9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Μόνο τα φάουλ που κέρδισε ήταν το μισό ματς. Σήμερα θύμησε το ματς του πρώτου γύρου με τον βάζελο, όπου για μένα ήταν η καλύτερη εμφάνισή του μέχρι τώρα.
Ακόμα τον χτυπάνε
Κι αυτός ο Φλώρος αντί να ανταποδώσει, απλά τους πιτσιλισε
ΠΛΙΤΣ
Κι αυτός ο Φλώρος αντί να ανταποδώσει, απλά τους πιτσιλισε
ΠΛΙΤΣ
- Shivaspace
εντάξυ είδαμε ποιός τον |μάρκαρε|..τρέχαααα κουρμπέλη
.. που σου λαχε να παίξεις στόπερ εναντίον του ΠΑΟΚ
Κάθε φορά που εκσπερματώνει ο Ολιβέιρα μου έρχεται στον νου ο Γκίκας και τα χαζό ποστ του και σκάω στα γέλια.
-
EugenePAOKI
ΚαληνύχταEugenePAOKI έγραψε:Θα το καρφώσει την Πέμπτη... μυρίζει από εδώ ως την Λεωφόρο
Αυτό τίποτα άλλο, έτσι και αλλιώς η ετυμηγορία για τον δικό μας βγηκε 2 χρόνια πριν ακόμα θυμάμαι εκείνο το τοπικ των μεταγραφων. Τώρα είναι απλά Πεμπτη.Γέρος έγραψε:Κουράγιο Λεβέντη μου θα μεγαλώσεις και θα γίνεις και εσύ σαν τα center-for των μεγάλων ομάδων όπως ο γάβρος, ο λαγός, ο χαρταετός και κυρίως ο γκρέις του σκουληκιού.
Υπομονή Λεβέντη μου.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ανταλλαγή με Σποραρ.
Προλαβαίνουμε μέχρι 31-1.
Ίσως και με Γκρέι.
Προλαβαίνουμε μέχρι 31-1.
Ίσως και με Γκρέι.
- V-olakiotis
Σου βγάζω το καπέλο Νέλσονα!
Φοβερός!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φοβερός!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αυτον τον παικταρα, τον λοιδωρουσαν πολλες "μπαλαδοφατσες" εδω μεσα.
Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να τους απαγορευοταν να πανηγυρισουν σημερα.
Τα ποστ στο τοπικ ειναι, πατε προς σεπτεμβρη οκτωβρη να δειτε. Καποιοι παντως βγηκαν και δηλωσαν οτι κανουν κολοτουμπα για τις προβλεψεις τους για τον Νελσονα, τους τιμαει αυτο και ειναι μαγκες. Οι υπολοιποι να δω
-
black death
Κάπως βαρυς και ασυνεπής αλλα τρομερη πάστα παίχτη για ελληνικά δεδομενα.
aivas19 έγραψε:Τα ποστ στο τοπικ ειναι, πατε προς σεπτεμβρη οκτωβρη να δειτε. Καποιοι παντως βγηκαν και δηλωσαν οτι κανουν κολοτουμπα για τις προβλεψεις τους για τον Νελσονα, τους τιμαει αυτο και ειναι μαγκες. Οι υπολοιποι να δω
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το "μπαλαδόφατσας"Cylon-4 έγραψε:Αυτον τον παικταρα, τον λοιδωρουσαν πολλες "μπαλαδοφατσες" εδω μεσα.
Κόφτε τις σαχλαμάρες του γιατί δεν παραδεχόμαστε κάποιους παίχτες και ποιος βλέπει μπάλα και ποιος ποδόσφαιρο - να θυμήσω ότι τα ίδια γίνονται και με άλλους παίχτες, π.χ. με Κούρτιτς και Αουγκούστο, σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι. Την τρίτη φορά δεν θα είμαι ευγενικός με όποιον το παίξει μπαλαδόφατσας.
9. Nélson Miguel Castro Oliveira
1ον δεν μιλησα για σενα αλλα και δεν εγραψα και τιποτα ουτε προσεβαλα ουτε το παιξα ξερολας. Κι εγω δν γουσταρα τον Αγκουστο, δεν μαρεσει ο Ραφα, θελω να ρθει φορ κτλ. Καλα κανεις και δεν σου αρεσει ο παικτης, ποσως με ενδιαφερει. Ο μηδενισμος ομως ειναι κατι διαφορετικο και δεν βοηθαει
2ον δεν θα μου πεις να κοψω οταν πχ εγω μπορει να ειμαι οκ με εναν παικτη και αρχιζουν οι προσβολες ή τα «χωμα» «πεθαμενος» «κωνος» «ανυπαρκτος» «Ιβαν σε κλεβουνε» «μανατζαραιοι» «φερτε τον Γκρει και τον Σποραρ» εσυ σαν Miles δεν εγραψες ποτε κτ τετοιο οποτε δεν απευθυνεται δε σενα το σχολιο
2ον δεν θα μου πεις να κοψω οταν πχ εγω μπορει να ειμαι οκ με εναν παικτη και αρχιζουν οι προσβολες ή τα «χωμα» «πεθαμενος» «κωνος» «ανυπαρκτος» «Ιβαν σε κλεβουνε» «μανατζαραιοι» «φερτε τον Γκρει και τον Σποραρ» εσυ σαν Miles δεν εγραψες ποτε κτ τετοιο οποτε δεν απευθυνεται δε σενα το σχολιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 27 Ιαν 2023, 01:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όταν κάποιος λέει " καλύτερο για βασικό " , ας δίνει και ένα παράδειγμα.
Σας παρακαλώ όχι πριγιοβιτς... αρκετά γέλασα με τον βαζελογιαννη
Σας παρακαλώ όχι πριγιοβιτς... αρκετά γέλασα με τον βαζελογιαννη