Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
theo86

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από theo86 »

σημερα λογω ιβιτς κυριως παιξαμε το συστημα 4-4-1...
οταν θα παιζουμε με 11 δεν μας γλυτωνει κανεις..η ομαδα ηταν αρκετα καλη σημερα!!ομως ειμαστε αρκετα αστοχοι κ ατυχοι
:?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

τι να πω ρε παιδια εσεις πειτε οτι δεν σας αρεσει ο μπαγεβιτς και δεν ειναι καλος.
μπορει να εφαγε λεφτα τι να πω δεν ξερω αν το ξερετε εσεις πειτε το.
εγω παντως τον προπονητη μπαγεβιτς τον εχω πολυ ψηλα σαν αξια προπονητικη.
τωρα τι εγινε τοτε και ποιος εφαγε λεφτα δεν ξερω.
η αισθηση η δικια μου ειναι οτι στην αρχη φαγαν απο τον μπατατουδη οι γυρω του και μετα οταν ο μπατατουδης μπηκε μεσα στο χρηματιστηριο εφαγε λεφτα απο τον ΠΑΟΚ για να ρεφαρει.απο εκει αρχισαν και τα χρεη.

εγω το σταματαω αυτο το θεμα γιατι ειναι πολυ εκτος της επικαιροτητας
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ρε ομορφόπαιδα, είχατε σήμα σήμερα στο γήπεδο? Αν όχι, σας έκοψε το κινητό ο θείος, να ξέρετε. χοχοχο
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Με αηδιαζεται οι περισσοτεροι απο σας.
Αποδεικνυεται οτι τοσα χρονια ειμασταν αξιοι της μοιρας μας!!!

:shock:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μία παρατήρηση..
Δεν ξέρω για τον υπόλοιπο αγώνα αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα παρατήρησα ότι δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καθόλου μα καθόλου τη μπάλα..
Δηλαδή με το που παίρναμε μπάλα κάναμε γίομες στην αντίπαλη περιοχή μπας και γίνει κανένα θαύμα..
Είμαι σίγουρος ότι το πρόσεξε και ο Ελ μεκάνικο και να φροντίσει να το αντιμετωπίσει εγκαίρως..
Όμως είναι πιθανόν αυτό να οφείλεται στην απουσία του Σορλέν και του Φωτάκη που βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Πέτρα στο αυτοκίνητο του Σάντος!

Ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός συνέβη μετά το φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χίρενφεϊν στην Τούμπα.

Ο Φερνάντο Σάντος, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, δέχθηκε επίθεση, καθώς άγνωστοι του πέταξαν πέτρα και έσπασαν το παμπρίζ, όταν εκείνος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι στην περιοχή Βούλγαρη.

Ευτυχώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τραυματίστηκε, ενώ αμέσως μόλις έγινε η επίθεση, πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε από το σημείο αυτό. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στη διασταύρωση άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είδαν κάποιον ή κάτι ύποπτο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3903515
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Α και κάτι ακόμα..
Αν δεν με απατούν τα μάτια,το τόπικ έχει τίτλο Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν,οπότε θα ήταν καλύτερο να σχολιάσουμε την εμφάνιση της ομάδας,τα συμπεράσματα,τα σχόλια και τα παραλειπόμενα του αγώνα και όχι το αν ο μπάγιεβιτς έκλεβε τον μπάτμαν και αυτός έκλεβε την ΠΑΕ..
paokpatras35

Δημοσίευση από paokpatras35 »

λοιπον....
η ομαδα παίζει λίγο καλύτερα πό πέρισυ......
απλά είναι προς το παρόν πολύ πιο άτυχη.......
Ο σαντος δεν θα αλλάξει ποτέ....αλλά δυστυχώς πρέπει να τον στηρίζουμε
επιθετικά ακόμα πάσχουμε πολύ αλλά λιγότερο από πέρισυ...
με φωτάκη αντί για ιβιτσ και ζλαταν πιο έτοιμο (φανερά επηρεασμένος σήμερα) θα είμαστε καλύτεροι και (λίγο) πιο επικινδυνοι....
ΔΕΝ νοείται στην ΤΟΥΜΠΑ να μη ριχνεις τουλάχιστον 2 γκολάκια σε κάτι τέτοιες ομάδες και όσο έχουμε σαντος αυτό δε θα το δούμε ποτέ, η ομάδα έιναι παντελώς προβλέψιμη ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...
τριπλα (πλην βιειρινια, λινο ) δεν κάνει κανείς....
ανάπτυξη καλή αλλά αν δεν πατάς περιοχή γκολ δε μπαίνει.....
Με σαντος μπαλάρα δε θα δούμε ποτέ....
δε θα ξαναζήσουμε ξεφτίλες βαθμολογικές όμως....
ντέρμπι Χ και θα είμαστε και ευχαριστημένοι....
Φετος δεν έχει 2Χ8 = 16 βαθμούς από μπακαγιόκο.....
Ο γκαρσία φέτος πολύ καλύτερος απο πέρισυ και καλύτερος και από βιτόλο όσο αντέχει...
ΙΒΙΤΣ κριαρι....
Σερχιο τελειωμένος, ούτε την περσινή σέντρα δεν έχει ο κακομοίρης.....
δεν νοειται για μένα να παίζεις στη τουμπα και να μην έχεις 2 επιθετικούς
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

PARASANDALOS έγραψε:ρε παιδια πλακα μ κανετε εεε????????????????

