Σχολιασμός διαιτησίας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Σχολιασμός διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα

Δημοσίευση από gash04 »

Παίξε καλά τον ΠΑΟΚ ρε Κουφάλα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αδελφια...

Ξανα-ανοίγω αυτο το θέμα για 2 λόγους...

1ον) Κοιταχτε τα 2-3 παραπανω ποστ που αφορουν τον Κακο και γραφτηκαν 2 μηνες πριν...Ο χρονος μας διεψευσε....

2ον) Μιλησα χτες με γαυρους (τον κουνιαδο μου και τον ξαδερφο της γυναικας μου)...Τα ατομα εχουν ξεφυγει ρε γμτ...Εχω ακουσει τα θεικά!!!

-Με ειπαν οτι ο ΠΑΟΚ σπρώχτηκε στο πρωταθλημα (πχ Πανιωνιος) και βγηκε δευτερος!!!!

-Εχουν βγαλει τον Γκαρσια μποξέρ...και οτι η διαιτησια ηταν αψογη απεναντι του!!!

-Στο ματς κυπελλου στο Καραισκακη δεν υπηρχε καμια περιπτωση αδικιας και το πηραν καθαρά!!!

-Δεν καταλαβαν γιατι φωναζω για την αποβολη του Σορλεν αφου ηταν δικαιολογημενη!!!!

Ειλικρινα αδελφια...οσοι μενουν στην κολοαθηνα μπορουν να με καταλαβουν...Εμεις οι παοκτσηδες της Αθηνας ειμαστε πραγματικα ηρωες! Εχουμε τεραστια υπομονη...

Εγω δεν ξαναμιλαω με κανεναν αθηναιο χαμουρτζη σε οτι αφορα τη διαιτησια...Μας εχουν βγαλει το ασπρο μαυρο...Θα τους μιλαω μονο οταν η ΠΑΟΚαρα αρχισει τις τριαρες στην Τουμπα...
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Πολυ θα ηθελα φιλε μου να το διαβασουν ολοι οιι ηθικολογοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που δεν θελουν το λαθος του διαιτητη και κατακρινουν τους παντες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ? ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Προεδρε και μονο που τους τρελαινει ο Γκαρσια πρεπει να τον κρατησης στην ομαδα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Super League
Ψηφίστηκε η πρόταση ΠΑΟ για τη διαιτησία

"Με ψήφους 7-6 ψηφίστηκαν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα που συνεδρίασε την Πέμπτη, οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία.
.....
.....
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας μετά το τέλος της συνεδρίασης δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την πεντασέλιδη επιστολή των "πρασίνων" όπου αναφέρονται οι προτάσεις τους. "Αυτά που προτείνουμε έχουν εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ", αρκέστηκε να πει.
....
...."

http://sport24.gr/html/ent/241/ent.295241.asp

Τι γίνεται εδω?
Πάλι τους τάξανε το νεο πρωταθλημα απο Μάη μήνα και πάλι θα καταλήξουν με ...κάτι αλλο στα χερια?

-----------------------------------------------------------------
http://www.sport-fm.gr/article/178735
"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, μίλησε σχετικά με τις θέσεις του «τριφυλλιού». «Πήραμε το υπόμνημα της ΕΠΟ για τη διαιτησία και φτιάξαμε μία πεντασέλιδη επιστολή, την οποία φέραμε στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για αλλαγή στη διαιτησία έγιναν αποδεκτές και, αύριο, ο κ. Πηλαδάκης σαν πρόεδρος θα τις μεταφέρει στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη "σύμβαση" τέθηκε σε ψηφοφορία, η Σούπερ Λίγκα ψήφισε ότι δε συμφωνεί με όλα τα σημεία της "σύμβασης" αυτής. Αλλά, με κάποιες αλλαγές ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τη Σούπερ Λίγκα να πάει στην ΕΠΟ και να ζητήσει αλλαγές για το μέλλον της διαιτησίας», δήλωσε σχετικά. "

Για θυμηστε μου, ο Γκαγκατσης. το αποκαλουμενο "αρχιλαμογιο" της διαιτησιας, ο ανθρωπος που με το που ηρθε στον ΠΑΟΚ θα τον παιζουν 50-50, ειναι στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
htg

Διατησία...Υπάρχει τελικά φως στο τούνελ;

Δημοσίευση από htg »

