ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- nunies4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 29 times
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συμφωνώ ότι η ομάδα έχει μια δυνατή πρώτη 11αδα που πρέπει να μπαίνει με σπασμένα φρένα στο Α ημίχρονο
Ολα τα ματς έχουν δείξει ότι όσο περνάει η ώρα στο ματς και ειδικά όταν έρχονται οι παίκτες από τον πάγκο τα παιχνίδια σβήνουν επικίνδυνα.
Ολα τα ματς έχουν δείξει ότι όσο περνάει η ώρα στο ματς και ειδικά όταν έρχονται οι παίκτες από τον πάγκο τα παιχνίδια σβήνουν επικίνδυνα.
- aivas19
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
BlackFriday έγραψε:Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το χθεσινό. Ακόμα και στο 95 περίμενα ένα γκολ
Κι εγω, δεν γινεται να μην μπηκε του Μπραντον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 15 Ιαν 2023, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
Ειδικά χθες που δεν είχαμε σχεδόν κανέναν επιθετικά έπρεπε να μπούμε σαν τρελοί για να βάλουμε γκολ στο 1ο ημίχρονο.
Δε δώσαμε αυτήν την εικόνα.
Πιεσαμε πολύ στο 1ο 15λεπτο και μετά ανούσια κατοχή.
Στο δεύτερο πιέσαμε πολύ παραπάνω.
Το ότι ο οφη θα προσπαθούσε να εκνευρίσει παίκτες ήταν λογικό. Το λογικό δεν ήταν να τσιμπήσεις.
Και ειδικά έμπειροι παίκτες. Αυτό δείχνει θολό μυαλό. Επίσης δεν ειδα τον πιο μυαλωμενο Αντελινο να τους τραβάει στην ακρη εκτός αν δεν το έπιασε η κάμερα.
Πήγε ο ινγκι να κάνει τσαμπουκά αντί να πάει να σβήσει τη φωτιά. Το ίδιο ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.
Μυαλό μηδέν!
Εκεί πας τους χωρίζεις και προχωράς να παίξεις μπάλα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε δώσαμε αυτήν την εικόνα.
Πιεσαμε πολύ στο 1ο 15λεπτο και μετά ανούσια κατοχή.
Στο δεύτερο πιέσαμε πολύ παραπάνω.
Το ότι ο οφη θα προσπαθούσε να εκνευρίσει παίκτες ήταν λογικό. Το λογικό δεν ήταν να τσιμπήσεις.
Και ειδικά έμπειροι παίκτες. Αυτό δείχνει θολό μυαλό. Επίσης δεν ειδα τον πιο μυαλωμενο Αντελινο να τους τραβάει στην ακρη εκτός αν δεν το έπιασε η κάμερα.
Πήγε ο ινγκι να κάνει τσαμπουκά αντί να πάει να σβήσει τη φωτιά. Το ίδιο ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.
Μυαλό μηδέν!
Εκεί πας τους χωρίζεις και προχωράς να παίξεις μπάλα.
- DamoN
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 4 times
Χθες δεν μου άρεσε η ομάδα μετά από καιρό . Μόνο ο αουγκουστο . Επιθετικα πλην ολιβειρα δεν ένιωθα ότι κάποιος μπορούσε κάνοντας μια ατομική ενέργεια να σκοράρει. Ο ολιβειρα έκανε 2 στο 2ο αλλά παίζει και ο τερματας των άλλων που για 2ος σε εμάς θα μ αρεζε πολύ!
Νομίζω ο νταντας έπρεπε να μπει πιο μπροστά.
Κρίμα γιατι το πηγαίναμε καλά τους τελευταίους μήνες.
Μπράβο σε μπαλογιαννη και διαμαντη που έδειξαν πως πρέπει να παίζουν οι πρώην πράγμα πρωτόγνωρο για Ελλάδα
(Φυσικά μόνο σ εμάς θα γινόταν )
Μπράβο σε μπαλογιαννη και διαμαντη που έδειξαν πως πρέπει να παίζουν οι πρώην πράγμα πρωτόγνωρο για Ελλάδα
Για μένα η ομάδα ήταν τραγική χθες και εκνευριστικα πολύ.
