Όταν σηκώθηκε ο αριθμός με το 7 πολλοί ήταν που είπαν: Επιτέλους και άλλα τέτοια. Όμως οταν έφευγε οι περισσότεροι τον χειροκρότησαν. Βλέποντας όμως πως δεν δίνει το χέρι του στον μικρό και πάει να κάνει μαλακία αμέσω άρχισαν λίγο τα γιουχαρίσματα. Όταν δε μπήκε στα αποδητήρια αποδοκιμάστηκε έντονα. Πάντως οι προθέσεις του φάνηκαν όταν εμφανίστηκε ο αριθμός του στον πίνακα. Φαινόταν πως τα είχε πάρει...8emis4 έγραψε:τελικά τι έγινε (δεν ήμουν Τούμπα), πανηγυρίστηκε η αλλαγή του ή χειροκροτήθηκε ο ίδιος?? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Το ότι αποδοκιμάστηκε όταν αγνόησε το μικρό φάνηκε κι ακούστηκε καθαρά και στην τηλεόραση.
ps. όχι ότι η λεπτομέρεια αυτή δικαιολογεί τη συμπεριφορά του, από περιέργεια...
Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
- paok4kyriakos
Re: Sergio Conceicao
Αδέρφια ας προσέξουμε λίγο την συμπεριφορά μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πέρσι στο μάτς με τον Άρη ο Κονσεισάο έδειξε το στήθος του στους οπαδούς του αντιπάλου ''λέγοντάς '' τους βαράτε δεν με νοιάζει. Εμείς το μετατρέψαμε σε είμαι ΠΑΟΚ κοιτάτε τον δικέφαλο.
Χθες χειροκροτούσαμε σαδιστικά για την απόφαση της αλλαγής του πράγμα που φαινεται να είναι εξευτελιστικό όχι μόνο για τον Κονσεισάο αλλά για οποιονδήποτε παίχτη.
Η γνώμη μου είναι οτι δεν πάμε καλά ως οπαδοί. Δεν μου αρέσει αυτή η εξουσία που ασκούμε και δεν νομίζω οτι βοηθάμε έτσι να ανέβουμε σαν ομάδα.
Χθες χειροκροτούσαμε σαδιστικά για την απόφαση της αλλαγής του πράγμα που φαινεται να είναι εξευτελιστικό όχι μόνο για τον Κονσεισάο αλλά για οποιονδήποτε παίχτη.
Η γνώμη μου είναι οτι δεν πάμε καλά ως οπαδοί. Δεν μου αρέσει αυτή η εξουσία που ασκούμε και δεν νομίζω οτι βοηθάμε έτσι να ανέβουμε σαν ομάδα.
- Maximus
Ειλικρινα, απο την μια διαβαζω τοσους αφορισμους για τον Σερτζιο...και οπως ενας φιλος παραπανω, ημουν και εγω δυσαρεστημενος για να τον ψιλοκραξω (τι σκ@τ@ φημη εχουμε αλλωστε;) αλλα με ολα αυτα τα αρνητικά ,είμαι σχεδον υποχρεωμενος να πω εναν καλό λόγο, ή τουλαχιστον να τον υποστηριξω λίγο...
Αποδειχθηκε γιατί προτιμαει ο Σαντος ακομα τον γερο-Σερτζιο αντι του μικρού και γνωμη μου ειναι ότι η προσωπικοτητα του παίχτου θα μπορουσε να γυρισει το ματς...(για αυτο νευριασε και ο παππους) ...αλλα ο Σαντος προτιμησε (λογω τακτικής,φρεσκαδας;) να βαλει τον μικρό μέσα...
Οπως πολυ καλα ειδαμε, ο μονος που ετρεχε στο 80 για να αλλαξει το ματς με καθαρο μυαλό, ηταν η προσωπικοτητα που λεγεται Γκαρσια...Και εκει θελεις προσωπικοτητες με arkidi@ για να γυρισει το ματσακιον...
Ισως να μπορουσε ο γερο-Σερτζιο σαν μεγαλος παιχτης να βοηθησει αλλα μετα χριστον προφητες δεν ειμαστε και ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...
Αποδειχθηκε γιατί προτιμαει ο Σαντος ακομα τον γερο-Σερτζιο αντι του μικρού και γνωμη μου ειναι ότι η προσωπικοτητα του παίχτου θα μπορουσε να γυρισει το ματς...(για αυτο νευριασε και ο παππους) ...αλλα ο Σαντος προτιμησε (λογω τακτικής,φρεσκαδας;) να βαλει τον μικρό μέσα...
