Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από joshua »

Τι να τα κανω τα λεφτα οταν δεν εχω φραγκο φαση...Παρηγορια στον αρρωστο ειναι το να λεμε οτι προσφερουμε καλα λεφτα αλλα στο τελος δεν βρισκουμε παικτη...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ενθαρρυντικό που θα το παλέψουμε για παίκτη έχοντας καλό budget. Πιστεύω κάτι θα προκύψει στο τέλος

Ο Πολωνός χάλασε τελείως ή μπορεί να κινηθούμε το καλοκαίρι;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

kataramenos5 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lucas-joa ... ler/234787

https://youtu.be/Xkgw9CCcmCA

Στα μέτρα μας, κοντα σε αυτό που ψάχνουμε νομίζω...
Για πες ρε παλικαρι ακουσες κι εσυ κατι φημες για Αγκολεζο φορ με Πορτοαγαλικο πασαπορτι που κυκλοφορησαν εκει κατα το Νοεμβρη?
Αν θυμαμαι καλα ενδιαφεροταν μια ομαδα απ το νησι αλλα ο Ινς το ξεκοψε τελευταια.
Υπαρχει κι αλλος βεβαια.
Μυρωδιά δεν εχω
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Napoli4 έγραψε:Ενθαρρυντικό που θα το παλέψουμε για παίκτη έχοντας καλό budget. Πιστεύω κάτι θα προκύψει στο τέλος

Ο Πολωνός χάλασε τελείως ή μπορεί να κινηθούμε το καλοκαίρι;

Τι να σου πω, αν την δει αλλιώς και ρίξει τις απαιτήσεις του.με τα συμβόλαια που ζητάει παίρνεις εξτρεμ ενδεκάδας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εν μέρει λογικό. Σαν βιογραφικό είναι στα ίδια με τον Μάτος όταν ήρθε.
Διεθνής, 28 χρονών, δεν παίρνει και λίγα στην Ντιναμό.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Εγώ να πω την αλήθεια μου, ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον ενθουσιάστηκα...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

FreeWatcher έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lucas-joa ... ler/234787

https://youtu.be/Xkgw9CCcmCA

Στα μέτρα μας, κοντα σε αυτό που ψάχνουμε νομίζω...
όσο τον είχα παρακολουθήσει πιο περιφερειακός μου φαινόταν. Τη Reading στην championship όσο την εχω δει, ο καλύτερος επιθετικός που είχε τα τελευταία χρόνια είχε πάει δανεικος απ τη Νόριτς, το δεύτερο εξάμηνο κ έκανε παπάδες. Νέλσον Ολιβειρα τον λεγανε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετσι οπως τα λεει ο GINOLA μου θυμιζει αλλες περιπτωσεις με τις οποιες θεωρητικα ειχαμε ασχοληθει, οταν και διαβαζαμε ενδιαφερον για παικτες με τεραστια κασε, για τους οποιους εμεις περιμεναμε με καποιο τροπο το κασε τους να πεσει στο μισο και στο τελος μεναμε μπουκαλα...
Ο Πολωνος εχει συμβολαιο 850.000 στη Ντιναμο.Πως ακριβως περιμεναμε να τον παρουμε οταν πολυ λογικα δεν δινουμε τετοια ποσα για ακραιο μπακ?
Αντιστοιχα ο Λαριν νομιζω ειχα συμβολαιο αρκετα πανω του μυριου στη Μπριζ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ακρως αποθαρυντικα αυτα που διαβαζω. Περι ποσων και παικτων.και ειναι αποθαρυντικα οχι για την τωρινη μας στιγμη. Για το καλοκαιρι. Κριμα. Τελικα στα 850 το χρονο τι ειναι καλυτερο? Να παρεις εναν παικτη και να ξενοιασεις για 3 χρονια η να αγορασεις εναν να δωσεις τα ιδια λεφτα αλλα να μην εχεις την ιδια προσφορα αγωνιστικη απο αυτον… ερωτησεις και ερωτησεις.

Το θεμα ειναι οτι με τα υπαρχοντα ροστερ δυσκολα θα δουμε ομιλους. Και οχι μονο εμεις ολες οι ελληνικες ομαδες. Ισως μονο ενας αυτος του κυπελλου που μαλλον εξασφαλιζει ομιλους. Κατι σαν το σιχαμα περσυ. Που περασε μια ομαδα στα πεναλτυ και μπηκε ομιλους. Λογω θεσης οχι λογω ικανοτητας.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Josh στον λαριν τα δίναμε.στον Πολωνό οι φωστήρες που τον "εκλεισαν" προφανώς δεν το κλειδωσαν καλά.

Ελπίζω να είναι και ένα μάθημα στην οικογένεια ότι αυτά πρέπει να τα δουλεύει ο μποτο ,ακόμα και αν την πρόταση την κάνει άλλος.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Totem_pk έγραψε:Ακρως αποθαρυντικα αυτα που διαβαζω. Περι ποσων και παικτων.και ειναι αποθαρυντικα οχι για την τωρινη μας στιγμη. Για το καλοκαιρι. Κριμα. Τελικα στα 850 το χρονο τι ειναι καλυτερο? Να παρεις εναν παικτη και να ξενοιασεις για 3 χρονια η να αγορασεις εναν να δωσεις τα ιδια λεφτα αλλα να μην εχεις την ιδια προσφορα αγωνιστικη απο αυτον… ερωτησεις και ερωτησεις.

