Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από sic-4 »

Ναπολι μην στεκεσαι στον Αγγελο.
Αυτο που εγραψε ο Bono ειναι σωστο και δεν αφορα μονο τον Αγγελο, νομιζω παραδειγμα ηταν ο Αγγελος.
"...πάντα αναρωτιόμουν γιατί η εκπροσώπηση της ομάδας προς τα έξω και τα παράπονά της για τις αδικίες που έχουμε υποστεί από τους κάτω, δεν εκφράστηκαν σχεδόν ποτέ από ανθρώπους που έζησαν τον ΠΑΟΚ..."
Βιωναμε τερατα και παντα η σταση των ανθρωπων της ομαδας ηταν απολυτως μετριοπαθης. Σαν να μην ηθελαν να προκαλεσουν για καποιον ακατανοητο λογο. Να σε βιαζουν κι εσυ να εχεις κυριο μελημα σου να εισαι ευγενικος...

Να βραζουμε εμεις μεσα στο ζουμι μας και οι ανθρωποι της ομαδας (σε οποιο ποστο) να κανουν δημοσιες σχεσεις, μετριοπαθειες και "αξιοπρεπειες"...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Napoli4 έγραψε: Αλλά πιστεύω η στόχευση των δύο ήταν η ίδια, ο τρόπος τους είναι διαφορετικός.
Φίλε Ναπολιτάνε, καταλαβαίνω τι λες αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ.
Ο Άγγελος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, πίστευα ακόμα και τότε επί Σάντος :D αλλά και μετά, με την έλευση Ιβάν, ότι ο Άγγελος δικαιούνταν μία ακόμα ευκαιρία να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά, χωρίς οικονομικά προβλήματα και χωρίς Γούμενους και χάρηκα πολύ όταν αυτό έγινε. Και μάλιστα προς στιγμήν (όλοι θυμόμαστε πόσο τρένο πήγαινε η ομάδα στην αρχή) ένιωθα ότι θα μας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας, αλλά όλοι επίσης θυμόμαστε την κατάληξη.....
Καθόλου δεν είναι ο σκοπός μου να υποτιμήσω το πόσο ΠΑΟΚ είναι και ποιός είμαι γω άλλωστε για να κάνω κάτι τέτοιο?
Θυμάμαι καλά (δεν είμαι και πιτσιρικάς :D ) πόσες φορές μπήκε μπροστά ο Άγγελος, όταν δεν είχαμε φράγκο στις τσέπες.
Απλά είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι ο Άγγελος, ήθελε να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής (όπως και έγινε λίγο καιρό μετά) και ήξερε ότι για αυτό απαιτούνταν "ευρείες" συναινέσεις και προφανώς όχι υψηλοί τόνοι με τους από κάτω....

Για αυτό όμως που είμαι απόλυτα σίγουρος, είναι πως ο σωστός τρόπος για να συσπειρώσεις τον κόσμο γύρω απ΄την ομάδα, είναι αυτό που κάνει ο Ραζβάν, όπως λες και συ.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

sic-4 έγραψε:Ναπολι μην στεκεσαι στον Αγγελο.
Αυτο που εγραψε ο Bono ειναι σωστο και δεν αφορα μονο τον Αγγελο, νομιζω παραδειγμα ηταν ο Αγγελος.
"...πάντα αναρωτιόμουν γιατί η εκπροσώπηση της ομάδας προς τα έξω και τα παράπονά της για τις αδικίες που έχουμε υποστεί από τους κάτω, δεν εκφράστηκαν σχεδόν ποτέ από ανθρώπους που έζησαν τον ΠΑΟΚ..."
Βιωναμε τερατα και παντα η σταση των ανθρωπων της ομαδας ηταν απολυτως μετριοπαθης. Σαν να μην ηθελαν να προκαλεσουν για καποιον ακατανοητο λογο. Να σε βιαζουν κι εσυ να εχεις κυριο μελημα σου να εισαι ευγενικος...

