Mad
Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
-
black_army
-
Guest
Και εγω ρε μαγκες αν μπορεσω θα ανεβω απο Βολο! Εχω πολλα φιλαρακια που σπουδαζουν Σερρες και ερχομαι συχνα και περναω γαματα! Η πολη ειναι ακρως ασπρομαυρη!! Τελευταια φορα ανεβηκα μετα το ματς με την αεκ φορουσα μια φουτερ του ΠΑΟΚ και μπαινω σε ενα γυραδικο (στο γυρολοι για οσους ξερουν) παω να παραγγειλω και ο τυπος μου λεει.. ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ.. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Για εμενα που ζω σε μια πολη που εχει φιλαθλους των 3 του ποκ κυριως το καθε ταξιδι μου στις Σερρες με κανει να νοιωθω σαν στο σπιτι μου...
Για εμενα που ζω σε μια πολη που εχει φιλαθλους των 3 του ποκ κυριως το καθε ταξιδι μου στις Σερρες με κανει να νοιωθω σαν στο σπιτι μου...
1. costacurtaG4
2. fofanaserres
3. konkamp
4. novito
5. nikos15
6. paoki_4
7. KROTIDAS
8. xristaras
9. Sakos4
10. f1rm4
11. Nigrita4
12. paokratia
13. kingoftheroad
14. deko
15. black_army
16. Biv
17. apextos28
18. EGW
LOIPON!! OPIOS 8ELEI PROS8ETEI TO ONOMA TOU!!!!
OPIOS 8ELEI TO AFAIREI!!!!! OTI GOUSTAREI KANEI!!!
AP OTI KATALABA OI PIO POLLOI KAI KYRIWS OSOI EINAI APO EXW MPOROUN TELH IOULIOU ME AYGOUSTO OPOTE MALLON EKEI PREPEI NA KINH8OUME GIA TIS HMEROMHNIES!!!! KALH FASH 8A HTAN NA PAIZEI KAI KANA FILIKO ME TON PANSERRAIKO!!! POU STANDAR 8A PAIZEI TON AYGOUSTO!!!!
2. fofanaserres
3. konkamp
4. novito
5. nikos15
6. paoki_4
7. KROTIDAS
8. xristaras
9. Sakos4
10. f1rm4
11. Nigrita4
12. paokratia
13. kingoftheroad
14. deko
15. black_army
16. Biv
17. apextos28
18. EGW
LOIPON!! OPIOS 8ELEI PROS8ETEI TO ONOMA TOU!!!!
OPIOS 8ELEI TO AFAIREI!!!!! OTI GOUSTAREI KANEI!!!
AP OTI KATALABA OI PIO POLLOI KAI KYRIWS OSOI EINAI APO EXW MPOROUN TELH IOULIOU ME AYGOUSTO OPOTE MALLON EKEI PREPEI NA KINH8OUME GIA TIS HMEROMHNIES!!!! KALH FASH 8A HTAN NA PAIZEI KAI KANA FILIKO ME TON PANSERRAIKO!!! POU STANDAR 8A PAIZEI TON AYGOUSTO!!!!
-
paokara_Ludenscheid
- fofanaserres