Οπως πολυ καλα ειδαμε, ο μονος που ετρεχε στο 80 για να αλλαξει το ματς με καθαρο μυαλό, ηταν η προσωπικοτητα που λεγεται Γκαρσια...Και εκει θελεις προσωπικοτητες με arkidi@ για να γυρισει το ματσακιον...
Ισως να μπορουσε ο γερο-Σερτζιο σαν μεγαλος παιχτης να βοηθησει αλλα μετα χριστον προφητες δεν ειμαστε και ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...
Φίλε Less έχεις δίκαιο εμείς οι ίδιοι πέρσι τον αποθεώναμε που κολλούσε στα αριανά και το γουστάραμε..αλλά από την στιγμή που είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ και έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του αυτήν η συμπεριφορά δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου..ο μικρός που μπήκε αλλαγή στην θέση του και είδε αυτήν την συμπεριφορά από τον αρχηγό με τι ψυχολογία να μπει να παίξει μέσα?? Είναι απλά τα πράγματα.Αυτές οι βλαχομαγκιές πρέπει να κοπούν από τώρα.και τα λέμε αυτά τον Αύγουστο και όχι όπως τα λέγαμε πέρσι τον Φλεβάρη.Εδώ και τώρα τιμωρία σε όποιον πάει να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας και ειδικά στον αρχηγό που πρέπει να είναι παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς προς τους άλλους.
Εγω παντως δεν διαβασα κανεναν να λεει οτι η αποδοση του Κουτσια επηρρεαστηκε απο τη συμπεριφορα του Κονσεισαο...αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα...σιγα μην επηρρεαστηκε ο Βασιλης απο αυτο...απλα δεν τραβηξε πολυ καλα οσο επαιξε...
Επαναλαμβανω,απαραδεκτη η συμπεριφορα του,ιδιως οταν εισαι αρχηγος...ας τον τιμωρησει αναλογα η διοικηση....ο κοσμος τη στιγμη της αλλαγης του τον χειροκροτησε και αυτος αντεδρασε ετσι.....
Να σας πω και μια προσωπικη εκτιμηση (δε ξερω αν το εχει σκεφτει ετσι κανεις αλλος..)....Μπορει να αντεδρασε ετσι ασχημα γιατι θεωρησε οτι ο κοσμος χειροκροτουσε τον Κουτσια και οχι τον ιδιο που εβγαινε...αυτο εχει να κανει με τα ΜΜΕ και τις επιρροες τους...
Για μενα μια συγγνωμη απο τον ιδιο και ενα προστιμο απο τη διοικηση και εκλεισε το θεμα....μη κλαψουριζουμε σαν τους βαζελους
Επαναλαμβανω,απαραδεκτη η συμπεριφορα του,ιδιως οταν εισαι αρχηγος...ας τον τιμωρησει αναλογα η διοικηση....ο κοσμος τη στιγμη της αλλαγης του τον χειροκροτησε και αυτος αντεδρασε ετσι.....
Να σας πω και μια προσωπικη εκτιμηση (δε ξερω αν το εχει σκεφτει ετσι κανεις αλλος..)....Μπορει να αντεδρασε ετσι ασχημα γιατι θεωρησε οτι ο κοσμος χειροκροτουσε τον Κουτσια και οχι τον ιδιο που εβγαινε...αυτο εχει να κανει με τα ΜΜΕ και τις επιρροες τους...
Για μενα μια συγγνωμη απο τον ιδιο και ενα προστιμο απο τη διοικηση και εκλεισε το θεμα....μη κλαψουριζουμε σαν τους βαζελους
+ΛακιστουταMaximus έγραψε:Ειλικρινα, απο την μια διαβαζω τοσους αφορισμους για τον Σερτζιο...και οπως ενας φιλος παραπανω, ημουν και εγω δυσαρεστημενος για να τον ψιλοκραξω (τι σκ@τ@ φημη εχουμε αλλωστε;) αλλα με ολα αυτα τα αρνητικά ,είμαι σχεδον υποχρεωμενος να πω εναν καλό λόγο, ή τουλαχιστον να τον υποστηριξω λίγο...
