Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
xaxax...ρομπες ειμαστε...... φταινε οι δημοσιογραφοι και δεν φταινε οι διοικητικοι που εχουμε 2 παικτες στο ροστερ....σιχαθηκα το μπασκετικο ΠΑΟΚ ή μαλλον παοκ
free4 έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:ρε συ φρεε ,σε καταλαβαινω..αγαπας και πονας την ομαδα...αλλα πραγματικα δες ποιοι ειναι η διοικηση..ΠΟΙΟΙ??
Εγω θα παρακολουθω διακριτικα..αν θελουν στηριξη να επιστρεψουν τα χρωστουμενα..
Πραγματικα θα ηθελα να γραψεις το σκεπτικο σου.
Τα χρωστούμενα να τα αναζητήσεις στις οικογενειακές τραπεζικές συναλλαγές του παντελονάτου, στον άνθρωπο που κόβει βόλτες κάπου στη Μάλτα, και σε κάποιες κατσαρίδες που λένε πως έβαλαν λεφτά αλλά τελικά μόνο φόρο είσπραξης δεν μας έδωσαν!!
Συμφωνω απολυτα,,ΑΛΛΑ...ο Παντελονατος δεν ηταν μονος του..Γυρω του ηταν ολοι αυτοι οι παιθανοι που ειναι τωρα διοικηση στον ΠΑΟΚ.Και ο Μαλτεζος εκανε σχετικα μικρο κακο σε σχεση με τους παντελονατους,τους σγουρομαλληδες και ολους αυτους που περιμενουν να ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΙΨΟΥΝ τον κοσμο..
ο μαλτεζος φεσωσε κανα 200αρι τοπ συμφωνα με το λαγογιαννη...τα υπολοιπα ειναι φεσι εκ των εσω.............ο κανωτας γυρισε απο τις διακοπες ή γραφει κανα βιβλιο για το τεραστιο παρον του μπασκετικου ΠΑΟΚ??????????...μ....ε δυο παικτες εχει πολυ δουλεια...αντε να βρεις φωτογραφια του γιαννακιδη να κοτσαρεις
- paok4kyriakos
gergeo4 έγραψε:Ανακοίνωσε Στίβενσον......... η Χέμοφαρμ!
Ο Τζαρόντ Στίβενσον βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για μονοετή συνεργασία, ωστόσο η Χέμοφαρμ ήταν αυτή που ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Αμερικανού πρώην φόργουορντ του Αμαρουσίου! Ο Στίβενσον ήταν ο εκλεκτός του Σούλη Μαρκόπουλου για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει τον Στίβενσον από την κοινή θητεία τους στην ομάδα των βορείων προαστίων.
Ο Στίβενσον θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Χέμοφαρμ μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Σόφια, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Την περσινή σεζόν είχε 11.3 πόντους και 3.3 ασίστ σε 12 συμμετοχές στο Eurocup με το Μαρούσι.
κατα τα αλλα τον ειχαμε κλεισει...ειχε στειλει και υπογεγραμμενο το προσυμφωνο...!!τι να πω για τους κυριους που αυτοαποκαλουντε δημοσιογραφοι..?ε,τι να πω?!
Η Χέμοφαρμ έχει καμια σχέση με την Κρέταφαρμ;

Μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω και εγώ παιδιά και δυστυχώς βλέπω οτι τπτ δεν έχει αλλάξει, εκτός ίσως οτι έχουμε το Σούλη, που για μένα είναι εγγύηση οτι όσοι μαζευτούν θα δώσουν το 110%.
Κατά τα άλλα εγώ δεν θα πολυκοίταζα ούτε 5αδες ούτε τπτ, ούτε ονόματα, γιατί μας βλέπω με πιτσιρίκια, αμερικανάκια των 80Κ και Σερβακια των 60Κ.
Άντε και κάνα κράχτη και καλά μπας κ πέσει κανά διαρκείας.
Μην μιλάμε γιατί είδατε τι έγινε με Στίβενσον. Εν πάσει περιπτώσει, 3άρια σε αυτό το στυλ υπάρχουν πολλά, αφήστε που ήδη τον έλεγαν ακριβό...
