Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Η κινηση ενος ετοιμου φορ (οχι προτζεκτ) που μπορει να προσφερει αμεσα ειναι πολυ σημαντικη για τους εξης λογους:
1. Θα εγκλιματιστει χωρις αγχος (γιατι υπαρχει ηδη φορ στην ομαδα).
2. Θα αυξησει τον ανταγωνισμο αναμεσα στους υπαρχοντες
3. Θα βοηθησει στη διαπραγματευση για την ανανεωση Ολιβειρα (εδω να πω οτι ειμαι υπερ).
Τωρα αμα θα ειναι Λαριν ή Σεφεροβιτς ή Λομπαντια ή Κρασο ή Ολουνγκα, ας το κρινουν αυτοι που πρεπει.
1. Θα εγκλιματιστει χωρις αγχος (γιατι υπαρχει ηδη φορ στην ομαδα).
2. Θα αυξησει τον ανταγωνισμο αναμεσα στους υπαρχοντες
3. Θα βοηθησει στη διαπραγματευση για την ανανεωση Ολιβειρα (εδω να πω οτι ειμαι υπερ).
Τωρα αμα θα ειναι Λαριν ή Σεφεροβιτς ή Λομπαντια ή Κρασο ή Ολουνγκα, ας το κρινουν αυτοι που πρεπει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ε ναι γιατί αν δεν νικήσουμε , ξεχαστε άλλη κίνησηnunies4 έγραψε:Αρχισαν τα αναμενομενα αρθρα.....Προεχουν τα ματς με τον βαζελο και μετα παει το θεμα του φορ...
Τι έχεις ΠΑΟΚ, τι είχες πάντα..
Ο larin δεν παίζει στην Μπριζ όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά γιατί η ομάδα του παίζει με ένα φορ κ μπροστά του έχει 2 παίκτες πάρα πολύ καλούς που έχει επένδυση κ λεφτά η ομάδα αρκετά .το παιδί είναι τανκ βέβαια δεν έχει τις επαφές του Ολιβέιρα ,αλλά από το να βλέπεις τον ερασιτέχνη tomas στο 9 είναι τρελή αναβάθμιση
- Dark Knight
Θεωρώ ότι αυτά τα άρθρα είναι απόρροια της άγνοιας των αρδ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν γίνει μεταγραφή, θα σκάσει ξαφνικά η είδηση για συμφωνία με παίκτη χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι κανείς από αυτούς.
Πες τα γιατί θα μας τρελάνουν. Ο βασικός τους ήρθε από την Μπαρτσελόνα β με 5 εκ και έχει 10 γκολ και 7 ασίστ. Ο Jungla είναι 23 και τον σπρώχνουν για να πιάσουν κάνα 15άρι μύρια. Μια χαρά είναι ο ,Larin.tenten4GT έγραψε:Ο larin δεν παίζει στην Μπριζ όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά γιατί η ομάδα του παίζει με ένα φορ κ μπροστά του έχει 2 παίκτες πάρα πολύ καλούς που έχει επένδυση κ λεφτά η ομάδα αρκετά .το παιδί είναι τανκ βέβαια δεν έχει τις επαφές του Ολιβέιρα ,αλλά από το να βλέπεις τον ερασιτέχνη tomas στο 9 είναι τρελή αναβάθμιση
o Tζημας πρεπει να δυναμώσει για να συγκριθεί.Luigi Vampa έγραψε:Ο Λαριν είναι καλύτερος απ τον Τζιμα; ήρεμα ρωταω. Όχι σε σχεση με το πως θα εξελιχθεί ο μικρός. αυτή τη στιγμή που μιλαμε
Το σώμα του για την ηλικία του είναι πολύ καλό, αλλά θα ειναι ανταγωνιστικό αργότερα. Θυμίσου τον ξανθό σεντερ φορ του Αγιαξ που δεν έχανε μπάλα όταν παίξαμε, Kασπερ Ντολμπεργκ. Ο Λάριν βεβαια δεν ειναι Ντολμπεργκ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τζήμας καλά καλά δεν παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ β.
Μην βιάζεστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίξεις ένα παιδί 16 χρονών στα πολύ βαθειά από τώρα
Μην βιάζεστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίξεις ένα παιδί 16 χρονών στα πολύ βαθειά από τώρα
- Amsterdamer_87
- Kabamaru11
O Τζημας πρεπει να προσεχθει,σαν κορη οφθαλμου.
Η επομενη σεζον γι αυτον θα ειναι πολυ απαιτητικη,θα γινει 18 ετων,θα γραψει πανελληνιες και δεν το λεω κοροιδευτικα.Ο χρονος που θα εχει για προπονησεις,αγωνες,διαβασμα κ ολα αυτα σε υψηλο βαθμο,θα ειναι δυσκολο.
Δεν χρειαζεται εξτρα πιεση απο εμας.Θα παιξει το παιδι και θα παιξει μπαλαρα.Υπομονη.
Η επομενη σεζον γι αυτον θα ειναι πολυ απαιτητικη,θα γινει 18 ετων,θα γραψει πανελληνιες και δεν το λεω κοροιδευτικα.Ο χρονος που θα εχει για προπονησεις,αγωνες,διαβασμα κ ολα αυτα σε υψηλο βαθμο,θα ειναι δυσκολο.
Δεν χρειαζεται εξτρα πιεση απο εμας.Θα παιξει το παιδι και θα παιξει μπαλαρα.Υπομονη.
