ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
1
1%
Ingason
1
1%
Κουλιεράκης
3
2%
R. Soares
1
1%
Dantas
2
1%
Augusto
36
24%
Κωνσταντέλιας
56
37%
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
4
3%
Brandon
16
11%
Schwab
3
2%
Oliveira
5
3%
Taison
15
10%
Biseswar
8
5%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 152

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Καλα ακουσα τον Νικολογιαννη να λεει ΜΠΑΟΚ και μετα να το διορθωνει σε ΠΑΟΚ? Πονεσες πουλακι μου ε? Να σου φερουμε τον Τσαγκαρακη διαιτητη να δινει πεναλτι τις βουτιες να χαρεις...

Έτσι τους θέλουμε, πονεμένους. Την Κυριακή θα τους τελειώσουμε, παρά τα μακροβούτια. Μεγάλη προσοχή στην άμυνα και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOKevolution έγραψε:Το θέμα δεν είναι ότι παρουσιάζουν τον βάζελο ως Παρί. Το θέμα είναι ότι παρουσιάζουν εμάς ως Φενέρ, Μπεσίκτας. Α στα διάλα κωλοαθηναίζοι

Λες και οπαδοί της Fener ή της Besiktas έσφαξαν Πόντιους και Αρμένιους...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?

https://twitter.com/mola_italia/status/ ... 2270624769
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

HIGHLIGHTS

[youtube]x4zYzGXANTE[/youtube]
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Asimos έγραψε:Αυτοί πάνε να πάρουνε με τα ψέματα και με το στραγάλι πρωτάθλημα φέτος:

Gazetta: Αντί επιλόγου: Όπως φαίνεται έπιασε τόπο όλη την εβδομάδα η προπαγάνδα για τον δήθεν ευνοημένο Παναθηναϊκό. Η παράβαση του Κουλιεράκη πάνω στον Κουρμπέλη είναι πεντακάθαρη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι έτοιμος να σκοράρει, βρίσκεται στον αέρα και ο στόπερ του ΠΑΟΚ τον «γκρεμίζει», τον σπρώχνει με το χέρι στη πλάτη, δεν πλησιάζει καν την μπάλα. Πέναλτι μαρς. Έκλεισε τα μάτια ο Βίντσιτς, το ίδιο και ο VAR. Δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα ακούγαμε αν η ίδια φάση ήταν ανάποδα. Προχωράμε...

Sdna: ο Κουρμπέλης την τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνει την μπάλα να την σπρώξει στα δίχτυα, υπό την πίεση του Κουλιεράκη, που σηκώνει πολύ συζήτηση, για το αν είναι πέναλτι, αλλά το VAR δεν ασχολήθηκε. Αν η φάση αυτή γινόταν στην άλλη περιοχή ο ΠΑΟΚ σήμερα θα φώναζε για πέναλτι.

Αντί να ασχοληθούν με την αναχρονιστική αναγούλα που αποκαλούνε ποδόσφαιρο το οποίο έμαθε ο Ιβαν τους στον Ηρακλή τη δεκαετία του 90 και πάει να το εφαρμόσει 30 χρονιά μετά με δασκαλεμένα πεσίματα και γιόμα και ότι βγει, ασχολούνται με επικοινωνία και απόδοση ευθυνών. Το ότι ψέλισαν πως μετά τα κλαρίνα με τους μικρούς άρχισαν και οι ήττες με το σκορ να μεγαλώνει τους φταίνε τα πάντα.

Βρε Άσιμε κι εσύ?

Αν δεν κανω λάθος αυτά είναι από άρθρα πράσινων ρεπόρτερ. Βάλτε και τι λέει ο Βασιλόπουλος δίπλα τότε, να το ταυτήσουμε αυτό με το σδνα.

