Κράτησε το στα αγαπημέναnikoloo4 έγραψε:Να'σαι καλά αρχηγέΑποστόληςΑ έγραψε:Το αφήνω 2 λεπτάnikoloo4 έγραψε:Δώστε ρε παιδιά κανα λινκ σας παρακαλώ
ΠΑΟΚ - Καλαμάτα, 10/01, 21:00, CosmoteSports.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Καλαμάτα, 10/01, 21:00, CosmoteSports.
- Μπαρκαρούτσος
ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΜΠΙΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ - Καλαμάτα, 10/01, 21:00, CosmoteSports.
Ο μεντες με τα κωλομαγουλα ή με τα μεζεα μπλοκαρε στη φαση του Ναρεη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 10 Ιαν 2023, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ηταν.Minority4 έγραψε:Τι έχασε το παιδί...ΟΚ οφσαιντ
Ωραια φαση.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
toumba5 έγραψε:Μπισε είσαι παικτουρα.....
Επ καλώς τον. Στην assist πουράκλα κι έτσι;
sourmentes
Ο Φελίπε δεν ήταν τραυματίας αν θυμάμαι καλά, ήταν συνεχώς στην αποστολή και αγωνιζόταν. Τι δουλειά έχει ο ιατρός στο να δώσει το ΟΚ σε ένα παίκτη που δεν έχει προβλήματα;
Η αποφυγή θλάσεων (αν είναι αυτό), επιτυγχάνεται με σωστή εκγύμναση, μυιική ενδυνάμωση, καλή-σωστή διατροφή και καλή ζωή. Υπήρξα αθλητής στα νιάτα μου, κόμ και τώρα φροντίζω να γυμνάζομαι και επιπλέον έχω συνεργαστεί και με ορθοπεδικούς και αθλητιάτρους.
Ο Φελίπε δεν ήταν τραυματίας αν θυμάμαι καλά, ήταν συνεχώς στην αποστολή και αγωνιζόταν. Τι δουλειά έχει ο ιατρός στο να δώσει το ΟΚ σε ένα παίκτη που δεν έχει προβλήματα;
Η αποφυγή θλάσεων (αν είναι αυτό), επιτυγχάνεται με σωστή εκγύμναση, μυιική ενδυνάμωση, καλή-σωστή διατροφή και καλή ζωή. Υπήρξα αθλητής στα νιάτα μου, κόμ και τώρα φροντίζω να γυμνάζομαι και επιπλέον έχω συνεργαστεί και με ορθοπεδικούς και αθλητιάτρους.
- Μπαρκαρούτσος
Ειμαι μιζερος αλλοθρησκος και τρώω ξύλο τρεις φορές την εβδομάδα από την γυναίκα μου και το αίσθημα μου.
όπως και να έχει, και παρόλο το οφσάιντ, η παικτουρα το έστειλε στην Αγία Μαρίνα.
απόλαυση να διαβάζω για τον παικταρα Μπισε, ενώ κάνει για ακόμα μια φορά το τίποτα.
Έντιτ.
κλασσικό πλασεδακι αφιερωμένο στον Μπαρκαρουτσο
όπως και να έχει, και παρόλο το οφσάιντ, η παικτουρα το έστειλε στην Αγία Μαρίνα.
απόλαυση να διαβάζω για τον παικταρα Μπισε, ενώ κάνει για ακόμα μια φορά το τίποτα.
Έντιτ.
κλασσικό πλασεδακι αφιερωμένο στον Μπαρκαρουτσο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος toumba5 την Τρί 10 Ιαν 2023, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλο πρόβλημα αν υπάρχει θέμα με τον Φελίπε.
Με τον Κουρτιτς εκτός είναι ο μονος που ματσαρει σε σωματικά χαρακτηριστικά τον Σβααμπ και με τον Γενάρη που έχουμε μπροστά μας ο Σβααμπ θα αφήσει τα πνευμόνια του στο γήπεδο
Με τον Κουρτιτς εκτός είναι ο μονος που ματσαρει σε σωματικά χαρακτηριστικά τον Σβααμπ και με τον Γενάρη που έχουμε μπροστά μας ο Σβααμπ θα αφήσει τα πνευμόνια του στο γήπεδο