Hicham Kanis
- ΑποστόληςΑ
Re: Hicham Kanis
Τι φετίχ και αυτό με τους αριστεροπόδαρους; Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη που έχει έλλειψη σε δεξιοπόδαρους....
- navigator11
Δεν είχα ιδεα για τον παίχτη ούτε τον έχω ακούσει ποτέ …
Επίσης δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε εντός Ελλάδος παίχτη λόγω σκαουτινγκ
Εύχομαι όντως να είναι αγορά παίχτη λόγω σκαουτινγκ
Η ομάδα εξελίσσεται …
Επίσης δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε εντός Ελλάδος παίχτη λόγω σκαουτινγκ
Η ομάδα εξελίσσεται …
- PAOKevolution
Γιαννούλη, Λημνιό νομίζω την τελευταια φοράtad έγραψε:Δεν είχα ιδεα για τον παίχτη ούτε τον έχω ακούσει ποτέ …
Η ομάδα εξελίσσεται …
-
Ίσως και Γιαξή από Πανσερραικό και Μελιόπουλο από ΞάνθηΧωρικός έγραψε:Γιαννούλη, Λημνιό νομίζω την τελευταια φοράtad έγραψε:Δεν είχα ιδεα για τον παίχτη ούτε τον έχω ακούσει ποτέ …
Η ομάδα εξελίσσεται …
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προσδοκίες ότι ο παίκτης θα έρθει και θα είναι απ' ευθείας μέλος της πρώτης ομάδας?
Όταν είναι φέτος ο Ρικάρντο θα είναι
Όταν είναι φέτος ο Ρικάρντο θα είναι
Ο παίχτης αποκτήθηκε γιατί είδαν κάτι σε αυτόν και έχει πολύ καλά νούμερα στη Β' Εθνική, δεν θα έρθει στα 25-26(ελεύθερος δεν θα πληρώσουμε έληγε το 2023 το συμβόλαιο του) και θα έρθει στα 25του για να παίζει με τον ΠΑΟΚ Β'; Με τίποτα δεν είναι σαν τον André Ricardo από την Famalicão στα 21-22 του που ήρθε να πάρει παιχνίδια και στην Β'Ομάδα για ταλέντο να ανεβοκατεβαίνει και στην Α'Ομάδα.
Πέρυσι επίσης ο Hitcham σε 37 παιχνίδια είχε 21 goal παίζει αριστερό εξτρέμ, είναι Μαροκινός αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.
Πέρυσι επίσης ο Hitcham σε 37 παιχνίδια είχε 21 goal παίζει αριστερό εξτρέμ, είναι Μαροκινός αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 17 Ιαν 2023, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Όσοι παρακολουθούν Πανσερραϊκό ξέρουν ότι τέτοιο παίκτη δεν έχει όχι ο ΠΑΟΚ αλλά και το ΠΟΚ. Ο παίκτης είναι από άλλο πλανήτη.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Τον έχω δει μια φορά στη ζωή μου, στον περυσινό αγώνα ΠΑΟΚ Β΄ - Πανσερραϊκός 1-1, που το έδειχνε η TV. Σίγουρα ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους και ξεχώριζε από τους υπολοίπους. Δεν ξέρω πώς εξελίχτηκε στη συνέχεια, διαβάζω όμως ότι συνέχισε να ξεχωρίζει και ότι έχει και νούμερα.tad έγραψε:Δεν είχα ιδεα για τον παίχτη ούτε τον έχω ακούσει ποτέ …
Στον Πανσερραϊκό έπαιζε δεξιό εξτρέμ.
Κανοντας κολοτουμπα ολκης θα πω.....ποιος Φερναντες;;;;;
Αυτο το παικτακι θα ειναι μελος του ροστερ τη νεα σεζον σιγουρα....

Αυτο το παικτακι θα ειναι μελος του ροστερ τη νεα σεζον σιγουρα....