Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Και εγω ρε μαγκες αν μπορεσω θα ανεβω απο Βολο! Εχω πολλα φιλαρακια που σπουδαζουν Σερρες και ερχομαι συχνα και περναω γαματα! Η πολη ειναι ακρως ασπρομαυρη!! Τελευταια φορα ανεβηκα μετα το ματς με την αεκ φορουσα μια φουτερ του ΠΑΟΚ και μπαινω σε ενα γυραδικο (στο γυρολοι για οσους ξερουν) παω να παραγγειλω και ο τυπος μου λεει.. ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ.. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Για εμενα που ζω σε μια πολη που εχει φιλαθλους των 3 του ποκ κυριως το καθε ταξιδι μου στις Σερρες με κανει να νοιωθω σαν στο σπιτι μου...
LOIPON!! OPIOS 8ELEI PROS8ETEI TO ONOMA TOU!!!!
OPIOS 8ELEI TO AFAIREI!!!!! OTI GOUSTAREI KANEI!!!
AP OTI KATALABA OI PIO POLLOI KAI KYRIWS OSOI EINAI APO EXW MPOROUN TELH IOULIOU ME AYGOUSTO OPOTE MALLON EKEI PREPEI NA KINH8OUME GIA TIS HMEROMHNIES!!!! KALH FASH 8A HTAN NA PAIZEI KAI KANA FILIKO ME TON PANSERRAIKO!!! POU STANDAR 8A PAIZEI TON AYGOUSTO!!!!
tsakalakia to kalokairaki kante th sunantisi gia na mporesoume na paravre8oume kai emeis tou exwterikou den eimai serreaos alla m'aresoun oi mpougatses serron .H KARDIA TOY PAOK XTYPAEI KAI STON CANADA
Αδέρφια αυτοί που είστε εκτός Σερρών να γράψετε και την περίοδο την οποία θα στε Σερρες.Εγώ πιστεύω πως καλό θα ταν η συνάντηση να γίνει την περίοδο 20-30 Ιουλίου.Γι αυτό όσοι είναι να έρθετε και όσοι γουστάρετε να ρθετε γράψτε και την ημερομηνία περίπου που σας βολεύει.