Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Μεταξυ μας παντως οταν μετα απο περισσοτερες απο 10 μεταγραφες μονο ο Κοταρσκυ και εν μερη ο Νταντας σε κανουν να χαμογελας με πλατυ χαμογελο δεν ειναι να απορεις γιατι ο Ιβαν μπορει να τον παρακαμπτει η να μην δεχεται ολες τις εισηγησεις του.
Οσον αφορα τωρα τον Πολωνο,οκ δεν ειμαι ο πιο ευκολος ανθρωπος στον κοσμο,ισα ισα, αλλα μια φορα εδω και καιρο ρε φιλε να μαθω μια μεταγραφη και να πω με ολη μου τη καρδια αυτος μαλιστα...Οχι γιατι ειναι κακος παικτης,ειμαι απο αυτους που γενικα θελουν οι αμυντικοι να ειναι πρωτα αμυντικοι και μετα οτι αλλο και απο αυτη τη σκοπια κλεινουμε θεση για αρκετα χρονια,αλλα μοιαζει να μην ταιριαζει στα συνηθη θελω του Λουτσεσκου για τη θεση.Βεβαια καθως οπως ειναι λογικο ο Ραζβαν εχει πληρη εικονα για τον παικτη κατι παραπανω θα ξερει.
Οσον αφορα τωρα τον Πολωνο,οκ δεν ειμαι ο πιο ευκολος ανθρωπος στον κοσμο,ισα ισα, αλλα μια φορα εδω και καιρο ρε φιλε να μαθω μια μεταγραφη και να πω με ολη μου τη καρδια αυτος μαλιστα...Οχι γιατι ειναι κακος παικτης,ειμαι απο αυτους που γενικα θελουν οι αμυντικοι να ειναι πρωτα αμυντικοι και μετα οτι αλλο και απο αυτη τη σκοπια κλεινουμε θεση για αρκετα χρονια,αλλα μοιαζει να μην ταιριαζει στα συνηθη θελω του Λουτσεσκου για τη θεση.Βεβαια καθως οπως ειναι λογικο ο Ραζβαν εχει πληρη εικονα για τον παικτη κατι παραπανω θα ξερει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 20 Ιαν 2023, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Είπα δε γράφω, δε γράφω, αλλά δεν άντεξα... καλά ρε, λόγο να μιρλιάζουμε ψάχνουμε; Τι σας έπιασε τώρα για αν είναι του Μπότο ή δεν είναι του Μπότο ή είναι του Μιρτσέα ή ξερωγώ ο παίκτης, που εν τω μεταξύ δεν έχει κλείσει καν; Μερικοί βάζετε και φυτίλια και περιμένετε να ανάψουν... ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω!
Ας έρθει ο παίκτης πρώτα, ας παίξει και μετά συζητάμε γιατί και πως ήρθε... άσε που όλη αυτή η γκρίνια περί ποιος προτείνει/φέρνει ποιον παίκτη μόνο ζημιά κάνει, και ας τη σταματήσουμε επιτέλους γενικότερα γιατί χωρίς να ξέρουμε ανάβουμε φυτίλια!
Ας έρθει ο παίκτης πρώτα, ας παίξει και μετά συζητάμε γιατί και πως ήρθε... άσε που όλη αυτή η γκρίνια περί ποιος προτείνει/φέρνει ποιον παίκτη μόνο ζημιά κάνει, και ας τη σταματήσουμε επιτέλους γενικότερα γιατί χωρίς να ξέρουμε ανάβουμε φυτίλια!
Χωρίς να έχω εικόνα του παιχτη σε 90 λεπτό εμένα με ψήνει.Καταρχας τον ήξερα σαν όνομα πράγμα σπάνιο για Μεταγραφη μας πλην ελάχιστων περιπτώσεων τα τελευταία χρόνια.
Χρειαζόμαστε παίχτες με παραστάσεις ειδικά στην άμυνα που πλην Ινγκασον οι υπόλοιποι είτε είναι άπειροι είτε είναι υπερβολικά χαμηλών τόνων.εδώ για αυτόν τον λόγο όταν μας τελειωσε η υπέρτατη καψούρα Ματος από ροντριγκο τειλορ κλπ προτιμούσα τον σουντγκρεν του ερπετού και μου την πέσατε εδώ μέσα. Όχι τόσο αγωνιστικά αλλά για τα ηγετικά στοιχεία που έβγαζε στο παιχνίδι του,Την σκληράδα του (ένιωθε τέλοσπαντων )
Στα θετικά επίσης ότι είναι ψηλός 1.85 έχει παίξει τσουλου και γιουρο ενώ σε ειδική περίπτωση θα μπορέσει να παίξει και κεντρικός αμυντικός
Τώρα στο ερώτημα γιατί δεξι και όχι αριστερο μπακ. Νομίζω μπορεί και αριστερά αλλά αν κλειδώσει σαν το βασικό μας δεξι μπακ με τον Λευτέρη αλλαγή του(οταν γίνει καλά) νομίζω και ο Σαστρε που έπαιξε μια φορά από κει στο ματς τον π.ο με ΑΕΚ με δυνατό αντίπαλο πάνω του (λιβαι Γκαρσια ) ήταν μια χαρά .
Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που θα ήθελα ένα αριστερο βασικό μπακ για αρχή και μετά να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης για ποιος από τους 2 (Σαστρε Ράφα )ή και κανένας θα είναι η αλλαγή του .
Χρειαζόμαστε παίχτες με παραστάσεις ειδικά στην άμυνα που πλην Ινγκασον οι υπόλοιποι είτε είναι άπειροι είτε είναι υπερβολικά χαμηλών τόνων.εδώ για αυτόν τον λόγο όταν μας τελειωσε η υπέρτατη καψούρα Ματος από ροντριγκο τειλορ κλπ προτιμούσα τον σουντγκρεν του ερπετού και μου την πέσατε εδώ μέσα. Όχι τόσο αγωνιστικά αλλά για τα ηγετικά στοιχεία που έβγαζε στο παιχνίδι του,Την σκληράδα του (ένιωθε τέλοσπαντων )
Στα θετικά επίσης ότι είναι ψηλός 1.85 έχει παίξει τσουλου και γιουρο ενώ σε ειδική περίπτωση θα μπορέσει να παίξει και κεντρικός αμυντικός
Τώρα στο ερώτημα γιατί δεξι και όχι αριστερο μπακ. Νομίζω μπορεί και αριστερά αλλά αν κλειδώσει σαν το βασικό μας δεξι μπακ με τον Λευτέρη αλλαγή του(οταν γίνει καλά) νομίζω και ο Σαστρε που έπαιξε μια φορά από κει στο ματς τον π.ο με ΑΕΚ με δυνατό αντίπαλο πάνω του (λιβαι Γκαρσια ) ήταν μια χαρά .
Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που θα ήθελα ένα αριστερο βασικό μπακ για αρχή και μετά να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης για ποιος από τους 2 (Σαστρε Ράφα )ή και κανένας θα είναι η αλλαγή του .
- black_star_ninja
Καλημερα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η διοικηση δεν καπελωνει κανεναν πλεον. Εξηγουμαι: πιο παλια ανεβαζε στο ινστα κατι βομβες ο Γιωργης και προβαλλε τον εαυτο του και τη διοικηση, μετα ανεβαζε φωτογραφιες με τον παικτη κλπ κλπ δημιουργωντας την εικονα οτι αυτοι αποφασιζουν και φερνουν οποιον θελουν αγνοωντας τα "θελω" του προπονητη. Πλεον δεν προβαλλουν τον εαυτο τους ποτε. Δε βρισκω κανενα λογο να παρακαμψει τον Μποτο ο Ιβαν και να μη το μαθει κανενας. Ποιος κερδιζει απο αυτο; ο Μποτο; ο Ιβαν; αρα γιατι να γινει; πιο πιθανο θεωρω τα ορια να μην ειναι τοσο αυστηρα οσο τα εχουμε στο μυαλο μας εμεις (οπως μας τα καλλιεργουν δλδ) και να βρεθηκε μια ευκαιρια για ενα παικτη, να το εμαθε ο Ραζβαν πρωτος, να ενημερωσε και τους υπολοιπους και να συμφωνησαν.joshua έγραψε:Μεταξυ μας παντως οταν μετα απο περισσοτερες απο 10 μεταγραφες μονο ο Κοταρσκυ και εν μερη ο Νταντας σε κανουν να χαμογελας με πλατυ χαμογελο δεν ειναι να απορεις γιατι ο Ιβαν μπορει να τον παρακαμπτει η να μην δεχεται ολες τις εισηγησεις του.
Επειδη δεν εμπιστευομαι κανενα δημοσιευμα παραμενω θετικος αναφορικα με τις σχεσεισ διοικησης-προπονητη-τεχνικου διευθυντη-ομαδας σκαουτινγκ.
