Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από JohnDag »

Logistis έγραψε:
gika έγραψε:
Δεύτερον, είμαστε στενά οικονομικά, οι αξίες των παικτών έχουν ανέβει, και πρακτικά με τα χρήματα που διαθέτουμε (~600Κ συμβόλαιο, ελεύθερο ή δανεικό) δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη καλύτερο αυτών που ήδη είναι εδώ ή που διαθέτουν οι ακαδημίες μας. Αν η ιδιοκτησία δεν μπορεί να διαθέσει αυτή τη στιγμή συμβόλαια του 1+ εκατομμυρίου και να δώσει 2-3-4 εκατομμύρια για αγορά, για μία ουσιαστική αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσεις απλά για να ψωνίσεις.
ο ginola ειπε χθες οτι για τον Λαριν δινουν ανω του 1.000.000 συμβόλαιο αλλά αυτός προτιμάει Ισπανία. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες
Χωρίς να έχω καμία διάθεση να αμφισβητήσω τον Ζινολα, αυτό το 1Μ συμβόλαιο το δίνουμε (στα λόγια) εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ε ενάμιση χρόνο έναν παίκτη θα είχαμε βρει που να μας κάνει με τέτοιο συμβόλαιο.

Η πράξη και η πραγματικότητα δείχνουν αλλά πράγματα μέχρι στιγμής.

Αν πραγματικά υπάρχει διάθεση να δοθεί τέτοιο συμβόλαιο θα φανεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής.

Γιατί το «δίνω και δεν βρίσκω» αρχίζει και χάνει την αίγλη του ως επιχείρημα ενάμιση χρόνο μετά…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μόλις ανακοινώθηκε ο Λαριν από Βαγιαδολίδ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παντος για αναδημοσιεύονται αρθρα για τον Λαριν ενω εχει κλεισει στην Βαγιαδολιλ.
Δεν βγαζει νοημα η λακαμια των αρδ σε αυτη τη πολη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τρόμος έγραψε:Οι μεταγραφές του καλοκαιριού χωρίζονται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες : α) τα πρότζεκτ μικρής ηλικίας παίκτες που δώσαμε χρήματα.Κοταρσκι,Κουαλιάτα,Ντάντας και τον ελεύθερο Ρικάρντο και β) τους 27-28 ελεύθερους που ήρθαν για να καλύψουν κενά.Καργας,Νάσμπεργκ,Ράφα,Μπράντον. Η μόνη εξαίρεση ο Νάρεϊ που δόθηκαν χρήματα. Για μένα όλες οι μεταγραφές είναι επιτυχημένες.Τα μισά πρότζεκτ απέδωσαν και τα υπόλοιπα μπορεί να αποδώσουν μπορεί και όχι. Ακόμα και να μην βγουν Ρικάρντο και Κουαλιάτα πάλι σε θετικό πρόσημο είμαστε. Οι 27 χρόνοι ρολίστες δίνουν αυτό που πληρώθηκαν. Το μόνο που μπορεί να μπει σε συζήτηση είναι το ότι θα έπρεπε να πάμε σε λιγότερα πρότζεκτ μια που υπάρχουν τα ταλέντα των ακαδημιών πχ Κουαλιάτα< Ντέλια και λιγότερους ρολίστες Κάργας<Παναγιώτου ή Νάσμπεργκ<Μιχαηλίδη. Και να γινόταν άλλες δύο μεταγραφές τύπου Νάρεϊ .

Το βασικό λάθος ήταν ότι δεν έγινε σωστή αξιολόγηση του ταλέντου που υπάρχει στις ακαδημίες.
Προφανώς ο Μποτο θεώρησε ότι ήρθε σε μπανανία, ο δε Λουτσεσκου ποτέ δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά.
Αλλιώς δεν θα γινόταν μεταγραφές - πρότζεκτ, αλλά μόνο έτοιμων παικτών.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωραία, τώρα που έκλεισε μπορώ να πω αυτό που έμαθα. Το συμβόλαιο που ζήτησε ο Λάριν δεν θα δίναμε σε καμμία περίπτωση. Μόλις μας μετέφερε τις απαιτήσεις του κάναμε πίσω και δεν ασχοληθήκαμε ξανά. Αν ο Μπότο προσπάθησε να τις μειώσει είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αλλα δεν νομίζω. Προσωπική εκτίμηση.

