Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Darkm4n »

EugenePAOKI έγραψε:Έχω περιέργεια να δω πάντως εάν θα κινηθούμε από νωρίς για το κλείσιμο ελεύθερων παικτών για το καλοκαίρι. Για παράδειγμα πέρυσι η μεταγραφή του Νάσμπεργκ βγήκε από τα σάιτ στις 30 Απριλίου (άσχετα βέβαια το πότε ήρθε).
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άσχετο αν έκλεισε ο Nasberg από 30απριλίου τότε οργάνωνε το σχεδιασμό ήταν κοντά να κλείσει τέτοιο διάστημα και τον Quagliata να έρθουν να έχουμε παίχτες γιατί 30ιουν αν θυμααι εφευγαν πολλά συμβόλαια Παιχτών μονο ο Kaddouri/Vieirinha/Biseswar+Schwab(αν ανανεώσει ή όχι).

Άρα δεν ισχυει αυτό που λες φέτος κοιτάμε καθε ματς ξεχωριστα 1-ένα μέχρι και για Πρωτάθλημα κυνηγάμε με τα τωρινά δεδομένα Βαθμολογικά ο δε Boto με Lucesku+Σαββιδάκο Jr. υπάρχουν και φέτος συμβόλαια που λήγουν πχ Vieirinha/Kurtic/Biseswar/El-Kaddouri και διάφορων μικρών πχ Ταλιχμανίδη/Γκορντεζιανι και έχουν σχεδιασμό μεταγραφικό αναλόγως πότε ξεκινάμε για προκριματικά <ότι τερματήσουμε>.

:arrow: Πιστεύω να σε κάλυψα και δεν τα λέω μόνος μου τα φαίνονται και τα εξήγησε και ο Boto+Lucesku(με τον τρόπο του σε συνεντεύξεις).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αναγκη αποκτησης επιθετικου υπαρχει και για εναν ακομα λογο εξωαγωνιστικο.Στο τελος της χρονιας θα κατσεις στο τραπεζι με τον Ολιβειρα.Αντε βρεστα μαζι του στο οικονομικο χωρις να ματωσεις αν ξερει οτι ειναι ο μονος ετοιμος φορ στο ροστερ ενοψει των ευρωπαικων υποχρεωσεων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GINOLA έγραψε:...νομίζω δεν θα πάρουμε ότι παίρνουμε συνήθως...
ΩΧ! ΩΧ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε και ένα αριστερό μπακ, γιατί δεν γίνεται μόνο με τον μέτριο Rafa και τον εξ ίσου μέτριο Μάριο.
Δεν έχουμε και κάποιον καλόν αριστεροπόδαρο στις υποδομές.
(μόνο ο δεξιπόδαρος Τασιούρας έχει παίξει τη θέση...).
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Τα επόμενα 7 24ωρα θα είναι κρίσιμα... :mrgreen:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
GINOLA έγραψε:...νομίζω δεν θα πάρουμε ότι παίρνουμε συνήθως...
ΩΧ! ΩΧ!
Αποστολή εγώ σαν θετική την βλέπω την πρόταση του αδελφού. Γιατί συνήθως τι παίρνουμε;;;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν ο Βόλος δε μπει στα play off , ο Κούτσιας επιστρέφει και μπορεί να παίξει ή τον ξεχνάμε για τη φετινή χρονιά;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ποσο τρελο vertigo παθαινει
η διοικηση μας ρε π@@στη μου
οταν τα πραγματα δειχνουν να
μπαινουν σε μια σωστη σειρα
που νομοτελιακα θα οδηγησει
την ομαδα σε μεγαλες επιτυχιες
κι ετσι ερχονται τα πανω κατω;

