Τάκλιν σκληρό, αλλά ούτε καν τραυματίστηκε!Dimg4 έγραψε:Τακλιν εφαγε ρε τι μπραβο μου λες![]()
Έτσι κερδίζονται οι κόκκινες!
Τάκλιν σκληρό, αλλά ούτε καν τραυματίστηκε!Dimg4 έγραψε:Τακλιν εφαγε ρε τι μπραβο μου λες![]()
Και τι α κάνς; Κατς να σκας;Dimg4 έγραψε:Πλασεδακι στα περιστερια κλασικο, πλεον μονο για χαβαλε ειναι η συμμετοχη σου
Ολοσωστος.tad έγραψε:Ξαναλέω ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτός ο παίχτης να τρωει χρόνο συμμετοχής από τα αλλά μεγάλα ταλέντα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ … δεν αναφέρω ονόματα για να μην πιαστεί κάποιος από ένα όνομα
Ξέρω ότι σήμερα όλοι υμνούν τον Λουτσε αλλά τα κουσούρια του δεν κόβονται … τα ίδια λέγαμε και για Ντελια πριν λίγο καιρό και τώρα τον έχει κάνει μάγκα …
Δεν γίνεται απλά να βάζεις μέσα παίχτη που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του … να πω ότι δεν έχουμε παίχτες να το δεχτώ … και μην γυρίσει να μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλοι ντελιας …
tad έγραψε:Ξαναλέω ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτός ο παίχτης να τρωει χρόνο συμμετοχής από τα αλλά μεγάλα ταλέντα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ … δεν αναφέρω ονόματα για να μην πιαστεί κάποιος από ένα όνομα
Ξέρω ότι σήμερα όλοι υμνούν τον Λουτσε αλλά τα κουσούρια του δεν κόβονται … τα ίδια λέγαμε και για Ντελια πριν λίγο καιρό και τώρα τον έχει κάνει μάγκα …
Δεν γίνεται απλά να βάζεις μέσα παίχτη που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του … να πω ότι δεν έχουμε παίχτες να το δεχτώ … και μην γυρίσει να μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλοι ντελιας …
Ναι αλλά οι μικροί του ΠΑΟΚ μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να κερδίσουν πολύτιμα φάουλ σε αυτά τα σημεία από το 60 έως τη λήξη του αγώνα;tad έγραψε:Ξαναλέω ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτός ο παίχτης να τρωει χρόνο συμμετοχής από τα αλλά μεγάλα ταλέντα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ … δεν αναφέρω ονόματα για να μην πιαστεί κάποιος από ένα όνομα