Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
toumba5 έγραψε:καλή χρονιά να έχουμε
Δεν εξεπλάγη κανείς. Όταν σε κάνουν ευθείες ερωτήσεις, αποφεύγεις όπως ο Άρης τους τίτλους.
Ουφ
Εχει γεμίσει το φόρουμ με αλλοθρησκους, μιζερους, κακοπροαιρετους, που τρώνε ξύλο απο την γυναίκα τους
και θέλουν το κακό της ομάδας, του κυρ κυρ, του δούκα του Ραζβαν και και και
ευτυχώς είναι ο μοντ εδώ να κρατάει τα μπόσικα.
Εχει γεμίσει το φόρουμ με αλλοθρησκους, μιζερους, κακοπροαιρετους, που τρώνε ξύλο απο την γυναίκα τους
και θέλουν το κακό της ομάδας, του κυρ κυρ, του δούκα του Ραζβαν και και και
ευτυχώς είναι ο μοντ εδώ να κρατάει τα μπόσικα.
- Μπαρκαρούτσος
Θα σε ζητούσα να με δείξεις πότε είπα εγώ για το αν τρώει κανείς ξύλο από τη γυναίκα του κτλ, ή πότε υπερασπίστηκα Δούκα και Κυριάκο, αλλά επειδή ξέρω τι θα γίνει (ό,τι έγινε και την προηγούμενη φορά, που είχες 1 μέρα και 1 μήνα διορία σε διαφορετικές περιπτώσεις), φάε ένα εξαωράκι και τα λέμε αύριο.
Οι μίζεροι και οι κακοπροαίρετοι διαψεύδονται από τα στοιχεία...όσοι έχουν θράσος να μιλούν μετά από τις διαψεύσεις αυτές, γελοιοποιούνται με τη συνεχή μιζέρια των. Μεταξύ αυτών κι εσύ, διότι επιχειρήματα δεν υπάρχουν και καταφεύγετε σε χαζομάρες. Όποιος βαρεθεί πρώτος...αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: έξω η τοξικότητα από το φόρουμ.
Οι μίζεροι και οι κακοπροαίρετοι διαψεύδονται από τα στοιχεία...όσοι έχουν θράσος να μιλούν μετά από τις διαψεύσεις αυτές, γελοιοποιούνται με τη συνεχή μιζέρια των. Μεταξύ αυτών κι εσύ, διότι επιχειρήματα δεν υπάρχουν και καταφεύγετε σε χαζομάρες. Όποιος βαρεθεί πρώτος...αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: έξω η τοξικότητα από το φόρουμ.
Καποιο προβμηλα θα υπαρχει με τη σελιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 11 Ιαν 2023, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πολλη νεκρα εχει πεσει
ουτε ενας αξιοπρεπης ιερωμενος δεν κυκλοφορει
ουτε ενας αξιοπρεπης ιερωμενος δεν κυκλοφορει
-
Dimg4
"Οποιος δε γουσταρει Μπισεσβαρ, να αποχωρησει απο το φοορυμ".
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Απαράδεκτη και κατά την άποψή μου μη δημοκρατική η δήλωση περί αποχώρησης από το forum. Λες και το forum είναι ιδιοκτησία του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Μα δεν μπορείς να λες σε κάποιον να αποχωρήσει από το forum επειδή δεν γουστάρει Biseswar. Δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός.
Ούτε εγώ γουστάρω Biseswar φέτος. Κι εμένα δεν μ' αρέσει που τον βλέπω να μπαίνει μέσα εις βάρος κάποιου άλλου παίκτη και θεωρώ παράλογη το σκεπτικό του προπονητή.
Ούτε εγώ γουστάρω Biseswar φέτος. Κι εμένα δεν μ' αρέσει που τον βλέπω να μπαίνει μέσα εις βάρος κάποιου άλλου παίκτη και θεωρώ παράλογη το σκεπτικό του προπονητή.