Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Anthimox »

FreeWatcher έγραψε:Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί αναπαράγεται παντού οτι τα βρήκαμε με τον παίχτη και ότι "η δυναμό δεν πρόκειται να προβάλει μεγάλες απαιτησεις"!
Τι πάει να πει αυτό? Αφού βάσει κανονισμού λόγω πολέμου μένει ελεύθερος να φύγει οπου θέλει ο παίχτης. Παίζει να είμαστε οι μόνοι που θα πληρώσουν για παιχτη από Ρωσία κ Ουκρανία εν μεσω πολεμου...
Καποιος να με διαφωτισει παρακαλώ!

Οι παίκτες δεν μένουν ελεύθεροι. Η ΦΙΦΑ τους έδωσε ο δικαίωμα να πάνε σε άλλη ομάδα για όσο διάστημα διαρκεί ο πόλεμος, με την υποχρέωση να επιστρέψουν και να συνεχίσουν το συμβόλαιό τους όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν.
Ο Βιτάο π.χ. της Σαχτάρ, πήγε στην Βραζιλία αλλά εξακολουθεί να θεωρείτε περιουσιακό στοιχείο της Σαχτάρ.

Εμείς θα πάμε σε αγορά του ποδοσφαιριστή, οπότε πρέπει να τα βρούμε με την Δυναμό. Από ότι καταλαβαίνω πάντως, μάλλον μιλάμε πιο πολύ για κάποιο μικρό τυπικό αντίτιμο που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη. Ουσιαστικά, παρότι δεν καιγόμαστε για παίκτη στη θέση αυτή, βρήκαμε παίκτη σε καλή ηλικία και πρακτικά ελεύθερο (πολύ μικρό αντίτιμο για αγορά), οπότε προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω καιγομαι για τον επιθετικο και θελω πολυ τον Λαριν.Μπορει να δωσει λυσεις σε ολες τις θεσεις της επιθεσης και να κανει παρεα με τον Ταισον την επιθετικη μας γραμμη τουμπανο.Αντε να βγει κατι καλο και απο εκει...Θα εχουμε αποκτησει τρεις παικτες που πραγματικα μπορουν να παιξουν σε πολλες θεσεις.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

gk.box16 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:«Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κεντζιόρα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Επίσης, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό...»

Πάντως για την ιστορία όλοι οι Πολωνοί που ήρθαν στην ομάδα:
1. Κριστόφ Μπότσιεκ (1994 – 1996)
2. Ρόμπερτ Ντιμκόφσκι (1996 – 1997)
3. Λέσεκ Πις (1996 – 1997)
4. Γκρέγκορζ Σαμοτούλσκι (1999 – 2001)
5. Ράντοσλαβ Μάινταν (2002 – 2003)
6. Μάριους Κουκιέλκα (2002 – 2003)
7. Μάρεκ Κοσμίνσκι (2002 – 2003)
8. Μάρτσιν Μιέτσελ (2004 – 2007)
9. Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (2007 – 2012)

συν τον Σβιντερφσκι ήταν από τίμιοι έως παιχταράδες....
Σναου=παλικάρι να είχα 3 αδερφές να στις έδινα όλες
Μιετσελ=προσωπική καψούρα (αγορά φανέλας φουλ άσπρη με ακραίο νούμερο.νομιζω 78 ή κάτι τετοιο), για τα γούστα μου ο πιο μανιτζεβελος φορ που είχαμε την τελευταία 20ετια.

Γενικα, όταν ακούω ότι θα πάρουμε Πολωνο (και λόγω Σναου) κοιμάμαι ήσυχος :opaokara: :opaokara:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Εγω καιγομαι για τον επιθετικο και θελω πολυ τον Λαριν.Μπορει να δωσει λυσεις σε ολες τις θεσεις της επιθεσης και να κανει παρεα με τον Ταισον την επιθετικη μας γραμμη τουμπανο.Αντε να βγει κατι καλο και απο εκει...Θα εχουμε αποκτησει τρεις παικτες που πραγματικα μπορουν να παιξουν σε πολλες θεσεις.

Ένα update.

O Λαριν είναι επιλογή μποτο.επομενως μποτο ακόμα υπάρχει. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ,είναι ξεκάθαρα πρώτος στόχος.

Ο Πολωνός κάποιοι σκίζουν τα ρούχα τους ότι τον φέρνουν οι γνωστοί άγνωστοι αλλά από όλα τα παραλειπομενα θα πάρω το αισιόδοξο σενάριο ότι είναι καθαρά κίνηση ραζβαν,αφού έχει και λογικη.φυσικα θα έπρεπε να ενημερωθεί ο τδ αλλά ΠΑΟΚ είσαι.

