petros09 έγραψε:Ειμαι "νέος" στο forum αλλα παρακουθω το paokmania μπορεί και πάνω από 10 και βαλε χρονια... Αυτό που κάνει ο Μπαρκαρούτσος που είναι πλεον και "διαχειριστης" είναι άνευ ποταμων.... ενας μπασκετικος που επι 2 και βαλε χρονια ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ και μονο το ποδοσφαιρικο τμημα...
Ειναι ντροπη για το paokmania αυτος να υπαρχει ακομη ως διαχειριστης... εχει θεμα σοβαρο με το ποδοσφαιρικο τμημα, και για καπιο λογο ΟΚ ειναι ανετος να γραφει το ότι ναναι βλακεια του...
Πηγαινε στη Λιθουανια με τσαρτερ, κάνε τσιμπουκια και στον καθε μπασκετικο ΑΛΛΑ δεν θα κανεις μακια ειρωνια στο ποδοσφαιρικο τμημα.
Πλεον εκει στο poakmania εχετε κανονες ή ο καθενας και ως διαχειριστης κανει οτι γουσταρει;
Μπαρκαρούτσε, εχασε ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ....βγες για ποτα να γουσταρεις
petros09 έγραψε:Αυτος ο ... διαχειριστης της κακιας ωρας...χαιρεται που ο ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικος κάνει γκελες...
οποιος διαβαζει όλες τις μαλακιες που γραφει εδω και 2 βαλε χρονια τον εχουμε καταλαβει...
Και αυτος όχι μονο παραμενει στο forum αλλα ειναι και διαχειριστης!!!
Μπραβο στο paokmania... και μην μου πειτε ότι δεν διαχωριζω και ξεχωριζω χαβαλε, πλακα κλπ...
ο συγκεκριμένος ειναι ξεκαθαρα εμπαθείς με το ποδοσφαιρικο τμημα.

Άλλοι ξεσκίζουν το ποδόσφαιρο και σε φταίω εγώ. Πού να μην διάβαζες το φόρουμ 10 χρόνια.
Τσιμπούκια ε; Ακούστηκες.
Με το "
ο συγκεκριμένος ειναι ξεκαθαρα εμπαθείς με το ποδοσφαιρικο τμημα" διαφωνεί ο toumba5, o Dimg4 και όλοι οι Έλληνες φιλόλογοι.