Γιατί να μην ασχοληθούμε φίλε μου.. Άκυρο φάουλ έδωσαν για τρεις βολές και τεχνική ποινή και πήγε η κωλομαδα διαφορά στους 8..αυτα στο μπάσκετ παίζουν μεγάλο ρολοTolaros έγραψε:Σοβαρά τώρα θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία? Μας πατήσανε στο 2ο
ΠΑΟΚ - Περιστέρι 70-81 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 15/01 19:15 ΕΡΤ3 Live
Άντε βγαλτον ρε , καλύτερα Χρηστίδη.
Σε όλα τα ριμπάουντ κοιτάει.
Τι υπερανω ρε φίλε, η διαιτησία φταίει για την ήττα σήμερα ??
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μας έχει κάνει ο Σπανούλης και έχουμε θέμα ?
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μας έχει κάνει ο Σπανούλης και έχουμε θέμα ?
Λάθος του Λύκου η μη χρησιμοποίηση του Χρηστίδη.
Ρενφρο, Φρανκε και Ράιλι δεν έδωσαν σχεδόν τίποτα σήμερα.
Ρενφρο, Φρανκε και Ράιλι δεν έδωσαν σχεδόν τίποτα σήμερα.
Μαλακα ο ρενφρο έκανε μπλοκ στον χαντς.
Υγ μέχρι το ανύπαρκτο 4ποντο πάντως δεν μας είχαν πατήσει.
Αλλά κάποιοι είστε πολύ υπεράνω
Υγ μέχρι το ανύπαρκτο 4ποντο πάντως δεν μας είχαν πατήσει.
Αλλά κάποιοι είστε πολύ υπεράνω
- PAOKevolution
Ο Σπανούλης της άννας γιος δεν έχει σταματήσει να μιλάει στους διαιτητές. Τώρα που το παίζετε υπεράνω μην ενοχλείστε στο μέλλον που θα μας πηδάει διαιτητικά..
- Μπαρκαρούτσος
paokpantou έγραψε:Γιατί να μην ασχοληθούμε φίλε μου.. Άκυρο φάουλ έδωσαν για τρεις βολές και τεχνική ποινή και πήγε η κωλομαδα διαφορά στους 8..αυτα στο μπάσκετ παίζουν μεγάλο ρολοTolaros έγραψε:Σοβαρά τώρα θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία? Μας πατήσανε στο 2ο
Αυτό.
Το ότι δεν παίζεις καλά, δεν δικαιολογεί να σε γαμάει η διαιτησία.
-
Φιλε μου ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο και κέρδισαν ναι,αλλά αυτό δεν δικαιολογεί μια ανύπαρκτη τεχνική (η μάλλον να το θέσω καλύτερα αν δίνεις αυτήν ο Σπανούλης έπρεπε να χει πάρει από μια σε κάθε φάση)που από τους 4 σε πάει στους 8..μπάσκετ είναι δεν είναι μπάλα όλα γίνονται και αυτά μετράνε ..Tolaros έγραψε:Άντε βγαλτον ρε , καλύτερα Χρηστίδη.
Ουτε Λυκογιάννης, ούτε διαιτησία, ούτε τίποτε. Το περιστέρι έχει πολύ καλύτερο ρόστερ, ούτε καν ο καλύτερός μας παίκτης, ο Χάντς, δεν χωράει στην 5άδα τους. Αν εμείς είχαμε αυτό το ρόστερ χτυπούσαμε κύπελλο.
Ποια διαιτησια ρε σεις, στο 4ο δεκαλεπτο δεν μπηκαμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokpantou έγραψε:Γιατί να μην ασχοληθούμε φίλε μου.. Άκυρο φάουλ έδωσαν για τρεις βολές και τεχνική ποινή και πήγε η κωλομαδα διαφορά στους 8..αυτα στο μπάσκετ παίζουν μεγάλο ρολοTolaros έγραψε:Σοβαρά τώρα θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία? Μας πατήσανε στο 2ο
Αυτό.
Το ότι δεν παίζεις καλά, δεν δικαιολογεί να σε γαμάει η διαιτησία.
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 70-81 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σπανούλη Τατιάνα δεν θα γίνεις Διαμαντίδης ποτέ
- PAOKevolution
Έτσι να γουστάρετε να μας πηδάει η Χοψονίδου και εμείς να λέμε τι μας φταίει. Η πλέμπα του ελληνικού μπάσκετ.
Μαύρο Σουκου...Φάνηκε από χθες
Να πάει και να μην ξανάρθει....
Να πάει και να μην ξανάρθει....
παίζαμε με ομάδα ισόβαθμή μας. Θα έπρεπε να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια για να κερδίσουμε.
Άποντος ο Ράιλι στο καλό μας 1ο ημίχρονο, αναιμικός ο Ρένφρο (όπως και στο προηγούμενο). Χωρίς συμπαραστάτη ο Χαντς, θα το φτάναμε άραγε στο σουτ αν δεν υπήρχε το 4ποντο; (που 4ποντο το έκανε ο παίχτης τους, ο Σάιμπερτ έχασε την 3η βολή).
Άποντος ο Ράιλι στο καλό μας 1ο ημίχρονο, αναιμικός ο Ρένφρο (όπως και στο προηγούμενο). Χωρίς συμπαραστάτη ο Χαντς, θα το φτάναμε άραγε στο σουτ αν δεν υπήρχε το 4ποντο; (που 4ποντο το έκανε ο παίχτης τους, ο Σάιμπερτ έχασε την 3η βολή).