οταν ο σερτζιο δε σεβετε τον ΠΑΟΚ κ τον προπονητη ........λεει ο αλλος στα @ρχιδια μου ....

σεβασμος λειπει γ αυτο κ εγινε κ αυτο στον σαντος....αφου δε σεβετε ο σερντζιο θα σεβαστει ο οπαδος????????....απλα!!!

αν οντως ισχυει...!!!!που δε νομιζω

o Κονσεισαο απεδειξε αλλη μια φορα οτι βαζει τον εαυτο του πανω απο ολα και ειτε θα το δεχτει η διοικηση ειτε θα τον τιμωρησει. Τις προαλλες δεν δηλωνε οτι δεν τον πειραζει να ειναι αλλαγη???? Τι ψευτομαγκιες ειναι αυτες? Ντιβες δεν χωρανε οποιος δεν μπορει... δρομο ετσι απλα.
paokpatras35

Δημοσίευση από paokpatras35 »

όποιοι και αν παίξουνε αν δεν πιέζουμε πολύ ψηλά στην τούμπα τουλάχιστον δε βλέπω να αλλάζει κάτι....
πάλι 1- 0 με όλους με το ζόρι.....και στα ντέρμπι Χ
φιλομένο - μουσλι....
σορλεν αντι σερχιο.....φωτάκης - βιτολο-γκαρσια-βιερινια (αναντικατάστατος.....)

λινο - κοντρερας - τσιριλο 3-5-2 για να βάλεις κανενα γκολάκι μήπως? ΛΕΩ μήπως......
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μιρλες παοκτσακια με πι μικρο, go home, go village.
kos

Δημοσίευση από kos »

αφου ξεκαθαρισω οτι παραμενω αισιοδοξος και δεν κραζω-γκρινιαζω εχω να πω τα εξης:
1) σερτζιο αγορι μου η αχαριστια ειναι σοβαρο αμαρτημα.

2) απαραδεκτο να μενουν εκτος γηπεδου 5000 Παοκτσακια για 20 ολλανδους. και 120 να ηταν παλι απαραδεκτο ειναι. ας τους εδιναν μια σουιτα να μπει ο κοσμος στην 8. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορουν να βρουν μια λυση.

3) αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ αν δεν βρει μια λυση για να στελνει χαμηλα και σωστα την μπαλα στο φορ ρισκαρει να χασει την χρονια.

4) χαντακι στα αμυντικα χαφ δεν ειδα σημερα αλλα ειναι φανερο οτι ειναι θεμα χρονου.

5) αν ο σαντος παιξει με ενα κοφτη αυτος πρεπει να ειναι ο βιτολο. καλος, χρυσος και αγιος ο παμπλο αλλα ο βιτολο ειναι αλλη φαση. περιμενω βεβαια να τον δω και χωρις τον παμπλο διπλα του

6) ξεχωρισαν βιερινια (3 κουτσια στο 1/6 της τιμης του κουτσια και πανω κατω ιδια ηλικια), βιτολο, γκαρσια, λινο, τσιριλο, χαλκια (αυτο που εβγαλε στο 88 μονο οποιος καθοταν στην 5 μπορει να καταλαβει ποσο δυσκολο ηταν. το γκολ δεν ξερω αν μπορουσε να το βγαλει.)

7) ερωτηματικο ο φιλομενο ο οποιος αργει να κατεβασει και να βαλει την μπαλα μπροστα του.

ΥΓ. ο απο κατω μου ελεγε για τον ιβιτς στο ημιχρονο κατι παπαριες και τον εβαλα να μετρησει τις πασες που θα κανει ο ιβιτς στο φορ μιας και παιζει ακριβως πισω του. σε μια φαση κατα το 85 τον ρωταω ποσες μετρησες και μου λεει μια. αν προσθεσεις και την καμια του πρωτου ημιχρονου ποσες μας κανουν? ελεος.
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Δημοσίευση από lostparadise »

cronos έγραψε:Με αηδιαζεται οι περισσοτεροι απο σας.
Αποδεικνυεται οτι τοσα χρονια ειμασταν αξιοι της μοιρας μας!!!

