Razvan Lucescu II
- V-olakiotis
Re: Razvan Lucescu II
Άλλο ένα μικρό θαύμα σήμερα...
Μου θύμισε το ματς κάτι ευρωπαϊκά προ τετραετίας...
Ελπίζουμε όμως, στηρίζουμε Ρασβάν!
Με Τάισον και κάνα φορ ίσως κάτι να γίνει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μου θύμισε το ματς κάτι ευρωπαϊκά προ τετραετίας...
Ελπίζουμε όμως, στηρίζουμε Ρασβάν!
Με Τάισον και κάνα φορ ίσως κάτι να γίνει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Είναι άδικο να τρώει κράξιμο ο προπονητής όταν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλά ,κάπου μπορεί να στραβώσει.
Βεβαια επιτρέψτε μου να πιστεύω (ξερω ,ο προπονητής δεν κάνει ποτε λαθη)και αν γινεται να το πω ότι ειναι ξεκάθαρο λαθος η μη αλλαγή στο ημίχρονο του κακιστου σβαμπ,ίσως έπρεπε και ο Τόμας να μπει ως δεύτερος φορ από τότε αλλά στην ουσία συνεχίζουμε.
3 ματς ,όλη η χρονιά
Η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλά ,κάπου μπορεί να στραβώσει.
Βεβαια επιτρέψτε μου να πιστεύω (ξερω ,ο προπονητής δεν κάνει ποτε λαθη)και αν γινεται να το πω ότι ειναι ξεκάθαρο λαθος η μη αλλαγή στο ημίχρονο του κακιστου σβαμπ,ίσως έπρεπε και ο Τόμας να μπει ως δεύτερος φορ από τότε αλλά στην ουσία συνεχίζουμε.
3 ματς ,όλη η χρονιά
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κατερίνη, Σέρρες, Κιλκίς, Κοζάνη, Έδεσσα, Χαλκιδική και μπορούν να έρθουν, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ. Όπως πάντα, το φθηνότερο στα 10€, εδώ δεν είναι Τούμπα να σε χρεώνει 15€ το φθηνό επειδή είναι ντέρμπυ.
Οι υπόλοιποι, κατεβάζουν το Opera browser και ανοίγουν το ενσωματωμένο VPN και το θωρούν στο YouTube.
ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
αν θεψρεις ότι ενα forum οπαδων του ΠΑΟΚ είναι ΤΣΙΦΛΙΚΙ σου και μπορεις να γραφεις ότι θελεις....εισαι εκτος τόπου και χρονου...
αν υπαρχουν άλλοι διαχειριστες σε καθαιρουν με την μια...
αλλα ρε φιλε ποσο κομπλεξ εχεις με το ποδοσφαιρο, πόσο;
- Μπαρκαρούτσος
Σε πήρα λεφτά από το πορτοφόλι και σε πήρα εισιτήριο μπάσκετ;
Εσύ τι κόμπλεξ έχεις με την πάρτη μου απόψε;
Να σε θυμίσω ότι μιλάω για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και όχι του γαύρου.
Εσύ τι κόμπλεξ έχεις με την πάρτη μου απόψε;
Να σε θυμίσω ότι μιλάω για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και όχι του γαύρου.
Το ότι έβαλες μπακ Βιεϊρίνια και Ζίφκο υποτίθεται για να γίνεις πιο επιθετικός και σου έκαναν σέντρες από τα 2/3 του γηπέδου να σου γίνει μάθημα.
- Amsterdamer_87
Τον Ζιλε καλως τον γυρισε σε Μπακ..
Τον Βιερι ομως επρεπε να τον βαλει εξτρεμ..
Τον Ζβαμπ επρεπε να τον βγαλει στο ημιχρονο..
Τη βλέπω τη δουλειά για τον παρτενέρ του Αουγκούστο να καταφεύγεις στο α μπε μπα μπλομ και δεν θα μας βγει σε καλό.
-
δεν είναι κακό να γίνονται οι αλλαγές στο ημίχρονο ή στον 50'. αυτή την εμμονή να γίνονται οι αλλαγές από το 65'κ μετά είναι ακατανόητη
τσιριγωτης έγραψε:δεν είναι κακό να γίνονται οι αλλαγές στο ημίχρονο ή στον 50'. αυτή την εμμονή να γίνονται οι αλλαγές από το 65'κ μετά είναι ακατανόητη

Amsterdamer_87 έγραψε:Τον Ζιλε καλως τον γυρισε σε Μπακ..

Τον Schwab δεν έπρεπε για εμένα να τον αρχίσει βασικό και αυτός κλάταρε αστον να ξεκουραστει, ας έβαζε τον Dantas
Όπως και ας άλλαζε τον Narey γιατί δεν φαινόταν να πατουσε καλά ας έβαζε τον Ricardo δλδ και οι καλοί Παίχτες ενώ δεν έχουν καλή-μέρα όπως χθες δε μπορούν να προσφέρουν άλλοι αφού έχεις αλλαγές. Να σε πάρουν το μάτς;
Τετάρτη με τον Αφραγκούζο παίζουμε μέσα στην Τούμπα για το Κύπελλο.
-
έγιναν λάθη χθες..Darkm4n έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:δεν είναι κακό να γίνονται οι αλλαγές στο ημίχρονο ή στον 50'. αυτή την εμμονή να γίνονται οι αλλαγές από το 65'κ μετά είναι ακατανόητηΜπορείς να κάνεις διαφορετικά αφού τον εμπιστεύεται ο Ιβαν με τον Ζαφείρη; και αυτό θα συνεχιστεί μεχρι το 2024 που έχει συμβόλαιο και του χρόνου.
-
Να βγαλει τον μοναδικο παικτη με καθαρο μυαλο που επαιζε χθες σε επιπεδο ΠΑΟΚ;
Ελα παιδια ας σταματησουμε τις τρελες. Μια ματια στον παγκο να ριχναμε καταλαβαινουμε. Τι ευθυνη να του ζητησεις;
Αλλα οταν λεμε με καθαρο μυαλο οτι θα ειναι θαυμα αυτο το ροστερ να μεινει στην διεκδικηση πρωταθληματος τοτε χαρακτηριζομαστε μιζεροι.
Ελα παιδια ας σταματησουμε τις τρελες. Μια ματια στον παγκο να ριχναμε καταλαβαινουμε. Τι ευθυνη να του ζητησεις;
Αλλα οταν λεμε με καθαρο μυαλο οτι θα ειναι θαυμα αυτο το ροστερ να μεινει στην διεκδικηση πρωταθληματος τοτε χαρακτηριζομαστε μιζεροι.
-
ίσως..ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ίσως έπρεπε να βγάλει τον Αουγκούστο.
Κρίνονται και οι κρινοντες.
ίσως πρέπει να σταματήσουν κ οι χειροκροτητες.. μάλλον όμως σε κάποιους αρέσει να είναι τριτοτεταρτοι
-