Πάλι τα ίδια να λέμε
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

DimitrisS έγραψε:Να με συγχωρειτε που θα ψιλοσυνεχισω το οφτοπικ, αλλα το ζητημα με τον συγκεκριμενο ειναι οτι μπαινει μεσα στο γηπεδο, μιλαει με τους ποδοσφαιριστες, συνεχιζει να βαραει το τυμπανο. Δηλαδη κανει πραγματα με την αδεια της ΠΑΕ.

Δεν ξερω πως, αλλα καπως πρεπει να τεθει ζητημα για τον συγκεκριμενο προς την ΠΑΕ.
Για ακομη μια φορα μας γυρισε τα μυαλα ο συγκεκριμενος. Ποιος του δινει την αδεια να βολταρει μεσα στο γηπεδο και να πανηγυρίζει με τους παικτες σαν μαιντανος; Και οχι μονο παει και τους κολλαει σαν βδελα, αλλα τους δινει και οδηγιες που να πανε και που. Τελειωστε αυτο το κακογουστο αστειο.

Τον τρωμε στην μαπα σε καθε εναρξη, και λεμε δεν γαμεις, τελετουργικο ειναι, παραδοση ειναι...που να βρεις αλλον....δεν θα τον τρωμε ομως και σε καθε ληξη. :redcard:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν νομίζω πως διεκδικήσαμε ποτέ δάφνες ποιοτικής δημοσιογραφίας, ούτε αποδεχόμαστε τα γραπτά των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ ως κάτι σοβαρό σε αντίθεση με τους κάτω που τους έχουν ευαγγέλιο. Εκεί είναι η τεράστια διαφορά μας: Εκεί που εμείς έχουμε απαλλαγεί αυτοί περιμένουν το σύνθημα της ρητορικής που θα ακολουθήσουν.

Είναι ο βασικός μοχλός πίεσης, η μουρμούρα και η γκρίνια για τη συνέχεια των 2 θεσμών.

Οπότε ναι, κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Psaras έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Να με συγχωρειτε που θα ψιλοσυνεχισω το οφτοπικ, αλλα το ζητημα με τον συγκεκριμενο ειναι οτι μπαινει μεσα στο γηπεδο, μιλαει με τους ποδοσφαιριστες, συνεχιζει να βαραει το τυμπανο. Δηλαδη κανει πραγματα με την αδεια της ΠΑΕ.

Δεν ξερω πως, αλλα καπως πρεπει να τεθει ζητημα για τον συγκεκριμενο προς την ΠΑΕ.
Για ακομη μια φορα μας γυρισε τα μυαλα ο συγκεκριμενος. Ποιος του δινει την αδεια να βολταρει μεσα στο γηπεδο και να πανηγυρίζει με τους παικτες σαν μαιντανος; Και οχι μονο παει και τους κολλαει σαν βδελα, αλλα τους δινει και οδηγιες που να πανε και που. Τελειωστε αυτο το κακογουστο αστειο.

Τον τρωμε στην μαπα σε καθε εναρξη, και λεμε δεν γαμεις, τελετουργικο ειναι, παραδοση ειναι...που να βρεις αλλον....δεν θα τον τρωμε ομως και σε καθε ληξη. :redcard:

Με χαρά χθες πρόσεξα ότι στην 4 δεν ήμουν ο μόνος που δεν έκανε χέρια μαζί του.

Όσο για το ποιος του δίνει άδεια να σουλατσάρει...ας μην το πω, θα με λένε πάλι αντιΠΑΟΚτσή μερικοί.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Psaras έγραψε:

Πείτε τα ρε παιδιά... ξεφτίλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 19 Ιαν 2023, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Asimos έγραψε:Δεν νομίζω πως διεκδικήσαμε ποτέ δάφνες ποιοτικής δημοσιογραφίας, ούτε αποδεχόμαστε τα γραπτά των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ ως κάτι σοβαρό σε αντίθεση με τους κάτω που τους έχουν ευαγγέλιο. Εκεί είναι η τεράστια διαφορά μας: Εκεί που εμείς έχουμε απαλλαγεί αυτοί περιμένουν το σύνθημα της ρητορικής που θα ακολουθήσουν.

