Αν αλλάξει το όνομα σε Τεν τεν κανει πάταγο.Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά ο Τετει της Κηφισιάς (Έλληνας, με καταγωγή από Γκάνα) νομίζω θα ήταν μια καλή επένδυση
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Μπαρκαρούτσος
-
Αν ισχύει για Shomurodov αυτός δεν είναι φορ , είναι τανκ.. Μακάρι αλλά σίγουρα η ρήτρα του θα είναι απλησίαστη .
- ΑποστόληςΑ
Εγώ να μαλακώσω, αυτό θέλω άλλωστε. Θα αλλάξει κάτι; Το 10ρι δεν το ψάχναμε από το καλοκαίρι; Δεν το είχε ζητήσει ο προπονητής;nunies4 έγραψε:Μαλάκωσε λιγο ρε εσύ Αποστολε....
Δως τους 4-5 μήνες να τους κρίνουμε. Δεν μιλάω για ολόκληρη σεζόν. Αυτό ειναι επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα
Φορ δεν ψάχναμε ("ξαφνικά" μετά την μεταγραφή Colak) και έφερε τον Brandon που δεν είναι φορ κορυφής;
Εδώ δεν είχαμε φορ και δώσαμε τον Κούτσια. Αποτέλεσμα; Να ανεβάσουμε, ενώ τρέχει ο β΄ γύρος, στην πρώτη ομάδα τον 17χρονο Τζίμα.
Είναι σχεδιασμός αυτός;
Ο Κρασάς παλεύει μόνος του να σώσει την ομάδα του. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και εύκολα θα βρει μικρομεσαία ομάδα της Ligue 1.
Ο Locadia είναι πολύ πιο εύκολη περίπτωση αλλά σε πτώση η καριέρα του.
Εμένα μαρεσε πολύ ο ΙβοριανοςEttien26 έγραψε:Ο Κρασάς παλεύει μόνος του να σώσει την ομάδα του. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και εύκολα θα βρει μικρομεσαία ομάδα της Ligue 1.
Ομαδικος, τεχνίτης, δυνατός, γρήγορος.
Έχει το πακέτο, βέβαια δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ανώτερο επίπεδο
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- PAOK_Antarctica
Λογικά έχουμε καμία 20ρια τραυματίες για να έχουμε πάγκο με Σελιμαι, Νινουα, Τζιμα
Aυτό ήταν, είναι και θα είναι.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ρίξε και μια ματιά στους απόντες τραυματίες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο μπάσκετ.
Μωρη διαχειριστη της κακιας ωρας, ρουφιανε και τρυπιε ακόμη και στα μεταγραφικα του ποδοσφαιρου σε ποναει ο ποδοσφιαρικος ΠΑΟΚ;;
Τρυπιε και ρουφιανε;; αλλα η μοιρα σου θα ειναι αυτη... να υποβαθμίζεις το ποδοσφαιρο για να γεύεσαι μια πουτσο χαρα στο μαπσκετ σε διοργανώσεις της πλακας... παπαρα
- Μπαρκαρούτσος
Ε όχι και "μωρή".
Οριστικό μπαν και αντίο.
Βρες χρόνο στη ζωή σου να δεις και τα άλλα τμήματα. Εγώ το κάνω όσο μπορώ και έχει φουλάρει ΠΑΟΚ η ψυχή μου.
Εδώ δεν έχεις θέση γιατί φέρεσαι άσχημα.
Μηδέν χιούμορ. Λέει ο άλλος "με όνομα Τεν Τεν θα κάνει πάταγο" κι εγώ λέω "στο μπάσκετ" λόγω Κόρφα.
Αλλά αν σε δείξουν φανέλα Prelevic, θα νομίζεις ότι είναι γιλέκο ασφαλείας για υπαλλήλους του Δήμου.
Οριστικό μπαν και αντίο.
Βρες χρόνο στη ζωή σου να δεις και τα άλλα τμήματα. Εγώ το κάνω όσο μπορώ και έχει φουλάρει ΠΑΟΚ η ψυχή μου.
Εδώ δεν έχεις θέση γιατί φέρεσαι άσχημα.
Μηδέν χιούμορ. Λέει ο άλλος "με όνομα Τεν Τεν θα κάνει πάταγο" κι εγώ λέω "στο μπάσκετ" λόγω Κόρφα.
Αλλά αν σε δείξουν φανέλα Prelevic, θα νομίζεις ότι είναι γιλέκο ασφαλείας για υπαλλήλους του Δήμου.