Προτιμώ κανά μικρό μαυράκο που θα παίξει για το επόμενο συμβόλαιό του,ας πέσουν όσα φράγκα υπάρχουν σε 1 κ 5, εκεί θα είναι η όποια διαφορά...
Όσο για Καλαμπόκη, δεν νομίζω να υπάρχουν εξελίξεις πριν οριστικοποιηθεί εάν θα πάει Πολωνία ή όχι. Εάν πάει, ξεχάστε τον, τον βλέπω Ισπανία ή Ιταλία. Αλλά και να μην πάει, παλι δεύτερους υποψήφιους θα μας έβαζα. Εδώ μας παίρνουν παίκτες ομάδες Α2, τον Καλαμπόκη θα τσιμπήσουμε? Κυρίτσης ή Τσαλδάρης προς το τέλος του μήνα εάν δεν έχουν βρει ομάδα, θα μειώσουν απαιτήσεις κ ένας θα έρθει.
όπως φαίνονται τα πράγματα φέτος...8αδα επιτυχία, παραμονή πάλι καλά, υποβιβασμός μέσα στο παιχνίδι και μην ακούσω μελοδράματα του στυλ ΠΑΟΚ είσαι, δεν μπορείς να έχεις στόχο την παραμονή κλπ.
Στόχος είναι να μην χρωστάμε παραπάνω το Μάιο 2010 και να ξεπεταχτεί κανάς πιτσιρικάς μπας και γύτώσουμε συμβόλαιο ξένου ή τον πουλήσουμε σε 1-2 χρόνια. Τέλος, μπορεί και κανάς Βεργίνης δανεικός, ειδικά μετά το πώς πάει ο Καλάθης με την Εθνική.
Κατά τα άλλα εγώ δεν θα πολυκοίταζα ούτε 5αδες ούτε τπτ, ούτε ονόματα, γιατί μας βλέπω με πιτσιρίκια, αμερικανάκια των 80Κ και Σερβακια των 60Κ.
Άντε και κάνα κράχτη και καλά μπας κ πέσει κανά διαρκείας.
Μην μιλάμε γιατί είδατε τι έγινε με Στίβενσον. Εν πάσει περιπτώσει, 3άρια σε αυτό το στυλ υπάρχουν πολλά, αφήστε που ήδη τον έλεγαν ακριβό...
Προτιμώ κανά μικρό μαυράκο που θα παίξει για το επόμενο συμβόλαιό του,ας πέσουν όσα φράγκα υπάρχουν σε 1 κ 5, εκεί θα είναι η όποια διαφορά...
Όσο για Καλαμπόκη, δεν νομίζω να υπάρχουν εξελίξεις πριν οριστικοποιηθεί εάν θα πάει Πολωνία ή όχι. Εάν πάει, ξεχάστε τον, τον βλέπω Ισπανία ή Ιταλία. Αλλά και να μην πάει, παλι δεύτερους υποψήφιους θα μας έβαζα. Εδώ μας παίρνουν παίκτες ομάδες Α2, τον Καλαμπόκη θα τσιμπήσουμε? Κυρίτσης ή Τσαλδάρης προς το τέλος του μήνα εάν δεν έχουν βρει ομάδα, θα μειώσουν απαιτήσεις κ ένας θα έρθει.
όπως φαίνονται τα πράγματα φέτος...8αδα επιτυχία, παραμονή πάλι καλά, υποβιβασμός μέσα στο παιχνίδι και μην ακούσω μελοδράματα του στυλ ΠΑΟΚ είσαι, δεν μπορείς να έχεις στόχο την παραμονή κλπ.
Στόχος είναι να μην χρωστάμε παραπάνω το Μάιο 2010 και να ξεπεταχτεί κανάς πιτσιρικάς μπας και γύτώσουμε συμβόλαιο ξένου ή τον πουλήσουμε σε 1-2 χρόνια. Τέλος, μπορεί και κανάς Βεργίνης δανεικός, ειδικά μετά το πώς πάει ο Καλάθης με την Εθνική.
- monsieur cannibale
Τα χρωστούμενα μπορώ να τα ζητήσω από την διοίκηση της παε, που στήριξε (δηλαδή επέβαλε) στον ερασιτέχνη τους καταστροφείς του ιστορικότερου τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. ή όχι;
Μάλλον όχι, γιατί ΠΑΟΚ (στο ποδόσφαιρο) νάσαι και μη φοβάσαι...
