Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Για την ακρίβεια το δίδυμο Τσακαλεα-Τοσκιτση είπαν ότι έχει βρεθεί ο εκλεκτός και ότι στην ουσία είμαστε στις διαπραγματεύσεις.joshua έγραψε:Το ειπαν Τοσκιτσης,Τσακαλεας ,το γραφει η metrosport ακόμα και η σφινα...
Ναι οκ ξέρω.....αλλά αυτούς έχουμε αυτούς ακούμε. Και σε σχέση με τον συφερτο που υπάρχει εκεί έξω μια χαρά είναι τα παιδιά
Είσαι λίγο ισοπεδωτικος...NikLiverpool έγραψε:Νόμιζα ότι θα είχαμε μάθει από λάθη του παρελθόντος.
Τεσπα δικά μου δεν είναι τα λεφτά ότι θέλουν ας κάνουν.
Ας καλωσορισουμε τον επόμενο ενσηματια συνταξιούχο.
Άκου Τάισον....
Μπορεί να έρθει και το μυρμήγκι;
Με τον προ διετίας 36χρονο Βαλμπουενα η φετινή ομάδα θα έκανε πλάκα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για 1.5 χρόνο λέει ο ΠΑΟΚτσης στο Instagram
- PAOKevolution
Η σελίδα του ΠΑΟΚτση στο ινστα γράφει πως θα πάρει ο Τάισον λίγο πάνω από το μύριο.
Τώρα για το φορ δε ξέρω. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι γράφουν πάνω στη φουρια του Τάισον για να πάρουν κλικ. Όχι ότι δε χρειαζόμαστε. Ας δούμε τι θα δούμε.
Τώρα για το φορ δε ξέρω. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι γράφουν πάνω στη φουρια του Τάισον για να πάρουν κλικ. Όχι ότι δε χρειαζόμαστε. Ας δούμε τι θα δούμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Επειδή δεν με ψήνουν και πολύ με τις πληροφορίες τους όλοι οι ρεπορτερζζζ.
Π.χ έβγαζαν πως δεν κινείται για κανέναν η ομάδα παρά μόνο αν πωληθεί κάποιος και τέτοια κλασικά που μπορούμε και μεις μεταξύ μας να τα ισχυριστούμε, δεν πήραν χαμπάρι, παρά μόνο όταν βγήκε από Βραζιλία μεριά και όταν ήταν τελειωμένο του Ταισον.
Οπότε μικρό καλάθι και για τον φορ.
Αν και εφόσον ψάχνουν φορ και μακάρι φυσικά, ίσως να δούμε πάλι περίπτωση που θα ψάχνουν για να μείνει ελεύθερος στα κοντά, όπως ο Ταισον.
Οι υπάρχοντες ελεύθεροι λίγα πράγματα, Ροντόν - Λοκάντια, άντε με το ζόρι λίγο Αφόμπε, Τζούμπα δεν πιστεύω.
Μπράντον θα λέτε και θα κλαίτε!
(και τώρα κλαίμε
)
Π.χ έβγαζαν πως δεν κινείται για κανέναν η ομάδα παρά μόνο αν πωληθεί κάποιος και τέτοια κλασικά που μπορούμε και μεις μεταξύ μας να τα ισχυριστούμε, δεν πήραν χαμπάρι, παρά μόνο όταν βγήκε από Βραζιλία μεριά και όταν ήταν τελειωμένο του Ταισον.
Οπότε μικρό καλάθι και για τον φορ.
Αν και εφόσον ψάχνουν φορ και μακάρι φυσικά, ίσως να δούμε πάλι περίπτωση που θα ψάχνουν για να μείνει ελεύθερος στα κοντά, όπως ο Ταισον.
Οι υπάρχοντες ελεύθεροι λίγα πράγματα, Ροντόν - Λοκάντια, άντε με το ζόρι λίγο Αφόμπε, Τζούμπα δεν πιστεύω.
Μπράντον θα λέτε και θα κλαίτε!