Για να δουμε λοιπον μεχρι τις 31 του
μηνα τι προσθαφαιρεσεις θα εχουμε
κι εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε
για το αν το ξαναεπαθε και φετος!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καλημέρα σας. Η ομάδα χρειάζεται 1-2 κινήσεις διότι τα ματς είναι πολλά και διακυβεύονται ακόμα περισσότερα. Δε θα γράψω για πρωτάθλημα, αν και όλα είναι ανοικτά. Θα γράψω για 2η θέση και το κύπελλο. Είναι υποχρέωσή μας για φέτος ειδάλλως θα αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Τους εαυτούς μας που σε σύνολο μέχρι τώρα είμαστε καλύτεροι σχεδόν από όλους με ένα άκρως ποδοσφαιρικό project. Από κει και πέρα δεν πρέπει να αφήσουμε την ομάδα γυμνή. Προσωπικά η ομάδα, μου επέτρεψε να δω πως σε αυτά τα 3 ματς με τη ζέλα παίζεται η χρονιά, ή τουλάχιστον μας διατηρεί ζεστούς. Φορ πρέπει να έρθει και για ποσοτικούς και για ποιοτικούς λόγους. Μπακ θα ήθελα προσωπικά να έρθει κάποιος αριστερά. Θεωρώ πως αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, έρχονται μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μακάρι τις επόμενες 7 μέρες να έχουμε καλά νέα.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δεν έχουμε και κάποιον καλόν αριστεροπόδαρο στις υποδομές.
Ο πρώτος που έρχεται από ακαδημίες είναι ο Σελιμαι, που έπαιξε και με Καλαμάτα. Μεγάλο ταλέντο θεωρητικά αλλά να τον υπολογίζουν για του χρόνου... Δε πιστευω. Πάντως αν είναι να φέρουν αναπληρωματικό και τύπου Τέιλορ 1000 να πάρει τις ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ηρεμια παιδια...
Καταλαβαινω την αδημονια μιας και η ιδια η ομαδα μας δημιουργησε τις προσδοκιες οτι ΚΑΙ φετος μπορει να καταφερει κατι πολυ μεγαλυτερο απο οτι πιστευαμε, αλλα ακομα ο μηνας εχει 24.
Ας μην κραζουμε στηριζομενοι πανω σε διαρροες και δημοσιευματα που πολλες φορες εχει αποδειχθει οτι γραφονται χωρις να υπαρχει η παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει.
Εγω πιστευω οτι τουλαχιστον την υποθεση φορ την δουλευουν. Δεν γινεται να μην βλεπουν το τεραστιο θεμα σε πιθανη απωλεια Ολιβειρα ειτε με καρτες ειτε με μικροτραυματισμους (χτυπα ξυλο) ειτε λογω αποφορτισης απο τα συνεχομενα ματς. Πιστευω οτι θα γινει κινηση
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Νομίζω, αυτά ( την ευκαιρία να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, η την δεύτερη θέση) πρέπει να την εξηγήσει ο Μποτο στον Ιβάν...δηλ. εάν θέλουμε, να πετύχουμε κάτι φέτος( εκτός το χτισημο του νέου ΠΑΟΚ) που είναι ευκαιρία, πρέπει να πάρουμε 2_3 παίκτες...αλλιως, δεν...
Ο πρόεδρος θα δώσει την γραμμή, πως θέλει να κινηθει το σωματείο... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ettien26 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Aμα ήταν έτσι φίλε μου εττιεν, δεν θα αγόραζε κανένας. Όλοι ελεύθερους θα παίρνανε.

Πρώτον, ο λαριν με αγορά θα ήθελε ένα συμβόλαιο κάνα 30% κάτω, δεν θα έμπαινες σε πλειστηριασμο με άλλες 10 ομάδες όπως και όταν θα ερχόταν η ώρα να πουλήσεις είναι αλλιώς να πουλάς παίκτη που αγόρασες και αλλιώς παίκτη που πήρες ελεύθερο.

Όπως και να έχει εμένα ούτως ή άλλως δεν με έψηνε ο συγκεκριμένος
Αγοράζουν αυτοί που έχουν πολλά για ξόδεμα και αυτοί που είναι σε θέση να πάρουν τα ρίσκα τους.
Αν έχεις ενα μεταγραφικό μπατζετ π.χ. 20 μύρια τότε σε παίρνει και να δώσεις καμιά 10αρια σε κανονικές μεταγραφές για να φέρεις π.χ. 3 παίκτες. Εδώ. λόγω αυτάρκειας αφού, υπολογίζουμε την λύση κάποιων συμβολαίων το καλοκαίρι για να φέρουμε παίκτες.
Μην ξεχνάς ότι είναι νωπά ακόμη τα αποτυχημένα μεταγραφικά παραδείγματα που ανέφερα προηγουμένως.