(Πέρα από την πλάκα, δεν το διαλύουμε το μαγαζί καλύτερα;)
Μάλλον όχι, γιατί ΠΑΟΚ (στο ποδόσφαιρο) νάσαι και μη φοβάσαι...
(Πέρα από την πλάκα, δεν το διαλύουμε το μαγαζί καλύτερα;)
τα φεσια δεν βγηκαν οταν στηριξε η παε την καε.....αν την στηριξε.....εγω δεν διαβασα πουθενα δηλωσεις ζαγορ οτι θα βοηθησει η παε τη καε.......και πως να βοηθησει? να δωσει κανα κατοσταρικο να πληρωθει το πιστοποιητικο συμμετοχης? λες και δεν εχει κανα 20αρικο χρεη η παε και της περισσευουν......mon monsieur, ας πιασουμε τους κακους και μετα τη πεφτουμε στους λιγοτερο καλους.......
Καλοκαίρι είναι, είπα να κάνω και καμια εκκαθάριση στη σοφίτα του εξοχικού να φύγει η σαβούρα.
Μέσα σε μια κούτα, μαζί με ολα τα Λούκυ Λουκ και τα Αστεριξ που είναι κειμήλια, βρήκα καμια 20αρια τεύχη ενός περιοδικού που κυκλοφορούσε για το μπάσκετ κάθε Τρίτη...το Τρίποντο...με Συρίγο, Δρυμώνα, Παπαδογιάννη, πιο παλιά Σκουντή, Παπαδάκη, Ντεντόπουλο κλπ...
από το 1991 δεν είχα χάσει τεύχος μέχρι τότε που έκλεισε...πριν από κάμποσα χρόνια ξεφορτώθηκα όλα τα τεύχη στο Μοναστηράκι, εκτός από αυτά τα 20 που ήταν όλα μνημειώδη για την Εθνική και την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Εξώφυλλο ο Στανκοβιτς να δίνει το Κυπελλούχων στον ακατανόμαστο...τεύχος αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ πριν από Γενεύη, Ναντ, Βιτόρια, Αθήνα...το τεύχος του πρωταθήματος το 92 καθώς και οι φάπες στο Ρούλη για να φτάσουμε εκεί...εξώφυλλα με Μπάνε, Κόρφα, Λεβινγκστον, Μπέρι και αναλύσεις για το μέλλον του ΠΑΟΚ με την τριάδα Πέτζα, Ρεντζιά, Γιαννούλη...Συνεντεύξεις Βεζυρτζη για τη μεταγραφή Φάνη και αφίσες του Κόρατς με προπονητή το Σούλη...τα κύπελλα στο ΣΕΦ και τη Λαμία...
Δάκρυσα που τα διάβαζα...δεν άντεξα και άφησα τον πάκο πάνω στο τραπέζι στον κήπο...φυσούσε μανιωδώς και το πάνω πάνω εξώφυλλο ταλαντευόταν σαν τρελό πέρα δώθε...όπως και εγώ...από τη μία σκέφτομαι όλα αυτά που με έκαναν ΠΑΟΚΤΣΗ μέσα στη φωλιά των γαυροβάζελων και το περιεχόμενο που προανέφερα...και μετά σκέφτηκα την κατάντια μας...
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ όπως και λίγοι Μοϊκανοί σαν εσάς...και εδώ θα μείνω, δεν την αφήνω αυτή την ομάδα. Από την άλλη όμως, ειλικρινά, φέτος περισσότερο από κάθε άλλο καλοκαίρι, δεν μπορώ να βρω τη δύναμη ούτε να αισιοδοξήσω, ούτε να στηρίξω. Με στέρεψαν οι Παοκάρχες και οι τυμβωρύχοι του πτώματος μίας υπερδύναμης της Ευρώπης το πρώτο μισό της δεκαετίας του 90.
Δεν θέλω τίτλους από τον ΠΑΟΚ, αν ήθελα τίτλους, θα είχα γίνει Άρης και μετά Γαύρος και τώρα Βάζελος. Θέλω περηφάνεια και όραμα.
