Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Χρειαζομαστε ενα δευτερο εμπειρο φορ, ας αφησουμε τον Τζιμα να μπει σταδιακα με συμμετοχες 15-20 λεπτων 

Δεν έχεις άδικο josh..joshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα εχω φτασει στα ορια μου ψυχολογικα με τα ζεστη - κρυο της ιδιοκτησιας, που βεβαια εδω και αρκετο καιρο συνηθως καταληγουν σχεδον αποκλειστικα στο κρυο.
Πιανω τον εαυτο μου να ετοιμαζεται να παρακολουθησει παιχνιδι με την ιδια αισθηση που ειχα και πριν πολλα πολλα χρονια,αντε να δω την καψουρα μου και να ονειρευομαι οτι θα ερθουν καποια στιγμη παικταραδες, που θα μας ξεκολησουν απο την 3-4ρτη θεση που καταληγαμε παντα και αυτο οταν εχεις δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη ειναι μεγαλη ξενερα.
Ναι κανεις δεν μπορει να αρνηθει την προσφορα του Ιβαν,κανεις δεν μπορει να αρνηθει τις χαρες, αλλα νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να αρνηθει οτι ολα αυτα τα χρονια δεν μειναμε ποτε πιστοι σε ενα πλανο,η πορεια της ομαδας εξαρτοταν αποκλειστικα απο τις ορεξεις της ιδιοκτησιας που αλλαζε πολιτικη καθε τρεις και λιγο,εκανε καποια στιγμη ενα all in για να ικανοποιησει, εχω ωρες ωρες την αισθηση τον εγωισμο της και μετα επιστροφη στο αγεστε με βαση το πως θα ξυπνησει,αν θα ερθει μια νικη,μια προκριση.
Προσεξτε γιατι καποιοι θα σπευσετε να αρχισετε τις κραυγες.Δεν θα βγω ποτε να διαμαρτυρηθω στην Αριστοτελους ζητωντας να παρει ο Ιβαν τον μπουλο,το οτι η ομαδα ειναι υγιης οικονομικα ειναι ενα τεραστιο κεκτημενο,αλλα οσο δεν διαφαινεται καποιο πλανο,καποια προοπτικη η καψα για να το πω ευγενικα θα αρχισει να ξεθυμαινει.
Να ρωτήσω όμως. Τι θα ήταν αυτό που θα έκανε την...κάψα να επιστρέψει;
Η πίστη σε ένα πλάνο, οι επιτυχίες ή μεταγραφές που θα έδειχναν πως η ιδιοκτησία ακόμα χώνει χρήμα;
Οι επιτυχίες.
Οι οποίες έρχονται με πίστη σε ένα πλάνο και με μεταγραφές.
Οι οποίες έρχονται με πίστη σε ένα πλάνο και με μεταγραφές.
Για μενα δεν ειναι οι επιτυχιες,ειναι περισσοτερο να μην τρεμει η καρδια μου καθε φορα που δινω εναν προκριματικο,εναν αγωνα κυπελου για το αν θα γινει η μεταγραφη που θελει ο προπονητης με βαση την εκβαση του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ με Joshua. Εγώ ως παλαιότερος είμαι ευτυχής για έλευση του Ιβαν στην ομάδα. Και θα συνεχίσω να είμαι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι για μένα και για την ψυχολογία μου όλα αυτά τα πήγαινε έλα και τα ακατανόητα (με ποδοσφαιρικούς όρους ) που βιώνει η ομάδα. Όλη η ιστορία με την Κρασνονταρνειναι ενδεικτική της κατάστασης.
Θέλω πλάνο οποίο και αν είναι αυτό και πίστη στο πλάνο αλλά και αυτό πρέπει να στηρίζεται σε ποδοσφαιρική λογική.
Θέλω πλάνο οποίο και αν είναι αυτό και πίστη στο πλάνο αλλά και αυτό πρέπει να στηρίζεται σε ποδοσφαιρική λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 17 Ιαν 2023, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηρθε ο Γεναρης και ψαχνουμε παλι για επιθετικο γιατι το καλοκαιρι με νωπη πωληση 3 μυριων πηραμε παικτη που δεν ειναι καν επιθετικος και για ακραιο μπακ και μαλιστα δεξι ενω στη θεση υπαρχουν δυο παικτες με συμβολαιο και μιλαμε για ποδοσφαιρικη λογικη...
-
Θυμήσου πόσο ωραία η εποχή
πού έτρεμε το είναι μας κάθε πρωί
μήπως σκάσει καμιά προσφυγή.
πού έτρεμε το είναι μας κάθε πρωί
μήπως σκάσει καμιά προσφυγή.
Το δεξι εξτρέμ που ήρθε την στιγμή που εκεί παίζει ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και στην άλλη μεριά δεν έχουμε ούτε έναν που το βάζεις;;;;
-
Θα το ξαναγράψω μετά από 8 μήνες
"των οικιών ημών εμπιπραμενων ημείς αδωμεν'
"των οικιών ημών εμπιπραμενων ημείς αδωμεν'
- NikLiverpool
Ποιο είναι το δεξί εξτρέμ που πήραμε?
