Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Νέα διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την απόφασή τους να στηρίξουν έμπρακτα, προσφέροντας μία σημαντική οικονομική βοήθεια, την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται για την αναγέννηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την απόφασή τους να στηρίξουν έμπρακτα, προσφέροντας μία σημαντική οικονομική βοήθεια, την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται για την αναγέννηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Κάθε βοήθεια είναι καλή αλλά αυτό το ανακάτεμα της ΠΑΕ σε ΑΣ και ΚΑΕ δεν μου αρέσει. Τέλος πάντων.
εκπληκτικό άρθρο (H ομάδα του μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη ήττα του οπαδικού μας κινήματος):
http://paokland.blogspot.com/2009/07/bl ... _2770.html
http://paokland.blogspot.com/2009/07/bl ... _2770.html
Γίνεται μια ιστορική αναδρομή και αναφέρεται που και που ότι φταίει ο κόσμος που τα δέχτηκε. Που ακριβώς φταίμε, τι μπορούσαμε να κάνουμε και δεν το κάναμε δεν το λέει. Ξεχνάει ακόμα να αναφέρει, τις όποιες ευθύνες της ΠΑΕ και την στήριξή της στον Κατσαρή. Επίσης, προτείνει να μην βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα με την αγορά διαρκείας γιατί τότε θα είναι το μεγάλο κορόιδο. Και τι να γίνει? Να μείνει η ομάδα μόνη? Μα αυτοί δεν θα διστάσουν να την αφήσουν να πέσει στην Α2. Το έκαναν μια φορά και την γλιτώσαμε ελέω ΑΕΚ. Και δεν είναι κορόιδο ο κόσμος που τα σπρώχνει στο ποδόσφαιρο, τον στυλοβάτη του ΑΣ του Κατσαρή? Παίζονται παιχνίδια εις βάρους του μπάσκετ και δεν κουνιέται φύλλο.
Αλήθεια, με το νέο γήπεδο τι γίνεται?????????
Αλήθεια, με το νέο γήπεδο τι γίνεται?????????
Τελικά φαίνεται ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που πήρε από την ΠΑΕ, θα της φανείς εξαιρετικά χρήσιμο..
Πολλοί παίκτες που έχουν προταθεί, πολλές οι εκκρεμότητες που έχει να πληρώσει και φυσικά πολλά αγκάθια που πρέπει να ξεπεράσει για να καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς..
Πολλοί παίκτες που έχουν προταθεί, πολλές οι εκκρεμότητες που έχει να πληρώσει και φυσικά πολλά αγκάθια που πρέπει να ξεπεράσει για να καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς..
Κριμα,ειλικρινα.Οσα λεφτα και να πεσουν στο μπασκετ,αν δεν καταφερουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη των φιλαθλων δεν θα πετυχουν τπτ.Οσο για τον κ.Κανωτα εχω ακουσει τα χειροτερα λογια.
Δυστυχως ο κ.Κατσαρης κανει κουμαντο και βαζει στα ποστα αυτους που θελει.Πραγματικα λυπαμαι για το τμημα του μπασκετ.
ΥΓ:Αdmin,εχεις δικιο.Sorry.Το διορθωσα.
Δυστυχως ο κ.Κατσαρης κανει κουμαντο και βαζει στα ποστα αυτους που θελει.Πραγματικα λυπαμαι για το τμημα του μπασκετ.
ΥΓ:Αdmin,εχεις δικιο.Sorry.Το διορθωσα.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι». Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι.
Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Ο Ταπούτος θα είναι ή παίζει η αγαπημένη του ομάδα με την Σλάβεν?Ακυρώνω την Ολλανδία και έρχομαι αν είναι να καθόμαστε δίπλα δίπλα!!!!

Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι.
Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Ο Ταπούτος θα είναι ή παίζει η αγαπημένη του ομάδα με την Σλάβεν?Ακυρώνω την Ολλανδία και έρχομαι αν είναι να καθόμαστε δίπλα δίπλα!!!!

ε ρε και να χει κανονίσει καμια απογευματινή προπόνηση την πέμπτη ο σούλης...
:):)

- PAOK_NORTH_ARMY
Προσπαθούν να προσεγγίσουν ξανά τον κόσμο μετά το "ριψοκίνδυνο" πείραμα με Ταπούτο.
Α, ρε Τούμπα θα γίνει το παλατάκι την Πέμπτη. Πάντως αν και είναι πολύ καλή σκέψη, δε νομίζω να μάσει πολύ κόσμο γιατί είναι μακριά το παλατάκι, και άλλωστε υπάρχουν αρκετές καφετέριες στην περιοχή του καθενός για να δει το ματς.
Α, ρε Τούμπα θα γίνει το παλατάκι την Πέμπτη. Πάντως αν και είναι πολύ καλή σκέψη, δε νομίζω να μάσει πολύ κόσμο γιατί είναι μακριά το παλατάκι, και άλλωστε υπάρχουν αρκετές καφετέριες στην περιοχή του καθενός για να δει το ματς.
Μή μασάς Κώστα θα φύγω Ολλανδία αύριο και θα είναι το τόπικ του μπάσκετ όλο δικό σου αποκλειστικά!!!!
Παρασκευή γυρίζω!!!
ελπίζω με την πρόκριση!!!!

Παρασκευή γυρίζω!!!

ελπίζω με την πρόκριση!!!!

Πάρε και μία φωτογραφία του Ταπουτου για γούρι μαζί σου....
Υ.Γ. Επειδή είμαι άτομο με πολύ χιούμορ (έτσι μου λένε τουλάχιστον) ελπίζω να μην παρεξηγούμε, ούτε από σένα, ούτε από κάποιο άλλο παιδί. Καλή πρόκριση.

Υ.Γ. Επειδή είμαι άτομο με πολύ χιούμορ (έτσι μου λένε τουλάχιστον) ελπίζω να μην παρεξηγούμε, ούτε από σένα, ούτε από κάποιο άλλο παιδί. Καλή πρόκριση.
Δεν σε παρεξηγώ απλά η εμμονή σου με τον Γκαγκάτση μου έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα να έρθει στην ομάδα μας κάποιος που μας έβρισε και πουλάει τρελίτσα στον λαό του ΠΑΟΚ!!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Αλήθειες που πικραίνουν...No4h έγραψε:Οσα λεφτα και να πεσουν στο μπασκετ,αν δεν καταφερουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη των φιλαθλων δεν θα πετυχουν τπτ.