας πάει μπροστά αλλά θα δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο
Οκ μπορεί να μην έβγαλε πολλές φάσεις. Ούτε δέχτηκε όμως. Ήταν και πολύ σκληρό ματς (που και σε αυτό δεν μάσησε).
- paokovios1974
Να τη χαίρεστε την Μπουτου όλοι εσείς που λέγατε ότι είναι η καλύτερη ρεπόρτερ.
Στο σχολιασμό για το παιχνιδι κάνει γάργαρα την αγκωνία του κουρμπελη και τα δολοφονικά τάκλιν σε Κωσταντελια Ζιβκοβιτς, να τη χαίρεστε ρε
Στο σχολιασμό για το παιχνιδι κάνει γάργαρα την αγκωνία του κουρμπελη και τα δολοφονικά τάκλιν σε Κωσταντελια Ζιβκοβιτς, να τη χαίρεστε ρε
- sourmenetes
- Moderator
Το τάκλιν σε ντελια είναι για κοκκινη
Τεντωμένο πόδι ψηλά.
Δεύτερη κίτρινη στον κουρμπελη αβαβα.
Ο. Βαζελος σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο πάει σε όλες τις μονομαχίες στα όρια της κάρτας. Και το έχασε ο. Διαιτητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεντωμένο πόδι ψηλά.
Δεύτερη κίτρινη στον κουρμπελη αβαβα.
Ο. Βαζελος σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο πάει σε όλες τις μονομαχίες στα όρια της κάρτας. Και το έχασε ο. Διαιτητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να διαβάσετε κριτική ΑΡΔ του λαγού για τον αγώνα στο sdna (το παραδέχομαι, είμαι μαζοχιστής), να σας έλθει το φαγητό από το στομάχι στο στόμα. Κατ' αυτούς ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παίζει με 9 από το 15΄!!!
Μήπως με 9 από την σέντρα κιόλας επειδή τολμήσαμε να κατεβούμε για να αγωνιστούμε;
Μήπως με 9 από την σέντρα κιόλας επειδή τολμήσαμε να κατεβούμε για να αγωνιστούμε;
Παικταρας αυτος ο Μαντσινι.
Εκανε παγκοσμιο ρεκορ σημερα.
Εγινε ο πρωτος παικτης, που αποκλειστηκε
στην ιδια φαση κυπελλου, απο δυο ομαδες.

Εκανε παγκοσμιο ρεκορ σημερα.
Εγινε ο πρωτος παικτης, που αποκλειστηκε
στην ιδια φαση κυπελλου, απο δυο ομαδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Πέμ 26 Ιαν 2023, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο ποδόσφαιρο θέλει να σέβεσαι τον αντίπαλο και να μην οτ υποτιμάς. Σε ποιο τελικό πήγαμε ήδη; Έχουμε κανονικότατα έναν ημιτελικό που θα πρέπει να πάμε με σοβαρότητα, ειδικά στο 1ο ματς και να το καθαρίσουμε.
Όσο για την ομάδα μας, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του προπονητικού επιτελείου, και των ακαδημιών μας. Όμως στον πάγκο χρειάζονται πιο ποιοτικές λύσεις. Συγκεκριμένα να μη χρειάζεται να μπει ο Μπίσε στα ματς, αλλά ένας κανονικός ποδοσφαιριστής. Ο Κωσταντέλιας χρειάζεται ανάσες εκτός των άλλων, έτσι που πρεσάρει. Επίσης, για το φορ έχω τον προβληματισμό μου, πίσω από τον Ολιβέιρα. Ίσως να αξίζει να πάρει ευκαιρίες ο 17χρονος. Λίγο που τον είδα, φάνηκε να έχει δυνάμεις.
Όσο για την ομάδα μας, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του προπονητικού επιτελείου, και των ακαδημιών μας. Όμως στον πάγκο χρειάζονται πιο ποιοτικές λύσεις. Συγκεκριμένα να μη χρειάζεται να μπει ο Μπίσε στα ματς, αλλά ένας κανονικός ποδοσφαιριστής. Ο Κωσταντέλιας χρειάζεται ανάσες εκτός των άλλων, έτσι που πρεσάρει. Επίσης, για το φορ έχω τον προβληματισμό μου, πίσω από τον Ολιβέιρα. Ίσως να αξίζει να πάρει ευκαιρίες ο 17χρονος. Λίγο που τον είδα, φάνηκε να έχει δυνάμεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 26 Ιαν 2023, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εχω κοψει απο τον κλεμμενο περσινο τελικο το σάιτ.
Ας τους στειλουμε ταμειο ανεργιας ή στο Βαγγελη να δουμε αν θα τολμουν να κανουν αντιπολιτευση εκει.
Ας τους στειλουμε ταμειο ανεργιας ή στο Βαγγελη να δουμε αν θα τολμουν να κανουν αντιπολιτευση εκει.
η συγκεκρημενη απο την αρχη της εμφανιση της στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ παιζει στα ορια του ουδετερου παρατηρητη.paokovios1974 έγραψε:Να τη χαίρεστε την Μπουτου όλοι εσείς που λέγατε ότι είναι η καλύτερη ρεπόρτερ.
Στρογγυλεύει παντα τα γεγονοτα για να ειναι αρεστη σε ολους.