Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Οσοι μπορουν να δουν σωστα η ομαδα ειναι προβλεψιμη κριμα στον υπεροχο λαο μας στην ολλανδια μπορουμε και δυαρι ετσι απλα και οσο για τον σαντος να τον χαιρομαστε.
touboflo

Δημοσίευση από touboflo »

Ρε παιδια,μια ατυχη στιγμη ητανε,τυχερο το γκολ τους...Ο σαντος τι φταιει;
Χαιρετω τα μελη του Παοκμανια ως καινουργιο μελος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λοιπον,μετρια η σημερινη εμφανιση..πολυ καλος ο βιτολο,ο τσιριλο κ ο βιειρινια..πολυ μετριοι ο κονσεισαο(απαρεδεκτη ενεργεια στην αλλαγη του),ο μαλεζας και ο μουσλιμοβιτς(λογικα ηταν ανετοιμος)..οι υπολοιποι ηταν σε καλα επιπεδα η αποδοση τους..

ελπιζω στην ολλανδια να παιξουμε πιο επιθετικα καθως πρεπει να βαλουμε γκολ σιγουρα αλλιως παει η προκριση..
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Συμφωνώ...ο Παοκ έχει πάγκο μόνο για την άμυνα όμως και την μεσαία γραμμή ας πούμε...
Για την επίθεση πείτε ποιούς έχουμε??
Τον Μούσλι??τον Αναστασάκο (που ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τον πήραμε 30 χρονών από Β' Εθνική)???

Τεσπα...Στα αγωνιστικά τώρα...δεχτήκαμε ένα γκολ από 11 ανύπαρκτους κυριολεκτικά αφού το μοναδικό σουτ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και το γκολ τους...
Ο Παοκ ήταν κλάσης ανώτερος με τρομερή άμυνα θα έλεγα, όμως....
α.) Είχε μέσα Κονσεισάο και Ίβιτς
β.) Λείπει κάποιος ο οποίος να είναι βασικό στήριγμα στην επίθεση...δεν υπάρχει κάποιος που να τελειώνει την φάση...
γ.) ήμασταν άτυχοι
και δ.) ναι μεν η κυκλοφορία ήταν ωραία αλλά όχι πάντα...μου φάνηκε ότι έδειξαν προτίμηση στις σέντρες από αριστερά και δεξιά....

Προσωπικά με προβλημάτισε:
α.) η παρουσία του Κουτσιανικούλη που ωστόσο ήταν για μικρό διάστημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο
β.) το γεγονός ότι οι παίχτες ως επί το πλείστον δώσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι παραπάνω
και γ.) το τονίζω ξανά αυτό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ....

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και ειδικά σε Βιτόλο, Τσιρίλο και Βιειρίνια...Ειδικά ο Βιτόλο νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών...εβγαζε μάτια σήμερα...
Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ μέσα στην Ολλανδία...
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

touboflo έγραψε:Ρε παιδια,μια ατυχη στιγμη ητανε,τυχερο το γκολ τους...Ο σαντος τι φταιει;
Χαιρετω τα μελη του Παοκμανια ως καινουργιο μελος.
Καλωςήρθες αδερφέ!
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Ενας κλασσικός ΠΑΟΚ σήμερα...Εγώ περίμενα 1-0 , αλλά ένα κουλό γκολ από το πουθενά ....από κάποιον που μπήκε αλλαγή(γμτ το φέλεκι μου) μας έφερε στο 1-1.Η Χέρενβεν μέτρια , έχει 2-3 καλούς παίκτες , Λοσάντα(ήταν παντού!), ο Ενρίκε που έβαλε το γκολ και ο Σϊμπον (ευτυχώς που κοιμάται ό Σόλιντ και δεν τον έβαλε από την αρχή...). Μου άρεσε ο Σαβινι αμυντικά , αλλά απο προωθήσεις τπτ!! Ο Βιτόλο μηχανάκι , αλλα ήταν τρομερό αυτό που έκανε...Το παιδί δεν μπορεί να με δημιουργήσει με τπτ και πάντα έδινε πάσα σε κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα...Στη μοναδική φορά που το έκανε επέσε για μαιμού πέναλντι...Λίνο πολλά προβλήματα αμυντικά σήμερα...Μαλεζάς και Βιερίνια για μένα οι κορυφάιοι με τον 1ο να καλύπτει πολλές φορές τον Λίνο και τον μικρό να είναι ότι πιο επικίνδυνο έχουμε...Μεγάλη η απουσία του Σορλέν , πιστεύω οτι θα πιέζαμε πιο ψηλά...Θέλω Κοντρέρας ΤΩΡΑ πίσω γιατί είναι ηγέτης στην άμυνα....

Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πιο επικίνδυνοι εκτός έδρας παρά εντός! Βλέπω ένα κομπλεξ , ένα κούμπωμα έντος που δεν μου αρέσει ...

Πιστεύω ότι τους έχουμε και μπορούμε την πρόκριση!!!! Εξάλλου δεν έχουν και καμιά έδρα της προκοπής και ελπίζω να έχουμε λιγότερα προβλήματα...Viva Paok!

