Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Υπάρχει καμία ένδειξη για το "plan b" για τον φορ ? Αυτό είναι το σημαντικό πλέον ...
Το ίδιο πράγμα βγαίνει σε κόστος.buffalobill4 έγραψε:Εγώ να πω την αλήθεια μου, δεν ψήθηκα ιδιαίτερα για την "αλλαγή του πλάνου" μεσουσης της περιόδου και ενώ μετά από τόσα πάνω κάτω (που θα έρθουν κι άλλα εννοείται) το πλάνο με τους νέους μας βγαίνει.
Εξηγούμαι. Ο Λαριν θα έπαιρνε 1.2+. Έχουμε ήδη τον ολιβειρα με 1.1 που μετά από τόση υπομονή, παίζει ακριβώς αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Ο Λαριν δηλαδή τι θα έρθει να κάνει; Καλύτερα για μένα να αποκτηθεί με αγορά φορ 24-25 χρόνων ώστε το καλοκαίρι να έχουμε 2 φορ συν τον τζιμα. Καλώς ή κακώς αν ο ολιβειρα συνεχίσει έτσι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης, ελπίζω με ένα ποσό στα 600 για αλλά 2 χρόνια.
Απλά αντί να τα δώσεις στο συμβόλαιο του παίκτη, θα τα δώσεις στην ομάδα του.
Και είναι κοντινά τα παραδείγματα του Φελίπε, του Τσόλακ, του Εσίτι κ.λ.π.
Το ερώτημα είναι γιατί να μην φέρεις ελεύθερο σε καλή ηλικία (μέχρι 24-25) αφού βέβαια τον έχεις σαν τμήμα σκαουτινγκ παρακολουθήσει επαρκώς.
Ούτως ή αλλως όλες οι κινήσεις έχουν ρίσκο. Με τον παραπάνω τρόπο το ρίσκο ελαχιστοποιείται και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο.
Εν ισχύει αυτό που γράφεις φίλε ζινολα, που δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, είναι πολύ ανησυχητικό … το ότι ο πρόεδρος επέτρεψε δηλαδή πάλι κάποιος άλλος να εμπλέκεται σε τέτοια θέματα.GINOLA έγραψε:Josh στον λαριν τα δίναμε.στον Πολωνό οι φωστήρες που τον "εκλεισαν" προφανώς δεν το κλειδωσαν καλά.
Ελπίζω να είναι και ένα μάθημα στην οικογένεια ότι αυτά πρέπει να τα δουλεύει ο μποτο ,ακόμα και αν την πρόταση την κάνει άλλος.
Λάθος εάν έγινε … μεγάλο λάθος
Αφήστε ρε σείς να κάνουν κουμάντο αυτοί που πληρώνεται για αυτό τον λόγο … αφήστε τους και μετά κρίνετε τους
- buffalobill4
Aμα ήταν έτσι φίλε μου εττιεν, δεν θα αγόραζε κανένας. Όλοι ελεύθερους θα παίρνανε.
Πρώτον, ο λαριν με αγορά θα ήθελε ένα συμβόλαιο κάνα 30% κάτω, δεν θα έμπαινες σε πλειστηριασμο με άλλες 10 ομάδες όπως και όταν θα ερχόταν η ώρα να πουλήσεις είναι αλλιώς να πουλάς παίκτη που αγόρασες και αλλιώς παίκτη που πήρες ελεύθερο.
Όπως και να έχει εμένα ούτως ή άλλως δεν με έψηνε ο συγκεκριμένος
Πρώτον, ο λαριν με αγορά θα ήθελε ένα συμβόλαιο κάνα 30% κάτω, δεν θα έμπαινες σε πλειστηριασμο με άλλες 10 ομάδες όπως και όταν θα ερχόταν η ώρα να πουλήσεις είναι αλλιώς να πουλάς παίκτη που αγόρασες και αλλιώς παίκτη που πήρες ελεύθερο.
- FreeWatcher
Βρε φέρτε Πριγιογκόλ για 2ο, με 150-200 το χρόνο να κωλογουσταρουμε!!! Τι ψάχνετε? Άκουσε εκεί δινουμε 1.2 στο Λαριν. Μόνο με Botheim συμβιβάζομαι να δώσω πάνω από μύριο 

λάριν αντιο
κετζιορα εμπιστευομαι ζινολα
φορ και μπακ λογικα 90%+ θα ερθουν
κετζιορα εμπιστευομαι ζινολα
φορ και μπακ λογικα 90%+ θα ερθουν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άντε να δούμε, μια βδομάδα ακόμα
Εκείνος ο μπακ που ήξερε και ο Μποτο μάθαμε τελικά ποιος είναι;
Εκείνος ο μπακ που ήξερε και ο Μποτο μάθαμε τελικά ποιος είναι;
- Μπαρκαρούτσος
Να σας πω έναν μπακ που τον ξέρουν καλά στον ΠΑΟΚ και τον ξέρω κι εγώ σαν να μεγάλωσα (περίπου) μαζί του...;
- Shivaspace
Αγοράζουν αυτοί που έχουν πολλά για ξόδεμα και αυτοί που είναι σε θέση να πάρουν τα ρίσκα τους.buffalobill4 έγραψε:Aμα ήταν έτσι φίλε μου εττιεν, δεν θα αγόραζε κανένας. Όλοι ελεύθερους θα παίρνανε.