Όντως η επιμονή των δημοσιογράφων μου εκανε εντύπωση, γιατί αν εγώ που δεν είμαι τίποτα είχα μια Α' πληροφόρηση φαντάζομαι πως αυτοί που είναι πολύ πιο μέσα στα πράγματα το πήγαν αλλιώς το έργο. Έτσι, άρχισα να παρατηρώ ποιοι παίζανε το θέμα, ποιοι το προσπεράσανε, ποιοι το συντηρήσανε και ποιοι δεν το πήρανε καν μυρωδιά.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει ανάγκη μια μεταγραφή για να πουλήσει πρωτοσέλιδα. Γιατί δυστυχώς μαζί με τα πρωτοσέλιδα πωλούνται και ψεύτικες προσδοκίες και στην επόμενη στραβοκλωτσιά του Νελσον θα θυμηθουμε τον Λαριν.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καλά έκανε ο Λαριν και επέλεξε λα Λίγκα
Και χωρίς να είμαι το δεξί χέρι του τ.δ της Βαγιαδολιθ ούτε αυτό της Γκονσαρεβα (όπως θέλουν να μας πείσουν μερικοί εδώ μέσα που πετάνε νούμερα αέρος ) 100000% πήγε με πιο λίγα χρήματα εκεί !
Το πιο νορμαλ να ζητάς σε ένα κολο-πρωτάθλημα παραπάνω !
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Όσο πιο υποβαθμισμένο το πρωτάθλημα τόσο περισσότερα ζητάνε για να παίξουν εκεί. Αυτό είναι γνωστό και δεδομένο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Asimos έγραψε:Ωραία, τώρα που έκλεισε μπορώ να πω αυτό που έμαθα. Το συμβόλαιο που ζήτησε ο Λάριν δεν θα δίναμε σε καμμία περίπτωση. Μόλις μας μετέφερε τις απαιτήσεις του κάναμε πίσω και δεν ασχοληθήκαμε ξανά. Αν ο Μπότο προσπάθησε να τις μειώσει είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αλλα δεν νομίζω. Προσωπική εκτίμηση.

Όντως η επιμονή των δημοσιογράφων μου εκανε εντύπωση, γιατί αν εγώ που δεν είμαι τίποτα είχα μια Α' πληροφόρηση φαντάζομαι πως αυτοί που είναι πολύ πιο μέσα στα πράγματα το πήγαν αλλιώς το έργο. Έτσι, άρχισα να παρατηρώ ποιοι παίζανε το θέμα, ποιοι το προσπεράσανε, ποιοι το συντηρήσανε και ποιοι δεν το πήρανε καν μυρωδιά.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει ανάγκη μια μεταγραφή για να πουλήσει πρωτοσέλιδα. Γιατί δυστυχώς μαζί με τα πρωτοσέλιδα πωλούνται και ψεύτικες προσδοκίες και στην επόμενη στραβοκλωτσιά του Νελσον θα θυμηθουμε τον Λαριν.
Και όμως! Στην συγκεκριμένη ο ΠΑΟΚ προσφερε αρκετά χρήματα. Εγώ κρατάω αυτό και ελπίζω να είναι οδηγός για την συνέχεια σε παίκτες που θέλουν πολύ και να μην ήταν τυχαίο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

JohnDag έγραψε:
Logistis έγραψε:
gika έγραψε:
Δεύτερον, είμαστε στενά οικονομικά, οι αξίες των παικτών έχουν ανέβει, και πρακτικά με τα χρήματα που διαθέτουμε (~600Κ συμβόλαιο, ελεύθερο ή δανεικό) δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη καλύτερο αυτών που ήδη είναι εδώ ή που διαθέτουν οι ακαδημίες μας. Αν η ιδιοκτησία δεν μπορεί να διαθέσει αυτή τη στιγμή συμβόλαια του 1+ εκατομμυρίου και να δώσει 2-3-4 εκατομμύρια για αγορά, για μία ουσιαστική αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσεις απλά για να ψωνίσεις.
ο ginola ειπε χθες οτι για τον Λαριν δινουν ανω του 1.000.000 συμβόλαιο αλλά αυτός προτιμάει Ισπανία. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες
Χωρίς να έχω καμία διάθεση να αμφισβητήσω τον Ζινολα, αυτό το 1Μ συμβόλαιο το δίνουμε (στα λόγια) εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ε ενάμιση χρόνο έναν παίκτη θα είχαμε βρει που να μας κάνει με τέτοιο συμβόλαιο.