Αναφορικα με τις μεταγραφες Μποτο, θα μεταφερω τη δικη μου οπτικη (η οποια προφανως δε γινεται να ειναι σωστη 100%). Με μια κλιμακα 0-10 (οπου 0 ειναι μια πληρως αποτυχημενη μεταγραφη και 10 μια τρομερα επιτυχημενη μεταγραφη), οι παικτες που ηρθαν στην ομαδα μετα την ελευση Μποτο ειναι οι:
1. Sastre 5 (στην αρχη εδειξε πολυ καλα στοιχεια, μετα εκανε κοιλια και πλεον νομιζω οτι δεν μπορουμε να περιμενουμε πολλα απο αυτον). Κοστος 400k (λογικο ποσο για να ρισκαρεις).
2. Felipe Soares 6 (νομιζω οτι ακομα δε μας εχει δειξει το 100% των δυνατοτητων του). Κοστος (2.5m) (λογικο ποσο βασει βιογραφικου και ηλικιας, ακομα δε δειχνει να τα αξιζει. Πιστευω πολυ στις δυνατοτητες του.)
3. Kotarski 10 (νομιζω ειναι ο ορισμος της επιτυχημενης μεταγραφης). Κοστος 2m (θα βγαλουμε πολλα απο αυτον)
4. Qualiata 4 (πιστευω οτι δε μας εχει δειξει τις δυνατοτητες του και οτι χρειαζεται χρονο). Κοστος 1.8m (αυτο που βλεπουμε δε το δικαιολογει).
5. Narey 7 (ξεκινησε δυνατα, τραυματιστηκε και εκτοτε ψαχνεται. Δειχνει να εχει δυνατοτητες. Χανει οταν παιζει αριστερα και τον περιοριζει το οτι δεν εχουμε αλλους παικτες να παιξουν αριστερα). Κοστος 1.5m (ακομα ειναι νωρις για να κρινω, μου φαινονται πολλα απο την αλλη εχει 4 γκολ, 4 ασιστ).
6. Καργας 3 (δε με επεισε ακομα αλλα δεν μπορω να τον χρεωσω και στον Μποτο με σιγουρια). Κοστος 280k (λογικο ποσο για να ρισκαρεις).
7. Nasberg 4 (δεν μπορω να πω οτι εχω εικονα ακομα, αλλα ουτε οτι εβγαλε ματια οποτε επαιξε. Τιμιος φαινεται). Κοστος 0
8. Ricardo 4 (δειχνει δυνατοτητες αλλα ακομα δεν μπορουμε να κρινουμε). Κοστος 0
9. Tomas 5 (δε νομιζω οτι μας κανει, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακος παικτης. Παραυτα εχει βαλει 5 γκολ). Κοστος 0
10. Dantas 8 (εχει στοιχεια που δε βλεπουμε συχνα στην Ελλαδα αλλα του λειπει ενα βασικο στοιχειο η δυναμη). Ειναι δανεικος. Αν οι τιμες στη ρητρα μεινουν ως εχουν νομιζω οτι δεν αξιζει η αγορα του.
11. Rafa Soares 5 (δε με επεισε οτι ειναι αυτο που θελουμε). Κοστος 0.
Μετρησα 11 μεταγραφες, εκ των οποιων οι 4 ειναι θετικες (Kotarski, Narey, Dantas, Felipe) και μας κοστισαν 6m, 3 για τις οποιες μαλλον ειμαι ουδετερος (Qualiata, Ricardo, Nasberg) με κοστος 1.8m και υπολοιπες για τις οποιες δεν εχω θετικη γνωμη ειναι 4 (Tomas, Καργας, Rafa, Sastre) με κοστος 400k.
Προφανως ολο αυτο το τελευταιο δεν ειναι απαντηση σε σενα joshua, αλλα μια συνολικη εκτιμηση της συνεισφορας το Μποτο.
Ελπιζω να μην κουρασα.
Συμφωνώ με tad όσον αφορά τη γενική εικόνα.
Με δεδομένη τη παρουσία του Λύρατζη , μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Σάστρε έχει νόημα να κινηθείς για δεξί μπακ.
Πολύ πολύ υπόθεση αν ισχύει φυσικά.
Με δεδομένη τη παρουσία του Λύρατζη , μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Σάστρε έχει νόημα να κινηθείς για δεξί μπακ.
Πολύ πολύ υπόθεση αν ισχύει φυσικά.
1ον Είδα πολλές σέντρες. Εμείς δεν έχουμε παίχτες να παρουν κεφαλιές.renegade έγραψε:[dailymotion]x8heom2[/dailymotion]
2ον Είναι γκαντέμης!