Ο καθένας σούταρε μόνος του από όπου να ναι.
Μαλωνανε μεταξύ τους.. μου θύμισε ένα παιχνίδι της κουλας που μαλλιοτραβηχτηκαν.
Προς το τέλος παίξαμε με μυαλό αλλά ήταν αργά
Κακό παιχνίδι και πεταμενοι βαθμοί.
Πάλι καλά δεν είχαμε κηδεία στο δοκάρι
Ο καθένας σούταρε μόνος του από όπου να ναι.
Μαλωνανε μεταξύ τους.. μου θύμισε ένα παιχνίδι της κουλας που μαλλιοτραβηχτηκαν.
Προς το τέλος παίξαμε με μυαλό αλλά ήταν αργά
Κακό παιχνίδι και πεταμενοι βαθμοί.
Πάλι καλά δεν είχαμε κηδεία στο δοκάρι
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
Θα υπάρξουν και οι κακές βραδιές αλλά ίσως το χειρότερο ήταν ότι δε βάλαμε το μυαλό μας να παίξει.
Αλλά ακόμα και στην κακή σου βραδιά θα μπορούσες να το πάρεις.
Αλλά ακόμα και στην κακή σου βραδιά θα μπορούσες να το πάρεις.
Αυτό το ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό δεν ισχύει μόνο για το σημερινό ΠΑΟΚ αλλά για όλες τις μεγάλες ομάδες όταν παίζουν με χαμηλότερου επιπέδου αντιπάλους. Όσο περνάει η ώρα και δεν έχει δεχθεί γκολ, τόσο ο μικρότερος θα ταμπουρώνεται πίσω και θα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, θεμιτά κι αθέμιτα προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα. Εμείς τουναντίον συνηθίζουμε να ξοδεύουμε το πρώτο ημίχρονο σε ανούσια κατοχή μπάλας κι ελάχιστες ή και καθόλου ευκαιρίες. Και στο δεύτερο με τη πίεση του χρόνου και θολωμένο μυαλό, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τρέχατε ποδαράκια μου, γιόμα κι άγιος ο θεός. Δεν είναι λύση αυτό.
Και κάτι άλλο, στα κερδισμένα στημένα, κόρνερ, φάουλ δε γίνεται καμία απολύτως δουλειά...?
Και κάτι άλλο, στα κερδισμένα στημένα, κόρνερ, φάουλ δε γίνεται καμία απολύτως δουλειά...?
αυτο που ηταν εμφανες στο χθεσινο παιχνιδι αλλα και σε πολλα της φετινης χρονιας ειναι η απουσια παικτων που θα εχουν την ποιοτητα και κυριως την κλαση να κανουν τις σωστες επιλογες κοντα και μεσα στην περιοχη...
ποιοτητα ειναι και να παιρνεις την σωστη αποφαση την κρισιμη στιγμη...
ολιβειρα,ναρει,ζιβκοβιτς συνεχως και σε καθε παιχνιδι σουταρουν υπο κακες προυποθεσεις, πασαρουν σε λαθος χρονο και γενικα εχουν μια βιασυνη στο παιχνιδι τους σε αντιθεση με τον κωνσταντελια που μπορει λογο απειριας να παιρνει και αυτος καποιες λαθος αποφασεις αλλα η διαφορα του με τους αλλους 3 ειναι τεραστια παρολο που θεωρητικα αυτοι εχουν την ''εμπειρια'' και θα επρεπε να συμβαινει το αναποδο....
ελπιζω ο ταισον εστω και στα 35 του να μπορει να βοηθησει σε αυτο το κομματι γιατι αλλιως δυσκολα να πετυχουμε κατι με τους συγκεκριμενους παικτες μεσοεπιθετικα
ποιοτητα ειναι και να παιρνεις την σωστη αποφαση την κρισιμη στιγμη...
