Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ζω για την στιγμή που σε μια περίοδο που η ομάδα προοδεύει,παίζει καλα και κάνει μια μεγάλη νίκη ,δεν θα βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε σενάρια …
Όαση είσαιobanebane έγραψε:Δε γίνεται να μην έχει άποψη ο Μποτο για τον παίχτη,μέσα στα μάτια του ήταν.
Το να μην είναι στην ατζέντα του για τον ΑΒ λόγο,δε σημαίνει κάτι.
Ο προπονητής πρέπει να έχει λόγο στις μεταγραφές,θες δεύτερο, δεύτερο αλλά ο λόγος του πρέπει να μετράει και να υπολογίζεται.
Γεια σου Τζιμπαρε,χαθήκαμε ρε ,δε γράφεις εσύ,ψιλοεκοψα και εγώ.
Ας είναι, καλά να είμαστε και θα τα λέμε.
Συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά ο Τζιμπαρος είναι αδυναμία.
Ας είναι, καλά να είμαστε και θα τα λέμε.
Συγγνώμη για το οφτοπικ αλλά ο Τζιμπαρος είναι αδυναμία.

Προσωπικά τη θεωρώ ανεξήγητη κίνηση για πολλούς λογους, αλλά αν γίνει μακάρι να βγει σε καλό.
-
Θα ζήσεις πολλά χρόνια!Dimitrisou έγραψε:Ζω για την στιγμή που σε μια περίοδο που η ομάδα προοδεύει,παίζει καλα και κάνει μια μεγάλη νίκη ,δεν θα βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε σενάρια …
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ομολογώ ότι δεν περίμενα κίνηση σαν του Πολωνού
Περίμενα καμία κίνηση απλά για να έχει μια επιπλέον λύση ο Λουτσεσκου και να βγει η σεζόν, αλλά εδώ πάμε για παίχτη που πιστεύω προορίζεται για βασικός
Και το κυριότερο, βλέπω την διοίκηση να επανέρχεται δυναμικά και να δείχνει θέληση να ενισχυθεί η ομάδα
Ένας Λαριν τώρα και κλείσαμε ιδανικά
Περίμενα καμία κίνηση απλά για να έχει μια επιπλέον λύση ο Λουτσεσκου και να βγει η σεζόν, αλλά εδώ πάμε για παίχτη που πιστεύω προορίζεται για βασικός
Και το κυριότερο, βλέπω την διοίκηση να επανέρχεται δυναμικά και να δείχνει θέληση να ενισχυθεί η ομάδα
Ένας Λαριν τώρα και κλείσαμε ιδανικά
Προφανώς με αυτό το βιογραφικό και αυτές τις παραστάσεις προορίζεται για βασικός.
Και προφανώς ο Μποτο που τον είχε στα πόδια του θα έχει άποψη.
Και προφανώς ο Μποτο που τον είχε στα πόδια του θα έχει άποψη.
Προφανώς και ο μποτο έχει άποψη για τον παίκτη...πως είναι δυνατόν εξάλλου το αντίθετο?
Η ένσταση του ζινολα αν καταλαβαίνω είναι ότι ο μποτο αν ήταν 100% υπεύθυνος του αγωνιστικού δεν θα ασχολούνταν καθόλου με τον παίκτη... πιθανότατα δεν θα ασχολούνταν να φέρει Μπακ αφού θεωρεί ότι δεν χρειαζόμαστε.
Το ερώτημα είναι ποιος δεν περίμενε την εν λόγω συμπεριφορά από τον Ιβάν μετά από τις τόσες αποτυχημένες μεταγραφές του μποτο?
Η ένσταση του ζινολα αν καταλαβαίνω είναι ότι ο μποτο αν ήταν 100% υπεύθυνος του αγωνιστικού δεν θα ασχολούνταν καθόλου με τον παίκτη... πιθανότατα δεν θα ασχολούνταν να φέρει Μπακ αφού θεωρεί ότι δεν χρειαζόμαστε.
Το ερώτημα είναι ποιος δεν περίμενε την εν λόγω συμπεριφορά από τον Ιβάν μετά από τις τόσες αποτυχημένες μεταγραφές του μποτο?