3ον Και σοβαρόν. Δεν είδα, δεν φαίνεται απ'το βίντεο αν ''ξέρει μπάλα''. Το δικό μας παιχνίδι ειναι χτίσιμο από πίσω με πολλές πάσες μεταξύ των αμυντικών, του τερματοφύλακα , των μέσων. Είναι η μεγάλη διαφορά του Κοτάρσκι με τον Πασχαλάκη. Μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιο παιχνίδι;
Παντως πλακα πλακα αν ερθει και ο Πολωνος νομιζω οτι εχουμε ενα εξαιρετικο ροστερ για τριαδα στην αμυνα... 

1) μιρλα για τη μίρλαpirate_salonica έγραψε:Είπα δε γράφω, δε γράφω, αλλά δεν άντεξα... καλά ρε, λόγο να μιρλιάζουμε ψάχνουμε; Τι σας έπιασε τώρα για αν είναι του Μπότο ή δεν είναι του Μπότο ή είναι του Μιρτσέα ή ξερωγώ ο παίκτης, που εν τω μεταξύ δεν έχει κλείσει καν; Μερικοί βάζετε και φυτίλια και περιμένετε να ανάψουν... ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω!
2) ανάβω φυτιλια εκεί που δεν χρειάζεται για να με δουνε να νιώσω λίγο σημαντικός
3) νιώθω άβολα να είμαι καλα
- paokovios1974
Απλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εκτιμήσεις και οι αποτιμήσεις που κάνουμε για την αξία και την προσφορά των παικτών, είναι η "εκτίμηση" του Τζόσουα του Παοκοβιου και του Νιτζα (Τυχαία επιλογή Νικ) οπότε έχουν την βαρύτητα που τους αναλογεί .
Εκτός και αν κάποιος από εμάς είναι ο Λουτσεσκου η ο Μποτο η κάποιος από το scouting team.
Το να λέμε λοιπόν αυτός κάνει αυτός δεν κάνει η αυτός θα προσφέρει δεν θα προσφέρει είναι πολύ υποκειμενικό .
Αντικειμενικά είναι μόνο τα νούμερα που και αυτά ποιοι είμαστε εμείς που ξέρουμε να τα αξιολογούμε.
Εν κατακλείδι... Δεν μπορούμε να "χτίζουμε" άποψη επάνω στην υποκειμενική μας εικασία και να έχουμε ύφος 1000 καρδιναλίων όταν πονταρουμε.
Για την ακρίβεια κάθε πιστ πρέπει να ξεκινάει με την εξής φράση που θα υπονοείτε χωρίς να αποτυπώνεται απαραίτητα:. Η άποψη μου είναι η εξής...
Εκτός και αν κάποιος από εμάς είναι ο Λουτσεσκου η ο Μποτο η κάποιος από το scouting team.
Το να λέμε λοιπόν αυτός κάνει αυτός δεν κάνει η αυτός θα προσφέρει δεν θα προσφέρει είναι πολύ υποκειμενικό .
Αντικειμενικά είναι μόνο τα νούμερα που και αυτά ποιοι είμαστε εμείς που ξέρουμε να τα αξιολογούμε.
Εν κατακλείδι... Δεν μπορούμε να "χτίζουμε" άποψη επάνω στην υποκειμενική μας εικασία και να έχουμε ύφος 1000 καρδιναλίων όταν πονταρουμε.
Για την ακρίβεια κάθε πιστ πρέπει να ξεκινάει με την εξής φράση που θα υπονοείτε χωρίς να αποτυπώνεται απαραίτητα:. Η άποψη μου είναι η εξής...
Ε και ο Ινγκι δε το λες οτι ανταποκρινεται....Ο μονος απο τους 5 της αμυνας που ειναι θιασωτης του.... "οποιος διωχνει την μπαλα οπου οπου δεν εκλαψε ποτε"Χωρικός έγραψε:1ον Είδα πολλές σέντρες. Εμείς δεν έχουμε παίχτες να παρουν κεφαλιές.renegade έγραψε:[dailymotion]x8heom2[/dailymotion]
2ον Είναι γκαντέμης!Οι σέντρες μια χαρά ήταν, αλλα οι συμπαίκτες του δεν βάζουν γκολ!