Kαι εγώ νέο μέλος του χαιρετισμούς μου σε όλα τα μέλη , αν και παρακολουθώ το βήμα αυτό αρκετό καιρο!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

οσα ειδα στο β ημιχρονο ο βιτολο και ο παμπλο ηταν κορυφαιοι μαζι με τσιριλο και βιειρινια επισης πολυ καλος ο λινο πηρε ολες τις πρωτες μπαλιες που ερχονταν απο τα αριστερα και ο μαλεζακος επαιξε καλα οσο για τον ζλαταν μετριος αλλα μετραγε και η απουσια του τοσο καιρο ο ιβιτς εκανε αθορυβη δουλεια και σημαντικη.πιστευω με την επιστροφη σορλεν στο κεντρο στην ολανδια μπορουμε να περασουμε!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για Κονσεϊσάο κανείς θέλει να πει κάτι???:P

:?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gergeo4 έγραψε:λοιπον,μετρια η σημερινη εμφανιση..πολυ καλος ο βιτολο,ο τσιριλο κ ο βιειρινια..πολυ μετριοι ο κονσεισαο(απαρεδεκτη ενεργεια στην αλλαγη του),ο μαλεζας και ο μουσλιμοβιτς(λογικα ηταν ανετοιμος)..οι υπολοιποι ηταν σε καλα επιπεδα η αποδοση τους..

ελπιζω στην ολλανδια να παιξουμε πιο επιθετικα καθως πρεπει να βαλουμε γκολ σιγουρα αλλιως παει η προκριση..
συμφωνω σχεδον απολυτα στους διακριθεντες και στους υστερησαντες.
να προσθεσω ομως οτι και ο κουτσιανικουλης που μπηκε αλλα και ο φιλομενο ηταν σε πολυ κακη μερα ενω και ο ιβιτς ηταν ανυπαρκτος εκτος απο το γκολ.

τωρα ειδικοτερα ειδα οτι ο βιτολο ειναι καταπληκτικος αμυντικος χαφ στα αμυντικα καθηκοντα και κανει τα βασικα επιθετικα.
νομιζω οτι αν παιζει ο βιτολο δεν χωραει αλλος αμυντικος χαφ γιατι η ομαδα γινεται πολυ αμυντικη.

απο εκει και περα ο βιειρινια ηταν καταπληκτικος αλλα δεν υπηρχε δευτερος να τον ακολουθησει επιθετικα.

για τον σαντος εχω να πω οτι εκανε νομιζω σωστες αλλαγες αλλα ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.

παρα το αποτελεσμα μπορουμε την προκριση γιατι απλα η χερενφειν δεν υπαρχει σαν ομαδα.
στην ελλαδα θα παλευε για την κατηγορια.

και να συμπληρωσω αυτο που λεω εδω και κανενα 2 μηνες οτι η ομαδα θελει ενα δεκαρι και εναν δευτερο επιθετικο γρηγορους με ατομικη ενεργεια γιατι το στοιχειο αυτο μας λειπει παρα πολυ
Jermaine

Δημοσίευση από Jermaine »

είμαστε τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους ολλανδούς και θα περάσουμε με διπλό...μια φάση μονο κάνανε k το για άλλη μια φορα αστείο goal που φάγαμε...
για τον βιτολο ότι και να πω είναι λίγο
ΥΓ 1.garcia με βιτολο δεν μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια ενδεκάδα.χάνουμε πολύ δημιουργικά
ΥΓ 2.αν είναι δυνατόν για κάποιους να φτάει ο santos...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι να πει κανεις?πολυ αστοχη η ενεργεια του..δεν τον βλεπω καλα..
Άβαταρ μέλους
Bouch

Δημοσίευση από Bouch »

Άσχετο, αλλά ρε παιδια στο ημιχρονο γιατι επεσε ξυλο στην 4???
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και να συμπληρωσω και να πω ξεκαθαρα οτι δεν νομιζω οτι ο σαντος ειναι αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
εγω που ειμαι 28 χρονων και εχω δει το ποδοσφαιρο που παιξαμε επι μπαγεβιτς κυριως αλλα και επι αναστασιαδη(που ειχε πολλα κοληματα βεβαια και αυτος) δεν μου αρεσει ο σαντος και το λεω ξεκαθαρα.

βεβαια δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν η μπαλα που παιζουμε απλα καταλαβαινω οτι στηριζουμε την πιο τιμια διοικηση που περασε απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 30 χρονια.
εν κατακλειδη να πω ξεκαθαρα (αν και ξερω οτι καποιοι για να προστατευσουν τη διοικηση θα μου την πεσουν) οτι κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να ανανεωθει το συμβολαιο του σαντος.
ειναι ενας προπονητης αμυνας και αποτελεσματος και δεν νομιζω οτι ταιριαζει στον αναγενημενο πλεον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ronaldo δεν ξερω εγω παντως μου αρεσει με τον σαντος γιατι ειναι σταθερη η ομαδα και δεν εχει σκαμπανεβασματα!γνωμη μου βασικα!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πω πω πω καλά μερικοί δεν την παλεύετε με τιποτα.
για πες μας ρε μυαλοπόλη ροναλδο μια και είσαι 28 και νομίζεις οτι τα έχεις δει ολα πωσ κατα την γνώμη σου έπρεπε να κατεύει η ομάδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”