Είναι ο βασικός μοχλός πίεσης, η μουρμούρα και η γκρίνια για τη συνέχεια των 2 θεσμών.

Οπότε ναι, κι εγώ.
Δεν ξέρω σε τι λες ναι..

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι στο σάιτ γράφουν πράσινοι κίτρινοι και δικοί μας. Άλλο τα άρθρα του σάιτ και αλλα των Ταλιμπάν. Τα περί ποιότητας είναι όπως τα λες
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Λοιπόν αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να περνούν έτσι !!!

Για πολλοστή φορά διαβάζω για τον συγκεκριμένο "τυπάκο". Προφανέστατα αναφέρεστε σε εκείνο το παιδοβούβαλο με το κοντοπαντέλονο - που είναι πιο ξανθός κι από εμένα στα νιάτα μου - και χαζοκουρεμένος.

Φυσικά καταλαβαίνω πολύ καλά τι του προσάπτετε. Αυτές οι συμπεριφορές είναι απόλυτα αντίθετες με το Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΔΙΚΟ πνεύμα. Ο Π.Α.Ο.Κ. σαφώς μπορεί να περικλείει διάφορες απόψεις ακόμη και συντηρητικές, αλίμονο.

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να περικλείει κτηνώδεις συμπεριφορές. Ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ έχει υποφέρει από τέτοιου είδους συμπεριφορές σε ολόκληρη την Ιστορία του. Το DNA του Π.Α.Ο.Κ.ΣΗ του κυνηγημένου παντί τρόπω, του αδικημένου, του γελασμένου, του περιθωριοποιημένου ξερνά αυτά τα μορφώματα.

Αυτός, όπως και οι φονιάδες του μικρού Άλκη δεν έχουν θέση στον Π.Α.Ο.Κ. Καλούμαστε όλοι σαν άτομα, αλλά και σαν Forum, να πράξουμε. Εγώ τουλάχιστον με τις μικρές μου δυνάμεις αυτό θα κάνω.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λεω ναι στο κοπάνημα της προπαγάνδας τους, που σε σχέση με τη δική μας, παράγει τετελεσμένα τα οποία τα βλέπουμε στο χόρτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

NikLiverpool έγραψε:Πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί, όντως το γήπεδο έγερνε. Στο δεύτερο δεν ξέρω τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια αλλά η ομάδα μπήκε τελείως διαφορετικά και δεν νομίζω οι αλλαγές της κουνέλας να έπαιξαν τόσο ρόλο.

Διακριθείς ο Αουγκούστο. Από τότε που γύρισε στην φυσική του θέση ειναι με διαφορά το καλύτερο χαφ στο πρωτάθλημα.
Τάισον σημαντικό γκολ ψυχολογίας, εμφανώς ανέτοιμος, λογικά θα προσφέρει περισότερα.

Ρε Ράζβαν, το fair play στο 85 τι το ήθελες? :mrgreen:
Νομιζω οτι στοχευμενα ο Λουτσε εκανε ροτεισον στο πρωτο και περιμενε να φορτωσει με τις αλλαγες. Του βγηκε
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Το θέμα δεν είναι ότι παρουσιάζουν τον βάζελο ως Παρί. Το θέμα είναι ότι παρουσιάζουν εμάς ως Φενέρ, Μπεσίκτας. Α στα διάλα κωλοαθηναίζοι

Λες και οπαδοί της Fener ή της Besiktas έσφαξαν Πόντιους και Αρμένιους...

Κατά βάση οι κουρδοι μας σφάξανε γιατί τους εταξε τα μέρη μας ο Κεμάλ.... Αλλά αυτά δεν τα λεμε, δεν είναι πολιτικαλ κορέκτ...
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

astral έγραψε:Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?

https://twitter.com/mola_italia/status/ ... 2270624769
Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”