3ον Και σοβαρόν. Δεν είδα, δεν φαίνεται απ'το βίντεο αν ''ξέρει μπάλα''. Το δικό μας παιχνίδι ειναι χτίσιμο από πίσω με πολλές πάσες μεταξύ των αμυντικών, του τερματοφύλακα , των μέσων. Είναι η μεγάλη διαφορά του Κοτάρσκι με τον Πασχαλάκη. Μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιο παιχνίδι;

- black_star_ninja
Σωστος paokovios. Ειδικα αυτη τη στιγμη δεν εχουμε λογο να ειμαστε δυσαρεστημενοι. Η ομαδα παει καλα, ηρθε σοβαρο δεκαρι και κυνηγαμε μπακ κ φορ. Τι αλλο θελουμε; (μεταξυ μας θα ηθελα να φερουμε Ικαρντι, για να δω Γουαντα Ναρα σε κλαμπ να ξεμαλλιαζεται..)
Καποια πραγματα ομως ειναι απλα η πραγματικοτητα και στη περιπτωση μας η πραγματικοτητα θελει το θεμα των μεταγραφων να ειναι μια πονεμενη ιστορια εδω και αρκετα χρονια,οποτε λογικη σε ενα βαθμο και η ανησυχια... Εχω χασει τον αριθμο των μεταγραφων πχ δεξιων μπακ,Ουαγκε,Ροντριγκο,Σαστρε,Τειλορ,τωρα με το καλο ο Πολωνος χωρις να εχουμε καταφερει να βρουμε μια σταθερα μετα τον Ματος...
Σωστός!!!nunies4 έγραψε:Ε και ο Ινγκι δε το λες οτι ανταποκρινεται....Ο μονος απο τους 5 της αμυνας που ειναι θιασωτης του.... "οποιος διωχνει την μπαλα οπου οπου δεν εκλαψε ποτε"Χωρικός έγραψε:1ον Είδα πολλές σέντρες. Εμείς δεν έχουμε παίχτες να παρουν κεφαλιές.renegade έγραψε:[dailymotion]x8heom2[/dailymotion]
2ον Είναι γκαντέμης!Οι σέντρες μια χαρά ήταν, αλλα οι συμπαίκτες του δεν βάζουν γκολ!

Απο SPORT24Οι επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με τον ποδοσφαιριστή αλλά και την Ντιναμό Κιέβου, που έχει τα δικαιώματα του, είναι πλέον προχωρημένες. Οι δυο πλευρές συζητούν για συμβόλαιο 2,5 ετών με την ουκρανική ομάδα να μην έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του.
Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πολωνού που φέτος έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια του ουκρανικού πρωταθλήματος και άλλα τόσα στην Ευρώπη με την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, από τον οποίο φυσικά και άντλησε πληροφορίες για τον Κεντζόρια, ο προπονητής του Δικεφάλου.
Αν τελικά προχωρήσει η περίπτωση του, ο ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί στην καριέρα του. Ο Τόμας Κεντζιόρα έχει παίξει 75 παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άλλα 26 με την Εθνική ομάδα του έχοντας σκοράρει και 1 γκολ.
Με ύψος 1.84μ είναι συνεπής τακτικά, με καλή ανασταλτική συμπεριφορά και με ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε έναν μπακ για την δεξιά πλευρά της άμυνας του, με προοπτική για το καλοκαίρι, ωστόσο οι επιτελείς του θεωρούν ότι ο Πολωνός είναι μια καλή περίπτωση που μπορεί να αποκτηθεί από τώρα και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου μέχρι το τέλος της σεζόν.
Εγώ απλά επισήμανα το ότι η φάση είναι διαφορετική.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο,εγώ θέλω να κερδίζουμε.
Αλλά το να έχουμε 2 διαφορετικα σκαουτινγκ τιμ που το ένα τα βάζει με τον τ.δ. 24 το 24ωρο, να γίνονται μεταγραφές που απλά ανακοινώθηκαν στο τ.δ. δεν το θεωρώ το πιο νορμάλ.
Ελπίζω η συγκεκριμένη περίπτωση να είναι καθαρά ραζβαν και οι άλλοι απλά να διαρρέουν στους δημοσιογράφους ότι την κάνανε αυτοί.
Τέλος από εμενα γιατί θα τα ακούσω πάλι.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο,εγώ θέλω να κερδίζουμε.
Αλλά το να έχουμε 2 διαφορετικα σκαουτινγκ τιμ που το ένα τα βάζει με τον τ.δ. 24 το 24ωρο, να γίνονται μεταγραφές που απλά ανακοινώθηκαν στο τ.δ. δεν το θεωρώ το πιο νορμάλ.
Ελπίζω η συγκεκριμένη περίπτωση να είναι καθαρά ραζβαν και οι άλλοι απλά να διαρρέουν στους δημοσιογράφους ότι την κάνανε αυτοί.
Τέλος από εμενα γιατί θα τα ακούσω πάλι.