Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Μην λεμε τα ιδια...Ο ΠΑΟΚ κοιταει επιθετικους που μπορου να παιξουν ΚΑΙ στα ακρα και επιπλεον με τουλαχιστον 10 ντερμπι μεχρι το τελος ειναι αστειο να πιστευουμε οτι θα παει μεχρι τελος ο Ολιβειρα.Μοιρασμενα θα ειναι τα παιχνιδια τοσο ως βασικοι οσο και σε αλλαγες.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι, παμε σε plan b το οποίο ήδη υπήρχε, δεν ξεκινάμε από το μηδένDemir έγραψε:larin τελος??Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μια και έξω θα σκάσουν οι ειδησούλεςjoshua έγραψε:Περιμενα ειδησουλες ειναι η αληθεια να σκασουν δειλα δειλα σημερα αλλα μεχρι τωρα σιωπη...
Πιστευω οτι σε αυτη την ομαδα ταιριαζει απιστευτα ενας φιλος απο τα παλια, ο Μισιτς, διπλα στον Αουγκουστο. Αν φυγει ο Κουρτιτς, δεν κοιταμε μια προς τα εκει?
Εγω πιστευω οτι θα επανελθει στο προσκηνιο η περιπτωση Ισιντορ οσο δεν κλεινει Γερμανια.
Μην μας σκας! Που κινουμαστε; Στα γνωστα; Φορ και Πολωνο;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μια και έξω θα σκάσουν οι ειδησούλεςjoshua έγραψε:Περιμενα ειδησουλες ειναι η αληθεια να σκασουν δειλα δειλα σημερα αλλα μεχρι τωρα σιωπη...
O παλιός δικός μας Misic σε αυτή την ομάδα θα ήταν καλύτερος και από σερτζιο ολιβειρα …paoki_ έγραψε:Πιστευω οτι σε αυτη την ομαδα ταιριαζει απιστευτα ενας φιλος απο τα παλια, ο Μισιτς, διπλα στον Αουγκουστο. Αν φυγει ο Κουρτιτς, δεν κοιταμε μια προς τα εκει?
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Παιδια εχουμε τουλαχιστον 10 ντερμπι μεχρι το τελος της χρονιας και αν δει καποιος το προγραμμα ειναι ΟΛΑ ανοιχτα αν η ομαδα εχει βαθος.
Εγώ θα πω ότι πάλι έχουμε καθυστερήσει.
Ευτυχώς που εχθές μειωσαμε την διαφορά.
Ευτυχώς που εχθές μειωσαμε την διαφορά.
- pagotatzis
Πόλη κοντά στην Σαλκε ο συγκεκριμένος.joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα επανελθει στο προσκηνιο η περιπτωση Ισιντορ οσο δεν κλεινει Γερμανια.
- pagotatzis
Ο Μισιτς πιστεύω ούτε θέλει να ακούσει το όνομα του ΠΑΟΚ ,και με το δίκαιο του.DamoN έγραψε:O παλιός δικός μας Misic σε αυτή την ομάδα θα ήταν καλύτερος και από σερτζιο ολιβειρα …paoki_ έγραψε:Πιστευω οτι σε αυτη την ομαδα ταιριαζει απιστευτα ενας φιλος απο τα παλια, ο Μισιτς, διπλα στον Αουγκουστο. Αν φυγει ο Κουρτιτς, δεν κοιταμε μια προς τα εκει?
Το μόνο πράμα που κατηγορώ τον Ιβαν είναι στο θέμα του Μισιτς.
Λάθος μεγάλο όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και ανθρωπιάς.
Ξέρω κάνει πολλά ο Ιβαν σε αυτόν τον τομέα αλλά στην περίπτωση του Κροάτη έπραξε όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ λάθος.
Έπρεπε να μείνει και ας μην έπαιζε ποτέ !
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα δεν ήταν θέμα με το Μισιτς!
Επίσης ο μισιτς πριν 1 χρόνο, τέτοιο καιρό πέρυσι ήταν στο. ΜΑΚ Παλλάς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης ο μισιτς πριν 1 χρόνο, τέτοιο καιρό πέρυσι ήταν στο. ΜΑΚ Παλλάς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεχρι χτες τουλάχιστον μονο φημη οτι ΘΑ υπάρξει ενδιαφερον απο Σαλκε υπήρχε. Αλλαξε κατι σημερα;pagotatzis έγραψε:Πόλη κοντά στην Σαλκε ο συγκεκριμένος.joshua έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα επανελθει στο προσκηνιο η περιπτωση Ισιντορ οσο δεν κλεινει Γερμανια.
- pagotatzis
Διάβασα εχθές σε γερμανικά ΜΜΕ ότι η Σαλκε κινείτε πιο έντονα για τον Ισιντορ.
Μην κρυβόμαστε αν τον θέλει ομάδα Γερμανίας εννοείτε δεν θα έρθει σε μας.
ο Καναδός επέλεξε,και λογικά για μένα , την Βαγιαδολιθ που είναι έτοιμη για Μπλουμ !
Μην κρυβόμαστε αν τον θέλει ομάδα Γερμανίας εννοείτε δεν θα έρθει σε μας.
ο Καναδός επέλεξε,και λογικά για μένα , την Βαγιαδολιθ που είναι έτοιμη για Μπλουμ !
-Θέλω να- Πιστεύω πως ο Ιβάν σε αυτά είναι σωστός, χωρίς να χρειάζεται να το διαφημίζει.pagotatzis έγραψε:Ο Μισιτς πιστεύω ούτε θέλει να ακούσει το όνομα του ΠΑΟΚ ,και με το δίκαιο του.DamoN έγραψε:O παλιός δικός μας Misic σε αυτή την ομάδα θα ήταν καλύτερος και από σερτζιο ολιβειρα …paoki_ έγραψε:Πιστευω οτι σε αυτη την ομαδα ταιριαζει απιστευτα ενας φιλος απο τα παλια, ο Μισιτς, διπλα στον Αουγκουστο. Αν φυγει ο Κουρτιτς, δεν κοιταμε μια προς τα εκει?
Το μόνο πράμα που κατηγορώ τον Ιβαν είναι στο θέμα του Μισιτς.
Λάθος μεγάλο όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και ανθρωπιάς.
Ξέρω κάνει πολλά ο Ιβαν σε αυτόν τον τομέα αλλά στην περίπτωση του Κροάτη έπραξε όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ λάθος.
Έπρεπε να μείνει και ας μην έπαιζε ποτέ !
Πχ η απόκτηση του Ουαγκέ από την ομάδα που πήραμε τον Κοτάρσκι θεωρώ πως δεν είναι τυχαία.
Μπορεί και να είναι, φυσικά, αλλά κάτι μέσα μου πιστεύει πως ο Ιβάν είναι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα.