Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο μόνος λόγος που έφαγες μπαν Ντιμ ήταν ότι έγραψες πως ο Λουτσεσκου βάζει τον κολλητό του ΞΕΚΑΘΑΡΑ για να του δίνει πριμ συμμετοχών και πως είναι για γέλια
Άσε τις σάλτσες και τις δικαιολογίες
Πολύ ελαφρύ ήταν το μπαν και ο οποιοσδήποτε γράφει τέτοια πράγματα για στελέχη, προπονητές και παίκτες κάθε τμήματος του ΠΑΟΚ πρέπει να φεύγει για πολύ περισσότερο διάστημα
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί για το θέμα της τιμωρίας.
Αν κάποιος γουστάρει ή δεν γουστάρει που μπαίνει ο μπισεσβαρ είναι λογικό και θεμιτό να το εκφράζει. Εγώ ας πούμε δε τον πήγα ΠΟΤΈ τον παίκτη και τα γραπτά μένουν.
Άσε τις σάλτσες και τις δικαιολογίες
Πολύ ελαφρύ ήταν το μπαν και ο οποιοσδήποτε γράφει τέτοια πράγματα για στελέχη, προπονητές και παίκτες κάθε τμήματος του ΠΑΟΚ πρέπει να φεύγει για πολύ περισσότερο διάστημα
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί για το θέμα της τιμωρίας.
Αν κάποιος γουστάρει ή δεν γουστάρει που μπαίνει ο μπισεσβαρ είναι λογικό και θεμιτό να το εκφράζει. Εγώ ας πούμε δε τον πήγα ΠΟΤΈ τον παίκτη και τα γραπτά μένουν.
με πρόλαβες.
Και εγώ θεώρησα τον υπαινιγμό για πριμ συμμετοχών ή όρο συμμετοχών για ανανέωση (αναφέρθηκε επίσης, από άλλον) κάτι τραβηγμένο, όχι όμως κάτι που δεν μπορεί και να ισχύει.
Από μια υπόθεση όμως, έως να καταθέτεις μια τέτοια άποψη σε δημόσιο διάλογο, είναι λίγο ακραίο.
Δείτε το χαλαρά:
στο 3-0, κάθεσαι αναπαυτικά και διασκεδάζεις.
Στο 1-0 όμως, αγχώνεσαι.
Σήμερα, ήταν 3-0 όταν μπήκε.
Ποιος ο λόγος τόσης οργής;
Και γιατί πχ δεν σχολιάζετε εσείς οι ίδιο, την έναρξη 11άδας με τον ... Μουργκ;
Και εγώ θεώρησα τον υπαινιγμό για πριμ συμμετοχών ή όρο συμμετοχών για ανανέωση (αναφέρθηκε επίσης, από άλλον) κάτι τραβηγμένο, όχι όμως κάτι που δεν μπορεί και να ισχύει.
Από μια υπόθεση όμως, έως να καταθέτεις μια τέτοια άποψη σε δημόσιο διάλογο, είναι λίγο ακραίο.
Δείτε το χαλαρά:
στο 3-0, κάθεσαι αναπαυτικά και διασκεδάζεις.
Στο 1-0 όμως, αγχώνεσαι.
Σήμερα, ήταν 3-0 όταν μπήκε.
Ποιος ο λόγος τόσης οργής;
Και γιατί πχ δεν σχολιάζετε εσείς οι ίδιο, την έναρξη 11άδας με τον ... Μουργκ;
Μην ξεχνάτε πως με τις αλλαγές, ο προπονητής πάντα επιδιώκει να ανακατέψει την τράπουλα, συχνά δε, επιδιώκει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού.
Καθίστε λοιπόν και σκεφτείτε, τι ακριβώς επιδιώκει πχ ο Λούτσε, όταν βάζει αλλαγές Μπράντον και Μπίσε;
Αφήστε τα σενάρια συνωμοσίας περί πριμ συμμετοχών, και προσπαθήστε να σκεφτείτε ποδοσφαιρικά.
Καθίστε λοιπόν και σκεφτείτε, τι ακριβώς επιδιώκει πχ ο Λούτσε, όταν βάζει αλλαγές Μπράντον και Μπίσε;
Αφήστε τα σενάρια συνωμοσίας περί πριμ συμμετοχών, και προσπαθήστε να σκεφτείτε ποδοσφαιρικά.
- Μπαρκαρούτσος
praman έγραψε:Έναν αγώνα δεν είδα, και 0-3..
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στον επόμενο αγώνα!

Ο πρωτος, αφου το κανει ανεξαρτητως αποτελεσματος [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ποιος γκρινιάζει;
Αυτός που επισημαίνει μετά από μια νίκη της ομάδας κάτι που κατά την άποψή του δεν είναι σωστό, ή αυτός που κατηγορεί ως γκρινιάρη αυτόν που εκφράζει την άποψη αυτή;
Μπραντον γιατι ΔΕΝ εχει αλλο φορ. Μπισε δεν υπαρχει καμια λογικη εξηγηση σε ματς 0-2, 0-3 με την λαμια. Καμια ομως οτι και να λετεgpap έγραψε:Μην ξεχνάτε πως με τις αλλαγές, ο προπονητής πάντα επιδιώκει να ανακατέψει την τράπουλα, συχνά δε, επιδιώκει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού.
