Ποιά είναι η καλύτερη κερκίδα που έχουμε κάνει ποτέ...;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+1 για μενα ηταν η καλυτερη που εχω ζηση γιατι δεν ειμουν στις μεγαλες στιγμές.

Το δευτερο ημιχρονο απο την στιγμη που αναψε ενας πυρσός στην 4α και αρχίσαμε δεν ειχε τελειωμό........σε 5 λεπτα μπήκε και το γκολ το 2ο μοιπος ειναι τυχαίο???καθολου λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
Kardasi

Δημοσίευση από Kardasi »

93/94 νομιζω στην Τουμπα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 3-0!!

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ :)
sorvag

Δημοσίευση από sorvag »

Dante έγραψε:Π.Α.Ο.Κ - Γαύρος 1998-1999 1-1 νομίζω...

πω πω το θυμάμαι αυτό!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Ποιά είναι η καλύτερη κερκίδα που έχουμε κάνει ποτέ...;

Δημοσίευση από Pepermint »

...μιλάμε πάντα για κερκίδες που είμασταν παρόντες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1. Νομίζω μακράν....εντός....η κερκίδα του ΠΑΟΚ-ΝΑΠΟΛΙ

και βέβαια εκτός πάλι το ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΟΚ (αξέχαστη η πορεία στα γόνατα στο γήπεδο....με εντολές Μάκη)

στην Τούμπα μπήκαμε στο γήπεδο με τον Ηλιο ψηλά κατά τις 5...και νομίζαμε ότι θα είμασταν πρώτοι...και ήδη το μισό πέταλο της 4 ήταν γεμάτο...με λίγο κόσμο σε όλες τις άλλες θύρες

3 ώρες πριν τον αγώνα....το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο

γίνανε κερκίδες για 3 ματς....και μιλάμε για όλο το γήπεδο
και όταν λέμε όλο εννοούμε όλο

ανάποδα να κάνουνε και οι επίσημοι και τέτοια πράγματα

2. ..έχω να ξεχωρίσω επίσης την απίστευτη κερκίδα του ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στον τελικό του 81 στην Φιλαδέλφεια

σαν παιδί...είχα μείνει με το στόμα ανοικτό

μιλάμε...για 10.000 σημαίες στον αέρα και άπειρα καπνογόνα

είμασταν στις θύρες 21-22-23...και ο Πανελλήνιος ξεκάρφωτος στην 5 στο κέντρο

3. τον τελικό του 83 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...αν και είμασταν λίγοι, 2 κερκίδες περίπου 6.000 κόσμος στο πάνω διάζωμα, 2 μεγάλα τύμπανα...και ένα περίεργο οοοοο οοοοο
μιά μελωδία που δεν την ξανακάναμε από τότε σε ελάσσονα κλίμακα πολύ περίεργη λέμε

μιλάμε για φοβερή ενορχήστρωση (ο Μάκης φορούσε σε εκείνο το ματσάκι...Fred Perry μπλουζάκι για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του....χαχαχα)

4. την κερκίδα το 87 νομίζω που πήραμε τον γαύρο 0-1 στο ΟΑΚΑ με το γυριστό του Μπορμπόκη (τότε που είχε και συναυλία και από την λύσσα τους οι γαύροι κάψανε όλο τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου)

αυτή την βάζω...διότι αν και λίγοι και σκορποχώρι...ούτε μία θύρα δεν είμασταν...και όχι ο ένας δίπλα στον άλλο

είχε φοβερή κάβλα και αδελφοσύνη, στον τρόπο που τραγουδούσαμε και αγκαλιαζόμασταν...και χαιρόμασταν γενικότερα

5. φοβερή και η κερκίδα με το διπλό στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο με τον Πάπριτσα, όταν πήραμε το πρωτάθλημα το 85...αν και οι βάζελοι είχαν κάνει πουστιά...τοποθετόντας τους ΑΘηναίους παοκτζήδες (στην τότε 36 αν θυμάμαι καλά) 2 θύρες πιο αριστερά από τον κύριο όγκο μας

στο γκολ...έχασα το πλεκτό ασπρόμαυρο τεράστιο κασκόλ μου...διότι από τα ψηλά της θύρας....βρέθηκα στη μέση της