ολιβειρα,ναρει,ζιβκοβιτς συνεχως και σε καθε παιχνιδι σουταρουν υπο κακες προυποθεσεις, πασαρουν σε λαθος χρονο και γενικα εχουν μια βιασυνη στο παιχνιδι τους σε αντιθεση με τον κωνσταντελια που μπορει λογο απειριας να παιρνει και αυτος καποιες λαθος αποφασεις αλλα η διαφορα του με τους αλλους 3 ειναι τεραστια παρολο που θεωρητικα αυτοι εχουν την ''εμπειρια'' και θα επρεπε να συμβαινει το αναποδο....
ελπιζω ο ταισον εστω και στα 35 του να μπορει να βοηθησει σε αυτο το κομματι γιατι αλλιως δυσκολα να πετυχουμε κατι με τους συγκεκριμενους παικτες μεσοεπιθετικα
- Eagle1980
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
DamoN έγραψε:Χθες δεν μου άρεσε η ομάδα μετά από καιρό . Μόνο ο αουγκουστο . Επιθετικα πλην ολιβειρα δεν ένιωθα ότι κάποιος μπορούσε κάνοντας μια ατομική ενέργεια να σκοράρει. Ο ολιβειρα έκανε 2 στο 2ο αλλά παίζει και ο τερματας των άλλων που για 2ος σε εμάς θα μ αρεζε πολύ!
Αδερφέ με αρέσει και εμένα η ιδέα να κάνουμε κρούση τον τερματά του Ο.Φ.Η. για δεύτερο ...
Πολύ θετικό το χτεσινό αποτέλεσμα στα δικά μου μάτια κυρίως στο κομμάτι της διαχείρισης των προσδοκιών εντός κι εκτός ομάδας. Ο ΠΑΟΚ κατά τη γνώμη μου έχει το χαμηλότερο ποδοσφαιρικο ταβάνι από τους 4 πρώτους και ταυτόχρονα πολύ υψηλότερο από τους υπόλοιπους. Πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να κατακτήσουμε κάτι διαφορετικό της 4ης θέσης, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Το κύπελλο, σε δίπλα ματς όπου υπάρχει η τύχη και η προσωρινή φόρμα των ομάδων είναι άλλη υπόθεση κι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Το πρωτάθλημα όμως που είναι μια σειρά αγώνων, διαφέρει.
Το σημαντικό για μένα είναι να μείνει η ομάδα πίστη στο πλάνο της , να εξελιχθούν οι νέοι κι αν αποφασίσει ο Σαββίδης του χρόνου να διεκδικήσει κάτι εδώ είμαστε να το πούμε.
Το σημαντικό για μένα είναι να μείνει η ομάδα πίστη στο πλάνο της , να εξελιχθούν οι νέοι κι αν αποφασίσει ο Σαββίδης του χρόνου να διεκδικήσει κάτι εδώ είμαστε να το πούμε.
-
- Has thanked: 1 time
3/12 σέντρες ο ζιφκο
1/6 ο Ναρευ
Δεν περιγράφω άλλο.
Τι να πεις ?ότι ενώ έχουμε μέσο όρο 1.6 xg συμπεριλαμβανομένου του κακού ξεκινήματος... εχθές είχαμε μόλις 1
Ότι ενώ έχουμε μέσο όρο 95 λάθη...εχθές είχαμε 125
Τι?
Αλλά όλα τα παραπάνω έχουν μία εξήγηση... και η εξήγηση είναι ότι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε σε πορεία πρωταθλητισμού.
Δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν αντέχουν αυτή την πίεση
1/6 ο Ναρευ
Δεν περιγράφω άλλο.
Τι να πεις ?ότι ενώ έχουμε μέσο όρο 1.6 xg συμπεριλαμβανομένου του κακού ξεκινήματος... εχθές είχαμε μόλις 1
Ότι ενώ έχουμε μέσο όρο 95 λάθη...εχθές είχαμε 125
Τι?
Αλλά όλα τα παραπάνω έχουν μία εξήγηση... και η εξήγηση είναι ότι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε σε πορεία πρωταθλητισμού.
Δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν αντέχουν αυτή την πίεση
Πάνω κάτω το ίδιο λέμε, η ομάδα είναι πολύ άγουρη για να κυνηγήσει τέτοιου είδους στόχους. Έχουμε ψωμιά να φάμε
-
- Has thanked: 1 time
Εγώ και εσύ το ξέρουμε, αυτός που πηγαίνει στον μεγαλομέτοχο και λέει ότι με μπράντον και μ Ναρευ ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ για πρωτάθλημα δεν το ξέρει?
- Jules Winnfield
Ενώ του Παναθηναϊκός και της ΑΕΧ έχουν εμπειρία πρωταθλητισμου....
Η πολλή ανάλυση σας χαλάει παιδιά. Και η Μάντσεστερ Σίτυ κολλάει στο 0-0 όταν βρίσκει οργανωμένη και διαβασμένη ομάδα απέναντί της. Αυτά τα ματς παίζονται στο άνοιγμα του σκορ. Αν στο 3ο λεπτό εμπαινε γκολ θα είχαμε εύκολη νίκη.
Εγώ το βλέπω αισιόδοξα γιατί τώρα θα πάνε μόνο για τη νίκη με τον ΠΑΟ. Κι εγώ έτσι τη θέλω την ομάδα. Να πηγαίνει για τη νίκη ακόμη κι αν παίζει με δεκαοκτάχρονα. Αυτά τα δεν μπορούμε και δεν είμαστε έτοιμοι, τα ακούω πολύ μίζερα.
Η πολλή ανάλυση σας χαλάει παιδιά. Και η Μάντσεστερ Σίτυ κολλάει στο 0-0 όταν βρίσκει οργανωμένη και διαβασμένη ομάδα απέναντί της. Αυτά τα ματς παίζονται στο άνοιγμα του σκορ. Αν στο 3ο λεπτό εμπαινε γκολ θα είχαμε εύκολη νίκη.
Εγώ το βλέπω αισιόδοξα γιατί τώρα θα πάνε μόνο για τη νίκη με τον ΠΑΟ. Κι εγώ έτσι τη θέλω την ομάδα. Να πηγαίνει για τη νίκη ακόμη κι αν παίζει με δεκαοκτάχρονα. Αυτά τα δεν μπορούμε και δεν είμαστε έτοιμοι, τα ακούω πολύ μίζερα.
-
Δυστυχώς έχουμε μετρια μπακ και μέτρια εξτρεμ για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από 3η 4η θέση για φέτος.
Με Ταισον δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό ειδικά στα εξτρεμ..
Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του Ρουμάνου θα γυρνούσα μπακ τον Ζιφκοβιτς..
Το χτεσινό ματς ήταν πολύ κομβικό και η ισοπαλία ήταν σαν ήττα...
Ο Σαββίδης ελπίζω να καταλάβει πως με στοιχήματα και και νέους αγουρους ακόμα δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να μεγαλουργεί.. Καλοί χρυσοί αλλά χρειάζεται και η εμπειρία και η ποιότητα.. Ας δώσει κανένα ευρώ παραπάνω..
Τετάρτη όλοι γήπεδο για τον τελευταίο εφικτό στόχο για φέτος που είναι το κυπελλο
Με Ταισον δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό ειδικά στα εξτρεμ..
Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του Ρουμάνου θα γυρνούσα μπακ τον Ζιφκοβιτς..
Το χτεσινό ματς ήταν πολύ κομβικό και η ισοπαλία ήταν σαν ήττα...
Ο Σαββίδης ελπίζω να καταλάβει πως με στοιχήματα και και νέους αγουρους ακόμα δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να μεγαλουργεί.. Καλοί χρυσοί αλλά χρειάζεται και η εμπειρία και η ποιότητα.. Ας δώσει κανένα ευρώ παραπάνω..
Τετάρτη όλοι γήπεδο για τον τελευταίο εφικτό στόχο για φέτος που είναι το κυπελλο