(και τώρα κλαίμε

O ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη εχει δυο ομαδες.Την ομαδα με Ολιβειρα και την ομαδα χωρις.Οσο και αν καποιος δεν τρελαινεται με τον Πορτογαλο, η συνεισφορα του στο παιχνιδι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ,οπως συνεβαινε με ολους τους επιθετικους επι Λουτσεσκου,τοσο οσον αφορα το σκοραρισμα,οσο ισως και περισσοτερο τη βοηθεια στο τρανζισιον και το build up.Ο ΠΑΟΚ με Ολιβειρα ειναι μια ομαδα με στοχους,ο ΠΑΟΚ με Μπραντον ειναι μια ομαδα που θα παλευε για τη πενταδα για αυτο και η αναγκη για αποκτηση φορ ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.
Κανείς δεν διαφωνεί Τζος, έτσι είναι.
Πάντως εφόσον το καλοκαίρι επί της ουσίας δεν θα έχουμε φορ (τελειώνουν τα συμβόλαια και των δυο : Μπράντον, Νέλσον και λογικά ο πρώτος δεν...ο δεύτερος ίσως να παραμείνει, ποιος ξέρει), κι αν έχει γίνει κάποια προεργασία που θέλω να πιστεύω έχει γίνει, δεν κακό να φέρουν έναν ποιοτικό δανεικό με προοπτική παραμονής.
Σαν σενάριο μου φαίνεται πιο ορθό απ'το να πάρουμε κάποιον ελεύθερο, ανέτοιμο κτλπ.
Αει να δούμε.
Πάντως εφόσον το καλοκαίρι επί της ουσίας δεν θα έχουμε φορ (τελειώνουν τα συμβόλαια και των δυο : Μπράντον, Νέλσον και λογικά ο πρώτος δεν...ο δεύτερος ίσως να παραμείνει, ποιος ξέρει), κι αν έχει γίνει κάποια προεργασία που θέλω να πιστεύω έχει γίνει, δεν κακό να φέρουν έναν ποιοτικό δανεικό με προοπτική παραμονής.
Σαν σενάριο μου φαίνεται πιο ορθό απ'το να πάρουμε κάποιον ελεύθερο, ανέτοιμο κτλπ.
Αει να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Κυρ 08 Ιαν 2023, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
To Μετροσπορτ λέει τώρα ότι δεν αποκλείεται η περίπτωση φορ να είναι και δανεικός...
Άλλα αντ' άλλων...
Άλλα αντ' άλλων...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μωρέ ας έρθει ένα φυσιολογικό φορ και ας είναι και με δόσεις..
Το θέμα είναι ότι μετά τον πολύ ανεβασμένο Ολιβέιρα, επικρατεί το χάος
Το θέμα είναι ότι μετά τον πολύ ανεβασμένο Ολιβέιρα, επικρατεί το χάος
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Αν έχει υπεροχή μέσα στην περιοχή όπου οι περισσότερες ομάδες στήνουν λεωφορεία και έτσι σκοράρει, τότε καλώς να έρθει.danirifle έγραψε:όχι τζιούμπα, όχι άλλον αργό, προς θεού
δεν αντέχει ο ΠΑΟΚ άλλη υπερκοστολόγηση
- NikLiverpool
nunies4 έγραψε:Είσαι λίγο ισοπεδωτικος...NikLiverpool έγραψε:Νόμιζα ότι θα είχαμε μάθει από λάθη του παρελθόντος.
Τεσπα δικά μου δεν είναι τα λεφτά ότι θέλουν ας κάνουν.
Ας καλωσορισουμε τον επόμενο ενσηματια συνταξιούχο.
Άκου Τάισον....
Μπορεί να έρθει και το μυρμήγκι;
Με τον προ διετίας 36χρονο Βαλμπουενα η φετινή ομάδα θα έκανε πλάκα.
Ας μην συγκρίνουμε τα κίνητρα που θα έχει ένας παίκτης που θα διαλέξει μεταξύ μιας ομάδας που παίζει CL (τότε τουλάχιστον) και τωρινού ΠΑΟΚ.
Μακάρι ο παίκτης να πιάσει. Απλά σαν μεταγραφή δεν μου κολλάει στο πλάνο που πασάρει ο Μποτο.
Και τέτοια λάθη έχουν κάνει ουκ ολίγα . Ακόμα τα πληρώνουμε ( βλέπε αυτάρκεια).