Μην ξεγράφετε τον Θεό!!Amsterdamer_87 έγραψε:Χιλια συγγνωμη..τραγικο το λαθος μου κυριεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε: Ποιος ειναι ο 2ος διεκδικητης ??
Ο. Α.Ρ.Η.Σ., ασέβαστε.
Καρυπίδης: “Στόχος του ΑΡΗ το νταμπλ”![]()
ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Την Δευτέρα όλοι Τούμπα.
Η ομάδα 8 μέρες τώρα έκανε υπερπροσπάθεια, πρέπει να είμαστε εκεί να σπρώξουμε.
Η ομάδα 8 μέρες τώρα έκανε υπερπροσπάθεια, πρέπει να είμαστε εκεί να σπρώξουμε.
κριμα ρε Κωσταβαρα. Γιατι τετοια φατσα? Παλι τον εφαγες απο τον ΠΑΟΚ?

-
BlackFriday
Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω. Στηρίζω τον Odi να ανοίγει τα τοπικ των αγώνων
- Amsterdamer_87
Ο Νταντας φιλε δεν βγηκε και ηταν κι αυτος πολυ καλος και αλανθαστος στις μεταβιβασεις του..aspro mavro έγραψε:Δεν ήταν τόσο ότι μπήκε ο Σβαμπ όσο ότι βγήκε ο Ντάντας
Δύσκολη πρόκριση και δύσκολο ματς γενικά. Εύκολα μπορούσε να στραβώσει και δεν φαινόταν να έχουμε εναλλακτικές λύσεις.
Mvp o Oliveira για όλο το ματς και την αυτοπεποίθηση που έδειξε, αλλά κρίμα να "χαθεί" και η εμφάνιση των Sastre, Κουλιεράκη και ακόμα μια φορά του βράχου Ινγκασον...
Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναν τα παιδιά στο σύνολο αυτής της "τριλογίας" . Μπράβο σε όλη την ομάδα! Συνεχίζουμε!
Mvp o Oliveira για όλο το ματς και την αυτοπεποίθηση που έδειξε, αλλά κρίμα να "χαθεί" και η εμφάνιση των Sastre, Κουλιεράκη και ακόμα μια φορά του βράχου Ινγκασον...
Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναν τα παιδιά στο σύνολο αυτής της "τριλογίας" . Μπράβο σε όλη την ομάδα! Συνεχίζουμε!
Δε μπορουσα να γραψω κατα τη διαρκεια του ματς αλλα ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ αμυντικα στο πρωτο τουλαχιστον μισο του Α ημιχρονου, ειχε αφησει παντελως μονο του τον καημενο τον Νταντας και εκανε χαβαλε γενικως. Πολυς λογος για τον Νταντας πριν το ματς και αν μπορει να παιξει και να σταθει σε τετοιο ματς. Και ενω εχει τα θεματα του, στη φαση του γκολ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ για να μη πω και οι υπολοιποι.
Και πανω που αρχιζει επιτελους να παιζει σωστα προς το τελος του ημιχρονου, παει και περνει εκεινη την ηλιθια καρτα.
ΕΥΤΥΧΩΣ που το ειδε ετσι και ο Ραζβαν και δεν διστασε να τον κανει αλλαγη.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ αμυντικα στο πρωτο τουλαχιστον μισο του Α ημιχρονου, ειχε αφησει παντελως μονο του τον καημενο τον Νταντας και εκανε χαβαλε γενικως. Πολυς λογος για τον Νταντας πριν το ματς και αν μπορει να παιξει και να σταθει σε τετοιο ματς. Και ενω εχει τα θεματα του, στη φαση του γκολ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ για να μη πω και οι υπολοιποι.
Και πανω που αρχιζει επιτελους να παιζει σωστα προς το τελος του ημιχρονου, παει και περνει εκεινη την ηλιθια καρτα.
ΕΥΤΥΧΩΣ που το ειδε ετσι και ο Ραζβαν και δεν διστασε να τον κανει αλλαγη.
- Amsterdamer_87
Μαζι σουBlackFriday έγραψε:Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω. Στηρίζω τον Odi να ανοίγει τα τοπικ των αγώνων
Odi αχαστος γουρλης..
Θα πάει η πουτσα σύννεφο.
Ιβάν βάλε κάτι ακόμα, να τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Ούτε από που τους ήρθε δεν θα καταλάβουν.
Ειδικά αυτοί οι χάρτινοι με το εξωγήινο ποδόσφαιρο,θα γεμίσουν τα νοσοκομεία από τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επεισόδια.
Ιβάν βάλε κάτι ακόμα, να τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Ούτε από που τους ήρθε δεν θα καταλάβουν.
Ειδικά αυτοί οι χάρτινοι με το εξωγήινο ποδόσφαιρο,θα γεμίσουν τα νοσοκομεία από τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επεισόδια.
- Μπαρκαρούτσος
BlackFriday έγραψε:Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω. Στηρίζω τον Odi να ανοίγει τα τοπικ των αγώνων
Odi σε θέλουμε και στο μπάσκετ, μη κάνεις πως δεν κοιτάς!!
- navigator11
Εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος, έπρεπε να νικήσουμε!!!

Ο Νταντας δεν βγηκε [FACE WITH TEARS OF JOY]aspro mavro έγραψε:Δεν ήταν τόσο ότι μπήκε ο Σβαμπ όσο ότι βγήκε ο Ντάντας
Τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα 6 γκολ και πρόκριση. ΕΠΟΣ
Μπράβο σε όλους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο σε όλους.
Sent from my iPhone using Tapatalk