6. Η κερκίδα στο Λάρισα-Παοκ 1-1...το 86 ή 87 δεν θυμάμαι...που ισοφάρισαν στο 90 το γκολ του Μπορμπόκη (αν κερδίζαμε πηγαίναμε φουλ για τίτλο)

...μαζεύτηκαν πούλμαν, αμάξια, τρένα, μηχανάκια...στα διόδια...και μπήκαμε στην πόλη από την παλιά εθνική οδό....μιλάμε για εκατοντάδες παοκτζήδες Λαρισαίους στο δρόμο να χαιρετάνε και τέτοια

μαζευόμαστε έξω από το Αλκαζάρ και πάμε μιά μικρή πορεία 6-7.000 χιλιάδες κόσμος...''έρχεται, έρχεται....οθωμανικά''

7. Βάζω και ως οργάνωση και ακρίβεια και την φοβερή κερκίδα πάλι το 85...για το κύπελλο στο ΟΑΚΑ....με τον βάζελο όταν χάσαμε 2-0 (στην Τούμπα ρίξαμε 4)

η περιβόητη φωτό του Μάκη με το τζιν πουκάμισο...είναι από αυτό το ματσάκι...(90% σίγουρος)

8. Την βάζω λόγω θράσσους

έχουμε αποκλειστεί από την Μπάγερν....στα πέναλτυ (μία από τις 5 φορές που έκλαψα για τον ΠΑΟΚ πολύ άγρια) και παίζουμε στο καπάκι με τον βάζελο Λεωφόρο

έξω από το γήπεδο...πουλάγανε κόκκινα τριαντάφυλλα και αγόραζαν παρακαλώ οι βάζελοι....για τους Ηρωες του Μονάχου

απίστευτο κλίμα λέμε

πάμε στον Πανελλήνιο...είναι καμιά 40ριά δικοί μας
...εισητήρια δεν υπάρχουν

οι περισσότεροι την κάνουνε για μπουρδελότσαρκα (ζήτω η τρέλλα)
φεύγουμε με τον κολλητό μου...και βρίσκουμε μαύρη αγορά έξω από το γήπεδο εισητήρια

ξαφνικά σκάνε μύτη 15 μετρημένοι δικοί μας (τα άτομα)...και χωνόμαστε μαζί τους στο κάτω μέρος της θύρας 6

στο εικοσάλεπτον....φωνάζουμε και παθαίνει πλάκα η Λεωφόρος

μιλάμε για το απίστευτο Παοκτζήδικο θράσος

9. Οι 3 κερκίδες με το αεκ στη Φιλαδέλφεια

΄το 85 με το γκολ του Σίγγα στο 2-2....χαχαχα
μας πετάγανε πέτρες οι χάνουμοι

το 1-2 που είμασταν μόνοι μας όλο το πέταλο

και όταν χάσαμε με το απευθείας φάουλ του Πίττα...που βρήκε κατά λάθος μπάλλα ο Γκιτσιούδης...το 88 νομίζω ή κάτι τέτοιο

άλλο κλίμα...σε εκείνο το ματς
είμασταν δίπλα-δίπλα με τα χανούμια της 21-22-23...και έβλεπες ξαδέλφια αεκτζήδες να χαιρετιούνται με παοκτήδες από μακριά και να ανοίγουν κουβέντα

ΜΠΑΣΚΕΤ

1. ΣΕΦ...στο final four το άτυχο για εμάς
2. ΣΕΦ...οι τελικοί με τον Αρη
3. Ναντ....ο άδικος τελικός...η επιστροφή έμοιαζε ατελείωτη

4. Αλλά μακράν....το ματσάκι...το 92 στο ΣΕΦ νομίζω με τον γαύρο που καλύψανε με την τρομοκρατία τους +13 πόντους και τερματίσανε με πλεονέκτημα έδρας

κυρίως για εκείνη την μεγαλειώδη πορεία...από Ομόνοια-Σεφ μέσω Πειραιώς

μιλάμε για 6.000 κόσμο...ότι πιό ''εγκληματικό στοιχείο'' είχαμε, ήταν μέσα

η κεφαλή ήταν στην Ιερά Οδό...και στην Ομόνοια ακόμα στρίβανε

πιο εντυπωσιακή στιγμή, η γέφυρα στο Μοσχάτο (εξ'΄ου και η φοβερή φωτό...you never walk alone....είναι από αυτή την πορεία...και δεν αποδίδει ούτε το 1/3 της πομπής)

μέσα στο ματς...πόλεμος...τι να λέμε

5. Τάφος Ινδού...στην πορεία για τον τελικό του κυπέλλου το 84
παίζουμε νοκ-άουτ με τον βάζελο

το πέταλο δικό μας....απίστευτη κερκίδα

θυμάμαι...τον μικρό αδελφό του Μπακόπουλου (παίκτης μας...για τους πιο μικρότερους που ίσως δεν θυμούνται) στο κάτω μέρος της κερκίδας που τα είχε δώσει όλα...

