Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Η Καντιθ λενε παει για τον Γιακουμακη...Σημαινει κατι αυτο για Λαριν? Αντε βρε,σημερα επρεπε να ξεσαλωνουμε εδω μεσα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μας ενημέρωσε από χτες ο Γιώργος
Νομίζω έχουμε το προβάδισμα πλέον αν και τίποτα δεν κινείται μεταγραφικά μέχρι την άλλη Τετάρτη
Νομίζω έχουμε το προβάδισμα πλέον αν και τίποτα δεν κινείται μεταγραφικά μέχρι την άλλη Τετάρτη
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως απ' όλους όσους ακούστηκαν τον λαριν μπορεί και να τον τοποθετώ τελευταία επιλογή
Για εμένα το ξανα έγραψα χωρίς παρεξήγηση.
Για θέμα Larin μπορεί να απασχόλησε έντονα αλλά υπάρχουν δυσκολίες όπως και Wilson Isidor από αυτά που ακούω.
Τώρα ο καθένας επιλογή του τι πιστευτεί από κάθε χρήστη εδώ η αρδ που πληροφορούνται απο ράδιο/instagram μέσα κοινωνικής-δικτύωσης κτλπ, ..δλδ είναι κολλητοί του Boto/Ivan/Lucesku που μόνο αυτοί γνωρίζουν;
Η μυστικότητα στις μεταγραφές που άλλαξαν τα δεδομένα δεν δίνουν πληροφορία ούτε σε δημοσιογράφους ούτε πουθενά.
Επίσης για αυτό και ο κάθε Τοσκιτσής σε εκπομπές λένε ξέρουν και δεν ξέρουν+δεν το είπαν ή ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή και μετά ξανά βγαίνουν <εμείς λέμε ότι ακούμε δεν ξέρουμε άπλα τα λέμε τι θα γίνει θα δούμε κλπ> και προσπαθούν να τα μπαλώσουν με δικαιολογίες για να μην ξεφτυλιζονται.
..ακόμα και ο Τσορμπατζογλου και άλλοι αρδ ετσι; με άλλα συμβάντα χρήστης θα γνώριζε σε forum;
Απλά θέλουμε να τα πιστεύουμε γιατί υπάρχει γκρίνια/αντιπαραθέσεις/ενθουσιασμός κλπ. Αυτά
Για θέμα Larin μπορεί να απασχόλησε έντονα αλλά υπάρχουν δυσκολίες όπως και Wilson Isidor από αυτά που ακούω.

Η μυστικότητα στις μεταγραφές που άλλαξαν τα δεδομένα δεν δίνουν πληροφορία ούτε σε δημοσιογράφους ούτε πουθενά.

..ακόμα και ο Τσορμπατζογλου και άλλοι αρδ ετσι; με άλλα συμβάντα χρήστης θα γνώριζε σε forum;
Απλά θέλουμε να τα πιστεύουμε γιατί υπάρχει γκρίνια/αντιπαραθέσεις/ενθουσιασμός κλπ. Αυτά
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ θέλω άλλον από αυτούς που ακούγονται. Δεν νομίζω πως θα κάνουν τη διαφορά. Μακάρι να υπάρχει θέμα και να μην είναι απλή επιθυμία.
- PAOKevolution
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Λαριν μια χαρά παίχτης είναι και πολυτέλεια για το πρωτάθλημα.
Ανώτερος από τα υπάρχοντα φορ της λίγκας
Ανώτερος από τα υπάρχοντα φορ της λίγκας
Ο λαριν είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο σε ντέρμπι ή σε ευρωπαϊκα παιχνίδια παρά εκεί που έχουμε πιο μεγάλο προβλημα...στο εύκολο γκολ με μικρομεσαίες ομάδες
- john4serres
Γιατί όμως; Επειδή έχει μόλις ένα γκολ με τη φανέλα της Club Brugge;renegade έγραψε:Εγώ πάντως απ' όλους όσους ακούστηκαν τον λαριν μπορεί και να τον τοποθετώ τελευταία επιλογή
Βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία, έστελνε για χρόνια την μπάλα στα δίχτυα.
Διεθνής με τον Καναδά, σκοράρει και εκεί, ξεμπουκώνει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ακριβώς επειδή δεν έχουμε το εύκολο γκολ, για αυτό τον χρειάζεσαιrenegade έγραψε:Ο λαριν είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο σε ντέρμπι ή σε ευρωπαϊκα παιχνίδια παρά εκεί που έχουμε πιο μεγάλο προβλημα...στο εύκολο γκολ με μικρομεσαίες ομάδες
Ο τύπος στην Μπεσίκτας ήταν πολυβόλο
Αυτό ακριβώς θέλουμε, εναν τύπο πολυβόλο. Τώρα αν αυτόν θα το λένε Λαρίν, Σαρίν, Παπαρίν ή Βάγγο Τραχανοπλαγιά λίγη σημασία έχει. Έναν τύπο που θα σηκώνει το ξερό του και το κοντέρ θ΄ αρχίσει να γράφει, αυτό θέλουμε.
Παρεμπιπτόντως έχουν αρχίσει όλο και πιο συχνά τα αρδοσάιτ να γράφουν ότι πάμε και για μπακ, πριν λίγο το διάβασα στο σδνα.
Παρεμπιπτόντως έχουν αρχίσει όλο και πιο συχνά τα αρδοσάιτ να γράφουν ότι πάμε και για μπακ, πριν λίγο το διάβασα στο σδνα.
Πλην της χρονιάς που αποκλείσαμε την Μπεσίκτας ποια άλλη καλή χρονιά έκανε?john4serres έγραψε:Γιατί όμως; Επειδή έχει μόλις ένα γκολ με τη φανέλα της Club Brugge;renegade έγραψε:Εγώ πάντως απ' όλους όσους ακούστηκαν τον λαριν μπορεί και να τον τοποθετώ τελευταία επιλογή
Βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία, έστελνε για χρόνια την μπάλα στα δίχτυα.
Διεθνής με τον Καναδά, σκοράρει και εκεί, ξεμπουκώνει.
Ακόμα και στην ζουλτε δεν έκανε πολλά πράγματα.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους ότι οι προπονητές του επιλέγουν σε πολλά παιχνίδια να τον βάζουν αριστερά.
Δυστυχώς εμείς έτσι όπως παίζει ο λουτσέσκου είναι σχεδόν αδύνατο να τον βάλει αριστερά.
Τα στατιστικά του είναι ακριβώς ίδια με αυτά που είχε ο ακπομ...οι οποίοι σκοράρουν δύο γκολ λιγότερα στα δέκα