Συμφωνω απολυτως μαζι σου φιλε μου.Το προβλημα νοοτροπιας παντα υπηρχε απλα τωρα που πραγματικα η ομαδα δειχνει οτι παει να ξεφυγει απ την μιζερια του παρελθοντος θα φανει εαν θα επικρατησει η λογικη του υγιους σκεπτομενου οπαδου η η σαπιλα και η βλακεια του οχλου.Less έγραψε:Αδέρφια ας προσέξουμε λίγο την συμπεριφορά μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πέρσι στο μάτς με τον Άρη ο Κονσεισάο έδειξε το στήθος του στους οπαδούς του αντιπάλου ''λέγοντάς '' τους βαράτε δεν με νοιάζει. Εμείς το μετατρέψαμε σε είμαι ΠΑΟΚ κοιτάτε τον δικέφαλο.
Σωστός ο Μάξιμος...
Και κάτι ακόμη που φάνηκε πεντακάθαρα από την τηλεόραση: τρίτο λεπτό και από λάθος πάσα του Μούσλι στο κέντρο, βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση από τα δεξιά μας. Ο Σέρτζιο έχει γυρίσει και κόβει σε πλάγιο. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να γυρίσει στον Μούσλι και να του βάλει τις φωνές... Ποιός άλλος μπορεί να το κάνει αυτό στον ΠΑΟΚ σήμερα ?
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η εμμονή του Σάντος στη χρησιμοποίηση του Σέρτζιο μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους (και ειδικά την προφανή ανετοιμότητα του Κουτσιανικούλη).
Πιθανά ο Σέρτζιο να έχει οριστεί ως ο "αντ' αυτού" εντός των γραμμών του γηπέδου (ειδικά μετά τα περσινά κρούσματα απειθαρχίας εντός αγωνιστικού χώρου)...
Φυσικά, η αντίδραση στην αλλαγή είναι λάθος, αλλά μια λύση σαν αυτή που πρότεινε ο Lakistuta είναι μάλλον η πιο ενδεδειγμένη - ειδικά μιας και είμαστε στην αρχή της σεζόν...
Και κάτι ακόμη που φάνηκε πεντακάθαρα από την τηλεόραση: τρίτο λεπτό και από λάθος πάσα του Μούσλι στο κέντρο, βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση από τα δεξιά μας. Ο Σέρτζιο έχει γυρίσει και κόβει σε πλάγιο. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να γυρίσει στον Μούσλι και να του βάλει τις φωνές... Ποιός άλλος μπορεί να το κάνει αυτό στον ΠΑΟΚ σήμερα ?
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η εμμονή του Σάντος στη χρησιμοποίηση του Σέρτζιο μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους (και ειδικά την προφανή ανετοιμότητα του Κουτσιανικούλη).
Πιθανά ο Σέρτζιο να έχει οριστεί ως ο "αντ' αυτού" εντός των γραμμών του γηπέδου (ειδικά μετά τα περσινά κρούσματα απειθαρχίας εντός αγωνιστικού χώρου)...
Φυσικά, η αντίδραση στην αλλαγή είναι λάθος, αλλά μια λύση σαν αυτή που πρότεινε ο Lakistuta είναι μάλλον η πιο ενδεδειγμένη - ειδικά μιας και είμαστε στην αρχή της σεζόν...
- Caballo Viejo
Δε μου λέτε βρε αδέρφια, αυτό που έκανε χτες ο Κονσέ ή την πέτρα που είχε πετάξει ή κάμποσα άλλα ακόμα, σε ποια μεγάλη ευρωπαική ομάδα θα τα είχε κάνει; Κι αν τα είχε κάνει, δεν θα του είχαν πει επιτόπου ώρα καλή; ή άντε...στη χειρότερη περίπτωση;
Εμείς λοιπόν που είπαμε να αλλάξουμε επίπεδο και το κάναμε πράξη ως φίλαθλοι με την τρομερά υπεύθυνη στάση μας στα ματς με Βαλερένγκα και Χέρενφεν, είναι δυνατόν να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές; Ή μήπως θα γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα επικροτώντας βεντετισμούς και τραμπούκικες συμπεριφορές αλάνας;
Για μένα τέτοιου είδους συμπεριφορές ανατροφοδοτούν κάποιες πολύ κακές νοοτροπίες που μας διακρίνουν και μας κρατάνε χρόνια τώρα στον πάτο. Γι' αυτό ο Κονσέ πρέπει να τιμωρηθεί, άσχετα με την μέχρι τώρα προσφορά του, την οποία αναγνωρίζω και τιμώ. Περιμένω από τη διοίκηση να τον τιμωρήσει αυστηρά, διότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα γειτονιάς και η διοίκησή του πρέπει να λειτουργεί ανάλογα. Ας το κάνει κι ας μας στοιχίσει οτιδήποτε. Τέρμα!