6. Τάφος Ινδού...κάπου στα middle 80ties

Οι βάζελοι παίζουν με τον ΟΦΗ...στο Ηράκλειο και έτσι...ο πυρήνας τους (μόνο τέτοιο έχουν)...είναι εκτός

παίρνουμε οι Χαλανδραίοι τους δικούς μας...πάμε Κάνιγγος...τους βάζουμε μέσα σε 2 λεωφορεία

και ξεκινά κομβόι....

εμείς μέσα σε ένα ντεσεβώ χωρίς σκεπή...γυμνοί
και άλλα 2-3 αμάξια

πίσω τα λεωφορεία...ανεβαίνοντας Χαριλάου Τρικούπη να γίνεται ένας πανζουρλισμός

κατεβαίνουμε πίσω από την θύρα 13....και σκάμε μύτη από εκεί που δεν μας περιμένανε οι βάζελοι....από την Τσόχα με χέρια ψηλά

...και κάνουμε ντου τρομερό

έχει πιάσει ο Ιορδάνης (για αυτόν βγάλανε οι βάζελοι το σύνθημα...σφάχτε τον χονδρό να φάτε χοιρινό...φοβερή μορφή, αν και είναι πασίγνωστος με το nick name του) έναν δίμετρο βάζελο φρικοροκά...τον έχει βάλει πάνω σε ένα καπώ αυτοκινήτου...και τον σφαλιαρώνει και με τα 2 χέρια...όπως στις ταινίες του μπαντ σπένσερ
πολύ ξύλο λέμε

φτάνουμε από όξω...είναι κάτι γκόμενες βαζελίνες και πανηγυρίζουνε...μέχρις ότου καταλαβαίνουνε ότι είμαστε Παοκτζήδες

...μπαίνουμε μέσα...και σκεφτόμαστε να πιάσουμε και το πέταλο των βαζελών....διότι απλά δεν υπήρχαν βαζέλες

...μιλάμε για τάφο ινδού....παλαί..

ιστορίες λέμε
αυτά από εμένα προσωπικά περί best of

ps-...και κάτι για τους βάζελους...περί του μύθου που μας διώξανε από την 6....στην Λεωφόρο...το 89 νομίζω

pinus blue

είμασταν καμιά 800 άτομα...και σνομπάραμε επειδικτικά τους βάζελους που στην 5...λυσσάγανε και καλά εναντίον μας (θυμάμαι έναν βάζελο μοϊκανό με πορτοκαλί μαλλιά...να πετάει ένα ψαλίδι)

έτσι και κάναμε ντου...είχαν φύγει αυτοί

η αλήθεια είναι ότι μας έβγαλε έξω τσαμπουκά η αστυνομία για λόγους που μόνο αυτή ήξερε

εγώ προσωπικά πήδηξα για να μην χάσω το μάτς (τότε παίζαμε με Σμολ σεντερ φορ και τέτοια πράγματα....τι καλή τι καλή του αράπη η ψωλή...για όσους ενθυμούνται) στην 4...που ήταν κυριλέ βάζελοι (μάλιστα μια πέτρα τεράστια έπεσε στο μάγουλο βάζελου που καθόταν δίπλα μου....και του άνοιξε του ανθρώπου το μάγουλο...από χέρια βάζελου)

και η αστυνομία παρά τα 2-3 ντου...απέτρεψε την επανείσοδό μας

για την ιστορία και τις παπαρολογίες των ανυπάρκτων
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Pepermint, προσκυνώ και σ΄ευχαριστώ που έκανες σαμποτάζ στο ΑλτσχάΙμέρ μου.Εκτός από τη Νάπολι σχεδόν σε όλα τα άλλα που περιγράφεις, κάπου δίπλα σου ήμουν...Δες ρε συ τα pm σου ,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Pepermint respect!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

