Οι εικόνες από την παρακάμερα στο τέλος, με τους πανηγυρισμούς, δεν θα αρέσει σε πολλούς.[/quote]Miles έγραψε:Δυστυχως κατι τετοια φασιστοειδη κανουν κουμαντο στη Τουμπα εδω και καποια χρόνια και για να βγουνε απο εκει θελει (πολυ) οργανωμενη προσπαθεια απο αλλου τυπου οπαδους...Wonderland έγραψε:[quote="troumandragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Νομίζω κάποιος που έχει σχέση με τα των συνδέσμων είχε πει ότι θα ρυθμιστεί εσωτερικά το θέμα... Δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Εξακολουθεί να μας προσβάλλει η παρουσία του. Είναι ένας λεκές ανεξίτηλος. Τις δικές μου κόκκινες γραμμές τις περνάει προ πολλού.
Πω ρε πο@@@ ...τι να πεις
Πάντως θα μπορούσε κάποιος να πει δυο λόγιο στον Βιερίνια, πιο λειτουργικό με φαίνεται αυτό από οτιδήποτε άλλο. Να δει και το βίντεο με τις ομορφιές ή σε κανέναν Τάισον... θα το αναλάβει αυτός μετά. Πώς όμως..