Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από e8nos »

και κατι αλλο τον μπαγεβιτς τον γιο της σερβας κονσομανιστ να μην τον αναφερετε καθολου εδω μεσα γτ αυτος ο ανθρωπος κατεβαζε την ομαδα οπως νανε και ενω ειχε υπογραψει με την αεκ!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ντινο δικιο εχεις και εγω δεν θελω να δινω συνεχεια αλλα αν μου απαντανε πρσωπικα απανταω και εγω.
εννοειται οτι το θεμα ειναι να πει ο καθενας τη γνωμη του και οχι να απανταει σε μενα.
εγω την ειπα τη γνωμη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Πέμ 20 Αύγ 2009, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεν μπορέσαμε να νικήσουμε για άλλη μια φορά μια μέτρια ομάδα... Αυτό είναι βέβαια το παρήγορο και έχουμε πολλές ελπίδες στον επαναληπτικό... Με δεδομένο ότι θα γυρίσουν και οι τραυματίες Σναόυτσνερ, Σορλέν και Φωτάκης..
Καλύτεροι μακράν του γηπέδου οι Βιτόλο και Γκαρσία...
Κρίμα που τον επαναληπτικό θα τον δείξει το connex...

Υ.Γ. Ελπίζω ο Σάντος να ενεργήσει το ίδιο στην περίπτωση του Σέρτζιο όπως και πέρυσι με τον Μπακαγιόκο (δηλ να τον αφήσει 2-3 μήνες εκτός αποστολής...). Ίσως έτσι να διορθωθεί το μεγαλύτερο λάθος του φετινού καλοκαιριού: η ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο (φανταστείτε ότι στη θέση του θα είχαμε πιθανώς τον Εστογιανόφ ή τον Μιλάνο της Τρίπολης ή κάποιον άλλον πολύ καλό δεξί εξτρέμ...)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και πρέπει να σταματίσουμε όλο τις παπαριές για αυτοματισμούς και άλλες κοσάνες ...σε περίοδο προετοιμασίας είμαστε ητε θέλουμε αν το δεχθούμε ητε όχι
δέν είδατε με όσους πέξαμε και όσους άλους δεν παίξαμε και τους είδαμε μας ψοφίσανε στους αυτοματισμους
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Εγώ από τον αγώνα κρατάω την εξαιρετική εμφάνιση του Βιεϊρίνια(ο μικρος είναι αναμφισβήτητα μεγάλο πουλέν και μακάρι να είχαμε και μερικούς ακόμα "Βιεϊρίνια" κατά τη γνώμη μου) και την εμφάνιση του Πάμπλο και του Βιτόλο(ειδικά ο πρώτος στο λίγο που είδα(μετά το 65) ήταν άρχοντας)
Πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής..
Και μετά...

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

abg12d34 έγραψε:με τον σαντος ρε ροναλδο ακομη 4αρες και 6αρες δεν εχω φαει και ουτε προκειτε ...εσυ βγές και πές οτι δεν είναι έτσι 0-3 με παναχαικη έγεινε 3-3
γρύγορα ξεχνάτε μερικοι
Εγώ το μόνο που έχω ξεχάσει είναι πότε κέρδισα τελευταία φορά σε ντέρμπυ ή έστω σε σοβαρή αναμέτρηση.
Όσο για τις τεσσάρες.... αδερφέ μάλλον εσύ ξεχνάς γρήγορα.
Για ξαναθυμήσου λίγο!

:twisted:
Jermaine

Δημοσίευση από Jermaine »

αν και θόλωσα με τα τερτίπια του sergio εκ του αποτελέσματος χαρακτηρίζεται άστοχη η αλλαγή του αρχηγού με τον κούτσια...κάθισε και μας περίμενε η heerenveen,δεν είχε χώρους ο μικρούς και ήταν σαν να μην υπήρχε...τελοσπάντων με sorlen και fotihno στον επαναληπτικό περνάμε...
:D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

α ξεχασα πριν να δωσω μαι απαντηση σε κατι δημοσιογραφους Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΚΟ! :)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να αναφερω οτι ακουω τωρα απο τον τσορμπατζογλου οτι εγινε επιθεση στο αμαξι του σαντος
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ronaldo συμφωνώ ότι ο Σάντος είναι αμυντικογεννής προπονητής που κοιτάει πρώτα να μη χάσει ωστόσο μιας και έχουμε την ίδια ηλικία εγώ όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα δεν ήταν ποτέ (εκτος από 1-2 χρονιές ίσως) "ενοχλητική" για τους 3 του ΠΟΚ, και λέγοντας ενοχλητική δεν εννοώ απλά να τους κερδίζουμε στη Τούμπα αλλά να τους απειλούμε βαθμολογικα...
Αυτό έγινε πέρσι κυρίως λόγο Σάντος διότι η ομάδα έιχε ενα σταθερό στύλ παιχνιδιού (αμυντικογεννές μεν αποτελεσματικό δε) με οποιονδήποτε και να έπαιζε και για αυτό το λόγο μπόρεσε και καθάρισε σχεδόν όλα τα παιχνίδια με κατώτερους αντιπαλους μεσα-εξω. Να σου θυμίσω προηγούμενες χρονίες που βγαίναμε εκτός Τούμπας και χάναμε χαλαρά από κάτι λεβαδειακούς και ιωνικούς;

Η γνώμη μου είναι πως με το υλικό που έχουμε κακά τα ψέματα δε μπορούμε να χτυπίσουμε τον ολυμπιακό και τον παναθηναικό με ώραιο και επιθετικό ποδόσφαιρο οπότε ο τρόπος του Σάντος είναι σωστός και πάνω σε αυτόν θα πρέπει να δουλέψει η ομάδα και να γίνει ακόμα πιό συμπαγής απο πέρσι.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

e8nos έγραψε:α ξεχασα πριν να δωσω μαι απαντηση σε κατι δημοσιογραφους Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΚΟ! :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλοοοοοοοοοοό! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να πω και κατι για τον κουτσιανικουλη οτι επειδη ηταν χαλια σημερα δεν σημαινει κατι.
στο προηγουμενο ηταν τουρμπο..
ολοι εχουν κακες μερες.οπως και ο μουσλι ηταν ακομα πιο χαλια σημερα.
το θεμα ειναι οι χαλια εμφανισεις να μην ειναι το μονιμο οπως γινεται με καποιους παιχτες ενδεκαδας.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

AMBER ALERT ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!
Jermaine

Δημοσίευση από Jermaine »

ronaldo έγραψε:να αναφερω οτι ακουω τωρα απο τον τσορμπατζογλου οτι εγινε επιθεση στο αμαξι του σαντος
εάν ισχύει αυτό και η ζημια προκλήθηκε από παοκτσήδες(ναι με μικρά γράμματα)Η ΠΡAΞΗ ΑΥΤΉ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊ OSCAR ΑΧΑΡΙΣΤΊΑΣ

LONG LIVE STUPIDITY
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ronaldo έγραψε:να αναφερω οτι ακουω τωρα απο τον τσορμπατζογλου οτι εγινε επιθεση στο αμαξι του σαντος
δεν μπειράζει ρε ...θα καταφέρουμε στο τέλος να τον διώξουμε και αυτόν και τον σκύλο και μετα ξανα μανα απο την αρχη θα μας φτέναι όλοι οι άλλοι εκτός απο εμάς τους ίδιους
και μην ξεχνάτε εμείς οι ίδιοι διόξαμε τον τεράστιο γιωργο παντελάκη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”