8. Douglas Augusto
Re: 8. Douglas Augusto
Εξαιρετικός και συγκεντρωμένος μετά την ανανέωση.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην έχει κάτι σοβαρό.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην έχει κάτι σοβαρό.
Τρομερός και απίστευτα ήρεμος.
Μου δίνεις την αίσθηση ότι ακόμα και την κλωτσιά στον Μπερνάρ βάση σχεδίου την έριξες
Μου δίνεις την αίσθηση ότι ακόμα και την κλωτσιά στον Μπερνάρ βάση σχεδίου την έριξες
Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημαντική αγωνιστική βελτίωση του. Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί συνεχής, αλλά είναι πολύτιμη και σε δύσκολη περίοδο.
Για μένα έχει πεθάνει στην καρδιά μου, με την συμπεριφορά του σε εκείνον τον αγώνα με την Χαριλάου. Ότι θέλεις κάνε με και σουπερα πες με, μην μου κάνεις χοντράδες με αυτούς. Τελείωσες. Μου είναι τόσο αδιάφορος όσο αδιάφορη είναι και για εκείνον η άποψη μου αυτή.
Δεν είμαι ανόητος να περιμένω να αγαπήσει τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά απαιτώ να τον Σεβαστεί. Ποτέ δεν το έκανε.
Για μένα έχει πεθάνει στην καρδιά μου, με την συμπεριφορά του σε εκείνον τον αγώνα με την Χαριλάου. Ότι θέλεις κάνε με και σουπερα πες με, μην μου κάνεις χοντράδες με αυτούς. Τελείωσες. Μου είναι τόσο αδιάφορος όσο αδιάφορη είναι και για εκείνον η άποψη μου αυτή.
Δεν είμαι ανόητος να περιμένω να αγαπήσει τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά απαιτώ να τον Σεβαστεί. Ποτέ δεν το έκανε.
Ξεκάθαρα.nunies4 έγραψε:Τρομερός και απίστευτα ήρεμος.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν βρόμικο χτύπημα... στοχευμένο
- Metagrafakias
Πηρες το συμβολαιο που ηθελες,παιζεις στην θεση που μπορεις να αποδωσεις καλυτερα και εχεις γινει αναντικαταστατο μελος ρε Αουγκουστο...Ανεβαζεις συνεχως τις μετοχες σου με τετοια ματς που κανεις....Μου αρεσει η αλητεια που βγαζεις και η σκληραδα στο οριο του βρωμικου σε καθε ματς,το απαιτει η θεση...Αν βαλεις μυαλο λιγο και διαχειστεις να μην παιρνεις 2η κιτρικνη καρτα γιατι η πρωτη ειναι δεδομενη σε καθε ματς εισαι απο τους Mvp φετος...Τετοιους παικτες θελω στον ΠΑΟΚ κακα παιδια οχι καλα!!!!
- abc_o_ karpouzas
Καλά ρε...
Γιατί κάνετε σαν να ανακαλύψατε την Ατλαντίδα...
Ο αουγκουστο είναι διεθνής βραζιλιάνος...γιατι σας διαφεύγει αυτό...
Παικταράς ήρθε και παικταράς κάποια στιγμή...με το καλό...θα φύγει.
Γιατί κάνετε σαν να ανακαλύψατε την Ατλαντίδα...
Ο αουγκουστο είναι διεθνής βραζιλιάνος...γιατι σας διαφεύγει αυτό...
Παικταράς ήρθε και παικταράς κάποια στιγμή...με το καλό...θα φύγει.
- ΑποστόληςΑ
+1TylerDurden έγραψε:Σταθερά πολύ καλός εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Εξαίρεση η ηλίθια κάρτα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με κάνει να αναθεωρήσω όσα (ουκ ολίγα) του έχω πει όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ανόητες κάρτες είναι μία από τις αδυναμίες που δεν έχει ξεπεράσει.
Κάρτες ανόητες έχει πάρει αρκετές, η χθεσινή στοχευμένη ήταν, ούτε διαμαρτυρήθηκε.
Είναι ο παίκτης - βαρόμετρο της ομάδας μας
Είναι ο παίκτης - βαρόμετρο της ομάδας μας
Έχει μεταμορφωθεί στον καλύτερο παίχτη της ομάδας. Άλλος παίχτης.
Όποιος εισηγήθηκε την παραμονή του δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος.
Όποιος εισηγήθηκε την παραμονή του δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος.
Στο παρελθον εχει παρει οντως ανοητες καρτες.
Η χθεσινη ομως, οδηγησε σε τραυματισμο του βαζελοπαικτη, αντικατασταση του στο ημιχρονο και αποδυναμωση του λαγου στο β μερος
Η χθεσινη ομως, οδηγησε σε τραυματισμο του βαζελοπαικτη, αντικατασταση του στο ημιχρονο και αποδυναμωση του λαγου στο β μερος
Χθες όμως διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπόλοιπο ματς, σε σχέση με παλιότερα που τέτοιες κάρτες τον εκνεύριζαν και έβγαινε και στον τρόπο παιχνιδιού του. Πρόοδος!ΑποστόληςΑ έγραψε:+1TylerDurden έγραψε:Σταθερά πολύ καλός εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Εξαίρεση η ηλίθια κάρτα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με κάνει να αναθεωρήσω όσα (ουκ ολίγα) του έχω πει όλα αυτά τα χρόνια.
ένα απλό φάουλ ήταν και κακός δέχτηκε κάρτα.... σε αντίστοιχο σε βάζελο δεν δόθηκε κάρτα, έκανε ματσάρα εχθές.. τρομερός και mvp για μέναMiles έγραψε:Χθες όμως διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπόλοιπο ματς, σε σχέση με παλιότερα που τέτοιες κάρτες τον εκνεύριζαν και έβγαινε και στον τρόπο παιχνιδιού του. Πρόοδος!ΑποστόληςΑ έγραψε:+1TylerDurden έγραψε:Σταθερά πολύ καλός εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Εξαίρεση η ηλίθια κάρτα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με κάνει να αναθεωρήσω όσα (ουκ ολίγα) του έχω πει όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν έχω καμία πεποίθηση ότι η αλλαγή θέσης είναι αποτέλεσμα αυτού που βλέπουμε. Είναι ίσως η πρώτη φορά που το μυαλό και η καρδιά του είναι εδώ, γι' αυτό και τελικά η ανανέωση του συμβολαίου ήταν κομβική.
Εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχόμενες.
Εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχόμενες.
Αν ήταν έτσι θα έπαιζε καλά και στην αρχή της χρονιάς που ήταν πιο προωθημένος.
-
Wonderland
Σε ειχα για ντεκαυλε αλλα εισαι καυλιαρης τελικά. Μπραβο παιχταρα, συνεχισε σ αυτους τους ρυθμους.