Πολύ ησυχία σήμερα από τους αρδ. Βγήκαν όλα τα ονόματα, εκτονώθηκε η κατάσταση, κάηκαν όλα τα ονόματα και πάμε ξανά από την αρχή. Για μεταγραφές θα ξανακούσουμε πάλι μετά τα ματς με βάζελο.
Εγω παντως ειλικρινα εχω φτασει στα ορια μου ψυχολογικα με τα ζεστη - κρυο της ιδιοκτησιας, που βεβαια εδω και αρκετο καιρο συνηθως καταληγουν σχεδον αποκλειστικα στο κρυο.
Πιανω τον εαυτο μου να ετοιμαζεται να παρακολουθησει παιχνιδι με την ιδια αισθηση που ειχα και πριν πολλα πολλα χρονια,αντε να δω την καψουρα μου και να ονειρευομαι οτι θα ερθουν καποια στιγμη παικταραδες, που θα μας ξεκολησουν απο την 3-4ρτη θεση που καταληγαμε παντα και αυτο οταν εχεις δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη ειναι μεγαλη ξενερα.
Ναι κανεις δεν μπορει να αρνηθει την προσφορα του Ιβαν,κανεις δεν μπορει να αρνηθει τις χαρες, αλλα νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να αρνηθει οτι ολα αυτα τα χρονια δεν μειναμε ποτε πιστοι σε ενα πλανο,η πορεια της ομαδας εξαρτοταν αποκλειστικα απο τις ορεξεις της ιδιοκτησιας που αλλαζε πολιτικη καθε τρεις και λιγο,εκανε καποια στιγμη ενα all in για να ικανοποιησει, εχω ωρες ωρες την αισθηση τον εγωισμο της και μετα επιστροφη στο αγεστε με βαση το πως θα ξυπνησει,αν θα ερθει μια νικη,μια προκριση.
Προσεξτε γιατι καποιοι θα σπευσετε να αρχισετε τις κραυγες.Δεν θα βγω ποτε να διαμαρτυρηθω στην Αριστοτελους ζητωντας να παρει ο Ιβαν τον μπουλο,το οτι η ομαδα ειναι υγιης οικονομικα ειναι ενα τεραστιο κεκτημενο,αλλα οσο δεν διαφαινεται καποιο πλανο,καποια προοπτικη η καψα για να το πω ευγενικα θα αρχισει να ξεθυμαινει.
Πιανω τον εαυτο μου να ετοιμαζεται να παρακολουθησει παιχνιδι με την ιδια αισθηση που ειχα και πριν πολλα πολλα χρονια,αντε να δω την καψουρα μου και να ονειρευομαι οτι θα ερθουν καποια στιγμη παικταραδες, που θα μας ξεκολησουν απο την 3-4ρτη θεση που καταληγαμε παντα και αυτο οταν εχεις δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη ειναι μεγαλη ξενερα.
Ναι κανεις δεν μπορει να αρνηθει την προσφορα του Ιβαν,κανεις δεν μπορει να αρνηθει τις χαρες, αλλα νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να αρνηθει οτι ολα αυτα τα χρονια δεν μειναμε ποτε πιστοι σε ενα πλανο,η πορεια της ομαδας εξαρτοταν αποκλειστικα απο τις ορεξεις της ιδιοκτησιας που αλλαζε πολιτικη καθε τρεις και λιγο,εκανε καποια στιγμη ενα all in για να ικανοποιησει, εχω ωρες ωρες την αισθηση τον εγωισμο της και μετα επιστροφη στο αγεστε με βαση το πως θα ξυπνησει,αν θα ερθει μια νικη,μια προκριση.
Προσεξτε γιατι καποιοι θα σπευσετε να αρχισετε τις κραυγες.Δεν θα βγω ποτε να διαμαρτυρηθω στην Αριστοτελους ζητωντας να παρει ο Ιβαν τον μπουλο,το οτι η ομαδα ειναι υγιης οικονομικα ειναι ενα τεραστιο κεκτημενο,αλλα οσο δεν διαφαινεται καποιο πλανο,καποια προοπτικη η καψα για να το πω ευγενικα θα αρχισει να ξεθυμαινει.
- PAOKevolution
Είσαι λιγάκι παρορμητικός Δημήτρη για όσα γράφεις. Ας αφήσουμε να κυλίσουν αυτές οι υπόλοιπες μέρες των μεταγραφών και αν δε γίνουν όσα χρειάζονται, επιστρέφουμε σε αυτό το ποστ σου, για να το σχολιάσουμε εκτενώς. Μέχρι τότε ας κάνουμε υπομονή.
Υ.Γ.: Θα νιώθω σχεδόν το ίδιο με σένα, αν επαληθευτείς. Μέχρι τότε, έχω πίστη.
Υ.Γ.: Θα νιώθω σχεδόν το ίδιο με σένα, αν επαληθευτείς. Μέχρι τότε, έχω πίστη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις αλλά θεωρώ πως είμαστε μακρυά από την απόκτηση φορ στο κοντινό μέλλον. Μιλάμε για ορίζοντα εβδομάδας. Λογικά οι κινήσεις, αν γίνουν, θα γίνουν στις τελευταίες ημέρες του Γενάρη.
-
Όλος ο ψυχισμός μου από το Νταμπλ και μετά σε αυτό το ποστ...joshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα εχω φτασει στα ορια μου ψυχολογικα με τα ζεστη - κρυο της ιδιοκτησιας, που βεβαια εδω και αρκετο καιρο συνηθως καταληγουν σχεδον αποκλειστικα στο κρυο.

Συμφωνώ με το μικρό καλάθι για τα ονόματα και τα ποσα που ακούγονται.