Εμείς λοιπόν που είπαμε να αλλάξουμε επίπεδο και το κάναμε πράξη ως φίλαθλοι με την τρομερά υπεύθυνη στάση μας στα ματς με Βαλερένγκα και Χέρενφεν, είναι δυνατόν να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές; Ή μήπως θα γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα επικροτώντας βεντετισμούς και τραμπούκικες συμπεριφορές αλάνας;
Για μένα τέτοιου είδους συμπεριφορές ανατροφοδοτούν κάποιες πολύ κακές νοοτροπίες που μας διακρίνουν και μας κρατάνε χρόνια τώρα στον πάτο. Γι' αυτό ο Κονσέ πρέπει να τιμωρηθεί, άσχετα με την μέχρι τώρα προσφορά του, την οποία αναγνωρίζω και τιμώ. Περιμένω από τη διοίκηση να τον τιμωρήσει αυστηρά, διότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα γειτονιάς και η διοίκησή του πρέπει να λειτουργεί ανάλογα. Ας το κάνει κι ας μας στοιχίσει οτιδήποτε. Τέρμα!
Ακριβως ετσι ρε φιλε...
Το λαθος εκεινο του Μουσλι θα μπορουσε να στοιχισει..
Για τα ασχημα κορνερ του κορυφαιου Βιερινια δεν μιλησε κανεις..
για τις γιωμες -διωξιματα του Τσιριλο,που ηταν καλος πιστευω,δε λεει κανεις...
Στο πρωτο ημιχρονο επαιξε πολυ καλα ο σερτζιο αλλα μετα το 0-1 επεσε γενικα η ομαδα..
Το λαθος εκεινο του Μουσλι θα μπορουσε να στοιχισει..
Για τα ασχημα κορνερ του κορυφαιου Βιερινια δεν μιλησε κανεις..
για τις γιωμες -διωξιματα του Τσιριλο,που ηταν καλος πιστευω,δε λεει κανεις...
Στο πρωτο ημιχρονο επαιξε πολυ καλα ο σερτζιο αλλα μετα το 0-1 επεσε γενικα η ομαδα..
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τις τοποθετήσεις μερικών αδελφών.Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να λέει πως έπαιξε χθες καλά ο Σέρτζιο βρε παιδιά???Είναι δυνατόν???Γιατί δεν βλέπουμε επιτέλους την πραγματικότητα???Και άστε τα πέρυσι και τα πρόπερσι...Η αλήθεια είναι πως ο Σέρτζιο των 36 χρόνων δεν μπορεί να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο αυτό χθες καταρράκωσε και τη ψυχολογία του μεγαλύτερου ταλέντου που έχουμε και μπήκε στο παιχνίδι και ήταν εκτός τόπου και χρόνου.Αυτός είναι ο αρχηγός που θέλουμε στον ΠΑΟΚ???Εύχομαι όλα να δρομολογηθούν γρηγορότερα...

Αυτό που νευριάζω αδελφέ είναι πως εγώ τα έλεγα και πολλοί μου έκαναν και επίθεση εδώ.ΌΠως και το θέμα Βερόν που ακόμα να το πιστέψουν κάποιοι πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ μας...τι να πω αδελφέ μου..τι να πω...

να μου επιτρεψεις αλλα δουλεια του δεν ειναι να φωναζει στο συμπαικτη του...δουλεια του ειναι να παιζει μπαλα.....GORDON έγραψε: Και κάτι ακόμη που φάνηκε πεντακάθαρα από την τηλεόραση: τρίτο λεπτό και από λάθος πάσα του Μούσλι στο κέντρο, βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση από τα δεξιά μας. Ο Σέρτζιο έχει γυρίσει και κόβει σε πλάγιο. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να γυρίσει στον Μούσλι και να του βάλει τις φωνές... Ποιός άλλος μπορεί να το κάνει αυτό στον ΠΑΟΚ σήμερα ?
στην μαν γιου φωναζει ο ρουνει το μπερμπατοφ ή ο σκοουλς τον γκιγκς? μη τρελαθουμε τελειως.......
Εγώ με τις τοποθετήσεις μερικών για τον Σέρτζιο θα πάω στο βρωμοκαϊτιο...τέλος!!!