:shock:
+1
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

PaokArxis έγραψε:...Εξάλλου είμαστε σε μεταβατική περίοδο πότε θα το καταλάβετε? Με τα 6 μύρια από ομίλους θα δώσει δημόσιο και σβήνονται τα χρέη τόσο απλά. με τα άλλα απο τα διαρκείας θα γίνε το προπονιτικό. Τόσο απλά...

Ξέρει τι κάνει ο Ζαγόρ. Με αυτά που έχουμε μια χαρα πάμε...όταν θα μαστε free από χρέη θα σου φαίρνουμε και τους παιχταράδες σου.

Δηλαδή τι πάει να πει αυτό ρε φίλε... επειδή τα χρήματα είναι είδη μοιρασμένα, θα κάνουμε ξενοδοχείο την Τούμπα! Ε όχι ρε φίλε. Έλεος.

Ο ΠΑΟΚ επιβάλετε να νικήσει την Βαλερέγκα μέσα στην Τούμπα!!!! και όχι να κατεβαίνει χεσμένος με μισό επιθετικό.
Ο ΠΑΟΚ επιβάλετε να κερδήσει την Χέρενφέιν στην Τούμπα...! Έτσι τα βλέπω εγώ. Έτσι ξέρω.
Ασχέτος ποιος είναι προπονητής και ασχέτος ποιος είναι ο πρόεδρος. Είτε με εκφράζει η φιλοσοφία τους είτε όχι.
Μερικοί με αυτά που γραφετε απλά μικρένετε τον ΠΑΟΚ και ούτε καν χαμπάρι το πέρνετε.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Επι Μπάγεβιτς εγώ είδα στην Τούμπα το πιο όμορφο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει τα τελευταία 20 χρόνια... Πρέπει να είναι εντελώς άμπαλος κάποιος για να μην μπορεί να το αναγνωρίσει αυτό...
Όσο για το θέμα "μίζα", μπορεί να είναι έτσι μπορεί και όχι, όμως είναι γελοίο ένας μπουγατσατζής, ένας περιπτεράς, ένας μπακάλης και ένας ταξιτζής να μιλάνε με τέτοιο τρόπο και βεβαιότητα λες και ήταν μπροστά στη συναλλαγή... Όλοι οι "μυρωδιές" που δεν ξέρουν ότι τις υπερτιμολογήσεις τις κάνουν οι ίδιες οι διοικήσεις (Μπατατούδης και τα σκυλιά του, Γούμενος αργότερα) ώστε να τους χρωστάει η ομάδα και να τρώνε τα πακέτα... Μου θυμίζει τους καραγκιόζηδες που κάθονται όλη μέρα στα προποτζίδικα και πλάθουν σενάρια ότι όλα τα μάτς είναι στημένα λόγω στοιχήματος (πχ ΠΑΟΚ-Βαλερενγκα)... Έλεος...

Τέλοσπάντων... Στα σημερινά...
Κάναμε μια ψιλοντουντουντούκα απόψε (που ήταν άδικη αφού δικαιούμασταν σίγουρα τη νίκη) και μας ζαλίσατε τα αρχίδια με την γκρίνια ορισμένοι... Λές και είμαστε με την Μπαρτσελόνα και παίζαμε με την Κωλοπετεινίτσα... Κάντε τουμπεκί και περιμένετε να στρώσει η ομάδα... Τις ίδιες μαλακίες λέγανε και πέρισυ και τελικά βγήκαμε δεύτεροι...

Όποτε χάνουμε (ή έστω δεν κερδίζουμε) αρχίζουμε την γκρίνια σαν μ@λ@κες... Αν αντί να ήμασταν άτυχοι στη φάση του 45' (γκολ μπιλιάρδου), ήμασταν τυχεροί στη φάση του 40' και κερδίζαμε 2-0, με την ίδια ακριβώς εμφάνιση στο υπόλοιπο ματς, τώρα όλοι θα τραγουδούσαν... Κωλοτούμπες...

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω καθόλου (δεν ταιριάζουν τα "χνώτα" μας...) τον Σάντος (όπως π.χ. δεν γουστάρω και τον Ρεχάγκελ), όμως ο άνθρωπος εκ των πραγμάτων και των αποτελεσμάτων είναι επιτυχημένος (πήρε πέρισυ το 4ο-5ο μπάτζετ της κατηγορίας και έβγαλε την ομάδα 2η ενώ οι προβλέψεις όλων μιλουσαν για 4ο-5η θέση...) οπότε δικαιούται να έχει τη στήριξη και το χρόνο χωρίς να γκρινιάζουμε σαν μ@λ@κες σε κάθε στραβή... Δεν του χαρίσαμε τη στήριξή μας... Την κέρδισε πέρισυ με την βαθμολογική συγκομιδή του...!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”