Μου αρέσει κάποιοι που εμπιστεύεστε Λουτσε γιατί ξέρει λέει τον παίχτη … ο προπονητής έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι δεν το έχει με την επιλογή παιχτών …
Κανένας μέτριος Πολωνός 29 ετών δεν γίνεται να έρχεται να φάει την θέση βασικού από τον παιχταρα Λυρατζη ενώ την ίδια στιγμή αριστερά δεν έχουμε σταθερά … εάν ερχόταν ο πιτσιρικάς της Μπενφικα θα το καταλάβαινα λόγω προοπτικής
Βλέπω τις τελευταίες ημέρες κινήσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου … σαν κάποιος να άλλαξε πάλι το πλανο … ελπίζω πως όχι
Οποίος έρθει βέβαια μακάρι να βγει και εγώ να βγω στην σέντρα
Κανένας μέτριος Πολωνός 29 ετών δεν γίνεται να έρχεται να φάει την θέση βασικού από τον παιχταρα Λυρατζη ενώ την ίδια στιγμή αριστερά δεν έχουμε σταθερά … εάν ερχόταν ο πιτσιρικάς της Μπενφικα θα το καταλάβαινα λόγω προοπτικής
Βλέπω τις τελευταίες ημέρες κινήσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου … σαν κάποιος να άλλαξε πάλι το πλανο … ελπίζω πως όχι
Οποίος έρθει βέβαια μακάρι να βγει και εγώ να βγω στην σέντρα
- FreeWatcher
Ρε παιδιά γιατί κάποιοι είστε τόσο προσωπολάτρες? Αλήθεια δεν μπορώ να το αντιληφθώ! Και άντε με παίχτες πάει κ έρχεται, έχω κ γω τις αδυναμίες μου. Με μάνατζερ και προπονητές πως σας βγαίνει? Τα ίδια ειχαμε και με Ρέμπε, ώσπου να φύγει. Μη θίξει κανείς το πλάνο Ρέμπε. Ούτε εδώ, ούτε στα ραδια. Σιγά ωρέ! Γρανάζια είναι όλοι στη μηχαμη του ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι, αύριο φεύγουν. Μόνο εμείς θα μαστε εδώ (πρώτα ο Θεός). Δεν είμαι Μποτολάγνος όπως κ Ρεμπολαγνος οπως και Ρουμανολαγνος. Καλοι χρυσοί οσο ειναι ολοι στην Παοκαρα μου, αλλά δεν γίνεται όλος ο ΠΑΟΚ να είναι ο εκάστοτε Μποτο! Έλεος...
δε θα πρέπει να αποπροσανατολιζεται η ομαδα και ο κοσμος.δε νομιζω να υπάρχει θεμα μεταξυ μποτο -διοικησης ακομα και αν ισχυουν αυτα που ειπε ο ζινολά.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπότο, προφανώς έχει άποψη και ο Πορτογάλος. Ο Κεντζιόρα είναι μια περίπτωση που προέκυψε εσχάτως, έχει και τις ευλογίες του Μιρτσέα οπότε μπήκε και σε προτεραιότητα. Δεν ανήκε πάντως στις δύο περιπτώσεις που έμαθα.
Ο μέτριος Πολωνός είναι αυτός με καμία 200αρια ματς στην Ντιναμό, 3 σερί χρονιές τσουλου και διεθνής με την εθνική Πολωνίας;
Και ποιο πλάνο καταπατείται; Η μανιώδης προσπάθεια απόκτησης από τον Μποτο του ανενεργού 30χρονου Μαρτινς μόλις ένα μήνα πριν εξυπηρετούσε το πλάνο ενώ αυτή του Πολωνού το καταστρατηγεί;
Και ποιο πλάνο καταπατείται; Η μανιώδης προσπάθεια απόκτησης από τον Μποτο του ανενεργού 30χρονου Μαρτινς μόλις ένα μήνα πριν εξυπηρετούσε το πλάνο ενώ αυτή του Πολωνού το καταστρατηγεί;
Καλά και τις μεταγραφές με προοπτική τις είδαμε.
Υπάρχει πιθανότητα να έρθει παίκτης που έχει 26 συμ. στην εθνική Πολωνίας, που κατέκτησε 10 τίτλους με την Ντιναμό και με την Λεχ Ποζναν και κάθεστε και τσακώνεστε ποιανού επιλογή θα είναι.
Βρε όποιου θέλει ας είναι. Αρκεί να βγει καλή μεταγραφή.

Υπάρχει πιθανότητα να έρθει παίκτης που έχει 26 συμ. στην εθνική Πολωνίας, που κατέκτησε 10 τίτλους με την Ντιναμό και με την Λεχ Ποζναν και κάθεστε και τσακώνεστε ποιανού επιλογή θα είναι.
Βρε όποιου θέλει ας είναι. Αρκεί να βγει καλή μεταγραφή.
Η περίπτωση του δεξιού μπακ έχει λογική μόνο στην περίπτωση που το καλοκαίρι θα θέλουν να στείλουν και Σάστρε και Ράφα, και απλά δεν θέλουν να την πάθουν όπως φέτος με τις πολλές αλλαγές, όπου η ομάδα δεν ήταν άμεσα έτοιμη για τα ευρωπαϊκά.