11. Taison Barcellos Freda
- Μπαρκαρούτσος
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Keep working παικταρά μου συνέχισε έτσι..επιτέλους λίγο ποιότητα από τον πάγκο μακάρι να έχει δυνάμεις κ όρεξη να παίξει, έχω την αίσθηση ότι θα βγει η μεταγραφή..Παντως εκμεταλλευτηκα την προσφορά που τρέχει στην boutique της ΠΑΕ για την φανέλα του αυτό το διάστημα. Εύχομαι να κολλήσει λίγο από την κ@λα της κερκίδας κ θ πάρει το δρόμο του.
- Kabamaru11
gpap έγραψε:αυτός ο πανηγυρισμός που κάνει με τα χέρια, κρύβει κάποιο μηνυμα ή απλά είναι κάτι δικό του;
Ειναι πανηγυρισμος κατα του ρατσισμου.Αν θυμαμαι καλα....

Από το προφιλ φίλου στ fb"Λατρεύω τη Φυλή μου και αγωνίζομαι για το Χρώμα μου. Ό,τι κάνω είναι για Μας, είναι από αγάπη. Δεν θα το βουλώσω ποτέ μπροστά σε τέτοιες απάνθρωπες και απερίγραπτες πράξεις. Τα δάκρυά μου ήταν δάκρυα αγανάκτησης, αποκήρυξης (του ρατσισμού) και αδυναμίας. Αδυναμίας γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή. Όμως έχουμε μάθει από πολύ νωρίς στη ζωή να είμαστε δυνατοί και να αγωνιζόμαστε. Να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας και την ισότητα. Σε μια ρατσιστική κοινωνία δεν φτάνει μόνο να μην είσαι ρατσιστής. Πρέπει να είσαι αντιρατσιστής. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερο σεβασμό. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο σεβασμό."
Ήρθε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, μπήκε σήμερα αλλαγή στο 69' και στο δεύτερο άγγιγμα της μπάλας έβαλε ένα υπέροχο γκολ. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αμέσως μετά, πήγε μπροστά στην 4 με σηκωμένη την γροθιά του για να βάλει και φωτιά στις καρδιές μας.
Ο κύριος Taison (Barcellos Freda) πάντως, δεν πανηγύρισε τυχαία σήμερα με στυλ Μαύρου Πάνθηρα. Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές, ειδικά μετά από όσα είχαν διαδραματιστεί τον Νοέμβρη του 2019, στην Ουκρανία. Τότε, έχοντας βιώσει ρατσιστική, λεκτική βία από φασίστες οπαδούς της Δυναμό Κιέβου, αντέδρασε, τους απάντησε και το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί από το παιχνίδι και να αποχωρήσει δακρυσμένος.
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από τις δηλώσεις του για όσα είχαν διαδραματιστεί τότε...
Καλώς ήρθες παιχταρά. Έχεις βάλει ήδη πολλά γκολ.
Vamos Taison! Vamos ΠΑΟΚ!
- abc_o_ karpouzas
Ωχ....
Λες αυτά που γράφει ο φίλος στο... φουμπου...
να τα έχει διαβάσει και αυτός που χτυπάει το τύμπανο πριν την έναρξη του αγώνα;
Πανηγυρισμός με σηκωμένη γροθιά κατά του ρατσισμού. Δέστε την αντίστοιχη ιστορία με τους Αφροαμερικανούς αθλητές στην Ολυμπιάδα στο Μεξικό ή πρόσφατα τον αθλητή του μπέιζμπολ
Συγχαρητήρια για την επισήμανση.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ωχ....
Προσωπικά έχω να σηκώσω χέρια στην αρχή από τότε που μαθεύτηκε το συμβάν με τον φασιστάκο.
Κάτι τύποι όπως ο Ζε και οι γελοίοι που πήγαν στα Διαβατά πρέπει να αποβληθούν για πάντα από τον ΠΑΟΚ.
Και αυτό είναι σημαντικότερο από κάθε νίκη και κύπελλο.
ο φασιστάκος έπρεπε να έχει αντικατασταθεί άμεσα απο τους οργανωμένους.
Και εγώ πλέον δεν συμμετέχω στα χέρια στην αρχή, όσο αυτός θα χτυπάει το τυμπανο.
Και προσπαθώ να επηρεάσω και ολους τους άλλους στην κερκίδα που πάω. Και δεν ειμαι ο μονος.
Αν κάποιος δει την Θ7 έχει κάθε αγώνα κ λιγότερους που συμμετέχουν στα Χέρια.
Αν η ΠΑΕ δεν έχει τα αρχίδια να τον διωξει, ας το κάνουμε εμείς οι οπαδοί, με το να υποτιμούμε την παρουσία του.
Διότι, ΠΑΟΚ είναι ο λαός και όχι η χεσμένη και "σφυρίζω αδιάφορα" διοίκηση.
Και εγώ πλέον δεν συμμετέχω στα χέρια στην αρχή, όσο αυτός θα χτυπάει το τυμπανο.
Και προσπαθώ να επηρεάσω και ολους τους άλλους στην κερκίδα που πάω. Και δεν ειμαι ο μονος.
Αν η ΠΑΕ δεν έχει τα αρχίδια να τον διωξει, ας το κάνουμε εμείς οι οπαδοί, με το να υποτιμούμε την παρουσία του.
abc_o_ karpouzas έγραψε:Ωχ....
Λες να ξέρει να διαβάζει;
Μακάρι να τα διαβάσει. Επίσης να του πει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ είναι προσφυγικό σωματείο
Έτσι ακριβώς … απορώ πως γίνεται να υπάρχει ακόμα εντός γηπέδου αυτό το υποκείμενο που μας έχει κάνει αμέτρητες μαλακιες … έδω και καιρό δεν είναι πλάκα και η διοίκηση στα παπαρια της … απορώ με τα βόδια που πληρώνονται εκεί …gpap έγραψε:ο φασιστάκος έπρεπε να έχει αντικατασταθεί άμεσα απο τους οργανωμένους.
Και επιτέλους να γίνει κάτι για να τελειώσει το αστείο με τα εμετικά συνθήματα
Μόνα τους τα σοβαρά θέματα δεν λύνονται … θέλει μάχη … άντε γάμο την καταδίκη μου μέσα … ντρεπόμαστε να βλέπουν τα παιδιά μας αυτά που γίνονται εντός γηπέδου από οπαδούς και καλά του κωλου που στο όνομα του ΠΑΟΚ κάνουν από το κομμάτι τους μεχρι εγκλήματα
Πιο πολυ συγκινηθηκα στον πανηγυρισμο "μαυρου πανθηρα" παρα στο γκολ.
Με λυπη συμφωνω με τα προαναφερομενα. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ξεχασει τι ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβευει.
Οπως ακριβως το γραφει ο φιλος. Μακαρι η σπιθα που εβαλε ο Ταισον χθες να γινει φωτια μεσα στις καρδιες μας.
Με λυπη συμφωνω με τα προαναφερομενα. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ξεχασει τι ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβευει.
Οπως ακριβως το γραφει ο φιλος. Μακαρι η σπιθα που εβαλε ο Ταισον χθες να γινει φωτια μεσα στις καρδιες μας.
-
Να με συγχωρειτε που θα ψιλοσυνεχισω το οφτοπικ, αλλα το ζητημα με τον συγκεκριμενο ειναι οτι μπαινει μεσα στο γηπεδο, μιλαει με τους ποδοσφαιριστες, συνεχιζει να βαραει το τυμπανο. Δηλαδη κανει πραγματα με την αδεια της ΠΑΕ.
Δεν ξερω πως, αλλα καπως πρεπει να τεθει ζητημα για τον συγκεκριμενο προς την ΠΑΕ.
Δεν ξερω πως, αλλα καπως πρεπει να τεθει ζητημα για τον συγκεκριμενο προς την ΠΑΕ.