Και ύστερα μεταγραφή από μεταγραφή έχει διαφορά. Και η ενδεχόμενη πώληση δεν έχει να κάνει μόνο με το ποσό της αγοράς (ή αν έρθει ελεύθερος) αλλά και με την ποιότητα και τις προοπτικές των παικτών. Μεταγραφή ήταν και ο Εσίτι των 3,5 μυρίων ή ο Φελίπε των 3 μυρίων, μεταγραφή ήταν και οι Ροντρίγκεζ και Μακ που κόστισαν 400 χιλιάρικα έκαστος και απέφεραν πολλαπλάσια.
Αδερφέ μου Ετιέν εγώ δεν είπα να μην πάρεις καθόλου ελεύθερους. Αυτό που είπα είναι ότι όταν καίγεσαι για παίκτη αξίας και πας στην λίστα ελεύθερων, αναγκαστικά και θα μπεις σε ανταγωνισμό με άλλες 10 ομάδες και θα περιμένεις αρκετό χρόνο μέχρι ο παίκτης να αποφασίσει και θα πληρώσεις κερατιάτικα ένα 30% πάνω για το συμβόλαιο του και πριμ στον μάνατζερ και μπορεί τελευταία στιγμή να μείνεις με το όχι του παίκτη. Στην παρούσα φάση αν είναι να γίνουν όλα αυτά άστο καλύτερα.

Τα παραδείγματα που προανέφερες όπως τσολακ εσιτι και φιλιπε, εγώ τα έχω στο μυαλό μου ως εξής. Μπορεί για την άκρως αποτυχημένη μεταγραφή εσιτι να έχασες όμως μπόρεσες να μειώσεις την χασούρα. Ο τσολακ έφερε τα λεφτά που έδωσες πισω. Για φιλιπε θα δούμε τι θα φέρει ο χρόνος. Ακόμα και για τους Μάκ και Ροντρίγκες που αναφέρεις, με μεταγραφές αποκτήθηκαν. Θέλεις τώρα εγώ αντίστοιχα να σου γράψω για αποτυχίες με παίκτες που ηρθαν ελεύθεροι; Άσε δεν θα τελειώνει η λίστα.

Προχθές τυχαία κοιτούσα τα ποσά που έχουν δωθεί επί εποχής Σαββίδη σε αγορές και πωλήσεις. Αν θυμάμαι καλά οι αγοραπωλησίες έχουν ισοζύγιο +7 μύρια. Δηλαδή εδώ και μια 10ετια Σαββίδη στα πόσα που παιρνουμς/δίνουμε είμαστε καλά. Εκεί που έχουμε πρόβλημα είναι στα συμβόλαια που οποίος περνούσε έξω από την τούμπα έπαιρνε τουλάχιστον 500κ. Αυτό φαίνεται ότι με μποτο μπαίνει σε ένα καλούπι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε και ένα αριστερό μπακ, γιατί δεν γίνεται μόνο με τον μέτριο Rafa και τον εξ ίσου μέτριο Μάριο.
Δεν έχουμε και κάποιον καλόν αριστεροπόδαρο στις υποδομές.
2 αυτοι + Βιερινια + Λυρα κ Σαστρε = 5
Αν ερθει ο Πολωνος θα πρεπει ταυτοχρονα να δοθει δανεικος ο Μάριος ή να διακόψει ο Βιειρινια.
Κρίμα για τον Μάριο, ηταν πολυ ανεβασμένος αλλά τώρα θελουμε ετοιμο παικτη για τα π.ο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τσαούσης λύση ανάγκης ήταν

Το επίπεδο του προσωπικά δεν μου φαινόταν για βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμού
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”