Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ που λήγει τον Απρίλιο. Ο ίδιος ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να έρθει Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ και γύρισε πίσω για να τελειώσει εκεί. Δεν θέλουν να τον ξεφορτωθούν ούτε υπάρχει τίποτα μεμπτό. Σαν ελεύθερος πήγε στη Βραζιλία, και ζήτησε να του δώσουν την ελευθέρας του για να παίξει ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη.mbison έγραψε:Aν λυθεί η απορία μου γιατί λύθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα που αγάπησε κ τον ανέδειξε, τότε θα καταλάβουμε το κίνητρο του παίκτου.
Δεν νομίζω να τον δελεάσαμε τόσο πολύ με υψηλό συμβόλαιο ώστε να το σπάσει με την Ιντερνασιονάλ.
Μήπως οι Βραζιλιάνοι έιχαν προβλήματα οικονομικά κ το έσπασαν?
Εννοείται ο συγκεκριμένος είναι ο,τι πρέπει για Ελλάδα.
Νομίζω μπορεί να γίνει μια σύγκριση με Μπερνάρ, σαν ηλικία, σουλόυπι κ εθνικότητα, μόνο που εκείνος ειναι φλώρος ενώ ο δικός μας τσόγλανος κανονικός δενδροποταμίτης.
Προσωπικά θεωρώ την κίνηση εκτός λογικής. Σε μία μεταβατική χρονικά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο παίρνουμε ποδοσφαιριστή "μιας χρήσης". Αν πιστεύουν πως μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα ή δεύτερη θέση, πάω πάσο. Επειδή όμως θεωρώ πως φέτος χτίζεται η ομάδα της επόμενης πενταετίας, θα προτιμούσα να μείνουμε όπως είμαστε, ή αν γίνει προσθήκη να είναι κάποιου παίκτη με προοπτική.