Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Мир »

GINOLA έγραψε:Οχι ,μιλάω για τους περίφημους σκαουτερς συγγενείς και φίλους.μην τα ξαναπούμε αυτά, το θέμα είναι ότι η μεταγραφή δεν έχει καμία επαφή με τον τ.δ.
Οκ γιατι οι 2 πρωτοι ανήκαν στην Ρογκον (Κουτσολιακος) και τους ειχε χρεωθει ο Ρεμπε(λος) αν δεν κανω λαθος.
Ο Τεηλορ λεγανε ηταν προταση Λουτσεσκου senior.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από nunies4 »

Το βιογραφικό του πάντως μόνο κακό δε το λες.
Έχω και μια αδυναμία στους Πολωνούς γενικά σαν επαγγελματίες...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GINOLA έγραψε:Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.

Χωρίς να ξέρω το παιδι ελπίζω κάποιος να την κόψει την μεταγραφή του γιατί δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου (κλεισμένος ειναι)

Ρε συ Ζινολα, ο παίχτης παίζει για τον μπαμπά Λουτσεσκου,είναι ξεκάθαρο ότι από εκεί έρχεται η πρόταση που πιθανόν να είναι πρόταση του Ραζβαν μετά από τις συστάσεις που πήρε από τον πατέρα του.
Εξήγησε μου που μπορεί να εμπλέκονται αυτοί που λες και με ποια λογική;
Σε ρωτάω γιατί ξέρεις οτι σε εκτιμώ και έχεις αποδείξει ότι δεν γράφεις πίπες.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση.
Στα του παίχτη τώρα, βλέπω ότι έχει χάσει τη θέση στην εθνική και δεν ήταν στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Δε το λες και ενθαρρυντικό αυτό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gergeo4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.

Χωρίς να ξέρω το παιδι ελπίζω κάποιος να την κόψει την μεταγραφή του γιατί δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου (κλεισμένος ειναι)
προσυπογράφω για το οτι ειναι προταση απο μερια οχι του μποτο.φυσικα δεν είναι κακός παιχτης οπως τειλορ πχ
Κακο νεο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ταυσον ήταν επιλογή μποτο;;

Επίσης οι επιλογές μποτο προς το παρόν δε μας έκατσαν και πολύ καλά.

Όχι ότι το βλέπω σωστό αλλά αν ένας παίκτης έρχεται με καλές συστάσεις και είναι γνωστός στον προπονητή καλώς να ορίσει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Την στιγμή που είμαστε με τον σαστρε στα Μπακ μας χαλάει παίκτης που τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς λιγκ και ήταν το βασικό Μπακ του μπαμπα?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Τάισον δουλευτηκε απο τον Μπότο αλλά άλλος εντόπισε πως ειναι εφικτο να ερθει. Τους Ταϊσον αυτου του κόσμου δεν τουν αφηνεις αν υπαρχει περιπτωση να τους φερεις.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Obanebane αυτό ίσως εχει να κάνει με την, απ το πουθενά, είσοδο στην εθνική Πολωνίας του Matty Cash (Άγγλος, βασικός με την Άστον Βιλα) που έχει πολωνική καταγωγή απ τη μάνα του κ απ το 2021 απέκτησε δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Πολωνίας. Λογικο να προωθήθηκε ο Cash, που είναι παικταράς κ έκανε κ φοβερό ματς απέναντι στον Εμπαπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 19 Ιαν 2023, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Είναι γεγονός ότι θελουμε και δεξί και αριστερό μπακ .. αν είχα επιλογή θα έφερνα αριστερό .. αλλά λογικά είναι ότι βρούμε πρώτο ..
στα του Πολωνού , γενικά δεν μου αρέσουν τα αμυντικά μπακ , δεν θα πήγαινα ποτέ σε τέτοια επιλογή αλλα για να είναι βασικός χρόνια στην ντιναμο κάτι θα έχει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν μη τι αλλο σαν κινηση παντως δηλωνει παρον η ιδιοκτησια και αν δεν εχουμε παρει ξανα διαζυγιο με τη λογικη θα παμε σίγουρα και για φορ. Δεν γινεται να έχουμε την ανεση να παρουμε τρίτο δεξι μπακ και οχι επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

obanebane έγραψε:

Ρε συ Ζινολα, ο παίχτης παίζει για τον μπαμπά Λουτσεσκου,είναι ξεκάθαρο ότι από εκεί έρχεται η πρόταση που πιθανόν να είναι πρόταση του Ραζβαν μετά από τις συστάσεις που πήρε από τον πατέρα του.
Στα του παίχτη τώρα, βλέπω ότι έχει χάσει τη θέση στην εθνική και δεν ήταν στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Και θα πάρω την πάσα από τον bane και θα προσθέσω...
που ξέρουμε αν ο Boto, ένας άνθρωπος δλδ που έχει σιγουρα κονέ στην Ουκρανία (χρόνια εκεί ενώ ακόμα και ο αρχισκαουτερ από εκεί είναι και μας ήρθε -νομιζω-) δεν γνωρίζει την περίπτωση του ή ότι έχει ήδη ενημερωθεί και έχει ανάψει και από την πλευρά του "πράσινο φως";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 19 Ιαν 2023, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

θα παίξουμε με 3 πίσω παιδια :mrgreen:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

obanebane έγραψε:

Μακάρι να είναι ξεκαθαρα κίνηση λουτσε και απλά αυτοι να πάνε κα την χρεωθουν.Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι ενήμερος ο μποτο;

Εκτός αν μποτο δεν υπάρχει ,οπότε να μας το πούνε να γνωρίζουμε ποιος είναι υπεύθυνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 19 Ιαν 2023, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε:Το βιογραφικό του πάντως μόνο κακό δε το λες.
Έχω και μια αδυναμία στους Πολωνούς γενικά σαν επαγγελματίες...
Ετσι ακριβώς. Γενικά οι Πολωνοί είναι πολύ αξιόπιστοι παίκτες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Παντού να βρείτε πρόβλημα ρε γαμωτο .. τι μιζέρια είναι αυτή;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”