Και μέχρι να μου το δώσουν, ναι μεν θα είμαι εδώ, αλλά παθητικά, παρατηρώντας, πια δεν με φοβίζει τίποτα για αυτη την ομάδα, που κάποτε έπαιζε στα ίσα τον Κούκοτς και το Σαμπόνις, που έπαιζε το τέλειο μπασκετ με Ορτεζ και στο διπλό με Στεφανέλ, και τώρα οι φίλοι με ρωτάνε "Ρε συ, το παοκάκι έκλεισε κανά παίκτη ή δεν θα κατεβείτε καν πρωτάθλημα..."
Και το κρίμα είναι οτι δεν με ρωτάνε από καζούρα...από συμπόνοια και λύπηση με ρωτάνε. οταν αυτοί οι κύριοι μας δείξουν οτι αξίζει να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα (όχι μόνο το παρελθόν της), και όχι να τη λυπούμαστε, τότε όχι απλά δεν θα κοιτάω μόνο, αλλά θα είμαι εκεί που πρέπει, όπως τότε πιτσιρικάς στο Παλέ, στο Γ.Μόσχος, στην Αρτάκης, στο Περιστέρι, στον τάφο του Ινδού και μετά στη Γλυφάδα, στο Σπόρτινγκ, και σε εκείνο το καταραμένο το ΣΕΦ το 93 που ακόμα το στοιχειώνει ο Ραγκάτσι και το σουτ που μας άλλαξε την ιστορία μας...
Μέσα σε μια κούτα, μαζί με ολα τα Λούκυ Λουκ και τα Αστεριξ που είναι κειμήλια, βρήκα καμια 20αρια τεύχη ενός περιοδικού που κυκλοφορούσε για το μπάσκετ κάθε Τρίτη...το Τρίποντο...με Συρίγο, Δρυμώνα, Παπαδογιάννη, πιο παλιά Σκουντή, Παπαδάκη, Ντεντόπουλο κλπ...
από το 1991 δεν είχα χάσει τεύχος μέχρι τότε που έκλεισε...πριν από κάμποσα χρόνια ξεφορτώθηκα όλα τα τεύχη στο Μοναστηράκι, εκτός από αυτά τα 20 που ήταν όλα μνημειώδη για την Εθνική και την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Εξώφυλλο ο Στανκοβιτς να δίνει το Κυπελλούχων στον ακατανόμαστο...τεύχος αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ πριν από Γενεύη, Ναντ, Βιτόρια, Αθήνα...το τεύχος του πρωταθήματος το 92 καθώς και οι φάπες στο Ρούλη για να φτάσουμε εκεί...εξώφυλλα με Μπάνε, Κόρφα, Λεβινγκστον, Μπέρι και αναλύσεις για το μέλλον του ΠΑΟΚ με την τριάδα Πέτζα, Ρεντζιά, Γιαννούλη...Συνεντεύξεις Βεζυρτζη για τη μεταγραφή Φάνη και αφίσες του Κόρατς με προπονητή το Σούλη...τα κύπελλα στο ΣΕΦ και τη Λαμία...
Δάκρυσα που τα διάβαζα...δεν άντεξα και άφησα τον πάκο πάνω στο τραπέζι στον κήπο...φυσούσε μανιωδώς και το πάνω πάνω εξώφυλλο ταλαντευόταν σαν τρελό πέρα δώθε...όπως και εγώ...από τη μία σκέφτομαι όλα αυτά που με έκαναν ΠΑΟΚΤΣΗ μέσα στη φωλιά των γαυροβάζελων και το περιεχόμενο που προανέφερα...και μετά σκέφτηκα την κατάντια μας...
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ όπως και λίγοι Μοϊκανοί σαν εσάς...και εδώ θα μείνω, δεν την αφήνω αυτή την ομάδα. Από την άλλη όμως, ειλικρινά, φέτος περισσότερο από κάθε άλλο καλοκαίρι, δεν μπορώ να βρω τη δύναμη ούτε να αισιοδοξήσω, ούτε να στηρίξω. Με στέρεψαν οι Παοκάρχες και οι τυμβωρύχοι του πτώματος μίας υπερδύναμης της Ευρώπης το πρώτο μισό της δεκαετίας του 90.
Δεν θέλω τίτλους από τον ΠΑΟΚ, αν ήθελα τίτλους, θα είχα γίνει Άρης και μετά Γαύρος και τώρα Βάζελος. Θέλω περηφάνεια και όραμα.