Μόλις διάβασα ότι το παιχνίδι χανουμάκια-γαύρος θα το σφυρίξει ο Δαλούκας.
Αυτός ο φοβερός διατητής από τον Βόλο, γνωστός και φανατικός υποστηρικτής του γαύρου.Πρόσφατα το έμαθα από άτομα που τον γνωρίζουν καλά.
Κυκλοφορεί μου είπαν με μία Porsche τζιπάκι (δώρο του θείου ίσως, δε ξέρω).Προφανώς η ΚΕΔ αμοίβει καλά τους υπαλλήλους της.Με γνωστά τα φιλογαυρικά του αισθήματα όμως,ε δεν θα είχε και κανά σουξου μουξου με τον θείο, λέω εγώ τώρα.
Και όμως αυτό το κοράκι,έκανε απίστευτο άλμα στη καριέρα του ως διατητής και φαίνεται θα πάει ακόμη ψηλότερα.Ανάλογα βέβαια και τα αποτελέσματα του γαύρου στα παιχνίδια που θα σφυρίζει αυτός.Τι έτσι απλά προαγωγή;;
Δεν θα επηρεαστεί επομένως;Δεν θα σφυρίξει υπέρ του γαύρου την Κυριακή;Σαφώς οι περισσότεροι υποστηρίζουν κάποια ομάδα.Λογικό είναι και να πω εδώ ότι πιάνομαι από τον συγκεκριμένο διατητή, επειδή απλά έτυχε να γνωρίζω τι ομάδα υποστηρίζει από μικρός, και πως τα φέρνει η ζωή να σφυρίζει και ματς της αγαπημένης του κωλομάδας.Πόσοι από αυτούς όμως καταφέρνουν να βάλουν στην άκρη το πως νιώθουν για κάποια ομάδα όταν καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους αντικειμενικά;
Ειλικρινά, περιμένω με αγωνία να δω αν θα είναι ένας από αυτούς;Εύχομαι επίσης οι σκέψεις που κάνω να είναι πέρα για πέρα λάθος και να μη συμβαίνει τίποτα,αλλά το παρελθόν άλλα μας έχει διδάξει.

Θα δείξει την Κυριακή...

Με ΠΑΟΚτσήδικους προβληματισμούς,

htg
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Διατησία...Υπάρχει τελικά φως στο τούνελ;

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ένα μόνο μπορώ να πω απο τώρα. Είδωμεν. Λές να ρισκάρει την καριέρα του και να σφυρίξει για τον Ολυμπιακό σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα...
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Έχεις δίκιο...το λογικό αυτό είναι...Ίσως με την ΑΕΚ όχι...Με άλλες ομάδες όμως...Κι αν έχει τον θείο πλάτες...γιατί όχι.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

εγώ παιδιά έχω να πω ότι η ενασχόληση με τη διαιτησία μονο καρκίνο στο παχύ έντερο (φτου φτου) μπορεί να αποφέρει. αστο να πάει στο γερο διάολο. από τη μια η πραγματική βρωμιά που υπάρχει στο χώρο, από την άλλη η έμφυτη καχυποψία του έλληνα οπαδού, άκρη δε βγάζεις.
άσε που με την καραμέλα αυτή έχουμε χρυσώσει το χάπι της αποτυχίας μας εδώ και χρονια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Σχολιασμός διαιτησίας

Δημοσίευση από gash04 »

Το θέμα συγχωνεύτηκε έτσι ώστε να μιλάμε σε ένα σημείο για την ωραιότατη Ελληνική διαιτησία.
Καλύτερη δεν υπάρχει παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τραγική παρωδία ήταν σήμερα η διαιτησια...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ρε που τους βρηκανε αυτους τους μαστουρομενους??????????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ειδικά ο μπάσταρδος επόπτης από την αρχή φάνηκε...
Αφού πήρε και κατέστρεψε ένα καπάκι πίσω από τη γραμμή τουα αράουτ και δεν μπορούσε να το ξαναβάλει μετά, μέτρησε το γκολ (ακόμα ριπλέι της φάσης δεν είδα) και υποδείκνυε ανάποδες παραβάσεις κι όταν έκανε κάτι σωστό, το μαμόθρεφτο ο Σκωτσέζος τον διόρθωνε ανάποδα!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οι βορειοευρωπαιοι αφηνουν πολυ plysical game με απο τελεσμα να μη μας βολευει....θελω ιταλο ή βαλκανιο διατητη για τη ρεβανς
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το παιχνίδι ήταν χαρακτηρισμένο ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑΣ, στήν είσοδο μεχρι και τους αναπτήρες μας πήραν.Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο?Ειδα μία απαράδεκτη διαιτησία γκόλ καθαρό οφσάιντ, πενάλτυ-μάρς στον Κονσεισάο.Δεν είμαι συνομωσιολόγος αλλά η πιο αθώα υπόθεση που μπορώ να κάνω συνδυάζοντας τα παραπάνω είναι ότι η UEFA δέν ήταν σίγουρη γιά την καλή απόδοση τών διατητών και φοβήθηκε παρατράγουδα.Δεν ξέρω!Με προβληματίζει αυτό το <υψηλης επικυνδινοτητας>.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φίλε, offside δεν ήταν, δες κάνα replay στο youtube..καθαρό γκολ κωλοφαρδίας ήτανε....!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”