Να βραζουμε εμεις μεσα στο ζουμι μας και οι ανθρωποι της ομαδας (σε οποιο ποστο) να κανουν δημοσιες σχεσεις, μετριοπαθειες και "αξιοπρεπειες"...
Έτσι ακριβώς, όχι μόνο ο Άγγελος.
Οι μόλις πριν 3-4 χρόνια πρωταθλητές Ευρώπης, Βρύζας και Ζαγοράκης (και μιλάμε για τον αρχηγό εκείνης της ομάδας έτσι?), με την καθολική αναγνώριση από το Πανελλήνιο, είδαν να τους κλέβουν ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια, χωρίς να ακουστεί μιλιά.

Τι να λέμε τώρα.....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ναι, καταλαβαίνω τι λέτε.
Για δημόσιες σχέσεις εις βάρους του ΠΑΟΚ, κι εμένα οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι ΖΖ.
Ίσως το έκανε και ο Άγγελος σε κάποιο βαθμό.
Мир

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Мир »

Κλείσαμε τους ZZ Top?

Έτσι εξηγείται το μούσι του Γιώργη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Napoli4 έγραψε:Ναι, καταλαβαίνω τι λέτε.
Για δημόσιες σχέσεις εις βάρους του ΠΑΟΚ, κι εμένα οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι ΖΖ.
Ίσως το έκανε και ο Άγγελος σε κάποιο βαθμό.
ΟΛΟΙ το εκαναν. Οι μεν αγωνιστικοι για να εχουν ανοιχτες πορτες με Αθηνα, ομοσπονδια ή ομαδες, οι δε διοικητικοι για δικους τους επιχειρηματικους ή πολιτικους λογους. Οχι ακριβως "εις βαρος του ΠΑΟΚ" αλλα μετριοπαθεια και τουμπεκι για να ειναι αρεστοι και να μην πολυπροκαλουν. Ειχε μαλιστα επιβληθει ακομα και στον κοσμο η εντελως αρρωστημενη νοοτροπια οτι εμεις που διαμαρτυρομαστε για την "κακια Αθηνα" ειμαστε κομπλεξικοι επαρχιωτες που δεν κοιταμε τα χαλια μας. Οχι οτι η "κακια Αθηνα" ηταν/ειναι πραγματι ενα τερας, εμεις οι κομπλεξικοι φταιμε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας συμμαζευτεί το off-topic..
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

[youtube]mr40SyB-DUI[/youtube]

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΠΩΣ...ρε Ρασβάν.....

Αλλόθρησκους και μη....που μια τους βρωμούσε το ένα και μια το άλλο άλλο και τώρα είναι όλοι κοκοκο....πως...ρε μ@λ@κ@...πως....

ΥΓ τα παντελόνια κύριοι δεν είναι για να μας φοράνε....είναι για να τα φοράμε....βλέπω σε κανα μήνα πάντως στην Τούμπα να γίνεται τρεντ το κολανάκι αλά Ιωάννης Μελισσανίδης (βοηθάει στις κυβιστήσεις - απλά ελληνικά κωλοτούμπες)....

Αν μπορείς πάτα ένα edit να δεις πώς το έκανα, για να το κάνεις με τον ίδιο τρόπο στο μέλλον.

Βάζουμε μόνο ό,τι υπάρχει μετά το ίσον, χωρίς το ίσον και πριν από άλλο σύμβολο (πχ "&").