Το θεμα ειναι οτι με τα υπαρχοντα ροστερ δυσκολα θα δουμε ομιλους. Και οχι μονο εμεις ολες οι ελληνικες ομαδες. Ισως μονο ενας αυτος του κυπελλου που μαλλον εξασφαλιζει ομιλους. Κατι σαν το σιχαμα περσυ. Που περασε μια ομαδα στα πεναλτυ και μπηκε ομιλους. Λογω θεσης οχι λογω ικανοτητας.
Θεωρείς όμως πως στο δίδυμο σαστρε λυρατζη έχει λογική να δοθεί έτσι πρόχειρα 850 χιλιάρικα για ακόμα ένα δεξί μπακ; Αν ο προπονητής αποφασίσει να δώσει τέτοιο συμβόλαιο εκεί ας το κάνουν καλοκαίρι με ηρεμία.

Αριστερά που έχουμε μόνο μια λύση θα είχε μεγαλύτερη λογική το ρίσκο αυτήν την στιγμή για εμενα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγώ να πω την αλήθεια μου, δεν ψήθηκα ιδιαίτερα για την "αλλαγή του πλάνου" μεσουσης της περιόδου και ενώ μετά από τόσα πάνω κάτω (που θα έρθουν κι άλλα εννοείται) το πλάνο με τους νέους μας βγαίνει.

Εξηγούμαι. Ο Λαριν θα έπαιρνε 1.2+. Έχουμε ήδη τον ολιβειρα με 1.1 που μετά από τόση υπομονή, παίζει ακριβώς αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Ο Λαριν δηλαδή τι θα έρθει να κάνει; Καλύτερα για μένα να αποκτηθεί με αγορά φορ 24-25 χρόνων ώστε το καλοκαίρι να έχουμε 2 φορ συν τον τζιμα. Καλώς ή κακώς αν ο ολιβειρα συνεχίσει έτσι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης, ελπίζω με ένα ποσό στα 600 για αλλά 2 χρόνια.

Στο δεξί μπακ, ο Πολωνός μπορεί να παίρνει 850 αλλά είναι σε εμπόλεμη χώρα. Αν θέλει να πάρει τα ίδια ας ψάξει αλλού για κορόιδα. Εμένα ο σαστρε μου κάνει προσωπικά κσι δεν το λέω μετά την χθεσινή εκπληκτική εμφάνιση, αλλά αφότου ξεπέρασε το ψυχολογικό πρόβλημα που είχε το καλοκαίρι.

Και στο δια ταύτα. Και οι 2 στόχοι μας μπορεί να ζητάνε συμβόλαια πριγιο και Ματος αλλά δεν νομίζω ότι ούτε ο Πολωνός να είναι Ματος ούτε ο Καναδός κοτσίδας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βασικα φιλε μου εγω δεν ξερω τον παικτη τον συγκεκριμενο. Απο αυτα που καταλαβα διαβαζοντας φαινοταν οτι επαιζε σε τρεις θεσεις στην αμυνα.
Αλλα να σου πω δεν καιγομουνα και μπακ αυτην την στιγμη. Φορ με νοιαζει και κανα στο κεντρο να φερουνε.
Και ξαναλεω οχι απαραιτητα για την τωρινη στιγμη. Περισσοτερο για τον προγραμματισμο του καλοκαιριου. Να ξεκινησουν απο τωρα. Για να εχουμε καμια ελπιδα να μπουμε σε ομιλο οποιασδηποτε διοργανωςης και να εχουμε ροστερ του χρονου να βγαλουμε τρεις διοργανωσεις.

Στην τελικη το ΦοΡ με καιει να ερθει. Γιατι με ενα μονο ειμαστε δυσκολα.

Και δυστυχως στο σημερινο ποδοσφαιρο θελει πολλα λεφτα για να πας μπροστα…..

Γιατυο και πιστευω οτι και φθηνες λυσεις για παγκο αλλα που μπορουν να βοηθησουν σε καποιο βαθμο ειναι καλες και σωστες για την κατασταση μας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε:Δεν θέλω να πιστέψω ότι αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξαιτίας της χθεσινής εμφατικής νίκης.
Θεωρητικά θα άλλαζε (θα έμπαινε φρένο) σε περίπτωση ήττας. Έτσι έλεγαν. Τώρα να άλλαξε (φρένο) λόγω της νίκης;
@@@ακια κάναμε. Χ έπρεπε να φέρουμε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

GINOLA έγραψε:Josh στον λαριν τα δίναμε.στον Πολωνό οι φωστήρες που τον "εκλεισαν" προφανώς δεν το κλειδωσαν καλά.

Ελπίζω να είναι και ένα μάθημα στην οικογένεια ότι αυτά πρέπει να τα δουλεύει ο μποτο ,ακόμα και αν την πρόταση την κάνει άλλος.
Ποιους εννοείς; αυτούς που 3 μέρες τώρα δίνουν πληροφορίες στους δημοσιογράφους" κοντά ο κετζιορα", "τα βρήκαμε με κετζιορα", "μένει μόνο η διναμο που θα της δώσουμε ένα μικρό ποσό για να τον πάρουμε μην τους τον πάρουμε και τζάμπα" :lol:

Τώρα φταίω εγώ να πω που τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”