Η πράξη και η πραγματικότητα δείχνουν αλλά πράγματα μέχρι στιγμής.

Αν πραγματικά υπάρχει διάθεση να δοθεί τέτοιο συμβόλαιο θα φανεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής.

Γιατί το «δίνω και δεν βρίσκω» αρχίζει και χάνει την αίγλη του ως επιχείρημα ενάμιση χρόνο μετά…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεκτό. Άλλωστε στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

GINOLA έγραψε:
Asimos έγραψε:Ωραία, τώρα που έκλεισε μπορώ να πω αυτό που έμαθα. Το συμβόλαιο που ζήτησε ο Λάριν δεν θα δίναμε σε καμμία περίπτωση. Μόλις μας μετέφερε τις απαιτήσεις του κάναμε πίσω και δεν ασχοληθήκαμε ξανά. Αν ο Μπότο προσπάθησε να τις μειώσει είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αλλα δεν νομίζω. Προσωπική εκτίμηση.

Και όμως! Στην συγκεκριμένη ο ΠΑΟΚ προσφερε αρκετά χρήματα. Εγώ κρατάω αυτό και ελπίζω να είναι οδηγός για την συνέχεια σε παίκτες που θέλουν πολύ και να μην ήταν τυχαίο
Δεν έγραψα ποτέ ποσό γιατί θεωρώ πως είναι αυτονόητο πως ο ΠΑΟΚ δεν θα χτυπούσε την πόρτα του Λάριν για 500 και 800 χιλιάρικα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν αληθεύει αυτό που λέει ο Άσιμος τότε μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι το τζέρτζελο που έγινε με τον Λαρίν ήταν με την ανοχή της ΠΑΕ, αν όχι με παρότρυνση της, προκειμένου να φανεί ότι υπάρχει πρόθεση μεταγραφών. Πρόθεση που όμως αναλώθηκε στην απόκτηση του Τάισον, ώστε να σταματήσει να παραπονιέται, δημόσια τουλάχιστον, ο Λουτσέσκου. Εξακολούθηση της σφιχτής οικονομικής πολιτικής, χειρόφρενο, στρόφιγγα, αυτάρκεια, sustainability, πείτε το όπως θέλετε, χωρίς όμως να εκτίθεται η ΠΑΕ.
"Θέλαμε, ψάξαμε, βρήκαμε, προσφέραμε αλλά δεν έκατσε, όποτε δε φταίμε εμείς"...!!!
Όποτε μεταγραφές τέλος, κάλυψη κενών το καλοκαίρι και τίτλοι στις καλένδες, αν ισχύουν αυτά που γράφει ο Άσιμος.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

θα προτιμούσα η επιλογή για επιθετικό να στηρίζεται περισσότερο στην τεχνική και λιγότερο στον αριθμό των τερμάτων..Ολιβέιρα, αν και δεν εντυπωσιάζει με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, έχει την τεχνική ώστε να συνεργαστεί με Ντέλια και τους άλλους μπροστά

χωρίς γκόλ από τον βασικό σέντερ φόρ, κι όμως τα σκόρ αρχίζουν να ξεφεύγουν..

ο Λάριν νομίζω δεν είναι και κανένας μεγάλος μπαλαδόρος..αλλιώς βγάζει το ψωμί του
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποσες φορες το εχω γραψει αυτο τελευταιες μερες μεταγραφων...Αρνουμαι να πιστεψω πως δεν θα γινει εστω η κινηση για επιθετικο. Ειναι ξεκαθαρη ομολογια πως δεν πιστευουμε στη κατακτηση του πρωταθλήματος...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Κάπου είχα διαβάσει ότι δίναμε στον Λαριν 1,1εκ αλλά αυτός ζητουσε 1,4

Φαντάζομαι στην Ισπανία έκλεισε με λιγότερα
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Τελικα παιδια, το συμπερασμα ειναι (που ολοι λεμε το...αυτονοητο) οτι απο τις κινήσεις της ΠΑΕ, θα φανεί, εαν θελουμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, η την δευτερη θεση....
Ειδωμεν :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”