Mod Team
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Sick Bastard έγραψε:Κριτική είναι απαραίτητη, η κόμπλα όμως αχρείαστη
Ισχυει αλλα για ολους να τονισω.-
Και μεταξυ συνοπαδων δηλαδη!
Οι οποιοι ηταν ειναι και θα ειναι
εδω ανεξαρτητως επιτυχιων η μη!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Η κομπλα ειναι χαρακτηριστικο των μικροπρεπων..
Οσο ο Ραζβαν παει ψηλα την ομαδαρα μου την ΠΑΟΚΑΡΑ
οσο και να μην τον πολυγουσταρω,στα ματια μου θα φανταζει Γιουργκεν Κλοπ..
Αφου διορθωθηκε ο ιδιος και το πηρε αλλιως,δεν ειναι κακο να το παρουμε κι εμεις αλλιως..
Δεν υπαρχει πιο ευχαριστη κωλοτουμπα..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Razvan Lucescu:
<<Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη>>
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Amsterdamer_87 έγραψε:Η κομπλα ειναι χαρακτηριστικο των μικροπρεπων..
Οσο ο Ραζβαν παει ψηλα την ομαδαρα μου την ΠΑΟΚΑΡΑ
οσο και να μην τον πολυγουσταρω,στα ματια μου θα φανταζει Γιουργκεν Κλοπ..
Αφου διορθωθηκε ο ιδιος και το πηρε αλλιως,δεν ειναι κακο να το παρουμε κι εμεις αλλιως..
Δεν υπαρχει πιο ευχαριστη κωλοτουμπα..

αυτο ...ρε σειρα...απο που προκυπτει...

το οτι ...εμεις..δεν εχουμε την ικανοτητα να ...δουμε τον δρομο...δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι λαθος...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Sick Bastard έγραψε:Αν και μετά το χτεσινό και στην επόμενη στραβή, μπει κάποιος εδώ μέσα κι αντί για κριτική γράφει από τον κώλο του και την ΚΟΜΠΛΑ του
να μας κάνει τη χάρη να μπαναριστεί μόνος του.

Δίνει 1.10 δυστυχώς

Υ. Γ. Συμφωνώ με karpouza
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Φιλε Καρπουζα μια χαρα εχουμε την ικανοτητα να δουμε και τον δρομο και τον παραδρομο..
Ο Ραζβαν εκανε χοντραδες και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις..
Ξεκολησε απο εμμονες και εγωισμους,το πηρε αλλιως και πηρε η ομαδα τον σωστο δρομο και μπραβο του..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εμμονες και εγωισμοί δεν προκύπτουν από πουθενά πέρα από forum, social και ραδιόφωνα.

Η πραγματικότητα είναι ότι έκανε και κάνει ότι καλύτερο μπορεί με αυτά που έχει και σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει η στροφή και το "αλλιώς" που παρουσιάζεται.

Η μέθοδος και ο τρόπος δουλειάς είναι ο ίδιος και απαράλλαχτος.

υπάρχουν πολλά σημεία που μπορούμε να κουβεντιάσουμε μέσα σε αυτό το πλαίσιο για το τι έγινε και γιατί (μετά Xριστoν φυσικά), αλλα αυτό δεν έχει καμια σχέση με στροφές, περιστροφές,εμμονες κλπ.

Η δουλειά σε ένα νέο σύνολο που ταυτόχρονα ενσωματώνει νεαρούς παίκτες είναι εξαιρετικά δύσκολη και η επιτυχία είναι ήδη εντυπωσιακή. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει να στήνεται ένα ποδοσφαιρικό σύνολο σε αυτές τις συνθήκες και αναλωνόμαστε στο "βάλε αυτόν, βγάλε τον άλλον" "παίξε αυτό το σύστημα", "παίξε αργά, παίξε γρήγορα" κλπ

Η άπειρη ομάδα έγινε έμπειρη σε λίγους μήνες (ακόμα και οι πιτσιρικάδες), οι αργοί έγιναν γρήγοροι, το σύστημα έγινε καλο και επαρκές και οι μέτριοι με τα ερασιτεχνικά λάθη έγιναν καλοί ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος που βλέπουν μερικοί αυτή τη "στροφή", είναι αυτό που ανέφερε ο ίδιος ο Ραζβάν ότι όλοι κρίνονται από το τελευταίο παιχνίδι.

Η δουλειά όμως έχει συνεχεια και η πρόοδος έρχεται μονο έτσι και όχι με "αλλιώς" η κουμπιά η μαγικά κόλπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”