Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δηλαδή σε μια βάρδια νίκης μπαίνει ο μπισεσβαρ για ένα εικοσάλεπτο και τσουπ μισή σελίδα ποστ αγανάκτησης (σικ) προς το πρόσωπο του. Τέλος πάντων. Ίσως καλύτερα να μην το έγραφα, και να άφηνα την αγανακτηση (σικ) μέχρι να αγανακτούσα και να έριχνα αβέρτα.
-
Dimg4
Δηλαδη σε μια ευκολη βραδια (σνικ) ΑΚΟΜΗ μια φορα ο κοουτς (σνικ) δεν εβαλε εναν παικτη που δεν εχει παρει σχεδον καμια ευκαιρια και βαζει καποιον που ειναι βετερανος, προκλητικος και η ομαδα παιζει με 10.
Μια βραδια που χαρηκαμε με νικη, μας την εσπασε και παλι με αυτη την ηλιθια εμμονη του.
Δεν ειναι το τσιφλικι σου εδω, στο ειπαν κι αλλοι. Μοντ εισαι, οχι ο δημιουργος της σελιδας. Οποτε τις απειλες αστες κατα μερους.
Δεν ειναι παρανομο να παραδεχτεις οτι ειπες βλακεια
Μια βραδια που χαρηκαμε με νικη, μας την εσπασε και παλι με αυτη την ηλιθια εμμονη του.
Δεν ειναι το τσιφλικι σου εδω, στο ειπαν κι αλλοι. Μοντ εισαι, οχι ο δημιουργος της σελιδας. Οποτε τις απειλες αστες κατα μερους.
Δεν ειναι παρανομο να παραδεχτεις οτι ειπες βλακεια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Η δουλειά μου είναι να προστατεύω το φορουμ από γνώμες-εμμονές σαν τις δικές σου. Και η ιδιοκτησία του φορουμ με έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιώ τον δικό μου τρόπο να το κρατάω σε ισορροπία. Και είσαι τυχερός που έφαγες μόνο μια ώρα μπαν για την βλακεια-εμμονή που έγραψες στο τοπικ του αγώνα. Γιατί εδώ δεν είναι τσιφλίκι σου να γράφεις τέτοιες βλακείες και να περνάνε χωρίς βαριά τιμωρία.
-
Dimg4
Ουτε δικο σου τσιφλικι ειναι να διωχνεις οποιον γουσταρεις. Αλλουνου ειναι το φορουμ, εσυ ουτε το ηξερες σαν φορουμ οταν ημασταν μελη εμεις οποτε τις στραβοστομιες αλλου.
Εμμονη βλακεια ειναι δικη σου να λες δρομο σε οποιον δε γουσταρει ενα παικτη. Εγω βαζω την ομαδα πανω απο ολα, εσυ τον προπονητη.
Τις απειλες σου εχω ξαναπει περι μπαν τις θεωρω περιττες γιατι δε μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ καταλαβες; Αντε κ με μπαναρες 1 μερα, 1 βδομαδα μηνα... δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω.
Θα αποχωρησεις απο μοντ πρωτα γιατι σε θεωρω τον χειροτερο που εχει περασει
Εμμονη βλακεια ειναι δικη σου να λες δρομο σε οποιον δε γουσταρει ενα παικτη. Εγω βαζω την ομαδα πανω απο ολα, εσυ τον προπονητη.
Τις απειλες σου εχω ξαναπει περι μπαν τις θεωρω περιττες γιατι δε μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ καταλαβες; Αντε κ με μπαναρες 1 μερα, 1 βδομαδα μηνα... δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω.
Θα αποχωρησεις απο μοντ πρωτα γιατι σε θεωρω τον χειροτερο που εχει περασει
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μα δεν θέλω να φύγεις. Να συμμορφωθεις με τους κανόνες θέλω. Σκέψου λίγο γιατί είσαι συνέχεια στο συγκεκριμένο τοπικ. Σκέψου λίγο γιατί τρως μπαν περισσότερο αποτι η Τζούλια μπανάνες. Α και κατι ακόμη. Τώρα που το σκέφτομαι έχω παρά μα παρά πολυ καιρό να σε μπαναρω. Χμμμμ….
- Μπαρκαρούτσος
Κάντε έναν κόπο να διαβάσετε τους κανόνες του φόρουμ ρε παιδιά... Τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια διορθώνουμε.
Γραψτο αλλη μια για να το πιστεψεις...Τετοιο τιμ μοντ ,καστινγκ για...
Σου έχουμε προτείνει να γίνεις Mod. Αρνήθηκες.
Έξω από τον χορό, όλοι τραγούδια λένε.
Έξω από τον χορό, όλοι τραγούδια λένε.
Nα μην λες ψεμματακια...Δεν μου εχει προταθει ΠΟΤΕ να γινω μοντ,πως να γινει αλωστε σε καποιον με ποστ δεκαχρονου οπως συνηθιζω εγω...
Μια ομαδα μοντ για να λειτουργησει πρεπει να μπορει να βρει ενα κοινο σημειο συναντησης σε μια σειρα θεματων που αφορουν τη λειτουργια του φορουμ και κατι τετοιο δεν ισχυει στη περιπτωση μας,οποτε ναι μοιραια θα αρνιομουν μια τετοια προταση τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.
Δεν θα επρεπε.Το αυτονοητο λεω αλλα ειναι ψιλα γραμματα αυτα...Υπαρχουν ενα σωρο μελη στο φορουμ που θα μπορουσαν να συνθεσουν μια ομαδα που θα μπορουσε να τηρησει μια πιο σταθερη και ψυχραιμη σταση με μετριοπαθεια και ταπεινοτητα αλλα προφανως δεν ενδιαφερει αυτο...