paokpantou έγραψε:Ζελες θα σας ξεπατωσουμε και την Πέμπτη..
Θα πάθετε και εσείς ότι και η κουλά.. Θα παρακαλάτε να μην είχε δώσει το πέναλτι ο λαοθ..
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΊΜΑΙ ΧΆΛΙΑ ΒΛΈΠΩ ΈΝΑΝ ΑΕΤΌ. ΜΕ 8 ΚΕΦΆΛΙΑ...
Αγαπημένο μήνυμα
paokpantou έγραψε:Ζελες θα σας ξεπατωσουμε και την Πέμπτη..
Θα πάθετε και εσείς ότι και η κουλά.. Θα παρακαλάτε να μην είχε δώσει το πέναλτι ο λαοθ..
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΊΜΑΙ ΧΆΛΙΑ ΒΛΈΠΩ ΈΝΑΝ ΑΕΤΌ. ΜΕ 8 ΚΕΦΆΛΙΑ...
Alastor έγραψε:Οσο σκεφτομαι τι γραφαν για τον Στρατηγο καποιοι πριν 2 μηνες,λες και αρχισαν να βλεπουν ΠΑΟΚ φετος και οχι την χρονια των 2 νταμπλ,τοσο μου αναβουν τα λαμπακια.
Ομαδαρα πατησε τον Απατεωνικο,που με το 4ο σε σειρα μπατζετ ηθελε να παρει πρωταθλημα αερα. Η ομαδαρα δενει μερα με την μερα καλυτερα και το μονο που τις λειπει,ειναι να κανει γκολ οπως σημερα σε καθε ματς.
Αν πιστευουν σε τιτλο(υς) η διοικηση για φετος,2 μεταγραφες.οπωσδηποτε αμεσα αλλιως θα μεινουμε ως συνηθως με το παραλιγο.
Παμε μωρη ομαδαρα![]()
sourmenetes έγραψε:Ναι μόνο ο ντελιας και ο κοταρσκι φέρνουν την άνοιξη!15_50 έγραψε:Ένα από τα 10-15 ματς του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου προπονητή που η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Έδειξε από την αρχή πως δεν πήγε εκεί για να κλέψει αποτέλεσμα αλλά για να κυριαρχήσει και το κατάφερε με εμφατικό τρόπο (0-3 αντί για 0-5 και με διαιτησία από τα παλιά).
Τελικά ένας Κωνσταντέλιας και επιτέλους ένας τερματοφύλακας επιπέδου ΠΑΟΚ μπορούν να φέρουν την άνοιξη και ίσως από του χρόνου με δύο αντίστοιχους παίκτες να έρθει και το καλοκαίρι.
Είσαι ομάδα κατάλαβε το!
Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77 έγραψε:
.....
Υγ2: η βουβαμάρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στο πορτοκάλι σάιτ μεγάλη απόλαυση. Απο την κοσμοτέ δεν περίμενα κάτι καλύτερο![]()
![]()
Πω πω μια ΠΑΟΚάρα: Τον χαζεύει όλη η Ελλάδα!