φιλε Pepermint που σε ειπα κρυπτοσκωληξ συνχαρητηρια ρε,φοβερο κειμενο,αν και σε ολα σχεδον νομιζω αυτα δν ειχα γεννηθει :) :)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

η καλυτερη κερκιδα για μενα ηταν με γαυρο στο κυπελλο 1-0 περυσι αλλα δεν θα ξεχασω το απολυτο αμπαλαεα στο ματς με πανθρακικο
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Πιστεύω με διαφορά ο τελικός στη φιλαδελφεια με τον γαυρο και ο επαναληπτικος με ουντινεζε (3-0).
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Δημοσίευση από lostparadise »

φετος που απαγορευονται οι πυρσοι στο πρωταθλημα θα ναι πιο ξενερωτα τα πραματα κατα την εισοδο των ομαδων...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Mαν νομίζω πως στο πρωτάθλημα δεν απογορεύτηκαν. Αυτό ισχύει μόνο για το europa league.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Δημοσίευση από lostparadise »

διαβασα στο goalday.gr οτι τα σκουληκια εβγαλαν ανακοινωση που ελεγε αυτο το πραγμα.οτι απο φετος απαγορευονται οι πυρσοι,τα λειζερ και οτι υπαρχει κινδυνος αποκλεισμου της εδρας...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ιδου η αιτια που τα σκουλικια εβγαλαν αυτην την ανακοινωση:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Αχαααααααααααααχαχαχαχα!

:) :) :) Κορυφή!

:twisted:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

...άλλη μιά ωραία κερκίδα έγινε με τον ρούλη εκτός...το '88 ή '89 με Ρίνους Ισραελ προπονητή

είχε τα σημειολογικά του το ματσάκι...αν και ήρθε 0-0

ήμασταν μιά παρέα στο Πήλιο...όπου και είχαμε αποκλειστεί ελέω χιονιά

παρόλα αυτά...καταφέραμε να φτάσουμε Βόλο με τα χίλια ζόρια
και απο εκεί βουρ Σαλόνικα

φεύγει μιά μεγαλειώδης πορεία από Καμάρα (υπάρχουν και φωτό στις θεματολογίες paok old school)...και θυμάμαι χαρακτηριστικά όλοι οι κάτοικοι να έχουν βγεί στα μπαλκόνια της Παπαναστασίου (απορώ δηλαδή...τώρα μόνο αρειανοί μένουν εκεί ?) με σημαίες του ΠΑΟΚ και λουλούδια

μέσα πιάσαμε κάτι παραπάνω από το πέταλο...μιλάμε για πάνω από 6 χιλιάρικα κόσμο...οι ρούληδες απλά ανύπαρκτοι

χαρακτηριστικά του ματσακίου

Είμασταν πρώτοι στην βαθμολογία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και είμασταν στα high μας

Ενα μεγάλο πανώ με τον Τζόουνς που το αναρτήσαμε στα πλάγια...να πατά ένα σκώληκα (τους είχαμε νικήσει χωρίς τον κλαψιάρη στο μπασκετάκιον λίγο πριν)...που έβγαλε φοβερό γέλιο

και ένας ξάδελφος του Καρασσαβίδη (τότενες ήταν στα πάνω του...είχε βάλει και τα 5 γκολάκια στους Ολλανδούς με τις ελπίδες)....ολόιδιος με τον Καρασσαβίδη στην είσοδο της κερκίδας...

γέλαγε όλο το πέταλο λέμε, το τι πειράγματα έφαγε δεν λέγεται

...και μιά κίνηση νίκης του Ρίνους...στο ημίχρονο, όταν κατέβαινε την καταπακτή που σκόρπισε ενθουσιασμό...προσωρινώς

ε ρε θύμησες...!!!

ps- άσχετο αλλά...τώρα που το σκέπτομαι...οι ρούληδες...την καλύτερή τους κερκίδα την κάνανε στην Τούμπα...όταν πηγαίνανε για μπαράζ τότε στα early 80ties...όταν ήταν στην 3 παρακαλώ...και το ματσάκι νομίζω ήλθε 1-1 με τον ρούλη να έχει προηγηθεί...και να ελπίζει για το ανέλπιστο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”