Και μέχρι να μου το δώσουν, ναι μεν θα είμαι εδώ, αλλά παθητικά, παρατηρώντας, πια δεν με φοβίζει τίποτα για αυτη την ομάδα, που κάποτε έπαιζε στα ίσα τον Κούκοτς και το Σαμπόνις, που έπαιζε το τέλειο μπασκετ με Ορτεζ και στο διπλό με Στεφανέλ, και τώρα οι φίλοι με ρωτάνε "Ρε συ, το παοκάκι έκλεισε κανά παίκτη ή δεν θα κατεβείτε καν πρωτάθλημα..."
Και το κρίμα είναι οτι δεν με ρωτάνε από καζούρα...από συμπόνοια και λύπηση με ρωτάνε. οταν αυτοί οι κύριοι μας δείξουν οτι αξίζει να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα (όχι μόνο το παρελθόν της), και όχι να τη λυπούμαστε, τότε όχι απλά δεν θα κοιτάω μόνο, αλλά θα είμαι εκεί που πρέπει, όπως τότε πιτσιρικάς στο Παλέ, στο Γ.Μόσχος, στην Αρτάκης, στο Περιστέρι, στον τάφο του Ινδού και μετά στη Γλυφάδα, στο Σπόρτινγκ, και σε εκείνο το καταραμένο το ΣΕΦ το 93 που ακόμα το στοιχειώνει ο Ραγκάτσι και το σουτ που μας άλλαξε την ιστορία μας...
- monsieur cannibale
diniko80 έγραψε:τα φεσια δεν βγηκαν οταν στηριξε η παε την καε.....αν την στηριξε.....εγω δεν διαβασα πουθενα δηλωσεις ζαγορ οτι θα βοηθησει η παε τη καε.......και πως να βοηθησει? να δωσει κανα κατοσταρικο να πληρωθει το πιστοποιητικο συμμετοχης? λες και δεν εχει κανα 20αρικο χρεη η παε και της περισσευουν......mon monsieur, ας πιασουμε τους κακους και μετα τη πεφτουμε στους λιγοτερο καλους.......
Έκανα λόγο για στήριξη της παε όχι στην καε, αλλά στους καταστροφείς της = στην μασονικής νοοτροπίας κλίκα που λυμαίνεται εδώ και χρόνια την "μάνα του συλλόγου", τον ΑΣ.
monsieur cannibale έγραψε:Τα χρωστούμενα μπορώ να τα ζητήσω από την διοίκηση της παε, που στήριξε (δηλαδή επέβαλε) στον ερασιτέχνη τους καταστροφείς του ιστορικότερου τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. ή όχι;
η απαντηση ειναι οχι....ζητα τα απο εσενα καλυτερα που στηριξες τη παε που στηριξε τον ας κλπ κλπ.........τοσο απλα τοσο ανθρωπινα
- monsieur cannibale
Νομίζω ότι αφενός αυτό το θέμα εχει αναλυθεί κι από άλλα παιδιά στο θέμα του ερασιτέχνη, αφετέρου είναι κάπως οφ τόπικ.
Το παραπάνω το έγραψα γιατί δε μπορώ να βλέπω την έυκολη στοχοποίηση του κάθε τέως, λες και δεν υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που οφείλει να τον ελέγχει για τις ενέργειές του.
Ξέρω πολύ καλά ότι η παε δεν οφείλει άμεσα τίποτα στην καε (οφείλει μέρος εσόδων στον ερασιτέχνη, ο οποίος με την σειρά του έχει αυξημένες ευθύνες απέναντι στο μπάσκετ, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) κι ούτε θα στηθώ έξω από τα γραφεία να ζητώ από τον Ζαγοράκη να παρέμβει για να πάρουμε τον Ταπούτο. Ούτε όμως θα εξισώσω τις ευθύνες του οπαδού με αυτές μιας διοίκησης παε που επιβάλλει εκβιαστικά την παραμονή του θανάση στον ερασιτέχνη.