- NikLiverpool
Δεν στα είπανε καλά. Τον Σαββίδη δεν γουστάρουμε και για αυτό κράζουμε τον Μπισε.Asimos έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, ο Μπίσε ήρθε το καλοκαίρι του 16. Ηγέτης των ομάδων που σάρωσε τα πάντα. Ολλανδική παιδεία χωρίς να κάνει ποτέ το μεγάλο βήμα. Συγκινητικός στα Ευρωπαϊκά με αποκορύφωμα και τέλμα ταυτόχρονα το μάτς με τον Άγιαξ το 2019, επί Αμπέλ που πήγε να τους αποκλείσει μόνος του. Από τότε, φθίνουσα πορεία και πλέον με το ζόρι αλλάζει πάσα.
Το ερώτημα είναι απλό: Αυτός ο πρώην αρτίστας, εκτός από το να μπαίνει 20λεπτα και να χαλάει το μέλλον των παιδιών, προσφέρει κάτι άλλο στις υπόλοιπες 6 μέρες, 11 ώρες και 40 λεπτά της εβδομάδας; Κι αν ναι, τι; Πού; Πως;
Για να μάθουν τα δεκαράκια τη θέση θα πρέπει ο παλαίουρας να είναι πιο ενεργός; Κι αν ναι, πόσο ενεργός; Να βγάζει ημίχρονο αξιοπρεπώς; Ολόκληρο ματς; Να τρέχει τα 100 σε 14 δευτερόλεπτα; Το μίλι σε 5 λεπτά; Πως ορίζεται και από ποιον, αν όχι από τον προπονητή;
Πείτε ρε αλάνια πως δεν γουστάρετε Λούτσο και το λόγο που δεν τον γουστάρετε, αν έχετε τα κάκαλα φυσικά, και αφήστε τα σάλια μάλλια τώρα που ο άλλος έστρωσε την ομάδα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
Αν τον ήθελε τον Μπισε να διδάσκει τους νέους (τι ακριβώς βέβαια δεν ξέρω, μάλλον να σηκώνουν τα χέρια και να μην τρέχουν ποτέ) ας τον έβαζε στο προπονητικό τιμ.
Επομένη δικαιολογία;
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παμε για το 9χ9 (συν 3χ3 στο κύπελλο) για να κλείσουμε την κανονική περίοδο στην ψηλότερα δυνατή βαθμολογική θέση.
Μετά θα δούμε αποχώρηση όλων των ομάδων του γαύρου και από τη Super League 1 να γελάσουμε.
Μετά θα δούμε αποχώρηση όλων των ομάδων του γαύρου και από τη Super League 1 να γελάσουμε.

Εγω σε φαση δε γουσταρω ουτε Νεα Τουμπα, απλως προφαση μου ειναι το κραξιμο στον Μπισε.NikLiverpool έγραψε:Δεν στα είπανε καλά. Τον Σαββίδη δεν γουστάρουμε και για αυτό κράζουμε τον Μπισε.Asimos έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, ο Μπίσε ήρθε το καλοκαίρι του 16. Ηγέτης των ομάδων που σάρωσε τα πάντα. Ολλανδική παιδεία χωρίς να κάνει ποτέ το μεγάλο βήμα. Συγκινητικός στα Ευρωπαϊκά με αποκορύφωμα και τέλμα ταυτόχρονα το μάτς με τον Άγιαξ το 2019, επί Αμπέλ που πήγε να τους αποκλείσει μόνος του. Από τότε, φθίνουσα πορεία και πλέον με το ζόρι αλλάζει πάσα.
Το ερώτημα είναι απλό: Αυτός ο πρώην αρτίστας, εκτός από το να μπαίνει 20λεπτα και να χαλάει το μέλλον των παιδιών, προσφέρει κάτι άλλο στις υπόλοιπες 6 μέρες, 11 ώρες και 40 λεπτά της εβδομάδας; Κι αν ναι, τι; Πού; Πως;
Για να μάθουν τα δεκαράκια τη θέση θα πρέπει ο παλαίουρας να είναι πιο ενεργός; Κι αν ναι, πόσο ενεργός; Να βγάζει ημίχρονο αξιοπρεπώς; Ολόκληρο ματς; Να τρέχει τα 100 σε 14 δευτερόλεπτα; Το μίλι σε 5 λεπτά; Πως ορίζεται και από ποιον, αν όχι από τον προπονητή;
Πείτε ρε αλάνια πως δεν γουστάρετε Λούτσο και το λόγο που δεν τον γουστάρετε, αν έχετε τα κάκαλα φυσικά, και αφήστε τα σάλια μάλλια τώρα που ο άλλος έστρωσε την ομάδα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
Αν τον ήθελε τον Μπισε να διδάσκει τους νέους (τι ακριβώς βέβαια δεν ξέρω, μάλλον να σηκώνουν τα χέρια και να μην τρέχουν ποτέ) ας τον έβαζε στο προπονητικό τιμ.
Επομένη δικαιολογία;
Πέταξα τη μαλακία μου και περίμενα να τσιμπήσουν τρείς. Τσίμπησαν οι δυο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την επιβεβαίωση.
ΥΓ: Σας είχα για πιο έξυπνους.
Μπράβο ρε ομαδάρα για σήμερα. Δε περίμενα άνετη επικράτηση , μπράβο και πάλι μπράβο.
Καλά για το 3ο γκολ τι να πω. Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Κι εγω ευχαριστω για την επιβεβαιωσηAsimos έγραψε:Πέταξα τη μαλακία μου και περίμενα να τσιμπήσουν τρείς. Τσίμπησαν οι δυο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την επιβεβαίωση.
Απιστευτο το τριτο γκολ, λιγο πριν το βαλει ο Αντριγια ελεγα μακαρι να μπει γιατι ειναι κριμα τετοια μπαλαρα να μην καταληξει σε γκολgiapas έγραψε:Μπράβο ρε ομαδάρα για σήμερα. Δε περίμενα άνετη επικράτηση , μπράβο και πάλι μπράβο.
- hasio_john
Αφήστε ρε σεις το forum να μπορούμε να πούμε ελεύθερα την γνώμη μας! Εγώ για παράδειγμα βγάζω σπυριά βλέποντας έναν κάποιον παίχτη ή και με τις όποιες εμμονές του προπονητή ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί και να κάνω λάθος, ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΩ ελέυθερα! Οι παραθέσεις σχολίων είναι τρομακτικές, δηλαδή θα προσέχουμε τι να λέμε για να μην μας στήσει στον τοίχο ο συντονιστής?
Όπως επίσης δεν μου αρέσει η ειρωνειούλα από τους διαχειριστές, όταν πάει καλά η ομάδα, προς ΌΛΟΥΣ όσους ""τόλμησαν"" να εκφράσουν κάτι αρνητικό στο live. Λες και όσοι κλαίγονται δεν χαίρονται με τις νίκες της ομάδας. Κλαίγομαι ρε φίλε σε όλο το ματς, αλλά στο τέλος γουστάρω, δεν μπορώ να το κάνω έτσι?
Πρέπει όλο το ματς να το βλέπω σαν τον λόρδο και να σχολιάζω με σαβουαρ βιβρ????
Τελείως φιλικά, αλλά αυτά είναι @ρχιδιές! Το λέω ξανά, ΑΦΗΣΤΕ το φόρουμ να έχει λίγη ένταση, λίγο πάθος, λίγη κλάψα, λίγο γηπεδικό/καφενειακό άρωμα, να μπαίνουμε ρε φίλε να λέμε την μαλακία μας να γουστάρουμε (με σεβασμό εννοείται στους όρους του site). Όπως αν όντως θα βρισκόμασταν στο γήπεδο, θα έλεγε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και στο τέλος όλοι θα πηγαίναμε για ένα ρακομελάκι να κάναμε τα γούστα μας.
Φιλικά προς τους διαχειριστές και πραγματικά το λέω από τα βάθη τις καρδιάς μου και ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε, αλλά δείτε το λίγο αλλιώς!
Όπως επίσης δεν μου αρέσει η ειρωνειούλα από τους διαχειριστές, όταν πάει καλά η ομάδα, προς ΌΛΟΥΣ όσους ""τόλμησαν"" να εκφράσουν κάτι αρνητικό στο live. Λες και όσοι κλαίγονται δεν χαίρονται με τις νίκες της ομάδας. Κλαίγομαι ρε φίλε σε όλο το ματς, αλλά στο τέλος γουστάρω, δεν μπορώ να το κάνω έτσι?
Πρέπει όλο το ματς να το βλέπω σαν τον λόρδο και να σχολιάζω με σαβουαρ βιβρ????
Τελείως φιλικά, αλλά αυτά είναι @ρχιδιές! Το λέω ξανά, ΑΦΗΣΤΕ το φόρουμ να έχει λίγη ένταση, λίγο πάθος, λίγη κλάψα, λίγο γηπεδικό/καφενειακό άρωμα, να μπαίνουμε ρε φίλε να λέμε την μαλακία μας να γουστάρουμε (με σεβασμό εννοείται στους όρους του site). Όπως αν όντως θα βρισκόμασταν στο γήπεδο, θα έλεγε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και στο τέλος όλοι θα πηγαίναμε για ένα ρακομελάκι να κάναμε τα γούστα μας.
Φιλικά προς τους διαχειριστές και πραγματικά το λέω από τα βάθη τις καρδιάς μου και ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε, αλλά δείτε το λίγο αλλιώς!

- NickGavanas
Αμάν. Πόσα φάγαμε ρε μάγκες; Κρίμα και η ομάδα είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.....