Πάντως προσωπική άποψη δεν έχω για κανέναν,το μόνο βέβαιο είναι πως φαίνεται πως ανεβαίνουμε λίγο στα πόσα επιτέλους.Μεγαλη απορία γιατί δεν έγινε το καλοκαίρι κάτι αντίστοιχο
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι μποτο δεν είχε ιδέα ? Ενώ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποιο σενάριο ισχύει και ποιος τον φέρνει? Δεν το λέω ειρωνικά,απλά μου κάνει εντύπωση, μου φαίνεται αδιανόητο να είναι επιλογή λουτσεσκου και να "το κρατούσε μυστικό" από τον μποτο
Άβαταρ μέλους
kerk

Δημοσίευση από kerk »

Γιατί τοση συνομοσιολογία ρε παιδιά ; αποκλείεται ο μπαμπάς Λουτσ να ήθελε να προωθήσει στην 11αδα κάποιον-καποιους άλλους και ο Κεντζιόρα να περίσσευε, οπότε είπε στον γιό "παιδάκι μου ενδιαφέρεστε για κανα δεξί μπάκ ; ποιόν εννοείς ; τον Κεντζιόρα . Οκ καλός είναι τον θέλω. Τότε ενημέρωσε τον τδ να ξεκινήσει επαφές ..."
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Προφανώς Ζινόλα η όποια διαφορά με τον Λάριν είναι οικονομική;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

alp920 έγραψε:Το ρεπορτάζ που βγαίνει είναι ότι ο Ιβάν έδωσε εντολή να μην παρακάμψουν την Δυναμό Κιέβου,αφενός για τους δικούς του λόγους και αφετέρου για να μην έρεθει σε δύσκολη θέση ο μπαμπάς Λουτσέσκου.
Αφου θα τα παρουν σε ειδος απο τον στρατηγο Κουλη. Τι αλλο θελουν;
Τους έδωσε ηδη bmp, rpg και τωρα παει και για Leo2 a4. Αν μπορει και τον αφησουν και τα F16 ή s300 θα δώσει.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Η Ντιναμο τα παιχνιδια της τα εδωσε στην Ευρωπη. Τωρα θα παιζει στο κουτσουρεμενο της πρωταθλημα. Δεν χρειαζεται καποιος λογος για να δωσει εναν παικτη που της κοστιζει πολυ και που ξερεις τι γινεται μεχρι το τελος του πολεμου.

Οσον αφορα ποιος φερνει τον παικτη και ποιος οχι εχω να πω οτι βρισκω περιεργο να καθομαστε να ασχολουμαστε τωρα με αυτα. Εμαθε ενας για την «ευκαιρια» το συζητησε το τιμ (οι δυο τρεις δηλαδη που εχουμε) και ειπαν ΟΚ μας κανει. Τωρα τα τι και πως ειναι να ειχαμε να λεγαμε εμεις εδω μεσα που ψαχνομαστε για στεναχωριες. Με το καλο να ερθει ο παικτης και να παιξει καλα. Να ερθει και ο σεντερ να γυρισουν και οι τραυματιες μας μπας και δουμε τι ομαδα πραγματικα εχουμε και το καλοκαιρι να μην εχουμε παλι αναγουλες…..
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

papwolf έγραψε:Λίγα με το Ελενάκι, ότι καλύτερο διαθέτει η αθλητική δημοσιογραφία μακράν...!!! :mrgreen:
Διαφωνώ! Πριν από χρόνια, πριν να την μάθει το ευρύ κοινο, της είχα στείλει αίτημα στο φμπ,... Ακόμα απαντάει!!! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

kerk έγραψε:Γιατί τοση συνομοσιολογία ρε παιδιά ; αποκλείεται ο μπαμπάς Λουτσ να ήθελε να προωθήσει στην 11αδα κάποιον-καποιους άλλους και ο Κεντζιόρα να περίσσευε, οπότε είπε στον γιό "παιδάκι μου ενδιαφέρεστε για κανα δεξί μπάκ ; ποιόν εννοείς ; τον Κεντζιόρα . Οκ καλός είναι τον θέλω. Τότε ενημέρωσε τον τδ να ξεκινήσει επαφές ..."
Να προσθεσω οτι ο μπαμπας μπορει να θελει να βοηθησει τον γιο και τον ΠΑΟΚ παραλληλα..
Γιατι να τον αφησει να παει αλλου στο κατω κατω,αν τον χρειαζεται ο δικος του στον ΠΑΟΚ..
Καλη ευκαιρια δειχνει,περιπτωση με ποιοτητα ειναι,γιατι οχι ??
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Miles έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μας διαβάζει κιόλας

Άσε που πιστεύω ότι είναι και εδώ μέσα σαν μέλος
:mrgreen:
Βρε λες! Τη Blackfriday Ελένη τη λένε και δεν χάνει παιχνίδι για παιχνίδι. Μας αποκαλύφθηκε ο Εβρίτης, σειρά αυτή...
Χαχαχαχα κλαίω. Όχι παιδιά θα ήθελα να είμαι Μπουντου και να ακολουθώ τον ΠΑΟΚ παντού αλλά καμία σχέση. Εξάλλου είμαι μικρότερη :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι απλά μικρότερη, αλλά και ομορφότερη. Και εξυπνότερη.
(πολλά κοπλιμέντα έκανα και δεν το συνηθίζω, αλλά μία είναι η Ελένη εδώ μέσα)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάποτε είχαμε μία Ελένη εδώ, πλέον έχει χαθεί..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μείνετε ον τοπικ σας παρακαλώ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”