Και ξέρουμε όλοι ότι το "επιβάλλει εκβιαστικά" δεν είναι σχήμα λόγου ή υπερβολή, αλλά αποδεικνύεται από τα γεγονότα. Κι ένας από τους εκβιασμούς χειρίστου είδους, που έχω ήδη σιχαθεί να ακούω, είναι το "ή στηρίζεις ή δε στηρίζεις". Ξέρετε, στα πρότυπα του μπουσικού "ή μαζί μας ή εναντίον μας" δηλαδή...
Το παραπάνω το έγραψα γιατί δε μπορώ να βλέπω την έυκολη στοχοποίηση του κάθε τέως, λες και δεν υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που οφείλει να τον ελέγχει για τις ενέργειές του.
Ξέρω πολύ καλά ότι η παε δεν οφείλει άμεσα τίποτα στην καε (οφείλει μέρος εσόδων στον ερασιτέχνη, ο οποίος με την σειρά του έχει αυξημένες ευθύνες απέναντι στο μπάσκετ, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) κι ούτε θα στηθώ έξω από τα γραφεία να ζητώ από τον Ζαγοράκη να παρέμβει για να πάρουμε τον Ταπούτο. Ούτε όμως θα εξισώσω τις ευθύνες του οπαδού με αυτές μιας διοίκησης παε που επιβάλλει εκβιαστικά την παραμονή του θανάση στον ερασιτέχνη.
Και ξέρουμε όλοι ότι το "επιβάλλει εκβιαστικά" δεν είναι σχήμα λόγου ή υπερβολή, αλλά αποδεικνύεται από τα γεγονότα. Κι ένας από τους εκβιασμούς χειρίστου είδους, που έχω ήδη σιχαθεί να ακούω, είναι το "ή στηρίζεις ή δε στηρίζεις". Ξέρετε, στα πρότυπα του μπουσικού "ή μαζί μας ή εναντίον μας" δηλαδή...
ειμαστε οφτοπικ οντως.....αλλα η ξεφτιλα στο μπασκετακι ξεκιναει απο τη κακοδιοικηση της καε, απο την επι μια δεκαετια πανελουδικη διακυβενηση, απο τη ελλεψη ελεγχου απο το κατσαρη, και απο το καλοκαιρι και μετα ευθυνεται η παε αλλα σε εναν ελαχιστο βαθμο γιατι στηριξε με τον κατσαρη αλλα απο το καλοκαιρι και μετα δεν μπορω να μιλησω για κακοδιοικηση στη καε....δεν εχω στοιχεια....αρα φταιει μονο γιατι δεν τιμωρησε τον κατσαρη στηριζοντας καποιον αλλο.....με συγχχωρεις αλλα δεν ειν αι δουλεια του ζαγορ αυτη, για μενα κακως ενεπλακη στην υποθεση του ερασιτεχνη αλλα μαλλον απο σποντα τη πατησε....μπορω να αναλυσω περαιτερω το γιατι θεωρω σποντα αλλα δεν εχει νοημα.....συμφωνουμε μεσες ακρες
ειδατε αδερφια που ειχα δικιο που ειμαι καχυποπτοs μ'αυτη την διοικηση? δυστυχωs αλλα βγηκα αληθινοs μην περιμενετε τιποτα απ'τον μπασκετικο ΠΑΟΚ μονο για παραμονη θα παλεψουμε δυστυχωs!!! ελεοsssssssssssssssssssss τουs βαρεθηκα και τουs σιχαθηκα τουs δηθεν ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!!!!! α ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ που σε καταντησαν τα λαμογια? κριμα καποτε ειμασταν περηφανοι που γιναμε ΠΑΟΚ απ'το μπασκετ και τωρα ντρεπομαστε να το πουμε!!!!
bane1980 έγραψε:Καλοκαίρι είναι, είπα να κάνω και καμια εκκαθάριση στη σοφίτα του εξοχικού να φύγει η σαβούρα.
Αδερφέ γιατί μου το κανες αυτό βραδιάτικα. Να μην ξανανέβεις στη σοφίτα, τ'ακούς? Πότε μην ξανα πας εκεί, παρα μόνο όταν αστοχήσει ο ραγκάτσι στο ΣΕΦ μέσα. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ
κάποιοι άλλοι όμως φαίνεται οτι πρέπει να ανέβουν, και σύντομα, γιατί δείχνουν να ξεχνούν τι κρύβεται εκεί μέσα...