Αν έχεις ενα μεταγραφικό μπατζετ π.χ. 20 μύρια τότε σε παίρνει και να δώσεις καμιά 10αρια σε κανονικές μεταγραφές για να φέρεις π.χ. 3 παίκτες. Εδώ. λόγω αυτάρκειας αφού, υπολογίζουμε την λύση κάποιων συμβολαίων το καλοκαίρι για να φέρουμε παίκτες.
Μην ξεχνάς ότι είναι νωπά ακόμη τα αποτυχημένα μεταγραφικά παραδείγματα που ανέφερα προηγουμένως.
Και ύστερα μεταγραφή από μεταγραφή έχει διαφορά. Και η ενδεχόμενη πώληση δεν έχει να κάνει μόνο με το ποσό της αγοράς (ή αν έρθει ελεύθερος) αλλά και με την ποιότητα και τις προοπτικές των παικτών. Μεταγραφή ήταν και ο Εσίτι των 3,5 μυρίων ή ο Φελίπε των 3 μυρίων, μεταγραφή ήταν και οι Ροντρίγκεζ και Μακ που κόστισαν 400 χιλιάρικα έκαστος και απέφεραν πολλαπλάσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 24 Ιαν 2023, 00:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:Στέλιος...
ΚΙΤΣΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Ναι, παραλίγοShivaspace έγραψε:baba ?

Αν φέρουμε φορ κάποιον απ' αυτούς που ακούστηκαν αντί λαριν εγώ θα ήμουν υπερευχαριστημενος καθώς δεν θεωρώ τον Καναδό τίποτα σπουδαίο.. όσο για την περίπτωση του Πολωνού,αν όντως χάλασε θεωρώ πολύ άσχημη την συγκεκριμένη τροπή.
Ήταν ένας παίκτης που μπορούσε να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας,έχοντας αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από ότι είμαστε εμείς, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μπει σχετικά γρήγορα στο ροτεισον της ομάδας... σύμφωνα πάντα με τα στάνταρ του τι σημαίνει γρήγορα με τον λουτσέσκου.
Και για να το πάω λίγο παρακάτω το όλο σκηνικό.
Αντίθετα με τον Γιαπας εγώ ψάχνω πάντα ( συνειδητά ή υποσυνείδητα) λόγους να αισιοδοξώ. Έτσι σκεφτόμουν ότι ακόμα και αυτή η Κούλα που αυτή τη στιγμή φαντάζει πρώτο φαβορί για τον τίτλο ,πως από την μια στιγμή στην άλλη (με μια- δύο θλάσεις των μουκουντι και σιμανσκι για παράδειγμα στα πλέι οφ) μπορεί να ντυθεί και αυτή βαζελος.
Αυτή η σκέψη γίνεται γιατί πάντα θα ψάχνεις από κάπου να πιαστείς. Δυστυχώς όμως το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον ινγκασον και τον Ολιβέιρα... κάτι που θα ήταν καταστροφικο με τα τωρινά δεδομένα.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βάλουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα ματάκια μας για ακόμα μία φορά.
Τα έφερε έτσι η τύχη που ακόμα και φέτος επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου... υποχρέωση όλων είναι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κυνηγήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για να σηκώσουμε φέτος στο πρωτάθλημα
Ήταν ένας παίκτης που μπορούσε να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας,έχοντας αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από ότι είμαστε εμείς, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μπει σχετικά γρήγορα στο ροτεισον της ομάδας... σύμφωνα πάντα με τα στάνταρ του τι σημαίνει γρήγορα με τον λουτσέσκου.
Και για να το πάω λίγο παρακάτω το όλο σκηνικό.
Αντίθετα με τον Γιαπας εγώ ψάχνω πάντα ( συνειδητά ή υποσυνείδητα) λόγους να αισιοδοξώ. Έτσι σκεφτόμουν ότι ακόμα και αυτή η Κούλα που αυτή τη στιγμή φαντάζει πρώτο φαβορί για τον τίτλο ,πως από την μια στιγμή στην άλλη (με μια- δύο θλάσεις των μουκουντι και σιμανσκι για παράδειγμα στα πλέι οφ) μπορεί να ντυθεί και αυτή βαζελος.
Αυτή η σκέψη γίνεται γιατί πάντα θα ψάχνεις από κάπου να πιαστείς. Δυστυχώς όμως το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον ινγκασον και τον Ολιβέιρα... κάτι που θα ήταν καταστροφικο με τα τωρινά δεδομένα.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βάλουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα ματάκια μας για ακόμα μία φορά.
Τα έφερε έτσι η τύχη που ακόμα και φέτος επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου... υποχρέωση όλων είναι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κυνηγήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για να σηκώσουμε φέτος στο πρωτάθλημα
- Shivaspace
o Shomurodov ζεσταίνει πάγκο ..κλείσαμε πρόσφατα και τον Μορικέλι απ την ρόμα ίσως να υπάρχει κάποια επαφή
-
Έχω περιέργεια να δω πάντως εάν θα κινηθούμε από νωρίς για το κλείσιμο ελεύθερων παικτών για το καλοκαίρι. Για παράδειγμα πέρυσι η μεταγραφή του Νάσμπεργκ βγήκε από τα σάιτ στις 30 Απριλίου (άσχετα βέβαια το πότε ήρθε).