Καθαρο μεν,πιασμενος ο υποπιπτων σε αυτο δε..renegade έγραψε:Συγνώμη μάγκες αλλά το πέναλτι είναι καθαρό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφονται αυτά που γράφονται
Εμενα ετσι μου φανηκε..
Καθαρο μεν,πιασμενος ο υποπιπτων σε αυτο δε..renegade έγραψε:Συγνώμη μάγκες αλλά το πέναλτι είναι καθαρό.
Ναι αλλα ηταν κατα λαθος !!!gergeo4 έγραψε:πρωτα ηταν χερι του κουρμπελη!
Χλωμο το βλεπω πλεον φιλε..Rexaris έγραψε:Τουλάχιστον την δεύτερη θέση ελπίζω να την πάρουμε.
Και γω θεωρώ ότι είναι πεναλτυ. Πήγε σα βλακας ο άλλος να διώξει.Amsterdamer_87 έγραψε:Καθαρο μεν,πιασμενος ο υποπιπτων σε αυτο δε..renegade έγραψε:Συγνώμη μάγκες αλλά το πέναλτι είναι καθαρό.
Εμενα ετσι μου φανηκε..
Γιώργο αν συνεχίζουν να παίζουν έτσι δεν πρόκειται να πάρουν πρωτάθλημα. Φάση δεν έκανε σε όλο το 2ο ημίχρονοAsimos έγραψε:Αεί ρε το έκανε σύστημα ο Γιοβάνοβιτς. Είδε πως πιάνει και το έχουνε γαμησει. Με γυρισμένη πλάτη και με το μπούτι πήγε γιατί ήξερε πώς θα απομακρύνει ο αμυντικός.
Τους εύχομαι να βγούνε δεύτεροι, με ένα βαθμό πίσω από οποιονδήποτε και από Ιούλιο εκτός Ευρώπης.
Τέτοια αηδία δεν έχω δει ποτέ και πουθενά ξανά όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο.
Έχουν αναγάγει το ποδόσφαιρο σε παιχνίδι επαφής. Ντροπή.
Με ΓΚΟΛΑΡΑ του Κίτσιου ισοφάρισε η Γκαζιαντέπ την Φενέρμπαχτσε!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν πήγαινε ο ΠΑΟΚ τραίνο στα δύο νταμπλ, μας είχαν ζαλίσει τα @@ για τα πέναλτυ και τα offside. Όλοι με χάρακες, μοιρογνωμόνια, κουμπάσο και διπαράλληλο στο χέρι.
Μπαρκαρουτσε δε θα ασχολείσαι με τον κάθε στημενο!Amsterdamer_87 έγραψε:Με ΓΚΟΛΑΡΑ του Κίτσιου ισοφάρισε η Γκαζιαντέπ την Φενέρμπαχτσε!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν πήγαινε ο ΠΑΟΚ τραίνο στα δύο νταμπλ, μας είχαν ζαλίσει τα @@ για τα πέναλτυ και τα offside. Όλοι με χάρακες, μοιρογνωμόνια, κουμπάσο και διπαράλληλο στο χέρι.
Να μην ξεχνιομαστε φιλος![]()
Ετσι ειναι ..sourmenetes έγραψε:Γιώργο αν συνεχίζουν να παίζουν έτσι δεν πρόκειται να πάρουν πρωτάθλημα. Φάση δεν έκανε σε όλο το 2ο ημίχρονοAsimos έγραψε:Αεί ρε το έκανε σύστημα ο Γιοβάνοβιτς. Είδε πως πιάνει και το έχουνε γαμησει. Με γυρισμένη πλάτη και με το μπούτι πήγε γιατί ήξερε πώς θα απομακρύνει ο αμυντικός.
Τους εύχομαι να βγούνε δεύτεροι, με ένα βαθμό πίσω από οποιονδήποτε και από Ιούλιο εκτός Ευρώπης.
Τέτοια αηδία δεν έχω δει ποτέ και πουθενά ξανά όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο.
Έχουν αναγάγει το ποδόσφαιρο σε παιχνίδι επαφής. Ντροπή.
Το ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα η έστω να το διεκδικήσουμε φάνηκε από το καλοκαίρι που ενώ μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να ξεφορτωθούμε ότι φύρα έχουμε και να χτίσουμε με 3-4 ποιοτικές πινελιές ομαδάρα, εμείς κάναμε τα αδύνατα δυνατά ώστε ο μεταγραφικος μας σχεδιασμός να είναι στα πιο "υγρά " όνειρα των αντίπαλων μας!adman έγραψε:Καλά μη σκατε με τον βαζελο. Αρχικά δεν πάμε για πρωτάθλημα και δεν πηγαίναμε ποτέ. Και το κυριότερο, έχουμε περισσότερες ελπίδες τώρα να πάρουμε αποτέλεσμα στη λεωφόρο. Σκεφτείτε να έχαναν πάλι, θα γίνονταν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν την Κυριακή.
Ποια 2η θέση βρε φίλε μου?Rexaris έγραψε:Το ξέραμε οτι δύσκολα για πρωτάθλημα αλλά και πάλι οφείλουμε να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μας, αυτό μπορεί, αυτό κάνει την παρούσα. Αν είχαμε τους δυο παίκτες που παίρνουμε τώρα από το περασμένο καλοκαίρι ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα τώρα.
Τουλάχιστον την δεύτερη θέση ελπίζω να την πάρουμε.