Και ποιος είναι ο καλύτερος μας παίκτης δεξί εξτρέμ??
Και ποιος είναι ο καλύτερος μας παίκτης δεξί εξτρέμ??
++Dimg4 έγραψε:Χρειαζομαστε ενα δευτερο εμπειρο φορ, ας αφησουμε τον Τζιμα να μπει σταδιακα με συμμετοχες 15-20 λεπτων
Με λιγες μετριες εμφανισεις ειμαστε ικανοί να σκισουμε στην κριτικη τον Ντελια, οπως καναμε και με Λυρα, Τσιγγαρα, Τζολη στο παρελθόν. Εβλεπες εδω να γραφουν συνοπαδοι οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ με την πρωτη στραβη.
Δεν γινεται να κρεμιωμαστε σαν οργανισμος πανω στους 18χρονους που μπηκαν απο σποντα βασικοι-αναντικατάστατοι, ενω τις μεταγραφες που πληρώνουμε με εκατομύρια να τους εχουμε στα πουπουλα και να περνανε ζωη και κοτα.
- Metagrafakias
Ακριβως αυτο λεω τοσο καιρο, οτι δεν υπαρχει σταθερο πλανο και λειτουργει ενας ολοκληρος οργανισμος αναλογα με την καυλα που θα εχει εκεινο τον καιρο ο Ιβαν..Με καποιες συνεχομενες νικες το παιρνει πανω του για Ταισον-Λαριν κλπ ,ενω αν ερθει μια απροσμενη ηττα ,ξαφνικα θυμομαστε το ffp,την αναδειξη ταλεντων και το δεν θα παρουμε παικτη απλα για να παρουμε, που συνηθως δεν παιρνουμε....Δεν με νοιαζει να μου φερνει Ταισον και σια ,θελω μια σταθερη ποδοσσφαιρικη λογικη στην ομαδα!!!Θελεις να πας με αναδειξη ακαδημιων, στηριξε το μεχρι τελους και συνεχισε να μαζευεις οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα...Θελεις να κανεις ομαδα μιας χρησης για προσκαιρους τιτλους, αρχισε να χωνεις απο την ελευθερη αγορα σε 30αρηδες μισθοφορους οπως εκανες πριν 5 χρονια, αλλα εμπαινες μεσα γιατι λογικο ειναι να μην σου βγουνε ολοι και κοστιζουνε...Αλλα μια το ενα μια το αλλο αναλογα το αποτελεσμα, κατανταει κουραστικο...Ολοκληρος μεταγραφικος σχεδιασμος πηγε στραφη επειδη εγινε η στραβη με την Λεφσκι το καλοκαιρι και 2,5 μηνες δεν αποκτηθηκε κανενας...Μετα εστρωσε την ομαδα ο Λουτσε, ξαφνικα φερνεις Ταισον και πας για Λαριν...Αν τους εφερνες απο την αρχη αυτους ομως ,θεωρω οτι κανενα χωριο δεν θα σε απεκλειε καλοκαιριατικα!!!!
Καλά δεξιά μπακ έχουμε τους Λύρατζη και Σάστρε. Κανείς από τους δύο δεν κάνει για βασικός. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου στα μπακ χρειάζεται Μάτος και Βιειρίνια στα καλά τους. Εννοείται ότι θέλουμε δεξί μπακ. Ο Λύρατζης να μείνει για δεύτερος και ο Σάστρε να μείνει 5ο πλάγιο μπακ να καλύπτει τις αποστολές όταν θα υπάρχουν απουσίες. Το καλοκαίρι οπωσδήποτε και αριστερό μπακ.joshua έγραψε:Ηρθε ο Γεναρης και ψαχνουμε παλι για επιθετικο γιατι το καλοκαιρι με νωπη πωληση 3 μυριων πηραμε παικτη που δεν ειναι καν επιθετικος και για ακραιο μπακ και μαλιστα δεξι ενω στη θεση υπαρχουν δυο παικτες με συμβολαιο και μιλαμε για ποδοσφαιρικη λογικη...
- NikLiverpool
Μπορεί να υπάρξει και η μέση οδός.
Έχεις το project με τους μικρούς και το στηρίζεις με στοχευμένες κινήσεις έμπειρων.
Αυτό που πήγε να γίνει το καλοκαίρι αλλά το κάναμε τελείως βλακωδώς κρατώντας ντεμέκ έμπειρους στην ομάδα που στην πραγματικότητα είναι συνταξιούχοι.
Έχεις το project με τους μικρούς και το στηρίζεις με στοχευμένες κινήσεις έμπειρων.
Αυτό που πήγε να γίνει το καλοκαίρι αλλά το κάναμε τελείως βλακωδώς κρατώντας ντεμέκ έμπειρους στην ομάδα που στην πραγματικότητα είναι συνταξιούχοι.