renegade έγραψε:Φυσικά και ο προπονητής τώρα δεν θα τους άλλαζε αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του καλώς ή κακώς.GINOLA έγραψε:Ναι ,βέβαια αυτή είναι η άποψη σου. Σεβαστη,αλλα νομιζω πως κανεις λαθος. Ο προπονητής δεν θα τα άλλαζε ούτε με του πρωτοπόρου και γενικά δεν θα άλλαζε και πολλά στο ροστερ.renegade έγραψε:Εγώ πάντως τα χθεσινά μας πλάγια Μπακ άνετα τα αντάλλαζα με αυτά του ΟΦΗ... για τέτοιο σούπερ ρόστερ μιλάμε
Βέβαια οκ, καλό είναι να πιέζουμε για νέους ματους κτλ,μαζι σου είμαι,καλό είναι να θες το ανώτατο όμως μην είσαι μηδενιστης σε αυτους που σωζουν την σεζον. Ματος καλως ή κακώς με 300 χιλιάρικα το έτος θες κοπερφιλντ για να βρεις η να έρθει από τις ακαδημίες .
Σοαρες και σαστρε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας μετα την αεκ,για αυτό και ο προπονητής τους εχει πλεον πολυ ψηλα , ειδικά ο σοαρες είναι σαφώς πολύ πιο ψηλά από τον συμπαθή και τίμιο τσαουση.
Τα προβλήματα στο ροστερ (που επιμενω με σεβασμο οτι ειναι εντελώς είναι υποτιμημένο απο πολλους) ειναι αλλού,όχι στα μπακ σύμφωνα με τον προπονητή και νομίζω ότι συμφωνώ μαζι του, η έλλειψη είναι στους clinical μεσοεπιθετικους,που θα δώσουν εύκολα νούμερα.
Εδώ δεν άλλαζε τον σαχοφ με τον Ολιβέιρα.
Από κει και πέρα φυσικά και οι πρώτες ανάγκες δεν είναι η αλλαγή των πλάγιων Μπακ όταν πίσω από τον Ολιβέιρα δεν υπάρχει κανείς,ενώ μεσοεπιθετικα παλι καλά που υπάρχει ο ντελιας για να θυμηθούμε τι σημαίνει ατομική ενέργεια.
Εξάλλου η ομαδική δουλειά μπορεί να καλύψει τις ποιοτικές ελλείψεις στην πίσω ζώνη, μπροστά όμως ότι και να κάνει ο κάθε προπονητής το γκολ,η τρίπλα,η τελική πάσα είναι θέμα ποιότητας.
Υγ οι δύο μεγάλες αλλαγές που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας ήταν η παρουσία ντελια και η μεταφορά Αουγκούστο πιο πίσω...σε συνδυασμό βέβαια με τον χρόνο όπου για τις ομάδες λουτσέσκου δουλεύει πάντα υπέρ τους
Και σε συνδυασμό με τις αλλαγές των πλαγίων μπακ.τι να κάνουμε,μαζί με αυτά που λες έγινε και αυτό,δεν ειναι υποκειμενικό,γεγονός ειναι
Τώρα τα υπόλοιπα είναι μισές αλήθειες για μένα αλλά δεν έχει νόημα,είναι η άποψη σου που δεν αλλαζει και δικαιωμα σου, οπότε no reason για περαιτέρω κουβεντολοι.